Cena €89.89 €140.45

Celoten opis

Značilnosti:

UNIVERZALNI MULTI-FUNKCIONALNE LONCU: visoko kakovostni pokrov je narejen iz silikona, zunanji obroč in močan, kaljeno steklo, trpežna in odporna proti vročini.Pokrov, ki se zagotavlja s paro vent in 304 nerjaveče jeklo robom, ki je brez BPA.Zato je varneje kot standard stekla in uporabite ga lahko za dolgo časa.Idealno za vrste kuhinjska posoda in pribor, vam najmočnejši loncu na trgu.

VEČNAMENSKI VELIKOST: kaljeno steklo pokrov, ki se popolnoma prilega za pot 8,7 v(22 cm),9.4 v(24 cm), 10 v(26 cm), in 11 v(28 cm)11.8 v(30 cm) premer, tudi paše za lonec ali ponev z 8,7 cm 11,4 cm premera.Lahko se odločite, da prilagodi svoje potrebe.Deluje z prepražimo ponve, lonci, saucepans, skillets, stockpots, woks, krog sklede, litoželezni kotlički, in praktično vse druge slog za kuhanje.

SHRANI ČASA KUHANJA: univerzalnega loncu z jasen in pregleden pogled stekla, tako da lahko spremljate vašo hrano, kot ste kuhamo brez, da odstranite pokrov in shranite časa kuhanja.Loncu, izpušni ventil sprosti odvečno vodo in pritiska, preprečevanje razodeva, in tudi ključavnice za vlago in okusi v vaši hrani.

ENOSTAVNO ČIŠČENJE: pranje v pomivalnem stroju, Prihranili čas in bi vaš čiščenje vetrič, ki jih daje Univerzalna Pokrov desno v pomivalnem stroju po uporabi.Prav tako lahko postavite na vaš pokrov prtljažnika, lepo in praktično.

Specifikacije:

Premer :22/24/26/28/30 cm

Material: Silikon+ steklo

Barva:Rdeča,črna,Siva

Seznam vsebine:

1* lonec pokrov

Opombe:

1. Zaradi dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost, osvetlitev, prave barve artikla se lahko nekoliko razlikujejo od slike prikazane na spletni strani.

2. Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odstopanj v podatkih.

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Vroče Kolesa Rojstni Dan Okraski Nastavite Banner Baloni Dirkalni Avto Stranka Torto Toppers Strop Zastori Vrtinči Dobave Dekor
€24.48 €16.89

(vroče kolesa rojstni dan okraski nastavite banner baloni dirkalni avto stranka torto toppers strop zastori vrtinči dobave dekor povratne informacije: 1. prosim, pustite 5 star povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, bomo cenim (postavka, kot je opisano 5 zvezdic, komunikacije 5 zvezdic, čas poštnine 5-zvezd). 2.)

Poglejte tudi
6X Halloween Party Black Simulirani Pero Vrana Dekoracijo Halloween Zaprtih prostorih in na Prostem Počitnice Dobave Prijatelji Stranka
€123.05 €67.68

(material: nekosmičena, tkanine barva: črna velikost: kot kažejo slike package vključeni: 6 x simulacije vrana obvestilo: barve imajo lahko drugačne kot razlika zaslona, prosimo za razumevanje. prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.)

Poglejte tudi
Preprogo pravega lesa Mačka Drevo Model F5602 Rjava
€1 707.57 €1 536.82

(vaše mačke bodo igrali ure in ure z modelom f5602 preprogo mačka drevo.urha klicati očka odobril opozoriti, mačka behaviorist , to trmast, tri-nivojski drevo prihaja v kavi, rjavi, bež post.f & b bullet: 5 - stopnja mačka stolp, pokriti z polipropilenskih vlaken preproga za ultra mehka in udoben, dobro izdelana z stisnjenega lesa osnove.v dveh odtenkih)

Poglejte tudi
50Pcs Hrana Razred Plastično Sadje Vilice Mini Risanka Otroci Torto Sadja Zobotrebec Kosilo Bento Pribor Stranka Dekor
€3.95 €2.57

(značilnosti: 1.varno plastičnega materiala, okrogle in gladke, ne boli usta, lep in trajen. 2. to ni samo praktično sadje vilice nabor, ampak tudi lep dom dekor. 3. kot nalašč za sadje, pecivo, sladice, malice, enostaven za uporabo, priročen zdravje. 4. kot nalašč za bento polje dekoracijo, primerno za otroke prevzeti)

Poglejte tudi
Zelena Klasast Agave Plastičnih Umetnih Rastlin v Beli Planter
€1 445.02 €1 112.67

(edina stvar o tej umetni klasast rastlin agave, kako vaš dom bo videti, ko jo boste dodali!to jugozahod-zgleduje klasast agave dodaja nekaj puščavi, da vaš dom, medtem ko ostaja varen za otroke in hišne ljubljenčke.prihaja v visok bel planter s pravimi reke kamenja. 5 ft.zelena klasast agave umetnih rastlin v beli plante: prinaša jugozahodni)

Poglejte tudi
Halloween Neon Led Purge Maske Masque Maškarada Stranka Maske Svetlobe Rastejo v temi Grozo Masko Žareče Masker
€11.43 €5.72

(halloween neon led purge maske masque maškarada stranka maske svetlobe rastejo v temi grozo masko žareče masker opis izdelka: ime izdelka: stranka masko barve: barve sliko velikost:povprečna velikost vrsta izdelka: party supplies spol:unisex material: pvc plastike + el žice napetost:3v powered)

