Cena €113.27 €147.11

Celoten opis

Izdelek Kaže

1. Odlična Kakovost - Vrhunski Tkanine, Posvetil Izdelave, so Natančne Meritve & Popolno QC sistem.

2.Konkurenčna Cena - Več količinah, več popusta.

3.Hitra Dostava?- Pošiljko v roku 10 delovnih dni po naročilo.

Velikost Grafikona

1.Velikost in barve so zelo pomembne za obleko,tako da, ko izberete barvo in velikost, prosimo, da izberete za našo barvno shemo in velikost grafikona,becase velikost mogoče sveti različnih z vašo državo.

2.Če želite po meri narejeno obleko,prosim, pustite sporočilo, da nas o podrobne velikost prsi___,pas___,boki___,votel, na tleh brez čevljev___,Visoke Pete boste nositi palčni ali___cm, in izmerite sami, kot je naš merjenje navodila spodaj.

3. Če imate kakršna koli vprašanja pred ali po tem, ko kupijo obleko, se najprej obrnite na nas, mi vam bo dala zadovoljni storitev.

Ukrep Navodila

Dostava

1. pustite sporočilo v naslednji pogoj:

želite po meri izdelan velikost barva drugih stilov;

povejte nam, točen datum boste morali obleko;

druge zahteve v obleko podrobnosti

2. če želite barvo enako kot sliko, prosimo tudi pustite sporočilo povedati.

3. Pred naročilom preberite ta seznam skrbno in vprašati vsa vaša vprašanja.Pošljete e-pošto Bomo odgovorili na vaša vprašanja v roku 24-48 ur.ali uporabite TradeManager stik z mano.

5.Priporočamo, da imate svoje meritve, ki jih sprejme strokovni pred nakupom katerega koli obleke online.Prosimo, da sledite navodili za meritve, in izmerite sami in previdno.

6.Če želite preklicati naročilo : sprejemamo polno nadomestilo v roku 24 ur po oddaji naročila;

Prosimo, da naše podjetje informacij v stik datoteko, preverite našo spletno stran, ko imate čas, ali potrebujete nove izdelke, boste našli lepe obleke, ki so prilagojene vašim trgu dobro.Tudi nam pošljete e-pošti, če vam bo vaš lastna konstrukcija, smo lahko, da glede na stranke zahteva.

Veselimo se dela z vami!

nič

nič

Specifikacije

  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • Dekoracijo: Appliques
  • Poročno Obleko Tkanine: Čipke
  • Izrez: Proti-vrat
  • Zgrajena v Modrc: Da,
  • Nazaj Design: zadrgo
  • Za Nosečnice: Da,
  • Številka Modela: 0916
  • Kraj Izvora: Kitajska
  • Rokav Slog: Puff Rokav
  • Vlak: Noben
  • Dolžina Obleke: Tla-Dolžina
  • Rokav Dolžina(cm): Polno
  • Slike Dejanske: No
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Postavka Vrsta: Poročne Obleke
  • Modni Element: Preprost
  • Silhueta: A-LINIJE
  • Slog: Preprost
  • Pasu: Naravni Dejavniki

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Sanje Plaži Boho Morska Deklica Poročne Obleke Visoko Režejo Odpri Nazaj Čipke Sodobne Poroka Oblek Brez Rokavov Seksi Vestido De Noiva
€156.39 €93.83

(model, prikazan velikost grafikona prosimo, upoštevajte,: če želite, velikosti po meri, lahko stik z mano in poslati podrobne meritve. barva grafikon kako meriti čiščenje opombe povratne informacije)

Poglejte tudi
Nov prihod zamah vlak elegantno poročno obleko Vestido de Festa backless A-line saten dolgo slog oblačenja
€57.05 €51.35

(dobrodošli v naši trgovini opomba: 1, za srečanje različne zahteve različnih kupcev, smo izdelke na zalogi in po meri, vse posebne zahteve se obrnite na nas! 2 postavka ne vključuje nobenih dodatkov, kot so uhani, ogrlica, poročni veil in crinoline petticoat (prikaži na slike).je ponujanje za obleko samo! 3, preden naročanja, prosimo, preberite ta)

