Cena €0.70

Celoten opis

Opis:

[Primeren za opombe in vodenje knjig new]: Ti pregleden podpisi so iz prosojnih tanke plastične LJUBLJENČKA.Self -lepljenje na vrh, nato pa lahko držijo pregledno na katerokoli temo, kot so izposoja knjig ali druge elemente, ki jih želite ohraniti.To je novo.In enostaven za komentar, ali zapiske.

[Zelo lep in dober oprijem]: Ti jasno udobje palice za rahlo lepljiv, enostavno odstranite, vendar ni padel, in ne bo trganje papirja, ki so lepljiva.Naše pregledno in priročno površina je nepremočljiva, ki je lahko napisana in jo prilepili večkrat.Ne bo lepilo znamke, ki lahko ravnajo in čisto.

[Široko uporabo] Jasno, podpisi so zelo primerne za različne kraje, kot so knjige ugotavlja, hladilniki, računalniki, namizni stroji, blackboards, katalogi in dokumentov.

[Koristi preglednih nišo visa] nazaj pregleden nišo je lepljiv, ki jih enostavno prilepite na želeno mesto.Površina je lahko pisna in jo prilepili večkrat.Nepremočljiva trakom, ki ne pušča lepila znamk, ki je enostavno odstraniti.

[Zelo primerna za različne peresa]: Ti pol -prozorno podpisi so zelo primerna za prenosnik skice za opombe in kritje.Dobro vidljivost/aplikacijo.Ker je pregleden nišo je nepremočljiva PET materiala, zato je priporočljivo, da uporabite kemični svinčnik, marker pero ali svinčnik namesto na vodni osnovi pero pisno ali vlečeni, ali da se posuši za nekaj časa po uporabi na vodni osnovi pero.

Specifikacije:

Ime izdelka: pregledno in priročno nalepka

Material: PET

Velikost: S: 5*7.5 cm m: 7.5*7.5 cm l: 7*9.5 cm

Barva: kot je prikazano na sliki

Paket je Vključeno:1x pregledno in priročno nalepka

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 0.1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Preprost in Lep Design Vroče Prodajo Ročno izdelanih Živali Rdeče-kronan Žerjavi, Oljna slika na Platnu Urad za Dekoracijo Sten
€102.90 €51.45

(p roduct kažejo opis izdelka slikarstvo velikost: slike kažejo če želite anothers velikost ,pls, da me kontaktirate. materiali/srednja: debelo platno, visoko kakovostno olje ali akril barve oljna slika na platnu z oljno barvo ali akrilno barvo ne tiskanja, ne plakat, handpaint na platno garancija: 100%)

Poglejte tudi
12"Tibetanski Tempelj, Zbiranje Starega Bronasto Naslikal Krono Guanyin Bodhisattva Amitabha Bude Dvojno Lotus Platformo Čaščenja dvorana
€503.08 €382.35

(velikost:višina:30 cm.dolgo:19 cm širina:19 cm velikost:višina:8.9 cm dolg:za 6,7 cm.širina:3.9 inch teža:5,5 kg----vključeni teža pakirne materiale.materiali: stare bronasto naslikal poreklo: kitajska ladijskega stroškov po zraku pošta ems (7-15 dni): $brezplačno. 23811.45 bwt xs trgovina z obrti, ki temeljijo.vključuje: kovinske obrti.keramične)

Poglejte tudi
Votle Kovinske Luči Noč Svetlobe, Majhna Luč Tabela Candlestic Letnik Veter Luči Kovanega Železa Vzdušje Rekviziti
€105.03 €65.11

(značilnosti: *izdelan iz visoko kakovostnih železa, to ni enostavno škodo in trajno. *z visi sponke in svetlobe, lahko obesite, kjer želite, da visi. *dodaj praznično vzdušje. specifikacije: *napajanje: 3 x aaa baterije(ne vsebuje) *material: železo *velikost: 29.7*15 cm;26.8*15 cm;19.4*)

