Oznake: fotografija razsvetljavo reflektor ovalne upogljivi, Foto studio, foto kamero, Zabavna Elektronika

Cena €46.16

Celoten opis

Značilnosti:

7-v-1 ovalne Upogljivi Reflektor je vsestransko uporaben na terenu in v studiu, ki zagotavlja senco strela podrobnosti v vašem področju, z uporabo so na voljo, ali studio razsvetljavo.

Začne se kot prosojno belo disk -- kot nalašč za mehčanje neposrednega sonca ali luči, brez razširitve.

Uporabite odstranljivo, reverzibilna zadrgo slipcover, da odsevajo svetlobe v sence področjih vašega predmeta.

Vaša izbira barve -- Bela,Modra,Zelena,Zlata,Srebrna,Črna, se določi glede na svetlobne pogoje, in vaše osebne preference.

Odklonijo bliskavico, ki ni omejena na zaprtih prostorih.

Različne lahki prenosni reflektorji so na voljo za uporabo na prostem.

Te pritrdite na Speedlite, ali na nosilec, in zagotavljajo mehko, razpršeno osvetlitev v kateri koli lokaciji.

Ti prenosni reflektorji se lahko uporablja tudi v velike sobe, kjer je strop in stene so predaleč, da bi bilo učinkovito, ali so pobarvane z močno odtenke, ki bi dodaj barvo, oddanih na sliko.

Učinke različnih reflektorji:

A - Srebrno: Svetlost slike

B - Zlato: Toplo osvetlitev

C - Črna: Zmanjšanje odvečne luči

D - Bela: Dodaj luči v senci

E - Prosojne barva: Mehčanje luči

F - Zelena z modra:lahko uporabite kot ozadje matiranje uporabljajo ,kot smo kot posebno sceno

Velikost:60x90 cm / 90*120CM /100*150 CM

Paket Vključuje:

1 * Prosojna Plošča

1 * Bela,Modra,Zelena,Zlata,Srebrna,Črna Pokrov

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

K&F Koncept Leče Adapter za Minolta MD Serijo Objektivov za Fuji GFX Nastavek Objektiva Adapter Ring DSLR Pribor Nove blagovne Znamke
€473.28 €383.35

(opis * združljiv z minolta md serija objektivov * združljiv z fuji gfx mount kamera)

Poglejte tudi
Mocsicka Mocsicka Božič Sladkarije Trgovino Ozadje Za Otroke Portret Počitnice Stranka Fotografija Rdeče Stene Xmas Tree Dekor Studio
€9.14 €4.84

(poliester 1. slika je jasna, realističen, stereo pomenu je močno, za enkratno uporabo, okolju prijazen. 2. primerjajte papir in vinil krpo kulise, poliester je nepremočljiva, debele, trpežne, svetle barve, brezšivne, in winkle-brezplačno.če ozadju je umazana, se lahko vrgel v pralni stroj. 3. to je mogoče zložiti za lažje)

Poglejte tudi
Velika brushless 4K digitalne slike prenos tri-osni gimbal zračne fotografije UAV daljinski upravljalnik quadcopter
€3 583.31 €2 329.15

(modname=ckeditor multi-kitajski avdio priročniki lahko pod pogojem, poleg tega primerna za potrebe multinacionalnih izvoz platforme, prosimo, obrnite in zahtevo)

Poglejte tudi
Vesel 1. Rojstni dan Ozadje Sladek Cvet Retro Lesenih Stenskih Fotografija Ozadje Dekleta EN Rojstni dan Dekoracijo Banner
€79.69 €51.80

(pogosta vprašanja: 1.q: kako prilagoditi ozadje? a: če še niste dali naročilo, prosimo pošljite po meri informacije nas.naši oblikovalci bodo design je za vas.če ste sklenili, da, in jo želite prilagoditi ozadje,prosimo, pošljite vaše prilagojene informacije, da nam v roku 12 ur.drugače bomo proizvajalcev v skladu s privzeto obliko. 2.q:)

Poglejte tudi
Mount Telefon Tablični Kovinski Nosilec Nosilec Za DJI Mavic 2 Pro DJI Iskra DJI Mavic Mini DJI Mavic Zraka DJI Mavic Pro
€89.84 €44.92

(daljinsko gori telefon tablični kovinski nosilec nosilec za dji mavic 2 pro dji iskra dji mavic mini dji mavic zraka dji mavic pro funkcija: 1, multi-funkcijo nosilca za dji mavic/iskra serije daljinski upravljalnik, se lahko namesti dji crystalsky monitor, lahko tudi pridržite, mobilni telefon ali tablični računalnik, ali se lahko uporablja)

Poglejte tudi
Original Z5 LCD Flex Mainboard Za Nikon Z5 Kabel vrstici Zaslona Tečaj FPC Flex Kabel
€72.02 €55.46

(pozdravljeni, dragi kupec: dobrodošli na shop910543278 trgovini imamo zagotoviti paket številko za sledenje trgovina se nahaja v največji v aziji elektronika trgu v shenzhenu huaqiang severu, zavezala, da digitalni fotoaparati in video snemalne kamere slr fotoaparat rezervnih delov.smo vključeni v digitalni fotoaparat slr fotoaparat popravila industrije)

Poglejte tudi
B011 HB011 62mm Povratne venčni cvet Objektiv Kapuco kritje protector za tamron 18-200mm DiIII VC mirrorless objektiv 18-200
€117.20

