Cena €3.76 €6.25

Celoten opis

Opis Izdelka:

1. Ime izdelka: Akril vstavljanje kartice obeski

2. Velikost izdelka: ena velikost, To ukrepi 10.1 x 8 cm/3.97 x 3.14 cm.

3. Izdelek slog: Akril vstavljanje kartice obeski

4. Izdelek barva: preglednost

5. Material: Akril

Značilnosti izdelka:

1. Visoka kakovost materialov: ta novi kompaktni kartico pokrov je izdelan iz visoko kakovostnih akrilnega materiala, ki zagotavlja trpežnost in dolgo življenjsko dobo.To vstane za vsakodnevno uporabo.

2. Uporablja: to je lahko prikaže različne majhne kartice, na primer vizitke, osebne izkaznice, in tudi igralne karte.To je lahko tudi prikaz karte v vsakem kraju, kot pisarni, v trgovini, ali sejem trgovini.

3. Enostaven za uporabo: kartica funkcijo za zaščito enostavno in praktično zasnovo.Ima režo v sredini, kjer lahko enostavno vstavljanje in odstranjevanje kartice.Stabilna base zagotavlja, da kartice stražar je pokončno in trdno drži kartico v mestu.

Opozorilo:

1.Kot vsi vemo, različnih računalnikih prikaz različnih barv, in dejanske barve se lahko nekoliko razlikuje od naslednjo sliko.

2.Zaradi ročnega merjenja, velikost, je lahko napaka več centimetrov

Pošiljka vsebuje:

1 pc akril vstavljanje kartice obeski

pozdravljeni, fantje, hvala za obisk moje trgovine.Zagotavljamo kakovost naših izdelkov.Lep dan!

Specifikacije

  • Vrsta: Foto Okvir
  • Slog: Sodoben Slog
  • s picture card: No
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Paket Tip: Enotni okvir
  • Blagovna Znamka: KITPIPI
  • Material: Smole
  • Oblika: Nepravilna

Komentarji

  1. / Stranka - 2023-09-06

    elemente, ki je prišel razdeljeno in je bilo lepilo znamke vsega okvir. So bili neuporabni. Da bi to postavko iz drugega prodajalca na aliexpress.

  2. / Stranka - 2023-08-08

    moji izdelki so prišli v zdrobljen in je bila zelo žalostna, da bi jih videli, vendar im še vedno bom njihovo uporabo. dostava je bil zelo hitro, kot običajno, in imajo tako dobre storitve za stranke in povrne mi hitro!

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Desk, TV omara, baker jelena okraski, Nordijska luč luksuzni, moderni preprostost, dnevna soba, neto rdeča vina kabineta, entryway
€352.16

(o nas 1 , naše podjetje se nahaja v kitajska je največji wholesalemarket.vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelek slike ali modeli.dal vam bom najnižjo navedek v najkrajšem možnem času, in potem dal izdelek v trgovini za nakup. 2 , vse izdelke, ki se prodajajo v trgovini so resnične, prosimo, bodite)

Poglejte tudi
Tiger 3D Fotografije za Ozadje Zidana Stena Doma Dekor Dnevna Soba, Spalnica Vrata Nalepke za Dekoracijo PVC samolepilne Nepremočljiva Nalepke
€25.81 €16.52

(vrata nalepke, freska postavka opis postavka št.: dw31 končal velikost: velikost 1= 77 cm x 200 cm / 2.53 ft * 6.56 ft /set ( 1set = 2 kosa 38.5x200 cm ) velikost 2= 95 cm x 215 cm / 3.12 ft * 7.05 ft /set ( 1set = 2 kosa 47.5x215 cm ) vrsta izdelka: ustvarjalne diy 3d vrata nalepke zidana ozadje material:)

Poglejte tudi
Evropski stil tinplate suho polje, pastorala slog prenosni torto, piškote, bonbone, skladiščenje, železa polje prazno polje, darilni embalaži
€14.30

(posebno pozornost za stranke, katerih izdelke, ki so davčna izključno in morajo biti zaračunani, se obrnite na službo za dopolnitev davčne točke)

Poglejte tudi
1 Pc Mini Srčkan Živali Miniaturne Figurice Model Moss Mikro Krajine Pribor Pravljice Vrt Bonsaj Okraski Okraski
€0.43 €0.28

(popolnoma nova in visoke kakovosti 1.priložnosti: mikro krajine, diy krajine, bonsaj dekoracijo, zunaj na vrtu dekoracijo, ki so bistvenega pomena vrt rekviziti. 2.multi-uporabo: ali je za mizo ali namizno dekoracijo, cvetlični lonec ali dodatek mini vrt naglas te miniaturne živali bo odličen dodatek za vsak prostor. 3.široka)

Poglejte tudi
Thangka Vezenje Z Arašidi, Velikost: 60x90cm
€137.19

(velikost višina 90 cm dolgo 60 cm maso 0,2 kg----vključeni teža pakirne materiale materialov, svila krpo pogoj dobrem stanju poreklo kitajska pojasnite tema: z globo izdelave, edinstven slog, je zelo lepa, in blagoslovi mir in vso srečo funkcija: lahko ga uporabite kot dekoracijo)

Poglejte tudi
17"Tibera Tempelj Zbirka Starih Medenina nebesno konj potegnite Zelje Voziček Takoj bi obogatel ornament Mesto hišo, Exorcism
€450.49 €342.37

