Cena €72.53 €145.06

Celoten opis

Naše visoko gostoto mačka praskanje ploščica je narejena iz valovitega kartona, ki je najljubši material mačke.Praske, ki pomaga ohranjati zdrave mačke in naše pad podvoji kot praskanje po pošti.Kot nalašč za vse cat lovers, da naredi velik dar in se prepričajte, da vaš mačji prijatelji zabavali ure in ure.

Specifikacija:

Ime: Mačka Praskanje Odbor

Oblika: Ovalna Okrogla Cvet

Barva: rjava

Primeren za: mačka igrače

Seznam Vsebine:

Mačka Praskanje Odbor*1

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Okolju Prijazno: Izdelane iz recikliranih valovitega kartona, ki zagotavljajo vaš urha klicati z okolju prijazno, neškodljivo in varno okolje, obenem pa zmanjšali svoj ogljikov odtis, s tem mačka praskanje odbora.

2.Plezanje Igrajo Praskanje: posredujete vaše mačji prijatelj z zdravo trg za svoje igriv in praskanje instinkt.Naša mačka praskanje odbor ima plezanje in igranje elementi, z dodatno dotik catnip in bell žogo, da jih opravljajo.Izboljšuje njihovo splošno razpoloženje in vedenje.

3.Dolgotrajna in Trajnost: zidava v upreti najtežjih kremplji, ta mačka praskanje odbor ima visoko gostoto praskanje post in ekstra debele gradnje, ki traja dvakrat dlje kot običajne preproge.Svojo vrhunsko trpežnost, zaradi česar je odlična izbira tudi za najbolj rambunctious kitties, ki radi nič.

4.Multi-Namen in Vsestranski: Ta privlačna mačka praskanje odbor je več kot preprost praskanje videz, pa služi tudi kot večnamenski prostor za igro in udoben posteljo za vašega ljubljenčka.Lajša dolgčas, ohranja vaš dom čist, spodbuja mačka zdravje, ter pospešuje tesnejše vezi med vami in svoje kosmate prijatelje.

5.Praktično in Uporabno Darilo: Pokazati ljubezen, da mačka ljubimca v svojem življenju s tem odlične kakovosti in dolgotrajno praskanje odbora.Kot nalašč za sodelavce, družinske člane, sošolci ali prijatelji, jih preseneti s to premišljen prisotna, da bo svoje mačji tovariši zabavali in zdravo.Naročite zdaj in bo svoj dan!

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Les
  • Igrače Tip: Predorih
  • Vrsta: mačke
  • Je Pametno Napravo: No

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

1pcs prstnimi členki Zobati Zmanjšanje Klešče Veterinarski Instrumenti ortopeda
€15.90 €11.13

(1pcs prstnimi členki zobati zmanjšanje klešče veterinarski instrumenti ortopeda narejen iz nerjavečega jekla,visoke kakovosti skupna dolžina: cca 14 cm teža: 90g)

Poglejte tudi
Japonski Slog Visi Svetilka Sashimi Suši Baru Bistro, Restavracija Izakaya Prijavite Luč Nepremočljiva Stranka Dekor Maskota Luč
€33.01 €19.81

(specifikacije: material: krpo velikost izdelka:približno 15*25 cm/20*35 cm -odlična dekoracija, da dodate več topline in miru vzdušje na festivalih. -to je japonski luč obesek z edinstvenim slogom, lepo in praktično. -ta japonski slog luči lahko ustvari močno praznično in jedilnico vzdušje. -japonski)

Poglejte tudi
2X Pletene Tkanine Cvetna Košarica, Z Ročajem In Beli Trak, Poroka Cvet Dekle Košare, Za Dom, Vrt Dekoracijo(L)
€34.60 €19.73

(ročno tkane: cvet košare so ročno tkane z naravnimi protja + traku, z naravno barvo, varstvo okolja in zdravja.lepe izdelave-kot cvet košarica je trajno in dolgoročno uporabo. ročaj načrta: ročaj načrta, ki je priročen in praktičen.ovite z belo/roza trak in lok vozlov na obeh koncih, ki ne omogoča samo košarice lepo urejeni, vendar je)

Poglejte tudi
Sončne celice se Napaja Vodnjak, Bazen Ribnik, Vrt, Vodne Brizgalke, Škropilnica z Vodo Črpalka in 3 Spray Glave
€22.87 €16.01

(opis: solar powered design, brez dodatnih moči je potrebno.vodnjak je prihranek energije in je varno in zdravo uporabo. začne delovati v 3 sekundah, ko bo izpostavljen dovolj sončne svetlobe.prosimo, poskrbite, da sončne celice je ne shadowed in obdržati filter vnos na dnu jasno razbitin. prihaja z vgradnjo opreme,preprosta montaža)

Poglejte tudi
5 v 1 Multi-funkcijo iz Nerjavečega Jekla, Plastične Steklenice Odpirač za Pivo Lahko Jar Odpirač Kuhinja Orodja
€4.07 €0.47

