Cena €10.28 €14.68

Celoten opis

Tkanine Brivnik Gladko Valji, Čopiči Gladko Odstranjevalec Oblačila, Lase Krtačo Anti-statični Volne Prahu Gladko Lepljivo Odstranite Pet Fur Čistilec

Značilnost:

1. Plastični material: ti odstranjevanje dlak ščetke so trajne in opremljena z abs plastike ročaji, ki so v skladu z ergonomska oblika.

2. Uporabnost: To večkratno uporabo lase in dezintegratorjev odstranitev orodje je posebno tkanino, ki lahko zbirajo najboljši hišne las, posteljnina, prti, notranje opreme, kavč, itd.

3. Prenosni design: Imamo dve velikosti.Velikosti se lahko uporablja za vsakodnevno gospodinjsko uporabo, in majhnosti lahko dal v svojo torbo in se z vami v vsakem trenutku.Čarobno odstranjevalec dlak Hišnih lase odstranjevalec bombažno Krpo trak za Večkratno uporabo lase čiščenje krtačo Elektrostatično krtačo Prenosni oblačila bombaž roll

4. Multi namen: Ta odstranjevalec dlak lahko uporablja za odstranjevanje hišnih lase in dezintegratorjev iz preproge, postelje in zofe, kot tudi lahke žoge in mala bombaž dezintegratorjev iz zimske plašče.

Opomba:

Različnih računalnikih prikaz različnih barv.Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od zgoraj slika.Prosimo za razumevanje.

Barva: bela

Material: plastika linter elektrostatično krtačo oblačila anti-statični volne linter prah odstranjevalec pet kože, ščetka za čiščenje

Velikost: 31 * 7cm/2.2 * za 2,8 palčni

Zaradi ročnega merjenja, 1-3 cm napaka je dovoljeno.

Paket vključuje:

1* odstranjevanje dlak ščetke

Specifikacije

  • Proizvodnja: Gladko Lepljenje Roller
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

20 L Samodejni Senzor za Smeti, Velike Zmogljivosti, Nepremočljiva Smeti Vedro UV Svetlobo Wastebasket Smart Smeti Bin Kuhinjskih Odpadkov Hrane
€320.60

(opis: material: odpadki posoda je izdelana iz kakovostnih pp in boki materiala, čvrst in vzdržljiv. design: smeti bin z zaprto design, učinkovito ohranja čisto in vonja, ki so prosta, vam lahko zagotovimo lepo in sveže izkušnje. značilnost: smeti pločevinke so trije načini za odpiranje, noge kick, indukcijo(mahanje z rokami/upogibanje)

Poglejte tudi
1pc 2v1 Teleskopsko Casement Stekla Squeegee Čistilo Metlice Dolg Ročaj Gobo Krtačo Vodo vpija Dekontaminacijo Pomlad Sklepov
€42.07 €27.34

(toplo nasveti: barve bodo poslali na naključno, mi ne sprejemamo barvi, hvala za vaše razumevanje. postavka podrobnosti: *vodo vpija, dekontaminacijo, pomlad sklepov, enostaven za čiščenje. *material: plastika *palica dolžina: 50 cm (pribl.) *raztezek: 75 cm (pribl.) *goba širina: 19 cm (pribl.) *barva:)

Poglejte tudi
Žarnica E14 Mikrovalovna Žarnica Primerna Za Mikrovalovne Pečice, Hladilniki Sušilniki Gospodinjski Aparati, Razsvetljava
€39.43 €19.72

(opis: 1. to lahko zdrži temperature 500 °c, prenese visoke temperature brez poškodb, in se pogosto uporablja. 2. visoko-kakovostna svetilka glavo, ne oksidacijo, in brez barve. 3. primerna za razsvetljavo, različne gospodinjske aparate, kot so mikrovalovne pečice, pečice, hladilniki, sušenje, itd. specifikacija: okova:)

Poglejte tudi
Nova Spominska Kovinski Risanje Navpične Črte Luksuzni Tobak Vžigalniki Ping Zvok Naravni Lak Kajenje Cigaret Butan Vžigalniki
€240.11 €60.02

(opomba: vsi izdelki so sprejeti moj mobilni telefon, brez kakršne koli obdelave slik.če želite videti podrobnosti, ali drugih, se lahko obrnete na nas, ali pogled na slike v komentar področju. (napredno tehnologijo) v primerjavi z navadnimi obrtnih izdelkov na trgu, je bolj občutljivo. opis: barva: zlata, srebrna teža:)

Poglejte tudi
Hobotnica Silikonski Ščetko in Imetnik Prilagodljiv Wc Ščetka za Čiščenje Visi Dolg Ročaj Kopalnica Krtačo s Podstavkom
€141.77 €82.23

(sledite nam, da uživajo navijači ekskluzivni popust!!! 1. dodatni popust za spremljevalce. 2. poznavanje novih turistov, trgovina promocijo. 3. zmago velike kuponov in drugih prejemkov vnaprej. ❤funkcija: - toaletni čopič je narejen iz premium plastični ročaj in tpr krtačo glavo.večje ščetine, da to ni enostavno,)

Poglejte tudi
Hipi Tuš Zavese Tujec Risanka Vzorec Kopalnica Dekor Nepremočljiva Kopel Zavese 3d Tiskanje Poliester Krpo, S Trnkov
€18.59 €11.16

