Cena €9.77 €13.96

Celoten opis

Silikonsko Ohišje Pokrov za DJI Zraka 3 Daljinski upravljalnik Anti-Scratch Drop-dokazilo Zaščitna torbica Sleeve za DJI RC 2 Pribor

Značilnosti izdelka:

1. Krepitev oblikovanje natezna trdnost lepila, ki se lahko gnete na bo brez propad ali deformacije.

2. Anti-scratch, anti-spusti in prah-dokazilo, mehki silikonski zaščitni pokrov, da preprečite tujkom, od trka in praskanje daljinskem upravljalniku.

3. Anti-slip teksturo design.Ko letenje na prostem, lahko učinkovito preprečite roke od potenje in zdrsa, zaradi česar je varnejše in bolj udobno, da pridržite.

4. Pridržujemo antena luknjo položaj, ki ne vpliva na signal.

Izdelek parametre:

Ime izdelka: zaščitni pokrov

Izdelek material: kremenčev

Primeren za modele: za DJI RC 2 daljinski upravljalnik

Seznam izdelkov

1*zaščitni rokav(daljinski upravljalnik ni priložen)

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Združljiv Brnenje Blagovne Znamke: DJI
  • Blagovna Znamka: FARAJIAJ

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

JJC MC-DC2 Intervalometer Timer Daljinski upravljalnik za Nikon Z6II Z7II Z7 Z6 Z5 D750 D780 P1000 D7500 D7200 D5600 D5500 D5300 D5200
€22.86 €15.08

(>>>funkcije 1. 90 cm standardno dolžino. 2. preprečuje tresenje fotoaparata in koristno za zamik, fotografija&dolge izpostavljenosti. 3. časovnik lahko nastavite kjerkoli od 1 sec.do 99 ur., 59 min., 59 sec. 4. plošča gumb za zaklepanje preprečuje, da bi ga prevedli stop teče števec. 5. humanized osvetlitev)

Poglejte tudi
Škatla za shranjevanje DJI Ukrep 3 Fotoaparat, Prenosni Torbici na Prostem Proti trčenju Moda Potovalna Torba za delovanje Fotoaparata Dodatki
€19.02

(funkcija: 1. uporaba visoko kakovostnih materialov, obrabo-odpornih materialov, učinkovita zaščita športne kamer in njihovih dodatkov varnost. 2. preprosta, modi in velikodušno modeliranje, velika zmogljivost za shranjevanje športne kamere, baterija organizatorji, razširitev poljaki in druge majhne pribor, 3. pokrov z dodatki)

Poglejte tudi
Mocsicka Mocsicka Božič Sladkarije Trgovino Ozadje Za Otroke Portret Počitnice Stranka Fotografija Rdeče Stene Xmas Tree Dekor Studio
€9.14 €4.84

(poliester 1. slika je jasna, realističen, stereo pomenu je močno, za enkratno uporabo, okolju prijazen. 2. primerjajte papir in vinil krpo kulise, poliester je nepremočljiva, debele, trpežne, svetle barve, brezšivne, in winkle-brezplačno.če ozadju je umazana, se lahko vrgel v pralni stroj. 3. to je mogoče zložiti za lažje)

Poglejte tudi
Zaščitna folija DJI Mini 3 Pro Senzor Zaščitna folija + Objektiv Film Anti-scratch Anti-Udarec za DJI Mini 3 Pro Pribor
€62.89 €28.93

(modname=ckeditor opomba: ta film je elektrostatično nalepka brez lepila.prosimo, čiščenje zaslona, ko uporabljate ta izdelek, je treba brez prahu in nečistoč na zaslonu in površina zaščitno folijo, in ne sme biti zračnih mehurčkov.ker zaščitni film sam je majhna velikost, je treba skrbno prilepljena.celoten zaslon zaščito.anti-shock in anti-razbila)

Poglejte tudi
2PCS NOVO Bayonet Gori Kontaktor Flex Kabel Za Fuji 18-55 Flex Kabel za Popravilo Del
€19.43 €14.37

(pozdravljeni, dragi prijatelj, dobrodošli v naši spletni trgovini! smo strokovni prodaja digitalne rezervni deli, trgovina z digitalnimi fotoaparati, slr fotoaparati, slr objektiv in video kamero, deli za vzdrževanje.najlepša hvala za prihod v naši trgovini.če potrebujete digitalno popravilo delov, se obrnite na nas za nakup.obstajajo najrazličnejše)

Poglejte tudi
Za DJI Mavic Zraka, 2/Zrak 2S/Mini 2 Daljinski upravljalnik Antenski Območju Za Mavic Zraka 2S Brnenje Extender Ojačevalci Signala dodatna Oprema
€14.44 €10.83

