Cena €6.71 €8.39

Celoten opis

30Pcs Halloween Dekorativni risalnimi žebljički Risanka Zemljevid Zatiči Dekorativni Palec Žeblji za Office Šoli Oglasne Deske Photo Steno

OOTDTY

Značilnosti: VREDNOST PAKETA.Vsak paket vsebuje 30 risanka risalnimi žebljički.za Ustvarjalno Halloween temo zasnovan, za IDEALEN za zemljevid risalnimi žebljički, foto posnetke, itd.Izdelani iz kakovostne kovine, anti-break, rje, varne in trajne, se lahko uporabljajo za dolgo .

PRIMERNO VELIKOST.Vsak pritisni in pin ukrepih o: 0.66 Palec-09 Palca.za IDEALEN za Halloween dekoracijo, DIY photo steno, urad oglasnih deskah, šole, oglasne deske, itd.

ENOSTAVEN ZA UPORABO.za Oster jekla točk za enostavno vstavljanje.Kot nalašč za plute plošče, čutil table, KT-table, pena plošče, gips plošče, papir, stene in druge površine.OPOMBE: Prosimo, bodite previdni, za Oster točk thumbtacks in jih vodijo stran od otrok.

MUTIFUNCTIONAL.Lahko se uporabljajo popraviti papir, fotografije, dokumente, zapiske, razglednice, plakati in še več.za IDEALEN za zemljevide, oglasne deske, plute plošče, messege table, prikaz fotografij na foto stene, itd.

RAZLIČNIH PRILOŽNOSTIH.Odlična izbira za domov DIY foto dekoracijo sten, rojstni dan in svate, dekoracijo, memo svetov, šolski oglasni deski, oglasnih deskah, DIY obrti, Halloween party dobave, itd.

Tehnični Podatki: Količina: 30 Kosov

Barva: Kot Prikazano Sliko

Material: Kovina; Smole

Majhna Velikost: Pribl. 17 mm/0.66 v

Velika Velikost: Pribl. 23 mm/0.9 v

Teža: Pribl. 150 g

Paket Vključuje: 1 Komplet Halloween Dekorativni Risalnimi Žebljički

opomba: 1.Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.

2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Jasno, Suho Brisanje Odbor Za Hladilnik Suho Brisanje Odbor Za Hladilnik, Magnetno Hladilnik Magnet Pregleden Magnet Design Nakupovalni Seznam
€17.28 €8.64

(to akril odbor za hladilnik je izdelan iz prosojnega materiala in lahko priložite trdno hladilnikom ali kovinske površine.lahko se uporablja večkrat brez zavzemajo dragocen prostor in je kot nalašč za spremljanje vaše zaloge hrane.poslovite od grdo hladilnik vrata s to priročno in praktično rešitev! specifikacije: ime izdelka: akril)

Poglejte tudi
Bučko Epruveto, Spona Clip Kondenzatorja Cevi Laboratorij Imetnik Obroč Preizkusa Opreme
€66.14

(opis narejena iz železa materiala, testiranje cevi objemke so visoke temperature, odpornost, zanesljivo in trmast, in ima dolgo življenjsko dobo.imetnik spona, primerna za pritrditev epruveto, bučko in kondenza cev v laboratoriju, široko uporabo. značilnosti -barve:kot prikazano -material:železo -velikost:19.20x2.50x2.00cm/7.55x0.98x0.79in -)

Poglejte tudi
Kawaii Medved Mouse Pad Mehko Gumijasto podlogo Srčkan Ins Stil Dekle Srce Študentov Računalnik Laptop Mousepad Non-slip Namizje Tipkovnico Pad
€3.14 €2.20

(pošiljko 1. dostava po celem svetu. (razen nekaterih državah in apo/fpo) 2. nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. smo le ladja potrdila, da naslovi.vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo. 4. slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5.)

Poglejte tudi
50-250pcs Cvetje Ime Nalepke Kuhinja Prazno Lastnoročni Datum Nalepke Hladilnik Zamrzovalnik za Shranjevanje Hrane Mala Podjetja 3*5 cm
€3.29 €1.58

(informacije o izdelku material: nalepka velikost: 3*5 cm package 250pcs je roll, 50/100 kozarcev,da bo ravno,ampak ne roll embalaži! počitnice nalepke za goodie vrečke in obrti; idealen za obrt,scrapbooking,darilo, zavijanje,omarice,zvezki,kartice,prenosni računalniki ali katerikoli drugi gladki površini; idealno)

Poglejte tudi
Preberite Korejski Vnos Učbenik 40 Ton Pomnilniško Kartico Libros Livros Knjigi Liber
€22.85

(preberite korejski vnos učbenik 40 ton pomnilniško kartico libros livros knjigi liber vsi predmeti, ki bodo skrbno preveriti pred odpremo. prosimo, izpolnite vaše podatke in pravilen naslov skrbno, tako da se prepreči prevoz napake in povzroči nepotrebne težave. 1. bomo pack in ladje, paket kmalu.obstaja veliko količino zaloge)

Poglejte tudi
48Pcs Pisanje Pisarniški Papir & 1 Nastavite Letnik Tiskovine Določa S Ovojnice Za Pisanje Črk
€24.64 €15.52

(48pcs pisanje pisarniški papir & 1 nastavite letnik tiskovine določa s ovojnice za pisanje črk 6 različnih stilov, ki so v mirovanju set(vsak slog je vključno 8 listov pisalni papir) papir za pisanje pisarniški papir, lasersko in ink jet tiskanje. s super čudovite vzorce in tople barve naredi pisarniški papir, tako očarljiv. retro)

Poglejte tudi
Otroška risba predloga rast brošura dekoracijo materialov vrtec priročnik album, zaradi česar pribor orodje, ravnilo
€8.80 €8.36

(začetek konec material: pet plastike velikost: 260x178mm eno naročilo za en kos)

Poglejte tudi
Revija Imetnik Časopis Stojalo Tiskovine Škatla Za Shranjevanje Desk Organizator Dokument, Pismo Datoteke Pladenj Za Domačo Pisarno Pribor
€17.23 €7.25

(pošiljko 1. dostava po celem svetu. (razen nekaterih državah in apo/fpo) 2. nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. smo le ladja potrdila, da naslovi.vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo. 4. slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5.)

Poglejte tudi
Otroci Zvezke Dnevnem Redu Knjiga, Koledar, Planer 2024 A5 Tedenski Urnik Zvezek Brez Datuma Papir Imenovanje Potovanja
€106.46 €53.23

(opis ta tedenski planer je izdelana iz trdno materiala, ki se lahko kosajo -trajno uporabo.značilnosti pu in papirni material, ki ima visoko vzdržljivost, ni enostavno, da deformira.fine izdelave, praktičnost. značilnosti -barve:kot prikazano -material:pu, papir -velikost:21.20x14.70x2.20 cm/8.33x5.78x0.86in -)

Poglejte tudi
20pcs/veliko Kawaii Album Nalepke Rože in Črnilo, Scrapbooking Dobave dnevnik Načrtovalec Dekorativni Obrti Tiskovine Nalepka
€1.93

(material:papir package: 1set=20sheets velikost:85*95mm,kot slika prikazuje. design: 6 design.izberite design s sebe .hvala)

Poglejte tudi