Poglejte tudi
Bela Roža Punca Obleke Čipke Aplicirano Brez Rokavov Fluffy Princess Obleke Dekleta Pageant Obleke Prvo Obhajilo Stranke Obleke
€77.93 €45.20

(sprejemam vse barve in velikosti po meri, hvala dobrodošli na moje trgovine sprejemam vse velikosti in barve prilagajanje.prosim, da me kontaktirate.hvala! velikost grafikona prosimo, ukrep vašega otroka velikost, da ustreza moja velikost tabele.če se ne morete povezati, vas prosimo, merjenje velikosti zame.sprejemam prilagajanje.hvala! te)

Poglejte tudi
Ženske Visoka Nizka Koktajl Obleko morska deklica Kratek Zabuhle Rokav Saten Večerne Obleke Naguban brez naramnic vestido de fiesta
€1 006.21 €704.34

(izdelek kažejo: velikost grafikona: če morate po meri narejeno obleko , prosimo, da nam nudijo tudi meritve, ki so spodaj, preverite, ali je obleka bo kot nalašč za vas .hvala 1.bankrot =___cm/inch 2.pas =___cm/inch 3.boki =___cm/inch 4.votlo za robom s čevlji na =___cm/inch 5.višina =___ cm/inch)

Poglejte tudi
TOPQUEEN Poroka, Nevesta, Podveze Seksi Elastični Čipke Blue Diamond liguero podwiazka slubna liga de novia jarretiere mariage ST52 53
€5.01 €2.50

(dobrodošli v topqueen poroke, poročne trgovine smo specializirano za poročne poročni dodatki za več let, in imamo svoje tovarne in design team.vsak element je, ki jih je naš strokovni delavci.če imate kakršnekoli ideje, nas lahko kontaktirate na vsakem času, in tudi mi lahko ponudimo prilagojene storitve. izberite nas, izbere najbolj)

Poglejte tudi
kitajska Rdeča Proti-vrat Off Ramo Sodišče Vlak Zadrgo Nazaj Čipke Aplicirano Večerne Obleke Vestidos De Fiesta De Noche Poceni
€340.72 €166.95

([xlmodel]-[po meri]-[51624] dobrodošli na moji trgovini, smo strokovni poročno obleko tovarne na kitajskem.smo strokovni poročne obleke oblikovanja in proizvodnje podjetja.vsi naši izdelki so izdelani iz vrhunskih materialov, in z zelo dobre izdelave.naši izdelki so poročne obleke in posebne priložnosti obleko,svate obleke.če potrebujete kakršno)

Poglejte tudi
Edinstven Ljubica morska deklica Prom Oblačenja Špagete Trakovi Paillette Sparkly Split Strani Backless Zamah Vlak Žensk Večerno Obleko
€262.97 €78.89

(dobrodošli v camellia obleko trgovina toplo nasveti: 1, za srečanje različne zahteve različnih kupcev, smo izdelke na zalogi in po meri, vse posebne zahteve se obrnite na nas! 2 postavka ne vključuje nobenih dodatkov, kot so uhani, ogrlica, poročni veil in crinoline petticoat (prikaži na slike).je ponujanje za obleko samo! 3,)

Poglejte tudi
Weiyin Po Meri Zeleno Barvo Črna Navy Blue Večerne Obleke Globoko V-Neck A-Linijo Brez Rokavov Til Dolgo Stranka Halje Haljo De Soiree
€114.34 €68.60

(dobrodošli v naši trgovini opomba: 1. velikost odgovor: da bi zadovoljili različne potrebe različnih kupcev, nudimo standardne velikosti, plus velikost in velikost po meri.za standardne velikosti, morate klikniti na velikost strani, informacij, da si ogledate in najti ustrezno velikost.če ni mogoče najti svojo velikost.nudimo po meri)

Poglejte tudi
Poletje Split V Vratu Družico Dolgo Obleko za Ženske Poročno zabavo Linije Formalno Obleko brez Rokavov Dolžina Tal Maxi Večerne Obleke
€41.56 €22.86

