Cena €4.66 €8.47

Celoten opis

Opis:

【Edinstven Design】: zlata ribica figur majhne čaj za hišne živali, realistične podrobnosti, preprost in edinstvene oblike.Velikost: Dolžina 4.3 cm/1.69 palčni; Višina 3.4 cm/1.34 palca.

【Trajnega Materiala】: miniaturni ribe kip je narejen iz visoko kakovostnih vijolično pesek materiala, vzdržljiv, lahek in nežen.Prav tako se lahko kadilo palico imetnik.

【Funkcije】: Tea pet ornament, kiparstvom, z odlično izdelave in lepe površine, ki se ukvarjajo, je, premije in modi, izstopajo med druge dekorativne umetnosti.

【Doma Okraski】: To okrasni živalskih figur ornament je kot nalašč za okrasitev knjižni polici, mizo, omaro za dom, pisarno, lokal, itd.

【Lepo Darilo】: lepe oblike in realistično obrti design to zbirateljske zlata ribica kiparstvo odličen dodatek za katerokoli mesto, in to je tudi super darilo izbira za družine ali prijateljev, ki radi pijete čaj.

Specifikacija:

Material: Vijolična Pesek

Velikost Grafikona:

Dolžina 4.3 cm/1.69 palčni;

Višina 3.4 cm/1.34 palčni

Paket Vključuje:

1 Zlata Ribica Figur

Opomba:

Prosimo, dovolite nekoliko napak zaradi ročnega merjenja in različnih zaslonov.

Specifikacije

  • Slog: Sodoben Slog
  • Je Pametno Napravo: No
  • MainKey3: Čaj Pet Ornament Ribe Kip Domači Čaj Soba Dekor
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Tema: Živali
  • MainKey5: Živalske Skulpture, Dnevna Soba Čaj Ljubitelji Plovil
  • Material: Keramični & Emajl
  • MainKey6: Spalnica Dekor Kadila Palico Imetnik Zbirka
  • MainKey4: Mala Zlata Ribica Figur Mizo Urad Za Dekoracijo
  • MainKey2: Miniaturni Zlata Ribica Figur Čaj Pet Kiparstvo
  • MainKey1: Zlata Ribica Figur

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Francoski votlih iz fine peneče okno zaslon, high-end gaza zavese, high-end občutek, balkon, dnevna soba, razkošje svetlobe
€120.05

(o nas 1 , naše podjetje se nahaja v kitajska je največji wholesalemarket.vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelek slike ali modeli.dal vam bom najnižjo navedek v najkrajšem možnem času, in potem dal izdelek v trgovini za nakup. 2 , vse izdelke, ki se prodajajo v trgovini so resnične, prosimo, bodite)

Poglejte tudi
Velikonočni Korenje Okraski, Umetne Tkanine, Korenček za veliko Noč Domov Okraski Stranka Otroci Velikonočni Stranka Obrti, Darila Supplies
€44.06 €20.71

(tkane korenček velikonočni viseči okras obesek za veliko noč doma, okrasni material velikonočni otroci darilo igrače)

Poglejte tudi
Saville Siva Tkanina Ozadje
€328.24 €262.59

(z elegantno siv odtenek, ta kovinski ozadje je za ustvarjanje tridimenzionalni videz.njeno teksturo načrt je skupaj z dvignjeno črnila.saville je unpasted, umetnih, sintetičnih vlaken, za ozadje.unpasted non, tkane material; 11.8-v ponovite, offset tekmo; stroj in strippable; 21-v 33 metrov dolg trak; zajema približno 57.8 kvadratnih metrov)

Poglejte tudi
Namizje Polico Simple Multi-Layer Shranjevanje Rack Dnevna Soba Namizja Za Shranjevanje Policah Držalo Steno Doma Duobao Mrežo Kabinet
€193.45