(specifikacija: popolnoma nova in visoke kakovosti!slog: večfunkcijsko material: nerjavno jeklo+pp velikost: cca. 14.5*2.6*3.5 cm/5.7 *2.2 *1.1 barva: zelena, rdeča, bela, črna paketu: 1 x večfunkcijsko odpirač za steklenice, multi-funkcionalno in trajno za uporabo.ustreza za veliko velikosti steklenice, pokrovi.lahko odprete kape brez ranjavanje rokami)

Poglejte tudi
Mačka Prevoznik Vrečko Dihanje Transporter Pet Torba za Prenosni Kuža Eno Ramo Torbe, Potovalni Nosilec za Mačko, Psa, hišni Ljubljenčki Torbici
€35.65 €22.81

(funkcija: 1. nahrbtnik je izdelan iz oxford krpo, močan in vzdržljiv, enostaven za čiščenje 2. nylon mesh, močan in dihanje, ne enostaven za škodo 3. velika zmogljivost, lahka zasnova za izpolnjevanje različnih potreb kupcev 4. skodelice, smeti vrečke, tipke lahko vstavite v stranski žepi 5. eleganten design,)

Poglejte tudi
213cm/7 m Iatable Božiček Božič na Prostem Okraski Božič, Novo Leto Stranka Domov Trgovina Dvorišču, Vrt Dekoracijo ZDA/EU/UK Plug
€79.73 €53.42

(informacije o izdelku: 1、kot nalašč okraski: a zabavno napihljivi jelenov vleče božiček kombinacija.ko vaši otroci ali vaša gostje prihajajo na vrata ali na vrtu, bo zagotovo pritegnili njihovo pozornost in bi jih z veseljem. 2、pisane lučke led: zelo svetle obračanje luči so vgrajene v božični okraski.lutka kombinacija bo zagotovo)

Poglejte tudi
1pc Velike Žirafa, Zebra Jungle Živali Napihljivi Balon Slon, Zajec, Žaba Gozd Safari Rojstni Dekoracijo Igrače
€17.15 €14.75

(1pc velike žirafa, zebra jungle živali napihljivi balon slon, zajec, žaba gozd safari rojstni dekoracijo igrače)

Poglejte tudi
Ustvarjalne Lesa Pet Igrače Mačka Teaser Palico Interaktivni Smešno Mačka Palico Perilo, Pleteno Zamenjava Glavo Mačka Dodatki Hišne Potrebščine
€15.59 €6.55

(opis 100% popolnoma nova in visoke kakovosti. klasična mačka igrače, mačke bo všeč ta igrača. primerna za vašega ljubljenčka.najboljša igrača za vašega mačka. dobra igrača oskrbe, da bi vaša mačka uživajte v zabavno. specifikacije: material: perja, iz plastičnih mas,žogo barva: kot)

Poglejte tudi
5 kg/10 kg Akumulatorska iz Nerjavečega Jekla, Elektronske Tehtnice Kuhinjske Tehtnice Domov Nakit Food Prigrizke Tehtanje Peko Orodja
€182.94 €91.47

(informacije o izdelku lastnosti: primerna za vsakodnevno izdelek tehtanje, kuhinja peko tehtanje, itd 1. enostaven za uporabo, enostaven za tehtanje, ni potrebe, da bi porabili veliko časa 2. varčevanje z energijo, majhna poraba, dolgoročno in trajno 3. spodaj gume znanja, stabilen in ni enostavno, da prevračanje 4.)

Poglejte tudi
Jeseni Maple Leaf Umetne Rože (Sklop 2), Rdeča
€439.20

(v 18in.jeseni maple leaf umetne rože (sklop 2) je naglas v kateri koli prostor.zabavajte med padec s to jesen maple leaf umetne rože set.dal svoj ustvarjalni klobuki in šel divje s temi pestra , pisanih listov prinaša padec listje na vaš dom.stalni 18 , zaslužiti pripravljen za vaš naslednji diy sejo in so kul pin-vredni okraski na blok.naša najljubša)

Poglejte tudi
umetne rože eno milo rose vedno rose hydrangea majhen šopek cvetja ponaredek cvetje valentinov darilni ustvarjalno darilo
€11.20 €9.30

(umetne rože eno milo rose vedno rose hydrangea majhen šopek cvetja ponaredek cvetje valentinov darilni ustvarjalno darilo ime izdelka : milo rose umetne rože velikost : 19*9 cm barva : 7 vrst barva na voljo priložnosti : valentinov darilo)

Poglejte tudi
Mala Ledena Plesni Pladenj za Hitro Sprostitev, DIY Ledu, zaradi Česar Plesni S Pokrovom Ledu Pladenj Škatla za Shranjevanje Hladilnik DIY Kalupi Za Kuhinjske Potrebščine
€11.12 €6.78

(mala ledena plesni pladenj za hitro sprostitev, diy ledu, izdelava kalupa za kuhinjske potrebščine značilnosti: mesta: plesen, ki je primerna za dom, pisarne, coffee shop, sladica trgovina, slaščičarna, bar itd.kot nalašč za družinske večerje, zabave, itd.primeren je tudi za noč čarovnic, božič, zahvale in druge praznike. fuction:)

Poglejte tudi