(uvod & lastnosti: bloki razpršene vstop v objektiv non-blesk mat konča preprečuje odseve ne vinjetiranje bo povzročil s kapuco na omogoča dajanje na ф62mm filter in ф62mm objektiva dodatno zaščito pred naključnim vpliv primerno za: tamron 18-200mm diiii vc b011 objektiv (sony e mount) tamron)

Poglejte tudi
Aluminij Hitro Sprostitev QR L Ploščo Navpično L Nosilec Za Nikon Z6 Z7 Arca Švicarski Sunway Benro
€51.45

(dobrodošli, da izbere austin zagotavljamo vam 100% varnost,kakovost,zadovoljstvo transakcije.vse pošiljke bodo poslane cenjene stranke skozi registriranih zrak-pošte.številke za sledenje, ki so resnične in veljavne ki prihajajo z naše parcele.če imate kakršnakoli vprašanja,smo vedno tukaj, da odgovori.uživajte svoje nakupovanje na spletu.nakup z)

Poglejte tudi
Maytech 12S 50V SuperESC za Elongboard 50A V4.12 glede Ebike Krmilnik Električni Skateboard DIY VESCTOOL ESC
€181.45 €125.20

(obvestilo 1. nikoli ne povežite en reclever za dve ali več v6/v75 temelji superfoc sveti ali vescs v matriki! trajne poškodbe so lahko posledica y-ppm napeljave. 2. samo priključite lahko l in lahko h !gnd zatiči in 5v nikoli ne bi smela biti povezan v v6/v75 temelji superfoc sveti ali vesc matrike. specifikacija: model)

Poglejte tudi
FOTGA 58mm Slim Fader ND(W) Filter Variabilno Nastavljiva ND2 ND8, da ND400 Rdeči Obroč
€15.88 €13.98

(fotga 58mm spremenljivka fader nd filter za objektiv nd2, da nd400 nd8 nevtralni rdeči značilnosti: nevtralne gostote (nd) filtri lahko zmanjša intenzivnost svetlobe brez občutno spreminja svojo barvo.klasični nd filtri imajo različne f-stop zmanjšanje številke in presevnost tako nastala, se lahko uporabljajo za različne razmere)

Poglejte tudi
Za DJI Zraka 2S Polnilnik Baterij USB Polnilec Za Hitro Polnjenje DJI Mavic Zraka, 2/Zrak 2S Brnenje polnjenje Baterije Pribor
€219.12 €153.38

(izdelek parametre: ime izdelka: mavic zraka, 2/ zrak 2s polnilnik usb vhod: 5v/3a 15w*2 (maks.) izhod: 13.2/2,5 a (maks.) izdelek je primeren za dji zraka 2s/mavic zraka 2 čas polnjenja: connect 2 vhodna vrata, ki podpirajo 5v3a ali qc3.0 ob istem času, brezplačno približno 100 minut povezovanje)

Poglejte tudi
2.8 X 3,2 x 3.0 x palčni LCD-Zaslon Iskalo Okularja Eyecup Dežnik DSLR PLOŠČAD za Canon, Sony, Nikon Fotoaparat
€17.49 €14.34

(***novo prodajo predmetov*** fotga dp3000 rami pad podporo stabilizator f 15 mm palica dslr ploščad podporo železniškega sistema us$ 89.99 /kos fotga 3 prilagodljiv bič hitrost ročice f sledite poudarek 12mmx12mm vrata brezplačna dostava us$ 11.99 /kos fotga dp3000 qr sledite poudarek a/b težko ustaviti podporo dslr 5d ii iii)

Poglejte tudi
Tilt&Shift adapter ring za PENTAX PK gori objektiv za nikon Z Mount Z6 Z7 Z6II Z7II Z50 full frame fotoaparat mirrorless
€168.07

(rep lahko zavrtite za 360 stopinj sprednji in zadnji nagibni kot je 0-10 stopinj, in levi in desni prevod je 0-15 mm. material: aluminij barva : črna in srebrna prepone nadzor objektiva, je ročno nastavite. funkcija: popolnoma ročno upravljanje, ročno ostrenje in ročno izpostavljenosti. to)

Poglejte tudi
RC Brnenje Daljinski upravljalnik Silikona Primeru Trajne Prah-dokazilo Krmilnik Zaščitni Pokrov, s Kapuco Za Mini 3 Pro Pribor
€16.50 €13.20

(specifiations: stanje: novo blagovno znamko ime: silikonski zaščitni pokrov, s kapuco model: mm3-bht442 uporablja modele: za mini 3 pro daljinski upravljalnik rc material: silikon barva: črna/siva značilnosti: silikonska zaščitna torbica s kapuco, ki jih ne ščiti le za daljinsko upravljanje,)

Poglejte tudi
Fotoaparat brezpilotna letala, Deli Za DJI RC-N1 Daljinski upravljalnik Tablete, Imetnika
€71.18

(fotoaparat brezpilotna letala, deli za dji rc-n1 daljinski upravljalnik tablete, imetnika pregled v dji rc-n1 daljinski upravljalnik tablet imetnik je združljiv z večino tablete na trgu, kot tudi dji rc-n1 daljinski upravljalnik.v osnova se lahko namesti na dji rc-n1 daljinski upravljalnik je za mobilne naprave v držalo.spomladi)

Poglejte tudi