Cena €47.23 €90.83

Celoten opis

Opis:

*Izdelan iz visoko kakovostnih materialov,iz gume, trpežne, zasnovan za električna kolesa , otroci kolesa, zagotavlja trajno in zanesljivo možnost za voznike.

*Značilnosti punkcija odporne design, ki zmanjšuje tveganje za flat pnevmatike in zagotavlja varno vožnjo.

*Pnevmatike je izdelan iz visoko kakovostnih materialov, ki zagotavljajo odličen oprijem in oprijem na različnih površinah.

*Je enostaven za namestitev in zahteva minimalno vzdrževanje, kar je priročno možnost za voznike.

*Ta pnevmatike zagotavlja gladko in udobno vožnjo, izboljšanje splošne rolkanje izkušnje za voznike.

Specifikacija:

*Material: Guma

*Barva: Črna

*Teža: Približno 1450g/set

*Model: 14x2.125

*Šoba: ŠT.

* za otroke vrečke,14inch vrečke

Paket Vključuje:

1 x Pnevmatike

Opomba:

1. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2. Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Specifikacije

  • Blagovna Znamka: GIYO
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Vzdržljiv Kabel Podaljšek Kabla Gume + Metal Nepremočljiva Žice Vodi 66.5 cm/106.5 cm 9 Pin Pretvorbo Skladu Univerzalni
€35.14 €21.08

(opis: * popolnoma nova in visoke kakovosti *iz visoko kakovostnega materiala, trpežna in praktična za uporabo *moški zunanji premer 10 mm/ženski zunanji premer 14 mm specifikacija: *material: guma + kovin *barva: črna (kot slike prikazujejo) *teža: približno 70 g/105g *velikost: o 66.5)

Poglejte tudi
48V Električni Skuter, ki Motorni Regulator Inteligentni Brushless Instrument LCD Instrument Krmilnik Meter Krmilnik Skuter Dostop
€196.31 €125.64

(značilnosti: 1. 48v tf-100 je skrita vrata usb na hrbtni strani zaslona, da udobno polnjenje telefona, medtem ko voziš. 2. posebej zasnovan za kugoo m4 električni skuter, tf-100 6-pin zaslon zagotavlja udobno in intuitivno jahanje izkušnje. 3. vem, hitrost, prestavi v položaj, moč, način in lučka vašega skuterja kadar koli)

Poglejte tudi
WEST KOLESARJENJE Zložljivo Kolo Zaklepanje MTB Cestna Kolesa Hamburg Zaklepanje Visoko Varnost Proti Kraji Električni Skuter E-Kolo Kolesarjenje Verige Zaklepanje
€41.47 €29.03

(vnesite opis : tehnični parametri dolžina:78 cm zložena velikost: 7.5*6.6*5.5 cm material: cinkove zlitine + legiranega jekla +abs plastike +pd6 plastike +59 baker število kosov verige: 26 računalniki, eno velikost: 16*45 mm, z uporabo lokalne carburizing toplotne obdelave tehnologije, trdoto zunaj hrc45, notranji)

Poglejte tudi
Kolesa iz Nerjavečega Jekla Verige Demontažo orodje klešče MTB Cestno Kolo Verige Kljuke Povezovanje Orodja za Popravilo Kolesa Dodatki
€3.39

(opis: 1. razstaviti in našli verige skupnega. 2. vstavite orodje v določenih mesto in pritisnite vaše noge trdno. 3. klik , da odvijete unije sponke in odstranite orodje. 4remove v živo v skupni sponke, in demontaža je končana. 5. namestite orodje na obeh koncih verige. 6. nastavite živo ulova. 7)

Poglejte tudi
8.5 Palčni Gume Zadnje Pesto Kolesa Popravila Rezervnih Delov Za Xiaomi M365 / 1S Električni Skuter Pnevmatike Dodatki
€131.30 €69.59

(nudimo popust za velike količine.dobrodošli v stik z nami! smo zasnovali zračne komore, da bi bilo eksplozijam.ko v zraku pečat je perforirano zraka, pečat, ki je nastala takoj po lupini (žeblji, vijaki, itd.) fine izdelave in popoln slog. enostaven za namestitev in trajno v uporabo. pnevmatike širina; 51mm, kolo širina)

Poglejte tudi
Antikorozijski Črna Zložljiva Trmast Pnevmatike Pnevmatike Truing Stojala za kolesarje, Kolesarske Pnevmatike Truing Stojalo Mehanik Truing Stojalo
€88.04

(pomembne informacije material:kovina paket velikost: 30 cm x 21 cm/11.81 x 8.27 (pribl.) pregled: to kolo truing stojalo je dobra izbira za res, sprednja in zadnja kolesa, ki jih sami.z zložljiv in kompakten design, stojalo ne zavzamejo veliko prostora. s funkcijami, dolgotrajno, gladko površino, trajnost)

Poglejte tudi
8.5 Palčni eksplozijam Trdna Pnevmatike Zamenjava za Xiaomi M365 Električni Skuter m365 pribor Trdna Kolesa
€23.03 €16.12

(značilnosti: visoko elastična gume pnevmatike zagotavlja odlično anti-shock uspešnosti in dušenje tlak. anti-slip profilirane površine zagotavlja odličen oprijem in ravnanje na različnih tleh. trdna pnevmatik je eksplozijam in pritiska mraz, ni potrebe, da se napihne, enostaven za uporabo. enostaven za namestitev, zamenjava)

