Cena €333.35 €432.92

Celoten opis

UHS1 Ultrazvočno Kul Megle Vlažilnik, 1gal., Svetloba Bliskavice Woodgrain:

V UHS1 Ultrazvočni Vlažilnik značilnosti stilsko umetno lesa zrn zaključek, ki bo vsak prostor.To vlažilnik je preprost za uporabo z dvema kul megle nastavitve, se samodejno izklopi in nizek vodni znak.V UHS1 prihaja z integrirano rezervoar za vodo ročaj in čiščenje ščetko, da bi vzdrževanje vetrič.

Z Ultrazvočno Kul Megle Vlažilnik izboljšuje kakovost zraka v majhnih do srednje velikih prostorov v vašem domu.Uporablja močan vlaženja tehnologije za dodajanje vlage na suh zrak in zmanjšanje virusi in bakterije.Super za tiste, ki trpijo zaradi alergij in suho kožo.Nizek vodni znak Auto-flowtronic zaporni 2 megle nastavitve Integrated water tank ročaj Sproščujoče kul megle Enostavno nivo vode pogled Enostavno čiščenje rezervoarja za Zmanjšanje zraku virusov in bakterij, 1-gallon rezervoar za vodo Zagotavlja do 1,3-gallon izhodna več kot 24 ur.Vključuje čistilno krtačko Osvetljeni touch kontrole Neobvezno pomirjujoča nočna lučka za Filter-manj Šepet tiho

Specifikacije

  • Zmogljivosti: 1L
  • Hrup: 36db
  • blagovne znamke: Ostrejšo Sliko
  • Moč (W): 1w
  • Vlaženja Metoda: Megle Razrešnice
  • Sestavljeni Teža Izdelka: 2.8 kg
  • Napetost (V): 5V
  • Sestavljeni Izdelek Dimenzije L x W x H: 6.15 x 6.15 x 13.20 Cm
  • Proizvajalec Številka Dela: ID1-0066-110
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Avto Difuzor, Humidifie Olje Difuzor Aromaterapija Diffusers Za Avto Urad Soba Doma
€21.49 €15.05

(mini & praktična: ta vonj difuzor,z občutljivo, mini in lep videz, je zasnovan tako, da se odlično dekorativni kos, ki je skladen z vsemi dekor.z kompakten in prenosen modelov,pokrov difuzor, ki je preprost za vzlet, da boste lahko odvijte pokrovček z lahkoto. lahka in kompaktna: ta avto difuzor, kot koks lahko velikost,težo 210g in stoji 6,9)

Poglejte tudi
Nove 2X Spremenljivka Aromaterapija Eterično Olje Difuzor Mini USB Zraka Vlažilnik Prenosni Ultrazvočni Atomizing Vlažilnik Bela
€21.59 €14.04

(dropshipping podporo in wholesaling. 100% prvotne in s prosto po-prodaje garancijo.osveži kožo in se lahko upošteva kot za nego kože, ohrani kožo zdravo in vlažna. izbral načrt, ki vam je všeč, da bo soba romantično. mokro zrak poleti in pozimi, na vašem domu, osveži kakovosti dihati zrak. nevtralizira statične,)

Poglejte tudi
Ultrazvočno Smart Aromo Difuzor Samodejno Doma Freshener Naprave Vonja Za Dom Trgovina Urad za Toaletno Uporabo XC-100
€51.45 €31.90

(ultrazvočno smart aromo difuzor samodejno doma freshener naprave vonja za dom trgovina urad za toaletno uporabo xc-100 ime: smart aromo difuzor model: xc-100 material: pp napajanje: baterija aaa*4 zmogljivost: 200 ml atomizacijo površina: 30㎡ koncentracija: 1-60 minut/ura velikost: 82*60*173mm opomba:)

Poglejte tudi
Dehumidifier In Zraka Čistilec 2 V 1 Za Dom Za Prostor Za Kuhinjo, Izklop Vlage Absorberji Zraka Za Lase Bela
€95.74 €49.78

