Oznake: oblačila stiskanje shranjevanje vrečk strani vozni oblačila

Cena €70.43 €103.57

Celoten opis

5pcs Oblačila Stiskanje Shranjevanje Vrečk Strani Vozni Oblačila Plastike, Vrečke za Vakuumsko Pakiranje Potovanja Prostor Ohranjevalnik Vrečke Za Prtljago

Značilnosti:

Prostor ohranjevalnik torba je izdelana iz visoko kakovostnega PP Materiala.Fleksibilnost in oprijem boljši.Pakiranje potovalna torba ni enostavno Uhajanja poškodb in drugih težav.

Zagotoviti več toliko prostora za vaša oblačila v svoje bagpack, prtljage ali kovček.

Naše stiskanje pakiranje torbe ne vaccum ali črpalke je potrebno.Dal oblačila v prostor ohranjevalnik torbe potovalne in vrečko zip in trak za potiskanje zraka skozi ventili na dnu torbe.Jasno videli skozi zagotavlja hitro varnostne preglede svoje prtljage na letališčih.

Večkratno potovanje shranjevanje vrečk za shranjevanje oblačil, brisač, listi in pillowcases doma za sezonsko shranjevanje: na vaši državi hišo, ali kot umazana oblačila organizator.

Zaščitite oblačila iz vonj, hroščev, metuljev, umazanija in vlaga.Prostor ohranjevalnik torba je vlagi, plesni dokaz in insektov dokaz razmika ohranjevalnik vrečke.

Specifikacija:

material: PP Plastike

velikost: kot na sliki

Razvrstitev: Vaccum Stisnjena Vreča

Uporaba: Oblačila, Posteljnina, Potovanja

Količina: 5Pcs

Funkcije: Eco-Prijazen, Zložljivi

Paket Vključuje:

5 x Ročna Roll Vaccum Stisnjena Vreča

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 1-3 cm razlika zaradi ročnega merjenja in 3-5 g za razlike med različnimi barvami.

2. Zaradi zaslona razlika, barve, lahko malo drugačen od tistega, kar pričakujete, vas prosimo, dovolite.

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Masivnega Lesa 5 Polica Lestev Naslonjač Bela
€672.67 €618.86

(masivnega lesa split 5 polica lestev za na polico bo odličen dodatek za vaše pisarne, dnevna soba, kopalnica, den in otroku soba ali študentski sobi.lestev slog polico je edinstven in eleganten videz, medtem ko je kompaktna oblika je idealna za majhne prostore.to sodobno knjižno polico prihaja s petih policah super za vse vaše dekoracijo kosov.prosto)

Poglejte tudi
Kuhinja Pek je Stojalo za Shranjevanje Voziček na Kolesih s Strani Kljuke, Kmečko Rjava
€534.02 €453.92

(stojalo je narejena iz visoko kovinski okvir in police uporabite debel iverne plošče.ta pripomoček kuhinja otok ponuja štiri multi-velika police, da organizirajo svoje go-za kuhinjske potrebe, kot so kuhinjska posoda ali spice kozarce in nekatere manjše naprave, kot so mikrovalovne pečice, aparat odločanja.klasične sive barve se lahko usklajuje z)

Poglejte tudi
Promocija! 2X Dom Nakupovalni Košarici Strani Zelenjavne Košarice Dekorativne Tkanine v Košarico Cvetlični Aranžma v Košarico
€44.43 €27.55

(promocija! 2x dom nakupovalni košarici strani zelenjavne košarice dekorativne tkanine v košarico cvetlični aranžma v košarico 1. to lahko shranite tako sveže cvetje in posušeno cvetje in nekatere druge dekoracijo travo. 2. retro design, bolj elegantno in privlačno, dodaja občutek narave v hiši. 3. iz lepo kakovost materiala,)

Poglejte tudi
Ličila Držalo krtače Dustproof Ličila Ščetke Organizator Svinčnik Imetnik Šminke Kozmetični Škatla za Shranjevanje s Pokrovom 360-Stopinjski Vrtečih
€22.81 €12.55

(značilnosti: 1. izdelan iz abs+boki+pp, visoko kakovostne materiale za zagotovitev kakovosti in trajnosti. 2. 360 stopinjsko vrtljivo zasnovo škatla za shranjevanje, da je vse čisto in razporejene.prostora, ki omogoča organizacijo enostavno, hkrati pa ohraniti vse, kar je zlahka dostopna. 3. ta organizator je jasno pokrov, da)

Poglejte tudi
Testo Fermentacijo Posodo Kuhinja Oskrbe Prenosni Silikonski Opremo Pladnji Za Hrano
€81.28 €40.64