Poglejte tudi
24-48V 250-350W Električno Kolo Krmilnik Električni Skuter E-kolo Motorja Krmilnik Z LCD Zaslonom Skuter Brushless Krmilnik
€62.64 €37.58

(24v-48v 250w 350w električna kolesa krmilnik z lcd zaslonom e-kolo na električni e kolo skuter brushless krmilnik del instrument uvod: 1.zaslon funkcije: prikaz hitrosti, povečanje prestavi zaslon, indikator napajanja, krivda poziv, skupno število prevoženih kilometrov, eno kilometrino, smerniki količina zaslon, en čas potovanja zaslonu. 2.nadzor/nastavitev)

Poglejte tudi
Ebike, ki Motorni Regulator Za Bafang M600 G521, 36V 500W Sredini, ki Motorni Regulator Nadomestnih Delov Za Električna Kolesa (48V500W)
€182.35 €105.77

(opis: popolnoma nova in visoke kakovosti izdelana iz visoko kakovostnih materialov, ki trajno nadomestil električno kolo del, za m600 g521 serije motorjev obleka za bafang middrive, ki motorni regulator enostaven za uporabo in namestitev, 500w moči podporo specifikacije: tip: motorni regulator pcb 48v500w)

Poglejte tudi
1PC Zimski Kolesarski Za Moške, Ženske, Veter Toplo Runo Kolo Klobuk Smučanje Na Prostem, Kolesarjenje, Kolo, Tek
€7.40 €4.14

(1pc zimski kolesarski za moške, ženske, veter toplo runo kolo klobuk smučanje na prostem, kolesarjenje, kolo, tek značilnosti: 1. runo tkanina je mehka, gladka, dihanje, hitro na suho in udobno za nošenje. 2. z močnimi anti-veter in toplo učinek, lahko pomagajo, da se vaše čelo in ušesi. 3. lahko fit glavo dobro in varno,)

Poglejte tudi
2023 Vroče Prodaje Novega Modela, 44t Aluminijeve Zlitine Verižnik Za Banfang Bbshd Sredi Pogon Motornih Kit
€67.46 €62.06

(to 44t zobato kolo je bafang novo zasnovo za bbshd, ki je narejen iz aluminijeve zlitine.seznam vsebine: 1.nova zasnova 44t zobato kolo za bafang bbshd o nas: verjamemo,, da kolesarjenje je za vsakogar, ne samo zdrav in mlad.ali jahanje, gorsko kolo skozi gozd steza,plezanje v hribih na križu kolo, kričal navzdol hribih na cesti ali s kolesom,)

Poglejte tudi
Električno Kolo Skuter Baterije, Torba Kolesa Spredaj E-Kolo Nepremočljiva Shranjevanje Kolo Torba Kolesarski Del Kolesarski Torbi 45X16X7cm
€25.80 €21.93

(1. izdelek je čisto nov.torba je izdelana iz visoko kakovostnega materiala, ki je odporen na obrabo in trganje.vreča je napolnjena s pearl bombaž za zmanjšanje šok in zaščito baterije. 2. tam je sponko na hrbtni strani vrečke, ki se lahko določi na zadnji strani kolesa ali kolesa rod za enostavno demontažo.in s prenosno, enostaven za prevoz. 3.)

Poglejte tudi
Zimski Flis Toplotne 2016 FDJ Ekipa 2 BARVE, En Par Polno Prst Kolesarski Dres Rokavice Cesto, MTB Gorsko Gela Rokavice
€130.34 €110.79

(dostava: 1. dobavni rok: 15-45 delovnih dni brezplačna dostava po pošti post 7 - 15 delovnih dni, ki jih express dostava (vključno z dhl,fedex,ems....) 2. upamo, da prihod vaš element na čas, ker pa je mednarodni dostava, dobavni rok je zelo odvisen od kurirska podjetja in lokalne carinskih dajatev (če se uporablja) in povsem izven našega)

Poglejte tudi
Fn si Ženske Kolesarski Dres Komplet Poletnih Kratek Rokav Nogavice, hlače, Hlače z Oprsnikom Kolumbija Cestno Kolo Oblačila Triatlon mtb uniforme ciclismo
€52.59 €25.77

(kolesarski dres poletje kolo majica quick dry maillot ciclismo moških kratek rokav dihanje na prostem ekipa nori jersey novega kupi zdaj nas $ 9.80 dirke motorno kolo, mtb gorsko downhill ekipa jersey offroad dh bmx kolesa lokomotiv majica cross country gorskih replicajersey kupi zdaj nas $ 9.80, kolesarski dres poletje kolo majica quick dry maillot ciclismo)

Poglejte tudi
WOSAWE Kolesarski Dres Komplet Kratek Rokav uniforme ciclismo Poliester Poletje Kolo ciclismo ropa hombre Kolesarska Oblačila
€57.15 €30.86

(značilnosti: edinstven očesa tkanine, pod pazduho za vodenje sušenje in hlajenje neposredna-vent plošče in celotno dolžino zadrgo za prezračevanje rob z wosawe logotip silikonski trak, lahko provent kože, alergije in krpo upglide med vožnjo zelo dobro. 3 žepi na hrbtni strani, enostaven za prenašanje majhnih izdelkih.odsevni)

Poglejte tudi