(za dji mavic zraka, 2/zrak 2s/mini 2 daljinski upravljalnik antenski območju za mavic zraka 2s brnenje extender ojačevalci signala dodatna oprema značilnosti: l medenina material ima visoko trdnost in trdota, in ima dobre električne prevodnosti l izboljšanje signala daljinskega upravljalnika, učinkovito razširiti leta razdalje,)

Poglejte tudi
2022 Ramenski Paket Potovanja Prenosni Zaščito Prenosni Potovanja Hardshell kovček za Shranjevanje Primeru FIMI X8 SE Pripravljenosti Močno
€40.61 €19.09

(prenosni potovanja hardshell kovček za shranjevanje primeru fimi x8 se 2020 funkcija: 1. lahek in kompakten, preprost in eleganten, enostaven za prevoz in skladiščenje 2. celostno oblikovana, shockproof in mehko notranji material za zaščito vaše naprave pred praskami, šok, udarec in škropljenjem 3. nemoteno in trajno)

Poglejte tudi
Haoge LMR-N84G Stojalo, Obroček za Nikon AF-S NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6 G ED VR Objektiv
€49.16

( na stojalo, prstan iz haoge je posebej zasnovan za nikon af-s nikkor 80-400mm f/4.5-5.6 g ed vr objektiv.to zunanja oblika arca-združljiv povezavi, ki omogoča pritrditev vaše leče, da žogo glava, klešče ali panorama vodja arca-swiss standard.rezervirano 1/4 in 3/8 vijak odprtine na dnu za pritrditev objektiva stativa neposredno.quick release system zasnovan)

Poglejte tudi
Aluminij Hitro Sprostitev QR L Ploščo Navpično L Nosilec Za Nikon Z6 Z7 Arca Švicarski Sunway Benro
€51.45

(dobrodošli, da izbere austin zagotavljamo vam 100% varnost,kakovost,zadovoljstvo transakcije.vse pošiljke bodo poslane cenjene stranke skozi registriranih zrak-pošte.številke za sledenje, ki so resnične in veljavne ki prihajajo z naše parcele.če imate kakršnakoli vprašanja,smo vedno tukaj, da odgovori.uživajte svoje nakupovanje na spletu.nakup z)

Poglejte tudi
Barva Fotografija Ozadje Čiste Barve, Ozadje Morandi Barve Baby Photostudio Rekviziti Ozadje Otroci Odraslih Photocall
€9.03 €5.15

(o materal: vinil je zelo primeren material za tisk, ker je barva je najbolj svetle in živahne.ta material je lahek, ne-nepremočljiva, rahlo diaphanous, ki je primeren za uporabo v zaprtih prostorih.to je tanka, vendar poceni in stroškovno učinkovito. (vinil lahko samo zlikane z nizko temperaturo železa. ) poli je bolj strokovno.njegov)

Poglejte tudi
MOCSICKA Metulj Rojstni dan Ozadja Akvarel Cvetlični Fotografija Ozadje Baby Tuš Dekoracijo Dekle Portret Photocallt
€4.44 €2.22

(izdelkov prikaži o nabrati dodatne storitve dodajte majhno luknjo v ozadju.dodaj žep na vrhu ozadju.prilagodite posebne velikosti in slike,in vam bo poslal slike, da se preveri z vami.če potrebujete dodatnih storitev, se, prosimo, obrnite na nas v času. o barvo prosimo, upoštevajte : zaradi različnih serij,)

Poglejte tudi
K&F Koncept Brnenje Objektiv Filter za DJI Avata Brnenje Filter Set 4pcs ND4 ND8 ND16 ND32 Kamere Leče Filtri Brnenje Stekleni Dodatki
€64.31 €52.09

(opis * 【avata nd filter set】 posebej zasnovan za dji avata, ta filter set (nd4, nd8, nd16, nd32) upočasni hitrost zaklopa s 2/3/4/5 f-ustavi, zmanjša izpostavljenost brez kromatične aberacije, sreča vseh-dan potrebuje * 【multi-premaz】 izdelana iz visoko kakovostnih japonski agc glass z 28 plasti nano-premaz za zmanjšanje)

Poglejte tudi
F6 3 Osi Gimbal Ročni Stabilizator mobilni telefon delovanje Fotoaparata Imetnik Anti Shake Video Snemanje Pametni Gimbal Za Xiaomi iPhone
€783.24 €321.13

(značilnosti: 1, stabilizator ima 3 različne načine: full-sledite način, pol-sledite način, polno lock mode 2, ročaj ročni zoom nadzor 3, uporabe 4000 mah napajanje, največ lahko trajajo 12 ur; vgrajen vmesnik usb za polnjenje telefona ali motion kamero neposredno 4, ko se napajanje je nizka, lahko polnite tudi stabilizator 5, 70 stopinj mobilne objemke)

Poglejte tudi