(opis to je testo za preverjanje polje izdelana iz visoko-razred materialov, tako da ga lahko uporabljate z zaupanjem.primerna pa je tudi za shranjevanje sadja, riža, moke in drugih živil, in je zelo primeren za študente, uradniki, učitelji itd.to je odporna na mraz in vročina, in lahko dajo v mikrovalovni pečici, hladilniku in pomivalni stroj. značilnosti -barva:modra -material:silikon -velikost)

Poglejte tudi
Multifunkcijski Kuhinjsko Desko Za Rezanje Shranjevanje Rack Začimbe Rack Gospodinjski Police Wc Kopalnica Jekla, Plastike Plast Rack
€234.45 €117.22

(multifunkcijski kuhinjsko desko za rezanje shranjevanje rack začimbe rack gospodinjski police wc kopalnica jekla, plastike plast rack ★ multi-funkcijo: dajo začimbe v udoben prostor urejen.čiščenje kuhinja s privlačno za shranjevanje načrta.lahko se uporablja kot začimba posode, kabinet začimb tabele, piščanec zel imetnika,itd. ★)

Poglejte tudi
Jajce Držalo, Stojalo Kuhinja Spirala Razpršilnik Jajce Rack Košarico Prostor Za Shranjevanje Do 18, Velike Zmogljivosti, Jajce Primeru Imetnik Polje Posodo
€15.97 €14.85

(opis: izdelana iz visoko kakovostnega železa materiala, trajno, sturady in dolgo življenjsko dobo. fine podrobnosti: upogibanje sponke design, podjetje in ne enostavno odpadejo.s prednosti eleganten videz in stabilne strukture. spiralnega modela: priročno za skladbo, ki so jajca najstarejših in newes.samo dal jajca na stojalo in)

Poglejte tudi
Ličila Organizatorji Toaletni Izdelki Škatla Za Shranjevanje Namizje Organzier Manjše Izdelke Posodo, Kopalnico Omaro Storge Opremo Doma
€118.55 €59.27

(ličila organizatorji toaletni izdelki škatla za shranjevanje namizje organzier manjše izdelke posodo, kopalnico omaro storge opremo doma značilnosti: 1. pp material: iz visoko kakovostne trpežne pp, nestrupen, brez vonja, deformacije brezplačno, trdna, stabilna in vzdržljiva. 2. design: to škatla za shranjevanje sprejme prosojno)

Poglejte tudi
Korito Polica Kuhinjska Korita Organizator Milo Goba Imetnik Korito Možganov Stojalo Za Shranjevanje Košarica Za Pribor, Kuhinjski Pripomočki
€19.00 €13.31

(korito polica kuhinjska korita organizator milo goba imetnik korito možganov stojalo za shranjevanje košarica za pribor, kuhinjski pripomočki pošiljko 1. običajno bomo poslali blaga je v roku 1-3 delovnih dni po plačilu je preverjeno, da ga zelisca-prijozici.si. 2. če se odločite express pošiljko in vaš naslov, ki je definiran kot)

Poglejte tudi
carro sobre ruedas bolsa de alta calidad pequeno carrito de tiron comprar bolsa par vegetales de organizador Povlek paquete
€27.82 €26.98

(características: 1. plegable: las dos ruedas plegables pueden cambiar libremente entre el carrito de la compra y el bolso de la compra según sus necesidades.el tamaño se puede ajustar fácilmente tirando de la cremallera.par satisfacer diferentes necesidades.fácil de instalar, plegable cuando ne está en uso, ahorra espacio y es fácil de llevar.gran)

Poglejte tudi
2X Čez Vrata Kavljem Kopalnica Obešalnik Plašč Oblačila Klobuk Vrečko Brisačo Obešalnik za Obešanje Stojalo Za Domači Kuhinji Shranjevanje
€21.53 €17.44

(zelo ljubek in eleganten, zelo primerna za obešanje plašči, brisače, kape, torbice, šali, itd. mogoče ga je varno nameščen na standardno notranja vrata kuhinje, spalnice, ali omarah, da ustvarite več visi prostor. št strojne opreme ali vijakov ali drugih montažo strojne opreme, ki je potrebna, enostaven za namestitev. namestitev)

Poglejte tudi
Škatla Za Shranjevanje Namizje Kozmetični Shranjevanje Pladenj Ličila, Oblačila Namizna Držala Plastični Predali Za Shranjevanje Kuhinjskega Predala Dropship
€2.22 €1.15

(funkcija: *popolnoma nova in visoke kakovosti *izdelan iz visoko kakovostnih materialov, ki trajno 1. je zelo primeren za shranjevanje manjših predmetov na mizi. 2. velika zmogljivost shranjevanja, jasnejše razvrščanje in skladiščenje. 3. imejte desk lepo in urejeno, in da vaše delovno okolje bolj urejeno, lepo)

Poglejte tudi