(dehumidifier in zraka čistilec 2 v 1 za dom za prostor za kuhinjo, izklop vlage absorberji zraka za lase bela značilnost: tiho, prenosni, učinkovite, okolju prijazne čiščenja, lep izgled, pisane ozračje lučka samodejno vedro polno shut-off.samodejno odmrzovanje, vedro polno lučka samodejno humidistat nadzor, odstranljivo)

Poglejte tudi
Zamenjava Filtrov Združljiv Za Vornado MD1-0034 Izhlapevanja Vlažilnik Pribor Model Evap40, Evap2, EV100, EV200
€21.47 €11.16

(zamenjava filtrov združljiv za vornado md1-0034 izhlapevanja vlažilnik pribor model evap40, evap2, ev100, ev200 oblikovana tako, da: združljiv z vornado izhlapevanja vlažilnik modeli: ev100, ev200, evdc300, evdc500, evap2, in evap40 (ne za evap3) paket vključuje štiri (4) md1-0034 izhlapevanja vlažilnik zamenjava stenji premium)

Poglejte tudi
Kul Megle Vlažilnik, 2 Galono,Bela,EE-6917
€731.72 €563.42

(enostavno izpolnite – enostavno čiščenje – top fill vlažilnik je filter brezplačno in je zasnovan za enostavnost.odstranite pokrov in uporabite kateri koli vrč za zapolnitev 2 galono tank.tank je tudi dovolj velika, da lahko očistite notranjost z brisanjem navzdol s krpo. pomivalnem stroju : na vlažilnik je pokrov, pokrov, kot tudi center)

Poglejte tudi
Vlažilnik USB Polnilne Ustvarjalne Izklop Sprej Za Dom Spalnica Dormitorij Očisti Zrak Pisane Luči
€9.67

(značilnosti: 1. znesek skokovita meglo: naj koža hitro pijačo polno vode, lahko učinkovito poveča vlažnost zraka v klimatiziranih sob in ogrevanje prostora, da bo vaša koža navlažena ves čas. 2. globoko hidracijo: vodne molekule dosežejo dno in vlažijo kožo, ne le na površini in občutljivo voda delcev dosežejo dno, mišice)

Poglejte tudi
Mini USB za Polnjenje Eterično Olje Domov Nočne Luči Aromo Difuzor Zraka Vlažilnik Megle Maker
€10.60 €8.69

(tiho in neprekinjeno delovanje ne bo motil delo, spanje in vožnje. razprševanje megle v vaš življenjski prostor in povečanje vlage v koži prostor. barvita nočne luči, dodajanje različnih barvah za dolgočasen večer. to izbruhne na hitro brez vode, megla, ne mokro namizju, in avto ne skrbi zamegljevanje na vetrobransko steklo. prijave:)

Poglejte tudi
Vlažilnik 350Ml Ultrazvočno USB Eterično Olje 3D Lučka Megle Požara, Plamen Vlažilnik Difuzor
€29.62 €23.41

(ime izdelka: ice plamen aromaterapija stroj vhodna napetost: dc5.0v/2a delovni tok: 1300m nazivna moč: 6,5 w rezervoar za vodo zmogljivosti: 350ml časovna nastavitev: 60 minut/180 minut/360 minut značilnosti izdelka: pomanjkanje vodnih virov in izpada varstvo - suho gorenja preprečevanje/povečana 350 ml)

Poglejte tudi
Xiaomi Risanka Romantično Lučka Mini Zraka Vlažilnik USB Aromaterapija Eterično Olje Difuzor za Otroško Sobo Vonj Parfuma Difuzor
€299.66 €149.83

(opomba : ta izdelek je izdelan z xiaomi sodelovanje blagovne znamke, ladijski promet brez xiaomi pakiranje in ni nobenega xiaomi logotip na izdelku. hvala za vaše razumevanje. parametri: nazivna moč: 5w delovna napetost: 5 v spray obseg: 25ml/h rezervoar vode kapaciteta: 100 ml velikost)