Poglejte tudi
USB Astronavt Občutek Tehnologije Vlažilnik Okraski Vlažilne Gospodinjstvo Doma Dekor Spalnica Postelji Spati Spremljevalec
€109.76

(informacije o izdelku: primerno območje: 31-40 kvadratnih metrov voda rezervoarja: 1.0-2,5 litra uporablja predmet: gospodinjstvo funkcija: aromaterapija število meglo prodajnih mest: 1 način delovanja: mehansko napajanje: usb videz: vaza hrup: 36-45db barva: bela material:)

Poglejte tudi
30 kg Elektronske Tehtnice za Tehtanje Kuhinjske Tehtnice Gramov Bilance Zaslon LCD univerzalni za Domači Elektronski Bilance Teža
€311.74

(auto nič sledenje s kalibracijo funkcijo.veliki kvadratni uteži pan neto teža/stabilnost navedba hiter odziv in stabilno delovanje.opremljen z visoko natančnostjo merilnik sev senzor.enostaven za branje številko, ki se prikaže na lcd zaslonu(5 števk 20 mm, višina).obstajajo štiri različne enote za svojo izbiro: kg, g, oz, lb (1000g=35.27 oz=2.2)

Poglejte tudi
Vintage Rumene Sandalovine Nove Posteljne Kabinet Doma Spalnica Polno Iz Masivnega Lesa Postelji Kabinet Predal Omare Omara Za Shranjevanje
€6 869.56

(da, dragi kupci 1. smo palice za načelo kakovosti firstcustomer vrsti .če potrebujete kakršne koli proizvodov, lahko mi pošljete izdelka, slike ali povezave.dal vam bom najnižjo navedek v najkrajšem možnem času, in nato povezavo za vas, da. 2. vsi izdelki, ki se prodajajo v trgovini so resnične,prosimo, bodite prepričani, da nakup!če)

Poglejte tudi
Potovanja Shark Sodobno Minimalistično Decorativ Slike Električno Polje Plakat Wall Art Slike Okvir Dekor Zidana Doma 80x60CM
€168.93 €114.87

(platno plakat natisniti slike z okvirjem occlude električni merilnik polje pribor wall art poslikave doma dnevna soba dekor)

Poglejte tudi
Dvojni Stranski Naravnih Abalone Lupini Osnovo Čare Obesek biserovine Lupini za Nakit, Izdelava DIY Ogrlica, Zapestnica Dodatki
€6.24 €3.99

(opis: material: naravni lupini velikosti:40-50 mm (velikost delavcev je lahko nekoliko drugačna, prosimo, da upoštevate dejanski izdelek) teža: 7-12 g (dejanska teža omogoča napako 0,5 g) količina: 1pc oblika: naključno barva: kot je prikazano na sliki (v naravi streljanje, če je barvna razlika, prosimo,)

Poglejte tudi
Piramide Egipčanske Amulet Scarab Dekoracijo Fawns Nil Turistični Spominek Klasične Zavetnik Vere Nil Turistični Spominek Hrošč
€12.58

(dobrodošli dropshipping če iščete najboljši dropshipping dobavitelj na zelisca-prijozici.si,to je prava izbira za začetek pridobivanja super izdelki za svoje e-trgovina, trgovina s tukaj.mi ne zagotavljajo dropshipping in veleprodajnih storitev.vsak paket bo poslan v roku 2 delovnih dni s številko za sledenje . videz: hrošč)

Poglejte tudi
Evropski letnik Roman stolpec imitacije svile cvetlični lonček ornament, poroka, poroka v cestnem vodnik hotel nakupovalni center okno
€280.09

(o nas 1 , naše podjetje se nahaja v kitajska je največji na debelo trgu.vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelek slike ali modeli.dal vam bom najnižja navedek v najkrajšem možnem času, in potem dal izdelek v trgovini za nakup. 2 , vse izdelke, ki se prodajajo v trgovini so resnične,)

Poglejte tudi