Cena €3.86 €7.72

Celoten opis

Bullet Točk: 1. Zanesljivo Formula : Bela Zavezat Cleaner je formula je nežen in ne bo bolelo vaš čevlji, tradicionalni način ščetkanje čevlji lahko zlahka poškoduje zgornjega, kar vodi do problemov, kot so zgornji padli, degumming, in mucke, vrti "umazano" čevlji v "belo", čevlji, ko se uporablja.

2. Z Izmenjavo Reakcijo z Madeži : Zavezat Čistilec je v bistvu obnovitev njene prave barve, obnavlja belina z izmenjavo reakcijo z madeži, za razliko od drugih izdelkov, ki beljenje čevlji, ki jih pokrivajo.

3. Odstranjuje Madeže Hitro : Bela Čevelj Čistilo odstranjuje umazanijo in madeže z lahkoto in hitro, učinkovito način, da vaše bele superge svetlo, se lahko uporabljajo za čiščenje, beljenje, vzdrževanje, odstranjevanje čevelj robovi, lakasto usnje praskami.

4. Enostavna Uporaba : Čevelj Whitener se lahko uporablja neposredno, zelo priročno uporabo, ni treba prilagoditi obseg sami, enostaven za uporabo, se širi enakomerno, non-stick.

5. Široka Uporaba : Čevelj Cleaner se lahko uporabljajo za različne športne čevlje itd., primeren je tudi za usnjene torbe, pasovi, usnje jermenčki za ročne ure, itd., primerna za lakastega usnja čevlji, usnjeni čevlji, itd..

Opis:

Zavezat Čevelj, Čistilec je zelo priročno za uporabo, ali je superge ali usnjene čevlje.Enostaven za uporabo in odstrani madeže hitro in učinkovito Značilnosti: 1. Nežna formula.

2. Hitro odstrani umazanijo.

3. Enostaven za uporabo.

Specifikacija: 1. Zmogljivost: 30 ml

Seznam Vsebine: 1*Bela Čevelj Čistilec

ali 1 set* Bela Čevelj Čistilec

Specifikacije

  • Vrsta: Čevelj Krtačo
  • Številka Modela: Bela Zavezat Čistilec
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Nova Zunanja Nepremočljiva Dvojni Lok Pregleden Lupine Tipa C, Polnilne USB Lažji Windproof Plazme Brezplamensko Lažji Darilo
€160.14 €94.49

(nova zunanja nepremočljiva dvojni lok pregleden lupine tipa c, polnilne usb lažji windproof plazme brezplamensko lažji darilo vrste nasveti 1:postane trgovina privrženci in uživajo izključno popust 2: zagotavljamo vam, da je naprava 100% čisto nov in testirajo, preden zapustijo tovarno.če obstaja kakršen koli problem z blagom)

Poglejte tudi
Gal. Koša za smeti na Kolesih in Pokrovom
€883.41 €680.23

(ni druge smeti, ki je v zadnji kot .z idealna višina ročice, krepak kolesa in najboljši v razredu, ergonomija, manevriranje je vetrič - tudi, ko je povsem poln.zgrajena z uporabo s napredno rotacijsko oblikovanje ™ procesa - brez šivov, pomeni moč.pločevinke so, da deluje dolgo, po drugi pa ne - več kot 2x več.oni so podprta z vodilnimi 10-letno)

Poglejte tudi
Les Začimbe Beewax Gospodinjski Lesa Poliranje Beewax Naravni Čebelji Vosek Poliranje Orodje Za Stole, Mize, Mize Tla In Klopi
€20.84 €10.42

(ta čebelji vosek poljski je odlična rešitev za vašo leseno pohištvo.očisti lesa, odstranjevanje let umazanija kopičenje in pustimo zdravo in praktično konča.to je enostavno za uporabo.primerna za tikovine in drugih lesnih vrst. specifikacija: ime: les, začimbe beewax neto vsebina: okoli 300 g velikost: približno)

Poglejte tudi
Živali Tematskih Kopel zavese Nepremočljiva Tuš Zavese Poliester Risanka Kopel Zaslon Natisnjeni Zavesa za Kopalnica Dom Dekor
€18.59 €12.09

(funkcija material:100% poliester vlaken barva: kot slika velikost: 90x180cm 120x180cm 150x180cm 180x180cm 180x200cm package vključeni:1pcs tuš zavesa cena je za 1piece tuš zavesa nasveti: nepremočljiva se nanaša na preprečevanje vode iz brizganjem povsod)

