Cena €11.75 €21.36

Celoten opis

Opis

Ta Nosi Zvonec lahko uporabite za daljši čas.Previdno navzdol na vsako podrobnost, da bi ga elegantno, šarmanten, lep in omamljanje poglej.Prihaja z retro stil in barve, odlično bell za vaš živine.Medved zvonovi so nežna in pomirjujoča, da nosi ljudi, ne da bi jih odganjanje

Značilnosti

-Barve:Kot Prikazano

-Material:Železo,krpo

-Velikost:12.00X3.50X2.50 cm/4.72X1.38X0.98in

-Uporaba železa materialov, lepe izdelave, se lahko uporabijo za nekaj časa.Ni enostavno, da bi prekinil.

-Zvok, ki je jasno in glasno, da se prepreči medved zapiranje vas.Ta zvon, izdelani z kompaktna velikost in majhna teža, enostavna za shranjevanje.

-Čeprav obliko te kovine nosi zvonec je preprosta, so tako praktično, ko jih uporabite.

-Poleg tega lahko uporabite letnik zvonec, da bi DIY obrti ali pa ga pošljite svojim prijateljem, ki potrebujejo cowbell.

-Ta imeti bell je preprosto zasnovo, vendar je zelo praktičen pri uporabi, ki prinaša veliko ugodnosti, ki vam jih.

5 x Medved Zvonovi

Specifikacije

  • Feature5: kampiranje kovinski zvonec
  • Vrsta: svetilka
  • Feature2: medved zvonovi za kampiranje
  • feature9: visi nosi zvonec
  • feature6: potovanje bell
  • feature8: kovinski kampiranje bell
  • Feature3: kampiranje bell
  • Feature4: kampiranje nosi zvonec
  • Feature1: medved zvonovi za pohodništvo
  • feature7: opozorilo bell
  • feature10: kampiranje medved zvonovi
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Konkurenca Nogomet Modi Non-slip Puščanje Dokazilo Uradni Match Usposabljanje Nogomet za Študente
€19.68 €13.18

(konkurenca nogomet modi non-slip puščanje dokazilo uradni match usposabljanje nogomet za študente specifikacije: featuring debele so odporni na obrabo, profesionalni stroj za šivanje proces, ta nogomet je dobra elastičnost, ni enostavno, da deformacije, zelo odporen na kick. primerna za notranjo in zunanjo uporabo, ta nogomet)

Poglejte tudi
Velik Plinski Rezervoar Za Majhen Valj Izpolnite Postaja Ponovno Priključek Din Backup Poliuretan Orings Tesnila Komplet Za Potapljanje
€18.13 €9.06

(velik plinski rezervoar za majhen valj izpolnite postaja ponovno priključek din backup orings tesnila komplet potapljanje, planinarjenje celoto pečat orings za naše izpolnite postaje, prosimo, preverite slog, izberite, a ali b. 10 torbice v paket.vsako majhno vrečko vsebuje vse zahtevane orings, tesnila ali vzmeti. naše izpolnite)

Poglejte tudi
Sončne Kampiranje Ventilator z LED Luči Prenosni Solarni Šotor Svetilka, Svetilka, Primerna za Orkan/na Prostem/Avto Oprema za Taborjenje EU Plug
€17.27 €12.78

(multi-funkcija: glavni organ za ta izdelek je kampiranje luči, ampak tudi z ventilatorjem funkcijo.prenosno funkcijo, ki omogoča enostavno izvajanje.prav tako se lahko obesil v šotor.plavajo v šotor, se lahko uporablja kot led luči ali kot majhen ventilator.energije podporo: lahko uporabite 100v-220v ac za polnjenje izdelek, ali lahko uporaba sončne)

Poglejte tudi
Profesionalne Športne Zavijanje Manšeta Fitnes, Košarka Neoprenske Elastični Povoj Roko Počitek Zapestje Podporo Za Zapestje, Dlani Pad
€4.10 €2.87

(100% popolnoma nova in visoke kakovosti edinstven palec ring design, bolj udobno nositi nastavljiva napetost, udobno in trajne. namen je preprečiti poškodbe zapestja od prekomerne ali okrevanje po poškodbah lahko prilagodite tesnost glede na vaše potrebe odlično zapestje varstvo v vseh uteži vadbe material:)

Poglejte tudi
Svetu 888II ( 888 II ,888-2 )Srednje Pipi iz namizni tenis gume, z goba za namizni tenis lopar ping pong nrt
€31.42 €25.45

(svetu 888-ii srednje pipi-out namizni tenis guma goba, z goba debelina: 2,0 mm / 1,8 mm / 1,5 mm / 1,2 mm / 1,0 mm cena je za eno samo gume z gobo. opozorilo: gume so narejene v različnih serijah, z različnimi zunaj papir paket, vendar pa iste gume, pošlji da na naključno.)

Poglejte tudi
JOYO Kitaro, Ojačevalec Vodja Mini Kitara Amp Za Električno Kitaro, Dual Channel BanTamp METEOR Kitara Tube Ojačevalec Glavo
€285.82 €171.50

(joyo kitaro, ojačevalec vodja mini kitara amp za električno kitaro, dual channel bantamp meteor kitara tube ojačevalec glavo opis: 1. meteor iz joyo je bantamp serija je zelo kompakten in prenosen 20 watt glavo. 2. to vam daje sodobno visok dobiček zvok z veliko umazanije in ugriz.temelji na sodobnih britanski pristop k težkih)

Poglejte tudi
X2O Kajak Deluxe Življenje Telovnik in Jakno SM-XL,2XL/3XL, Rdeče
€315.85 €145.29

