Cena €139.26 €309.48

Celoten opis

Značilnosti:

1. Visoko gostoto najlon gradnjo za odlično vodo in umazanijo/odpornost proti obrabi.

2. Rahlo oblazinjeni očesa za pretok zraka in udobje, očesa, ki so obloženi notranjosti na pasu pas za zračno propustno vlakno, ko na dolžnost.

3. Obris ramenski pas na hrbtni strani.Združljiv z MOLLE sistem.

4. Dvojno privezan in peno oblazinjena pasu pas za trdno podporo in dodatno udobje.Lahko uporabite pasu in telovnik ločeno za različne zahteve.

5. Nastavljiva višina in obseg pasu za različne uporabnike.

6. Idealen za šport na prostem in se uporablja kot taktične vojaške boj molle pasu.

Specifikacije:

Material:Najlon 1000D

Teža:0,55 kg

Barva:Črna,zelena,tan

Pasu velikost:76x16cm

Pas velikost:67x28cm

Lastnosti:Trajno,nastavljiva,odporne na obrabo,na trganje

Priložnosti:Lov,boj,streljanje,cs igre

Tip:Dolžnost Pasu

Paket je vključeno:

1x Taktični Pas z Oblazinjenim Pasom z Jermenom

Specifikacije

  • Številka Modela: AF230619-1
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Brezžični Motorno Kolo, Kolo Kolo Alarm Proti Kraji Vlomilec, Vibracije, Varnostni Alarm Super Glas, Daljinski Upravljalnik Vključeni
€7.60 €5.17

(paket vključuje: 1 komplet anti-theft alarm zaradi baterije ni dovoljena, za poslane, prosimo, priprava baterije sami med uporabo izdelka.izdelek, ki bo nadgrajen nenehno, videz in barva se lahko spremenijo, prosim, ne moti.in traja upoštevati preden postavite vrstnem redu, če imate zahtevo za barve ali videza.napajanje: 9v baterija teža: 112g super glas,)

Poglejte tudi
Formaldehid Protection Anti-Fog Poln Obraz Respirator Plinsko Masko S Filtrom Industrijsko Barvanje Brizganje Respirator Varnost Dela
€65.37 €53.60

(znamka: 6800 respirator plinske maske opomba: 1pcs zaščitno folijo za vsako naročilo to plinsko masko, ki podpira uporabo tako sjl kartuše, filter bombaž in posode.to je zelo priročno.značilnosti celotno facepiece respirator, velike leče za široko vidno polje, lahki, uravnoteženo obliko. silikonski faceseal za večje)

Poglejte tudi
ANPWOO 10PCSDC Ženski 2.1x5.5 mm napajalna Vtičnica Napajalnik Priključite Kabel Priključek za CCTV Kamere
€5.15 €3.50

(anpwoo 10x dc ženski 2.1x5.5 mm napajalna vtičnica napajalnik priključite kabel priključek za cctv kamere opis 100% popolnoma nova in visoke kakovosti izdelkov preprosto & strokovno videz za kable lažje za cctv kamere namestitev prihranite čas in denar enostaven za uporabo, specifikacija dc vtič s plastiko, gradbeništvo in razbremenitev 2.1)

Poglejte tudi
100 KOZARCEV za Belo ali Črno EAS Vrvica za opaljivanje tega Kovinski Kabel 50 CM EAS Varnost iz Nerjavečega Jekla Vrvica za opaljivanje tega
€16.95 €8.47

(ime izdelka: anti theft jeklena vrv proizvod velikost: 50 cm barva: bela/črna uporaba: primeren za združevanje in protivlomne zaščite, obutev, prtljaga in usnjenih izdelkov (mora biti seznanjen z magnetno zaponke) dostava seznam: anti theft jeklena vrv: 100 kosov * 50 cm(black) če potrebujete druge)

Poglejte tudi
FR1002 Prepoznavanje obrazov Modul 3D IR Infrardeči kateri je daljnogled Kamero v Živo Odkrivanje za UART Serijska Komunikacija
€30.86 €18.51

(fr1002 prepoznavanje obrazov modul, 3d ir kateri je daljnogled kamero v živo odkrivanje serijska komunikacija kateri je daljnogled 3d ir prepoznavanje obrazov modul, točne in zanesljive priznanje/ultra nizko porabo energije/serijska komunikacija visoko zmogljiv algoritem čip vgrajen self-razvita vgrajeni sistem 3d globoko obnovo algoritem, 3d prepoznavanje)