(velikost:višina:21 cm.dolgo:43 cm.širina:9 cm velikost:višina:8.3 palca.dolgo:za 16,9 cm.širina:3,5-palčni teža: 3,9 kg----vključeni teža pakirne materiale. materiali: stare medenina pogoj: dobro stanje. poreklo: kitajska. ladjar stroškov po zraku pošta ems (7-15 dni): $brezplačno. 22427350zs)

Poglejte tudi
Naravni Kamni Črno Bel Moonstone Srce Polirani Quartz Crystal Carving Dragih Kamnov, Reiki Healing Home Dekoracijo
€21.71 €19.98

(naravni kamni črno bel moonstone srce polirani quartz crystal carving dragih kamnov, reiki healing home dekoracijo material: bela moonstone velikost(cca):50-70 mm pakiranje: z mehurček zaviti v notranjosti in varno vrečko zunaj o izdelkih (1) jamstvo kakovosti - vse izdelke, ki bodo preverjene vsaj dvakrat, preden)

Poglejte tudi
Stenske železa cvetna košarica, dekoracijo sten, viseče košare košara, visi cvet stojalu,zelena rastlina, obesek
€199.20

(o nas 1 , naše podjetje se nahaja v kitajska je največji na debelo trgu.vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelek slike ali modeli.dal vam bom najnižja navedek v najkrajšem možnem času, in potem dal izdelek v trgovini za nakup. 2 , vse izdelke, ki se prodajajo v trgovini so resnične,)

Poglejte tudi
Sklop 4 kos Ščetka Peresa Kavelj Vrstici Slikarstvo Wen Fang Si Bao Kitajskih Znakov Kaligrafija Darilo
€17.14

(storitve za stranke: smo visoko vrednost vaše zadovoljstvo.pozitivne povratne informacije in 5-zvezdic so zelo cenijo. če niste zadovoljni z nakupom, prosimo, obrnite na nas pred odhodom slabo komentarjev.smo ga bo pošteno in resno, z veseljem vam bomo ponudili zadovoljivo rešitev zelo hitro. dobavni rok: kitajska post)

Poglejte tudi
Dekorativne Natisne Stensko Slikarstvo Kitajski Slog Cvetovi Breskev V Polnem Razcvetu Vzdušje Umetniško Platno Slikarstvo Plakati Doma Dekor
€36.96 €15.89

(dobrodošli na moji trgovina, ki ponuja 100% zagotovljena kakovost slike.razumne cene in stranka pozornosti, so naše glavne cilje. lahko postavite neposredno in bomo tiskanja in se dogovorite za dostavo, kakor hitro je mogoče.če imate kakršnakoli vprašanja, se lahko obrnete na storitve za stranke. najvišje kategorije dekorativne)

Poglejte tudi
Visoka kakovost LVLP Spray Pištolo 1.3 mm R500 Zraka Spray Pištolo in 1,5 mm,1,7 mm,2,0 mm Zamenljiva Vložka,Konča Slikarstvo Air Brush
€105.19

(paket vsebuje: 1.3 mm spray pištolo 600cc pot (1,5 mm šobo, 1,7 mm šoba, 2,0 mm šoba) izberite 2 teh 3 šobe klešče evropski priključek ščetka za čiščenje filter specifikacije: vrsta krme:gravity standardne šobe:1.3 mm delovni tlak:2.0-3.5 bar vzorec širina:180-280mm poraba zraka:3.0-3.9)

Poglejte tudi
General Motors' JDM Japonski registrske Tablice Aluminija registrske Tablice Dekorativne Kovinske Stene Prijavite tablice
€76.22 €38.11

(vintage kositrne plošče dekoracijo velikost (15 x 30 cm) brez rje, nepremočljiva in vremenske vplive.visoko kakovostno digitalno tiskanje. zabavno novost znaki prišel s pomočjo pre-izvrtane luknjami za enostavno visi na stenah vašega doma ali pisarne te kovine znaki so odlično darilo za vse ljudi, zasebni prostor, pisarna, klet,)

Poglejte tudi
Anti-Lizanje Negovalne Maske, Zaščitna Prostor Kapuco Mačka Gobec Cat Grooming Dobave Kopel Nego Anti-Ugriz Dihanje
€6.86

(značilnosti: lahko nosite za dolgo časa.jasno, dihanje kapuco ohranja vaš urha klicati, da bi postali zaskrbljeni in odporne. to lahko prepreči hišne ljubljenčke iz grize skrbnike med operacijo, kopanje in nego, ter prepreči lizanje ran po operaciji. izdelana iz visoko kakovostnih visoko-pregledna abs materiala, lahek in dihanje,)

Poglejte tudi
Akril Zaslon Stojalo za Naruto Pop Številke,Lutka,Nakit,Kozmetika,Parfumi Organizator Imetnika,Akril Riser Stojalo Stojalo Cupcake
€34.82 €24.72

(【ime izdelka】:akril zaslon stojalo [materiala vir]: okolju prijazna akrilna 【pribor】:vijak 【izdelek barve】: pregledna, črna [velikost izdelka]: stolpec višina: 4.5cmx1, 6cmx2, 7cmx1, 9cmx2, 12cmx1 【izdelka debelina】: 5 mm 【izdelek slog】: snemljiv, multi-layer)

Poglejte tudi