Oznake: beležnica svoboden-leaf dnevnik roko račun knjiga geslo

Cena €207.54 €329.42

Celoten opis

Ime izdelka:Password Lock Rjava Tiskovine Darilo Moških in Žensk Ročno Cowhide Zvezek

Barva:Rjava

Velikost:16.5x11.5x5cm/19x15x5cm/22x16x6cm

Količina:1 kos

Material:vrhnja plast cowhide/Prazno kraft papir, kraft papir

Značilnosti:

1.Naše knjige so izdelana iz visoko kakovostnih vrh-zrnje cowhide, obrtniški za usnje obrtniki;

2.Nori konj usnja, znan tudi kot olje namočene usnje, ima odlično strani občutek, visoko gostoto materiala in dobra žilavost;

3.Retro memorandum skicirko, ki je koristen za zbiranje in je dobra za ohranjanje dokumentov;

4.Če potujete na prostem, je lahko koristno voditi dnevnik in beleži vašo pot za prihodnja leta;

5.Usnjene knjige so super darila za sorodnike, prijatelje ali družinske člane;

6.Krepitev geslo za zaščito vaše zasebnosti in da je varen za uporabo.

7.V skicirko je izdelana iz visoko kakovostnega olja, namočeno kraft usnje in kraft papir, kraft papir, s 400 strani (200sheets) v notranjosti.

Opombe:

1)Stranke, ki kupujejo dveh kosov, barvo lahko pripomnil, drugače privzeto barvo naročila;

2)Zaradi ročnega merjenja, velikost, je lahko napaka 1-2 mm;

3)Vse izdelke v naši trgovini podporo neposredne prodaje.

Izdelek Vključuje:1x Geslo Zvezek.

Specifikacije

  • Feature5: Visoka kakovost
  • Feature1: Skicirko
  • feature6: Dnevnik Darila
  • Barve: Rjava
  • Kritje Materiala: Usnje
  • Feature2: Risanje Knjiga
  • Feature3: Nori Konj Rjave Barve
  • Vrsta: Rokovnike
  • Številka Modela: Prenosnik
  • Feature4: Vrezano Rjava
  • Blagovna Znamka: QKX
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • feature8: Nostalgičen retro
  • Velikost: 16.5x11.5x5cm/19x15x5cm/22x16x6cm
  • feature7: Ročno
  • Strani: 400 strani (200sheets)
  • Material: Vrhnjo plast cowhide/Prazno kraft papir, kraft papir

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Jasno, Suho Brisanje Odbor Za Hladilnik Suho Brisanje Odbor Za Hladilnik, Magnetno Hladilnik Magnet Pregleden Magnet Design Nakupovalni Seznam
€17.28 €8.64

(to akril odbor za hladilnik je izdelan iz prosojnega materiala in lahko priložite trdno hladilnikom ali kovinske površine.lahko se uporablja večkrat brez zavzemajo dragocen prostor in je kot nalašč za spremljanje vaše zaloge hrane.poslovite od grdo hladilnik vrata s to priročno in praktično rešitev! specifikacije: ime izdelka: akril)

Poglejte tudi
Usnje Portfelja Mape Z Zadrgo Za Ženske/Moške,, Poslovni Padfolio Z Ročajem, Konferenca Beležnica Mapo
€33.08 €24.48

(usnje portfelja mape z zadrgo za ženske/moške,, poslovni padfolio z ročajem, konferenca beležnica mapo [strokovno poslovno padfolio]odprite zadrgo z več poslovne kartice slotov na levi strani, kalkulator, in pad prostor.več plasti naj bo enostavno razvrščati predmete.beležnica na desni.dokumenti, itd.odprite usta in ga lahko enostavno vzeti stvari. [inovativne)

Poglejte tudi
Dekor Kitajski Koledar 2024 Slog Papir Letno Zmaj Urad Mesečno Občutljivo Steno
€17.98 €9.35

(opis tradicionalni kitajski koledar za 2024. iz papirja in podrobne izdelave.klasični tradicionalni koledar, prstan iz starega leto in prstan v novo leto.na steni visi koledar je bogato vsebino.lahko preverite datum in sončne izraz hitro in jasno.in to mora biti vaš dober pomočnik za vašo dnevno uporabo. značilnosti -barve:kot)

Poglejte tudi
50-250pcs Cvetje Ime Nalepke Kuhinja Prazno Lastnoročni Datum Nalepke Hladilnik Zamrzovalnik za Shranjevanje Hrane Mala Podjetja 3*5 cm
€3.29 €1.58

(informacije o izdelku material: nalepka velikost: 3*5 cm package 250pcs je roll, 50/100 kozarcev,da bo ravno,ampak ne roll embalaži! počitnice nalepke za goodie vrečke in obrti; idealen za obrt,scrapbooking,darilo, zavijanje,omarice,zvezki,kartice,prenosni računalniki ali katerikoli drugi gladki površini; idealno)

Poglejte tudi
Ravnovesje Beline za Komplete Kemijski Preizkus Opreme V Junior in Senior Visoke Šole
€434.48 €391.03