Poglejte tudi
Mini Dehumidifier USB Prenosni Zrak za Lase, Električni Hladilni s 500 ML Vode, Cisterne za Dom, Spalnica, Kuhinja, Pisarna Avto
€73.67 €47.89

(učinkovito vlažnost nadzor, suh zrak:tiho, prenosni in kompakten dehumidifier učinkovito odstranjuje vlažno, plesni in vlage iz zraka.auto-off in led indikator, ko celoti:dehumidifier bo izklopi samodejno ko je dosegla zmogljivost.vpija vlago do 100 ml / dan in 500 ml vode rezervoarja z odstranljivo držalo.ena tipka on / off:brez hrupa naprave, ki uporablja)

Poglejte tudi
10000Mg / H, Ozon Generator, Dvojno Ploščo Integrirano Ozona Čistilec Zraka
€32.72 €21.59

(uporabljajo v sušilni stroj, pomivalni stroj, hladilnik, elektronski čevelj rack, zraka čistilec in tako naprej.ta ozon generator prenosni, enostaven za strokovno diy uporabo.nizko porabo energije, tako da vam bo pomagal prihraniti energijo.varno, tiho in učinkovito.odpraviti vonj in osvežitev stare zraka.glavno vlogo ozona je poleg tega, da formaldehid,)

Poglejte tudi
Vtiča v Čistilec Čistilka Mini AtmosphereIonizer Za Odstranjevanje Dima Prenosni Ikiwa Bela EU Plug
€21.19 €8.69

(super mini, kompaktna in moderna oblika.sprostitev negativne ione, in zraka, škodljivih prah, ki se prevaža s in izgubo vitalnosti.razpadajoče zaprtih prostorih kadi, vonj, na primer, dim, wc vonj, pet wc vonj, aktivno in učinkovito preprečevanje dve onesnaževanja, varstvo pred sevanjem, da svojo sobo, kot bathes v .to se uporablja na wc, , hotelske)

Poglejte tudi
230ml Vlažilnik Zraka Čistilec Z LED Lučka Tiho Arome, Eterična Olja Difuzor 95AC
€17.68 €13.26

(popolnoma nova in visoke kakovosti značilnosti: 1/te megle vlažilnik blaži suhost in kašelj z razpršitvijo pomirja megle v vsej svoji sobi, pomaga izboljšati vlažnost v sušnem obdobju. 2/dodajte vaš najljubši in ogromno sami v pomirja vonj za celo noč.svojo spodaj 35db šepet tiho je tehnologija, ki omogoča, da spite bolje,)

Poglejte tudi
Osvežilcev Zraka Razpršilnik Wall Mount/Desktop Glas Nadzorovanih Samodejno Zaznavanje Spray Razpršilnik Brezžično Polnjenje Vonj Difuzor
€30.86

(samodejno osvežilcev zraka razpršilnik - wall mount/desktop glas nadzorovanih samodejno zaznavanje spray razpršilnik brezžično polnjenje vonj difuzor za uporabo v zaprtih prostorih spalnica, hoteli, pisarne, poslovne mesto sinrege samodejno zraka freshers - ta vonj razpršilnik vam prinaša dišečega zraka z avtomatsko zaznavanje in dotik nastavitev)

Poglejte tudi
2X Doma Ionizer Zraka Čistilec Gospodinjski Zrak Čistejši Ionizer Negativni Ion Generator Black EU&NAS Plug
€52.43 €37.75

(stalna neškodljiv negativne ione past onesnažen zrak in kontaminantov, ki sprošča čisto, zagotovitev zdravega zraka v okolju zmanjšuje vonj, osveži zrak, in absorbirajo hlapne onesnaževal v zraku. odstrani onesnaževal iz zraka, vključno s prahom, hlapi, , cvetni prah, vonjav, vlakna, dim, saje in drugih mikroskopskih delcev v zraku stalni)

Poglejte tudi