Poglejte tudi
Silikonski Halloween Ice Cube Plesni Torto Sladkarije Pladenj Halloween Darilo Ice Cube Kavo, Čokolado Plesni Pladenj Plesni stranka dobave orodje za Uporabo
€4.57 €3.43

(značilnosti: je zelo enostaven za čiščenje. je varen za uporabo za vašo kuhinjo. z uporabo visoko kakovostne hrane naziv materiala. trpežne, neprepusten in enostaven za čiščenje. non-toksične, brez okusa, okoljsko zaščitna, zdravo. trajno ga bo mogoče večkrat uporabiti, non-stick. specifikacije: material:)

Poglejte tudi
Cvet Viseče Košare Za Dekoracijo Edinstven Design Shranjevanje Vode Sistem Rastlin Imetnik Cvetlični Lončki Obešalnik Za Verandi Dekor
€21.78 €10.89

(bullet točk: 1. visoko kakovostnega materiala: visi planter košarica je visoke kakovosti vaza.iz čisto nov uvoženih polipropilen (pp), zato je brez vonja in trajne. 2. edinstven design: temelji na zaposlovanju imitacije diamond-rezano slogu, cvet visi košarica je eleganten in preprost.njegove linije so naravne in gladko, polno teksturo. 3.)

Poglejte tudi
9X Umetne Rastline Cvet Stenske Plošče Ograjo Listje Plošča Doma Poroko Zelenih Rastlin Umetnim Mat 9PCs Zelenja Steno Hedge
€575.40 €454.57

(opis: značilnosti: iz reciklirati in trajne pe z neto okvir, varnostno, nestrupeno in okolju prijazno veren zelena barva, ni enostavno zbledi nepremočljiva in odporna na vremenske vplive snap-na plošči design, pin & luknjo na daljavo omogoča plošče enostavno priključi brez pesticidov in gnojil je potrebno,)

Poglejte tudi
Japonski Slog Visi Svetilka Sashimi Suši Baru Bistro, Restavracija Izakaya Prijavite Luč Nepremočljiva Stranka Dekor Maskota Luč
€33.01 €19.81

(specifikacije: material: krpo velikost izdelka:približno 15*25 cm/20*35 cm -odlična dekoracija, da dodate več topline in miru vzdušje na festivalih. -to je japonski luč obesek z edinstvenim slogom, lepo in praktično. -ta japonski slog luči lahko ustvari močno praznično in jedilnico vzdušje. -japonski)

Poglejte tudi
Self-Zalivanje Konice Kompleti Samodejno Waterers Kapljično Namakanje Naprava, Nastavljiv Regulacijskega Ventila Obrat Vrtu Cvet Pripomočke
€0.50 €0.32

(značilnosti: 1.【uživajte v svobodi & prazniki】: samodejno zalivanje kapljično nohti lahko nadzor tal vaše rastline hranijo na optimalno raven vlažnosti, brez skrbi, vaše rastline vihra.super za tiste, ki potujejo in si želijo, da poskrbite, da so njihove rastline lahko pravilno zalivati. 2.【nadzor pretoka】: obrat zalivanje naprava)

Poglejte tudi
20 Kos/Veliko Ustvarjalnih Novo Poroko Bonboniera Češnjev Cvet Serije Počitniških Majhno Darilo Kvadratnih Embalaža Papir Polje S Trakom
€169.22 €118.45

(informacije o izdelku ime izdelka : majhno darilo polje izdelek količino:20 kos/veliko velikost izdelka :6.5*6.5*6.5 cm izdelek barve :dveh barvah na voljo izdelek materiala:zagozdeni papir opomba:ta slog se pošiljajo ravno in potrebe, da bi jih sestavili sami.)

Poglejte tudi
Sklop 6 Rdeča Umetno Cvetlični Snope 18"
€592.64 €485.96

(ustvarjanje velikonočni centerpiece s teh svežnjev rdeča umetno tulipani.ti zelo realno cvet snope, ki bodo dodali samo pravo dotik barve na svoj pomlad dekor.vsak snop 5 tulipani so zaviti v jute kabel, ki je zavarovana lepo v lok.ti veren tulipani so samo v vazo ali pa jih dodate na vaš cvetlični aranžma, za globino in razsežnost.značilnosti izdelka:)

Poglejte tudi
Ananas Durian Kuhanje Orodja Fondat Silikonski Kalup Za Peko Torto Dekoraterstvo Kuhinjski Pribor Pekarna Sladkor, Sladkarije Gline
€3.26

(proizvajajo opis material: hrana silikona paket vključuje: čokolada plesni opomba:delovna temperatura:približno od -40°c do +220°c popolnoma nova in visoke kakovosti mehko in enostavno za uporabo, priročen in stroj(ročno pranje samo) torto dekoraterstvo orodja za ustvarjanje lepe vzorce, kakovosten in enostaven za uporabo in čiščenje barve : naključno)

Poglejte tudi
Toby Občasno Mizo Espresso, Temno Espresso, 18 palcev кофемолка Sol in poper mlinček Cafe Aparat za meh Burr cof
€480.63 €370.09

(nekoliko sežgati noge in bogato temno espresso konča v tej tabeli pa je subtilna elegance, ki bo obogatilo dnevna soba, spalnica ali vnos.obstaja veliko možnosti in se uporablja za ta klasični tabeli. splošno krog naglas strani tabele je 18 s premerom 2 v višino. styling z sežgati noge in x prečni dnu za edinstven pritožbe. dosežen)

Poglejte tudi