(o nas 1 , naše podjetje se nahaja v kitajska je največji na debelo trgu.vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelek slike ali modeli.dal vam bom najnižja navedek v najkrajšem možnem času, in potem dal izdelek v trgovini za nakup. 2 , vse izdelke, ki se prodajajo v trgovini so resnične,)

Poglejte tudi
Lotus Backflow Kadila Gorilnik Kadila Keramični Slap Držalo za Dom Dekor Ustvarjalne Keramični Cone Lotus Nazaj pretok Censer
€235.82 €188.66

(opis to lotus backflow kadila imetnik lahko ustvarite meditativno in zen prostor.kaskadnimi dim tokov navzdol seveda kot slap ustvariti skrivnostno vzdušje in dati ljudem neskončno zasanjanosti.občutljivo kadila gorilnik je aromaterapija dekorativni kos, da lahko neopazno seznanjene z vsemi doma. ključne značilnosti visoko kakovostnega)

Poglejte tudi
Klasične Desk & Števec Kovin, Platiranih Fotografijo, Sliko Kader za Dom & Pisarna Decors MPF081
€24.92 €19.94

(kovinski foto okvir ,kovinski okvir za sliko , kovinski fotografija, okvir ,nerjavno jeklo foto okvir (1 )sodobne kovine, slike foto okvirji so izdelani iz srebra pozlačen kovinski,funkcija kovinski okvir ,ki decorat fotografije okvir močno in zelo priljubljene fotografije . (2) taka kovinski foto okvirji, so odlično za prikaz vaše dragocene)

Poglejte tudi
Evropski letnik Roman stolpec imitacije svile cvetlični lonček ornament, poroka, poroka v cestnem vodnik hotel nakupovalni center okno
€280.09

(o nas 1 , naše podjetje se nahaja v kitajska je največji na debelo trgu.vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelek slike ali modeli.dal vam bom najnižja navedek v najkrajšem možnem času, in potem dal izdelek v trgovini za nakup. 2 , vse izdelke, ki se prodajajo v trgovini so resnične,)

Poglejte tudi
Dekorativne Natisne Stensko Slikarstvo Kitajski Slog Cvetovi Breskev V Polnem Razcvetu Vzdušje Umetniško Platno Slikarstvo Plakati Doma Dekor
€36.96 €15.89

(dobrodošli na moji trgovina, ki ponuja 100% zagotovljena kakovost slike.razumne cene in stranka pozornosti, so naše glavne cilje. lahko postavite neposredno in bomo tiskanja in se dogovorite za dostavo, kakor hitro je mogoče.če imate kakršnakoli vprašanja, se lahko obrnete na storitve za stranke. najvišje kategorije dekorativne)

Poglejte tudi
Vietnam Velik človek, Predsednik Ho Chi Minh HU ZHI MING BRONASTO carving Domov trgovina Podjetje Dekorativni kip
€114.34 €105.19

(to je omejena izdaja , če vam je všeč , ga ne zamudite .tržna vrednost : us $ 500 l velikost : 22 cm *17 cm*8 cm 1: home office hiša ## učinkovita zaščita 2: blagoslov, zdravje in varnost , 3: srečno 4: uspešno poslovno denar način dostave : 1: bomo preverili in paket skrbno in pošljete vaše naročilo na pošto postaja v 2 dneh po tem,)

Poglejte tudi
Disney Sanje Grad Risanka Plakat In Tiskanje Povzetek Disneyland Platno Stensko Slikarstvo Umetnost Doma Princesa Soba Decoration Slike
€6.38 €4.47

(nekaj je pomembno, da naše stranke: 1.3 cm dodatno belo obrobo je za okvir vsake plošče.velikost merjenje z roko,je lahko 1 cm napako. 2.da dol ladijskega stroškov in se izognili okvir poškodovanih na ladijski promet,ni mat, ne znotraj okvirja, št zunaj okvirja ,le platno, valjani. 3.kot svetlobne učinke, barvo predmetov mogoče)

Poglejte tudi