(podrobnosti izdelka vzeli v pokrajino, vožnja brzic, uživajo v avanturo, in ostanejo varno in udobno v vašem x2o kajak deluxe življenje telovnik.nastavljiv plečetom trakov in strani zaponke prilagodite fit za vaše telo.veliko roko odprtinami, ki omogoča celoten obseg gibanja, da res kopati, da veslo v vodo.zadnji rešilni jopič je zasnovan posebej)

Poglejte tudi
Strani Ročice Bingo Kletke, Stroj za Majhne Stranke Uslug Supermarketih Družino Igre, Plesne Dvorane
€71.53 €37.91

(opis: strani ročice bingo pralni: tradicionalna bingo pralni za vse starosti.strani ročice srečna številka nabiranje stroj, primeren za vse starosti.(samo bingo stroj, ki niso vključeni kroglice) design: bingo kletko z jasno oblikovanje odraža pošteno in pravično rezultate.je lahek in enostaven za prevoz. enostaven za uporabo:)

Poglejte tudi
2 Barvni Krog Golf Žogo Linijskih 360-Stopinjsko Znamke Posnetek s Plastično Pero Marker Line
€11.36 €5.34

(značilnosti: ootdty enostavno risanje črt, da preverite poravnavo za swing ali dajanje. pomagal vam bo vaš lastna oznaka za identifikacijo vaše golf žogo. znamke, ki tudi pomaga najti boljšega kota in doseči svoj cilj. lahek in priročen za posnetek na pas, torba, žep. prihaja z 2pcs pero.odlično orodje)

Poglejte tudi
448C Trampolin Obliž Popravilo Kit 4in Lepila Na Popravilo Obliž Trampolin Mat Trgati Ali Luknjo
€8.78 €4.30

(značilnosti: popolnoma nova in visoke kakovosti trajno: ta trampolin obliž popravilo kit lahko pomagal odpraviti morebitne vrzeli ali luknje na vaš trampolin vzmetnice.to lahko tekmo večina obstoječih trampolin vzmetnice materialov. enostaven za uporabo: trampolin popravilo kit je opremljen z orodji za uporabo, brez zapletenih)

Poglejte tudi
Freak Mehka Konica Pikado 3 Knurled Obroči Sod 18 Gramov in Črn Najlon Primeru Odbor Dart Nastavite Steni Visi Zgosti v Zaprtih prostorih Ou
€709.80 €319.41

(vse, kar potrebujete, da bi začeli igrajo pikado!ta paket vključuje niz 18g mehka konica pikado, featuring posebej prevlečeni alpaka sod.je edinstveno zasnovan tako, knurled zagotoviti, da boste našli trdno ročaj za met.komplet vsebuje tri pikado, skupaj z dodatno določi leti, aluminija spinster gredi, in klešče.v primeru, da združuje čisto, brezčasen)

Poglejte tudi
IDOGEAR Taktično LSR 556 Mag Pouch Singel Mag Prevoznik MOLLE Torbica Laser Cut Orodje Torbe Airsoft 3566
€138.01 €61.69

(idogear taktično lsr 556 mag pouch singel mag prevoznik molle torbica laser cut airsoft material: visoko quanlity najlon tkanine barva:multicam,multicam črna,črna,coyote rjava,ranger zelena teža:65g velikost: 11 cm(dolžina)x 7.3 cm(širina)x 2 cm(debelina) paket vključuje: torbica x 1 (revije prikazuje)

Poglejte tudi
Zunanji Pripomočke Nove večfunkcijske Kompas Termometer Kampiranje Kovinski Carabiner Orodje Ključ Preživetja Gorskih Verig Hikin D8X5
€0.65 €0.39

(opis 100% čisto nov, visoko kakovost material: kovina in tkanine (vključno z šibko magnetno polje), barva: črna skupna dolžina (pribl.): 12.5 cm ključ obroč premer (pribl.): 2,5 cm mere (pribl.): 125x31x14 mm opomba: termometer je 2-3 stopnjo napake. opombe: 1. kot vsi vemo, različnih)

Poglejte tudi
SREČEN FFCW1108-1 Prenosni Ribe Finder Brezžični Sonar Echo C Primerna za Morski Ribolov Ribolov na Ledu Ribolova in Pribor
€57.63 €28.81

(srečen ffcw1108-1 prenosni ribe finder brezžični sonar echo c primerna za morski ribolov ribolov na ledu ribolova in pribor >>> o izdelkih informacije: značilnosti: 1) display: 2 palca lcd 2)varnostno razsvetljavo: on/off white led 3) globina sposobnosti: 130feet(40m) 4) wireless sonar: 90 stopinj kot snopa)

Poglejte tudi
Piknik Mat Trajne Plaži Pad Večnamensko Sonce Krošnjami Stanja Tal za Potovanje Pohodništvo Backpacking Nepremočljiva Prostem Zgostitev
€38.86 €38.48

(značilnosti : iz 210 d oxford krpo, z edinstven, nepremočljiva obdelavo, varuje vas in vaše stvari proti vlažnosti. lahko se uporablja tudi kot sonce / dež krošnjami z določitvijo mat skozi kovinski grommet. prihajajo z vrvico za zavezovanje vreče, zložljiva v kompaktni velikosti za udobno nosijo. odlična za kampiranje,)

Poglejte tudi
Usposabljanje Potrebščine Otroci Namizni Tenis Igrača Zaprtih Igre Igrače Za Otroke, Igrače, Gospodinjski Obešanje Naprave
€98.51 €42.36

(opis zdaj lahko igrate namizni tenis brez mizo in prav tako lahko igrajo namizni tenis samo sebe.samo visi za namizni tenis žogo na steno ali drug kraj, boste lahko uživali v teh športih.namizni tenis usposabljanje napravo lahko izognili položaju, ki je pobral kroglice okoli igrišča.narejen iz materiala premije, lahko vam služi čas, ki je)

Poglejte tudi