(nov prihod: oboževalci uživajo posebne popuste nevesta želi, družice, da si lepa za poroko.te prelepe proti-vrat backless halje so kot nalašč.a-linija silhueto, ki omogoča udobno sproščeno fit, da bi bilo videti fantastično na vse silhuet. v spandex/poliester, mešanica daje dodatno podporo za okvir telesa.v draped naravni padec)

Poglejte tudi
Omamljanje Rdeče Saten Prom Obleke Z Žepi Špagete Trakovi Visoke Režejo Ženske Celebrity Obleko Formalno Stranko Obleke haljo de soirée
€100.33 €83.27

(informacije o izdelku opomba preden kupite obleko : 1: oblačenja tega ne vključno z vsemi dodatki, kot so rokavice, poročni veil in crinoline petticoat ( prikaži na slike).je ponujanje za obleko samo! 2.če imate kakšne posebne zahteve , se obrnite na nas na prvem mestu !če morate po meri da , potrebujemo vašo meritve, ki so spodaj .polne prsi:)

Poglejte tudi
OIMG Modra Ruffles Kratek Stopenjski Maturantski Dressess Eno Ramo Arbaic Prom Oblačenja Večer Stranka Obleko Strani Špranjske Večerne Obleke
€138.92 €87.52

(če morate po meri narejeno obleko , prosimo, da nam nudijo tudi meritve, ki so spodaj, preverite, ali je obleka bi bila zelo primerna tudi vas .hvala 1.bankrot =___cm/inch 2.pas =___cm/inch 3.boki =___cm/inch 4.votlo za robom s čevlji na =___cm/inch 5.višina =___ cm/inch (od vrha glave do tal brez čevljev) 7.)

Poglejte tudi
JEHETH Elegantno Linijo Večerno Obleko Bleščice V Vratu Dolge Rokave Zamah Vlak Maturantski Ženske Formalno Stranko Obleke Split Vestido De Noch
€181.80 €110.90

(velikost grafikona velikost grafikona eu 32 = us 2 = uk 6 eu 34 = us 4 = uk 8, eu 36 = nas 6 = združeno kraljestvo 10 eu 38 = us 8 = uk 12 eu 40 = nas 10 = uk 14 eu 42 = nami 12 = uk 16 eu 44 = nas 14 = uk 18 eu 46 = zda 16 = uk 20 če ne moreš narediti prepričani o svoji velikosti,)

Poglejte tudi
Verngo Dubaj Arabski Ženske Umazano Roza Satenasto Prom Obleke Blistati Kroglice Biseri Til Jakna Moderna Večerne Formalno Stranko
€343.01 €233.25

(opomba: če morate po meri narejeno obleko , prosimo, da nam nudijo tudi meritve, ki so spodaj, preverite, ali je obleka bi bila zelo primerna tudi vas .hvala 1.bankrot =___cm/inch 2.pas =___cm/inch 3.boki =___cm/inch 4.votlo za robom s čevlji na =___cm/inch 5.višina =___ cm/inch (od vrha glave do tal brez)

Poglejte tudi
Novo Off Ramo Večerne Obleke Elegantno Lepe Princess Žogo Obleke brez Rokavov Cvetlični Appliques Tla-dolžina Til Vestido
€101.64

([xlmodel]-[po meri]-[52967] [xlmodel]-[po meri]-[52967] [xlmodel]-[po meri]-[52967] imamo te velikosti za vas, da izberete zdaj, lahko kliknete velikost po meri če je vaše meritve, ki ne ustreza velikosti grafikona in želite po meri izdelan še enkrat hvala prosimo, izpolnite obrazec:(poročno obleko velikosti) (1)prsi:__ (2)pas:__ (3)hip:__ (4)od)

Poglejte tudi
Ljubica Vratu A-Line Til Mini Ples Obleka s 3D Cvet Appliques brez naramnic Čipke Nazaj Gor Stranke Obleke Za Maturo
€1 029.03 €782.06

(custom made :sprejeti po meri velikost in sprejemajo po meri narejene barve! izberete lahko kateri koli velikosti, da bi red in pustite nam sporočilo lastne meritve, to bo v redu ! 1) bankrot ______ 2) pas ______ 3) boki________ 4) kotanjo na tleh brez čevljev na ______ 5) naravne višina brez čevljev na________ 6))

Poglejte tudi