Poglejte tudi
3 Strune 11.1 Proti 12,6 V 18650 Baterija Litij-Protection Board z Uravnoteženo Start-up Električni Vaja Trenutno 40A
€9.46

(področje uporabe: primerna za litijeve baterije z nazivno napetostjo od 3,7 v in polno napetosti 4,2 v (vključno z 18650, 26650, litij-polimer baterij, ni omejitev za velikost) velikost izdelka: 41*55*3.4 mm (izboljšana različica) teža izdelka: za 8,8 g (izboljšana različica) polnjenje napetost: 12,6 v - 13.6 v neprekinjeno)

Poglejte tudi
Kitajski 13.56 MHz Ročno vstavite kartico bralec /kartico razpršilnik kiosk Z brezplačno SDK ---HCRT288K
€112.05 €109.81

(kitajski 13.56 mhz serije atm čipu ic card reader pisatelj /kartico razpršilnik kiosk ---hcrt288k splošno hcrt-288-k je ročno vstavljanje kartic z nadzorovano sim, da se zapah in opravlja naslednje funkcije: 1. preberite iso standard magnetnim trakom na kartice, rfid kartice in ic card 2. električni sim, da se zapah in)

Poglejte tudi
Ustvarjalne Spremenite Polje Slovar Knjiga Zavarovanja Polje Evropskih Ustvarjalnih Simulacije Knjiga Safe Security Mini Rezervoar
€8.95 €4.47

(funkcija: 1. pokrov globe, knjiga ima eleganten videz na površini, in papirja, ki je občutljivo in je mat. 2. strani na visoki ravni simulacije knjiga strani je realistično knjiga strani teksturo in udarci so narejeni, izdelava vsake podrobnosti, bolj realistično. 3. odebeljena hladno valjane jeklene pločevine žigosanje linijskih,)

Poglejte tudi
20000GS Magneti Super Močan EAS Sistem Varnostne Oznake Odstranite Golf Detacher Cnrm Anti Theft Pregled Naprave + 1 Ključnih Kavelj
€1 635.01 €637.65

(opis izdelka: 1.ta izdelek je 20000gs super magnetni detacher. 2.uporaba: supermarket,retaill shop,trgovina z oblačili 3.uporaba: golf oznako,črnilo oznako ,kvadrat oznake,vino oznako,svinčnik oznako,mleko oznako,itd.lahko si oglejte video posnetke in slike na zaslonu strani.če ni oznake, ki jo želite odstraniti, se obrnite na)

Poglejte tudi
Glavnik Škatla Za Shranjevanje Las, Plastična Kopel Robo Krtačo Potovanja Moisennette Nakit
€78.52 €36.90

(opis zlorabe ščetke lahko ne samo popraviti in urediti svoje lase, ampak tudi ustvariti čudovite pričeske za vas, ampak tudi lahko shranite majhen, nakit, denar, denar, mini ključ, in druge manjše predmete.da je sploh lahko lepo darilo za sorodnike ali prijatelje. značilnosti - barva: črna. - material: plastika. -)

Poglejte tudi
Anti-cut Rokavice Rezano Dokaz Zabodel Odporne Varnost Ribolov, Lov Rokavice Dihanje Ribje Meso, Mesar Cut-Odporni Delovne Rokavice
€3.90 €2.54

(pošiljko 1. dostava po celem svetu. (razen nekaterih državah in apo/fpo) 2. nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. smo le ladja potrdila, da naslovi.vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo. 4. slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5.)

Poglejte tudi
Nujne Prve Pomoči, Komplet Za 0,7 L Rdeča PVC Kampiranje na Prostem Preživetje Prazna Vreča Povoj Drog Nepremočljiva Vreča za Shranjevanje 11*15.5*5 cm
€0.43 €0.42

(značilnosti: izdelani iz kakovostne pvc, trajno uporabo. vreča je vodoodporna. pomaga, da ste pomoči, komplet za stvari, čista in urejena. lahka in prenosna, enostaven za prevoz. majhne velikosti, primeren za potovanja. specifikacija: material: pvc velikost: 11*15.5*5 cm barva: rdeča zmogljivost:)

Poglejte tudi