Oznake: scallion shredder scallion slicer

Cena €777.49

Celoten opis

Komercialni scallion Shredder Scallion slicer 220V/110V Električni scallion Rezalnik Samodejno Capsicum Zelena slicer rezilo iz Nerjavečega jekla 3 mm/2.2 mm/1,8 mm

Specifikacije

  • Sadje & Rastlinski Orodja Tip: Graters
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Funkcija: Okolju Prijazno, Na zalogi
  • Vrsta: Sadje & Rastlinski Orodja
  • Številka Modela: 3 mm/2.2 mm/1,8 mm

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

2X Pletene Tkanine Cvetna Košarica, Z Ročajem In Beli Trak, Poroka Cvet Dekle Košare, Za Dom, Vrt Dekoracijo(L)
€34.60 €19.73

(ročno tkane: cvet košare so ročno tkane z naravnimi protja + traku, z naravno barvo, varstvo okolja in zdravja.lepe izdelave-kot cvet košarica je trajno in dolgoročno uporabo. ročaj načrta: ročaj načrta, ki je priročen in praktičen.ovite z belo/roza trak in lok vozlov na obeh koncih, ki ne omogoča samo košarice lepo urejeni, vendar je)

Poglejte tudi
3pcs/set) Poroka dogodek pešpot okras oltarja cesti vodi akril stebrov senyu2173
€799.21 €703.30

(bela akril stranka krog plinths, akrilni valj, podstavki zaslon platformo bela akril stranka krog plinths, akrilni valj, podstavki platformo zaslon 33 cm dameter in 60 cm visok 1pcs 36 cm premera 75 cm visok 1pcs 39 cm premera in dolžine 90 cm visok 1pcs belo akrilno stranka krog plinths, akrilni valj, podstavki zaslon platformo o izdelkov)

Poglejte tudi
Cuisinart 10" Ponev, Multiclad Iz Nerjavečega
€992.49 €397.00

(cuisinart multiclade pro nerjavečega skillets so poševnih stranic in široko ravno dno za pečenje rib, sauté čebulo in česen, ali browning velikih serijah piščanca.odprta zasnova ponev maksimira kuhalne površine in omogoča enostavno preurediti hrane, kot je kuhanje.v zakovičeni ročaj ponuja popolno ravnotežje, da zagotavlja izjemen nadzor, kadar)

Poglejte tudi
Toby Občasno Mizo Espresso, Temno Espresso, 18 palcev кофемолка Sol in poper mlinček Cafe Aparat za meh Burr cof
€480.63 €370.09

(nekoliko sežgati noge in bogato temno espresso konča v tej tabeli pa je subtilna elegance, ki bo obogatilo dnevna soba, spalnica ali vnos.obstaja veliko možnosti in se uporablja za ta klasični tabeli. splošno krog naglas strani tabele je 18 s premerom 2 v višino. styling z sežgati noge in x prečni dnu za edinstven pritožbe. dosežen)

Poglejte tudi
Mačka Prevoznik Vrečko Dihanje Transporter Pet Torba za Prenosni Kuža Eno Ramo Torbe, Potovalni Nosilec za Mačko, Psa, hišni Ljubljenčki Torbici
€35.65 €22.81

(funkcija: 1. nahrbtnik je izdelan iz oxford krpo, močan in vzdržljiv, enostaven za čiščenje 2. nylon mesh, močan in dihanje, ne enostaven za škodo 3. velika zmogljivost, lahka zasnova za izpolnjevanje različnih potreb kupcev 4. skodelice, smeti vrečke, tipke lahko vstavite v stranski žepi 5. eleganten design,)

Poglejte tudi
Poročni Šopek Poročni Družico Umetne Svile Rose Cvetje z Čipke Ponaredek Cvetje Romantično Stranka Dobave Poroka Dekoracija
€14.02 €4.17

(material: trak + biser na umetne vrtnice cvetovi kakovost: vrhunska pogoj: nova,nikoli uporabljena barva: več barv ,odločite se! šopek višina : cca 28 cm (11 ) šopek premer:pribl 23 cm (9 ) značilnosti: 1.to wildflower šopek je izdelan iz realne videti svilenih vrtnic cvet 2.ročaj je zavit v)

Poglejte tudi
1pc Velike Žirafa, Zebra Jungle Živali Napihljivi Balon Slon, Zajec, Žaba Gozd Safari Rojstni Dekoracijo Igrače
€17.15 €14.75

(1pc velike žirafa, zebra jungle živali napihljivi balon slon, zajec, žaba gozd safari rojstni dekoracijo igrače)

Poglejte tudi
2X Teak Lesene Žlice In Palčke Nastavite, Non-Stick Žlice Juhe-Žličko Za Kuhinjo Kuhanje Utensil Orodja
€17.82 €13.36

(1.primerna za kaša, juhe, kava, žitna in sladice itd.naravnega lesa, preprosta in navaden. 2.žlice in lopatico so toplotno odporen, vzdržljiv, čvrsta in trdna za trajno delovanje. 3.na teak lesene žlice so izdelane z elegantno površine z ročaji za udobno lepa zaslon.to je popolnoma nastavljivo, da izgleda kot umetniško brez udrtine,)

Poglejte tudi
Novo 4M Bela, Slonokoščena Katedrala Poroko Veils Dolge Čipke Rob Poročni Veil Z Glavnik, Poročni Dodatki, Nevesta Mantilla Vroče Tančico
€23.72 €13.76

(pogoj: brand new material: poliester premer: dolžina 4 m/ širina 1,8 m barva: kot slika količina: 1pc opomba: 1. prosimo, dovolite razlika zaradi ročnega ukrep; 2. pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona, prosimo za razumevanje.)