(opis izdelka podrobnosti izdelka preizkus kaže, seznam izdelkov)

Poglejte tudi
Branje Stojalo Recept Knjigo Imetnik Namizje Polico Kuhinja Dokument Polica S 360 Rotacijski Osnova Za Glasbo, Knjige, Mobilnih Telefonov
€82.75 €41.37

(opis: branje stojalo je narejeno iz visoko kakovostne akril in aluminij zlitine materiali, ki so stabilna, enostavna za uporabo, odporna proti koroziji, obrabi odporen in trajen. za 360 ° vrtljiv znanja, multi-angle in multi-nastavitev višine bo vaše branje bolj priročno. lahko uporabite naše branje stojalo za počitnice ali darilo)

Poglejte tudi
45pcs/veliko Memo Blazine Material, Papir Collector ' s Manual Junk List Scrapbooking Papir Retro Ozadju
€3.19 €2.87

(material:papir package:1set=45pcs velikost:103mm-80 m/105mm*105mm,kot slika prikazuje. design: 8 design.izberite design s sebe .hvala)

Poglejte tudi
Kitajski Čopič, Svinčnik Weasel Lase Kanji Sumi Krtačo za Pisanje Slikarstvo
€7.20 €3.74

(značilnosti: ootdty visoka kakovost materiala: plastično palico in kakovosti volk dlako, gladko ročaj in tesno okrepljeno krtačo za glavo, velik za vas zamenjavo starih pisanje krtačo.primerna za kaligrafijo ljubitelje in začetnike. lase pridobitev način: ne bomo nikoli škodo živali, ki so podobne naši človeški odbitki. kitajski)

Poglejte tudi
Lasersko Vgraviran LOGOTIP Creative vizitko Primeru, Nerjaveče Jeklo, Kovinski Pokrov Kreditne Kartice Poslovne Kartice Imetnik Kartice Kovinsko Denarnice
€6.84 €0.47

(obvestilo: za stranke, ki potrebujejo, da prilagodite logotip, prosimo, pošljite logotip datoteke za nas prek platforme ali e-naslov: [email protected] po oddaji naročila.po meri izdelkov ne podpirajo vrne.če potrebujete pomoč, obrnete na našo službo za stranke. lasersko graviranje ne more tiskati barvno, bomo obdelali prejete barvni logotip)

Poglejte tudi
Weasel Volnene Lase Več Lase Krtačo Strokovni Redni Skript Skript Uradni Skript Kaligrafija Oblikovanje Čopič, Svinčnik
€34.90 €22.68

(modname=ckeditor informacije o izdelku 1.lase material: več lase;weasel lase;volnene lase 2.penholder material: bambus package: 1 čopič nasveti: 1.paket vključuje le 1 čopič , druge postavke, ki so prikazane, ki niso vključeni. 2.zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža)

Poglejte tudi
Anatomski medicine učni pripomoček pritrjena na glavno krvnih žil in živcev, stopala mišice
€2 494.62 €748.39

(opis: medenica anatomski model za moški 1/2 naravnih lihuman stopala okostje z prevzemajo vezi in mišice model za anatomske študije dissembles v šest delov za učinkovito predstavitev spredaj je upodobljena extensor mišice goleni, kit in kit obloge za podroben pregled odstranljiva mišice gastrocnemius za nadaljnje študije stopala,)

Poglejte tudi
500 Kos Vesele Velikonočne Praznike Nalepke Srčkan Velikonočni Zajec Jajce Samolepilno Nalepko Nalepko Za Veliko Noč Stranka Otroci Darila Vrečko Polje Oznake Dekor
€7.09 €5.03

(500pcs vesele velikonočne praznike nalepke srčkan velikonočni zajec jajce samolepilno nalepko nalepko za veliko noč stranka otroci darila vrečko polje oznake dekor narejen z nagrada materiala, varna za vsakogar uporabo.kot nalašč za scrapbooking, umetnost ali obrt, darilni embalaži in papirni izdelki.lepo barvo bo zagotovila njegovo popularuity)

Poglejte tudi
100 kozarcev Prenosni Prozorno Plastično Žlebu Vrečka Plastična Vrečka Za Tekočine Pijte Torbica Zaprti Embalaži Bag
€27.80 €21.41

(zanesljivo in kvalitetno: ti skrivnost, bučke za alkoholnih pijač so narejene iz hrane razred plastičnega materiala, plastične šobe in tokovi, lahke in ne enostavno za odmor, za enkratno uporabo in varna za uporabo, ki vam lahko lepo uporabljajo izkušnje široko uporabljajo: ta pijača mošnje za odrasle se lahko uporabljajo za držijo vode,)

Poglejte tudi
New Vroče Kitajski Xinhua Slovar 12 Izdaja osnovna šola študent orodja za učenje,
€30.27 €10.02

(značilnosti: velikost: 136mm*93 mm package:1 book primerna za:študente jezik:kitajski)

Poglejte tudi