Cena €3.71 €5.30

Celoten opis

Prenosna torbica Srednje Velikosti Opremo Anti-shock Skladiščenje Vrečka za Bluetooth Slušalke Slušalke Vrečko za Slušalke

Glavne Značilnosti: Srednje velikosti dodatno vrečko za shranjevanje torbica Ščiti vašo delovanje fotoaparata in dodatkov Priročno nosite Primerna za vse akcijske kamere Specifikacija Dodatne opreme vrsta: Skladiščenje Vrečka Material: EVA,Najlon Za Dejavnosti: Univerzalna

Velikost(Zunaj):

XXL 16* 12 *6 CM Vsebina Paketa: 1 x Nosite s torbico Vrečko za Shranjevanje

Pošiljko

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli orderafter 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Čas Dostave:

Vrnitev & Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO ISSUEA VRAČILO ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!

Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Zelisca-prijozici.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Garancija

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA ELEMENTE S

VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Zelisca-prijozici.si!

Povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Specifikacije

  • Blagovna Znamka: DANMINI
  • Združljiv Znamko/Model: Noben
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Freeshipping M5M5V108DFP-70HI M5M5V108DFP
€17.03 €11.91

(dobrodošli v naši trgovini če kupite več količino, nas prosimo kontaktirajte vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor, depozitni če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova plačila mora izpolniti v roku 3 dni. 1. dostava po celem svetu.)

Poglejte tudi
Anti-slip Silikonski Nalepke za PS5 Krmilnik Pribor Non-slip zaščitni Pokrov Nalepke Kože Za Sony PlayStation 5 Gamepad
€8.63 €4.40

(anti-slip silikonski nalepke za ps5 krmilnik pribor non-slip zaščitni pokrov nalepke kože za sony playstation 5 gamepad opisi: 1.inovativni material elastičnost, non-zdrsa, gladko in nabrati-brezplačno. 2.visoko kakovostne, reticulated površino.slog je enostavno odstraniti, ne da bi zapustili lepljiv ostanek.strokovno-slog satja)

Poglejte tudi
Klasičen Retro Igra Video igre Classic 2.4 G Brezžični Krmilnik 3000 Igre 40 Emulators z Gamepad za SEGA/PSP/PS1/SFC Pogoni
€311.74 €221.33

(klasičen retro igra video igre classic 2.4 g brezžični krmilnik 3000 igre 40 emulators z gamepad za sega/psp/ps1/sfc pogoni z otroštvu zabavno in spomine za ta video krmilnik za igre, je dobro, spomini na generacijo 80. in 90. letih.ta igra pralni skrbno zgrajena 900 klasičnih iger.brezžični krmilnik vam omogoča, da igrajo igre gladko.supporing)

Poglejte tudi
1TB Pomnilniško Kartico 128GB Mini SD 256gb Class10 TF Kartice visoke hitrosti 512GB Flash Kartice za Kamero Telefona, Brnenje 100% Prvotne
€17.63 €8.11

(dobrodošli v sandian trgovina opis: 1.mikro tf kartico sd + prosti sd adapter 2. plug and play (ni programska oprema, potrebna) 3. mikro tf kartico sd + tf format, visoke hitrosti branja in pisanja 4. 128gb,256gb,512gb,1tb velikost 5. velja, da mobilni telefoni, fotoaparati, uav, mp3/mp4 predvajalnik in več)

Poglejte tudi
R4 Video Igre Pomnilniško Kartico Prenesete S Self 3DS Igre Ide Adapter Podpora za Nintend NDS MD GB GBC KG KOS
€7.77 €1.11

(r4 video igre pomnilniško kartico prenesete s self 3ds igre ide adapter podpora za nintend nds md gb gbc kg kos opis: r4 nove posodobitve lesa sistem, podpira več kot 500 igre, podpira najnovejši 3ds sistem, nds, ndsl, itd.za simulacijo md gb gbc kg kos arkadne igre in druge igre, osnovne vsestransko ugotovi, ide, boot display risanka vmesnik. specifikacija: material:)

Poglejte tudi
moč odbor za 90%novo na zalogi LED42X8300FX KPS+L090C2(-02) 34009957 35017755
€43.45

(blago v mojem park ,dobra kvaliteta, če kupite več količino,nas prosimo kontaktirajte.kupite več delov.uporablja gumb dodaj v košarico plačilo.)