Poglejte tudi
Prenosni Žar Na Oglje, Rdeča
€334.99 €257.94

(nadgradite vaš zunanji žar nastavitev prenosni žar na oglje v rdeči barvi.odstranljiv pokrov z ročajem hladilni sistem v mestu, kar je za prevoz žar od avto kampu ali vrata prtljažnika.v praškasto pokrov in z rdečo so namenjeni za dolgotrajno vzdržljivost, medtem ko chrome-platirani kuhanje, rešetke in porcelana-prevlečeni oglje pan zagotoviti)

Poglejte tudi
Mala Ledena Plesni Pladenj za Hitro Sprostitev, DIY Ledu, zaradi Česar Plesni S Pokrovom Ledu Pladenj Škatla za Shranjevanje Hladilnik DIY Kalupi Za Kuhinjske Potrebščine
€11.12 €6.78

(mala ledena plesni pladenj za hitro sprostitev, diy ledu, izdelava kalupa za kuhinjske potrebščine značilnosti: mesta: plesen, ki je primerna za dom, pisarne, coffee shop, sladica trgovina, slaščičarna, bar itd.kot nalašč za družinske večerje, zabave, itd.primeren je tudi za noč čarovnic, božič, zahvale in druge praznike. fuction:)

Poglejte tudi
Velika 6-Luknjo na Dnu Silikonske Ice Predalčni Cvet Oblikovan Ledu Predalčni Plesni s pokrovom, Cvet Oblikovan Ice Blok Plesni Ice Box
€72.83 €50.98

(silikonski odvajanja otroške hrane silikona, zamrznjeni pladenj za shranjevanje posode ne vsebuje bisfenola a specifikacije: odlično zamrznjene shranjevanje posode je primerna za vaše redne otroške hrane. je izdelan iz silikona, nepremočljiva in madeže odporno.enostaven za čiščenje.pomivalni stroj varnost. ne vsebuje)

Poglejte tudi
Mačka Gobec in Škornji Anti Ugriz Mačka Dihanje Kapuco Anti-Lizanje Jasno Mačka Čelada s Tačko Kritje za Večkratno uporabo Hišne živali, Prostor Kapuco Prenosni
€24.74 €5.83

([high-quality pet gradivo] ta mačka dihanje kapuco je izdelan iz visoko kakovostnih pet material, ki je trmast, nestrupen in brez vonja, trajne in za enkratno uporabo, uporablja se lahko za dolgo časa.in šapa pokrov je izdelan iz silikona, ki je mehak, upogljiv, ki je kot nalašč za hišne ljubljenčke za uporabo. [zračen in udoben design] ta)

Poglejte tudi
50pcs Brezplačna Dostava Laser Cut Papir Poroko Napkin Obroči blago Srce Ljubezni, z Rose svate Brisačo Sponke Namizni Dekor
€14.06

(50pcs brezplačna dostava laser cut papir poroko napkin obroči blago srce ljubezni, z rose svate brisačo sponke namizni dekor material 220 g pearl papir / narejene na velikost naročila dolžina : za 20,2 cm širina : 5.8 cm premer : 4.5 cm / glede na vaše zahteve logo dizajn, ki meri moq 100 kos/style ( mešanih barv je)

Poglejte tudi
Pes Usposabljanja Ovratnik Samodejno Lubje&Načinu Usposabljanja Ovratnik Pes Laja Ovratnik Z Oddaljenimi do 3300ft Območju+Usposabljanje Stavec
€48.93 €41.59

(opis izdelka model pd 526-1-tio, polnilne, da nepremočljiva da, ip67 funkcijo beep + vibracije + statične šok + led luči prednost 1000 metrov oddaljeno 100 stopenj nastavljiva, amazon vrh prodajalec za varčevanje z energijo, ja, super za varčevanje z energijo, ko je polnjenje 2 uri, bi lahko delovalo 60 dni ovratnik nastavljiv črno odsevno)

Poglejte tudi
LED Žareče Venec Ženske Dekle Bleščeče Lase Garland svate Božični Venci Cvet Glavo Pokrivala
€1.59 €0.98

(specifikacija: material: eva/pena velikost: 20cm*20cm*3cm barva: kot je prikazano na sliki značilnosti: 1. led žareče venec, fotografiranje v turističnih znamenitosti, hawaiian bleščeče pene venec headdress 2. baterijo je bil konfiguriran in se lahko uporablja v tri svetleče načinov: hitro flash,)

Poglejte tudi