(funkcija material:100% poliester vlaken barva: kot slika velikost: 90x180cm 120x180cm 150x180cm 180x180cm 180x200cm package vključeni:1pcs tuš zavesa cena je za 1piece tuš zavesa nasveti: nepremočljiva se nanaša na preprečevanje vode iz brizganjem povsod)

Poglejte tudi
30 ml Čarobno Razmaščevalec Cleaner Spray Kuhinjski Lonec, Ponev, Odstranjevalec Rje, Štedilnik Madeže Čistilno sredstvo za Dekontaminacijo Agent za Obseg Kapuco
€6.27 €4.14

(opis: značilnosti: 1.enostaven za uporabo - z sperite-free design, samo neposredno spray na želeno območje, nato pa uporabite brisačo ali goba za brisanje, dokler madež odstrani. 2.hitro čiščenje funkcija - to je multi-surface cleaner proizvajajo prodira peno, ki bo na umazanija, kjer se skrije, ki daje takojšnje čiščenje)

Poglejte tudi
Kuhinjska Pipa z Potegnite Navzdol Škropilnica En Ročaj Toplo in Hladno Vodo Korito Pipo z 2 Načini Sodobne Pomlad Korito Pipe za Gospodinjstvo
€103.29

([potegnite navzdol škropilnica] pomlad design na vtičnico cevi omogoča, da prilagodite kota na bo, kar je priročno za pranje ploščo in vse dele korito za izpolnjevanje različnih čiščenje potrebe. [en ročaj] mešalnik, pipa je en ročaj za nadzor tople in hladne vode.nemoteno in naftni ročaj prinaša udobje za ravnanje in gladka površina)

Poglejte tudi
Extensible Čiščenje Prahu Krtačo Zložljive Prah Kolektorji Za Strehe Prahu Čiščenje
€7 813.47 €4 766.22

(extensible čiščenje prahu krtačo zložljive prah kolektorji za strehe prahu čiščenje opomba 1:bomo vaše zasebnosti safe in se ne razkriva nobenih osebnih informacij. 2:prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja.naše po-prodajna ekipa vam odlično rešitev v prvič. značilnosti: *visoka kakovost)

Poglejte tudi
1 Nastavite Trobenta Vzdrževanje Kit Primite Kača Krtačo Ustnik Ščetka Za Čiščenje Cornet
€2.35 €1.48

(lastnosti: kompakten, multi-funkcionalne, anti-crack ime izdelka: trobenta vzdrževanje kit material: najlon velikost podrobnosti: dolgo krtačo dolžina: 85 cm / 33.46 (pribl.) cone oblike krtačo dolžina: 12,5 cm / 4.92 (pribl.) sod oblike krtačo dolžina: 11,5 cm / 4.53 (pribl.) paket vključuje: 1)

Poglejte tudi
40%HOTPack 10 1000ml za Enkratno uporabo karavan Letalo slabost Slabost, Bruhanje Vreča Sili Bruhanje Vrečko
€1.94 €1.16

(40%hot10pcs 1000ml enkratno potovanje avto, letalo, slabost slabost, bruhanje vrečko 10pcs 1000ml enkratno potovanje avto, letalo, slabost slabost, bruhanje vrečko specifikacije: lahko se uporablja kot bolezen vrečko - secure vrgel gor blaga. tie vrečko off na obroč za zmanjšanje onesnaženja in vonj. z merilno)

Poglejte tudi
Električni Suho Zelišče, Tobak Mlinček za Polnjenje Trak Papirja Rog Cevi Dim Trave Crusher Mlinček za Kajenje Opremo
€24.84 €14.90

(ime: električna dim mlinček samodejno mlinček in dima vgrajena polnila material: akril pakiranje teža: 100 g barva: črna, bela (vzorec naključno barvo) velikost: 70*138mm baterija: 160mah (polno napolni v 2 urah) moonshade kajenje podpora debelo,dropshipping,logotip prilagoditi,oem! +spremljajte)

Poglejte tudi
12 Inch Wide Silikonsko Lepilo Mehke Gume Lepljenju Roller Squeegee Rolling Kolesa Anti-Statični Lepljivo Deadener Brez Motornih
€28.08 €21.63

(je zelo primeren za filme, ki so varno prilepili na avtomobile, windows, in lcd zaslone. silikonska valja se lahko preprosto premaknete na kateri koli površini.so dovolj mehak, da se ne poškoduje. to lahko učinkovito pritrjena na okno film ali lcd-zaščitno folijo ali drugih filmskih vlog, in se lahko uporablja tudi za lepljenje las, šal,)

Poglejte tudi
Lase V Prahu AllPurpose Čistilo Barve Bleachifor Krpo Rumene Madeže Odstranitev Pralnica ColorSafe Belilo Laundary Čiščenje Chemicl
€89.35 €44.67

(bullet točk: 1.močan madeže odstranitev: s črpanjem kisika, to lase v prahu prodre globoko in razgrajuje madežev na oblačilih, ga pustijo svetlo in čisto.ni treba, da je uporaba ščetke ali umivanje rok za odstranjevanje madežev.samo dodajte prašek za perilo. 2.nežne sestavine: naše lase v prahu ustvari hyperefficient formula,)

Poglejte tudi