Poglejte tudi
Zaščitna Trdo Lupino za Nintendo Stikalo Oled Dock Srčkan Risanka Faceplate Primeru Polnjenje Dock Kritje Igre Pribor
€7.87 €6.29

(modname=ckeditor zaščitna trdo lupino za nintendo stikalo oled dock srčkan risanka faceplate primeru polnjenje dock kritje igre pribor značilnosti: -- za preklop oled polnjenje dock postajo zaščitni pokrov --trdi pc lupini kritje za nintendo stikalo oled polnjenje dock, učinkovito proti obraščanju, umazanijo mraz,)

Poglejte tudi
Mehke Gume Blazine Ročaj Prijemala za Parne Kabine, Pare Krova Anti-Zdrsa Oprijem Opremo Gumb Nazaj Zaščitne Nalepke, Dodatki
€66.32 €46.42

(mehke gume blazine ročaj prijemala za parne kabine, pare krova anti-zdrsa oprijem opremo gumb nazaj zaščitne nalepke, dodatki 🎮po meri, strokovno mehke gume anti-zdrsa oprijem pad set je namenjen za pare krova konzole, ki niso združljive z drugo igralne naprave 🎮inovativne značilnosti materiala vrhunske kakovosti, prilagodljiv,)

Poglejte tudi
IC novo izvirno MC9S12DG128CFUE
€104.82 €73.38

(dobrodošli v naši trgovini naša prednost 1: naše podjetje po mnogih letih delovanja, popis količin, bolj pomembno je, da lahko kupite kakovostne izdelke, 2: bomo prodali po najnižji ceni, puerile je naš cilj 3: lahko neposredno kupijo naše blago, poslali vam bomo v najkrajšem možnem času 4: kot dobrina je zelo široko, in trudimo se, da izpustijo)

Poglejte tudi
STC-3000 Digitalni Temperaturni Regulator Termostat Thermoregulator Senzor Temperature Rele za Ogrevanje, Hlajenje Inkubator
€5.26

(stc-3000 digitalni temperaturni regulator termostat thermoregulator senzor temperature rele za ogrevanje, hlajenje inkubator značilnosti: preklapljanje med načini kul in toplote; nadzor temperature s nastavitev temperature nastavitev vrednosti in razlike vrednosti; kalibracijo temperature; hladilno nadzor izhodna zakasnitev)

Poglejte tudi
Freeshipping MCIMX6Y2CVM08AB
€25.20 €17.64

(dobrodošli v naši trgovini če kupite več količino, nas prosimo kontaktirajte vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor, depozitni če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova plačila mora izpolniti v roku 3 dni. 1. dostava po celem svetu.)

Poglejte tudi
3.5 palčni 480*320 TFT LCD Modul Zaslona ILI9488 Krmilnik za Za Arduino UNO MEGA2560 Odbor z/Brez Dotik
€8.63

(3.5 palčni 480*320 tft lcd modul zaslona ili9488 krmilnik za za arduino uno mega2560 odbor z/brez dotik opis izdelka: serijska številka, kodi pin za modul pin opis 1 gnd vir napajanja 2 5v napajanje pozitiven (5v) 3 3v3 vir energije pozitiven (za 3,3 v) lcd_rst modul reset signal, nizke ravni reset lcd_cs modul izbor)

Poglejte tudi
2pcs Novo L2 R2 Gumbe, ki Sprožijo Polnili Podaljšali Tipke Za PlayStation 5 PS5 Krmilnik Igre Pribor
€3.21

(1. dobra združljivost: ta oprema komplet za ps5 je zasnovan kot nalašč za vaš krmilnik za ps5. natančno design, ni treba spremeniti, popolnoma primerna za vaš krmilnik.enostavno zamenjati in namestiti, to traja le nekaj sekund. 2. visoke kakovosti: dodatna oprema komplet za ps5 je izdelan iz visoko kakovostne abs materiala,)

Poglejte tudi
10 KOSOV veliko Nadomestni Kondenzator za Gameboy luč za GBL Igra Motherboard
€37.37 €29.89

(nadomestni kondenzator za gameboy luč za gbl igra motherboard 10 kos × kondenzator za gbl)

Poglejte tudi
Otroci Igrače Erhu Crossbody Torba Organizator Primeru za Otamatone Shockproof DropShipping
€7.40 €5.10

(značilnosti: ootdty vztrajati vaš elektronski glasbeni instrument za otamatone varno in zvok s tem multi-funkcionalne vrečko za shranjevanje! izdelani iz trpežnega poliester tkanine, ta vreča je namenjena za zaščito vaše naprave pred praskami, prahom in poškodbami. kot nalašč za glasbenike in glasbene navdušence,)

Poglejte tudi
YuXi 19color Moči NA OFF Gumbe, ki poskušajo vam napad za Gameboy Color za GBC Pisane Gumbi za GBC D Blazine A B Gumbi
€0.37 €0.34

(14color moči na off gumbe, ki poskušajo vam napad za gameboy color za gbc pisane gumbi za gbc d blazine a b gumbi)

Poglejte tudi