Poglejte tudi
Extensible Čiščenje Prahu Krtačo Zložljive Prah Kolektorji Za Strehe Prahu Čiščenje
€7 813.47 €4 766.22

(extensible čiščenje prahu krtačo zložljive prah kolektorji za strehe prahu čiščenje opomba 1:bomo vaše zasebnosti safe in se ne razkriva nobenih osebnih informacij. 2:prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja.naše po-prodajna ekipa vam odlično rešitev v prvič. značilnosti: *visoka kakovost)

Poglejte tudi
Pralnica Vonj Noge Dišeče Booster Kroglice Pralnica 200 g Laundrys Dišeče Kroglice Oblačila Dišave Kroglice Pralnica Dišave Booster
€11.79 €5.89

(ali želite svoje obleke, da vonj, svež in čist za več?preizkusite naše perilo vonj booster biseri in uživajte v vonju svoje najljubše dišave.naši biseri, enostaven za uporabo: samo kretnjo, ki jih v pranje, preden dodate svoje obleke in jim dovolite, da si svojo čarobno.da se prepreči oblačila iz zlepljanja in sprostitev dolgotrajno dišava, ki)

Poglejte tudi
10/20Pcs/veliko Melamin Goba, Bela Magija, Goba Radirka Za Kuhinjo Urad Kopalnica Melamin Čistilo za Čiščenje Gobo
€0.44 €0.31

(značilnosti: brez čiščenja zastopnik zahteva, mehko in trajne. to neverjetno visoko absorbira olje je odlično rešitev. 99.9% naravno , brez čiščenja sestavine, in ne škoduje koži. in obrišite, da odstranite madeže, čiščenje in . to lahko čisto neravne površine in tudi jih narežemo na manjše delce. primerna)

Poglejte tudi
100 ml OLJA-Nadzor Puhasto Volume Lift Hairspray Razmaščevanje Spray Sevich Dlak, Glajenje Spray Dropshipping
€5.71 €4.28

(rešiti problem umazane lase, ki jih povzročajo tradicionalnih lase v prahu in odstranite lase olje v 15 sekundah, zaradi česar vas suho in puhasto dlako. to traja le nežen sprej za dvigalo volumen las brez zlorabili do vaših las.naj vam takoj so puhasto mehko dlako, vedno ohraniti dobro sliko. ena spray za odstranjevanje olja, znebiti)

Poglejte tudi
Modna Gospodinja Predpasnik Bombaž Perilo Vrtnarjenje kavarne Kuhinja Cvetličarna za Kuhanje, Peko Čiščenje Restavracija
€207.18 €91.16

(material: 100% bombaž, z bombaž in lan učinek (100% bombaž) dimenzije: višina 108 cm× širina 78 cm podaljšali krilo, nošenje učinek je zelo dobra, z nevidno žep model je visok je 160 cm predpasnik ima tri gumbe, ki se lahko prilagodi, da ustreza žensk različnih višin in oblik)

Poglejte tudi
Pribor Komplet za Zamenjavo Za Ecovacs Deebot OZMO 920/950 / T5 / T8 / T8 AIVI / N7 N8 Pro T9 / T9MAX / T9 Vklop / Model
€32.69 €22.88

(združljiv z deebot ozmo 920/950 / t5 / t8 / t8 aivi / n7 n8 n8 pro t9 / t9max / t9 vklop / robotski sesalniki in mop ne zahteva montažo priporočamo, da zamenjavo rezervnih delov vsaka 2 do 3 mesece, odvisno od pogostosti uporabe, da stroj teče na maksimalno učinkovitost lepe in občutljivo, zelo kombinaciji z opremo.kot del običajnega)

Poglejte tudi
6Pcs sesalnik Čopič Šoba Glavo Adapter Prah Crevice Stopnice Orodja Komplet Za Dyson DC32 DC33 DC19 DC20
€217.70 €108.85

(postavka podrobnosti: * popolnoma nova in visoke kakovosti * izdelan iz visoko kakovostnih materialov za trajnost *lahko se uporablja za čiščenje ozke vrzeli, kot so omare, hladilnike, sedežno garnituro, posteljo dna, kotičkov avtomobilov *odstranite prah iz vrzeli, odstrani klice in ustvarjanje zdravega življenjskega)

Poglejte tudi
Lase V Prahu AllPurpose Čistilo Barve Bleachifor Krpo Rumene Madeže Odstranitev Pralnica ColorSafe Belilo Laundary Čiščenje Chemicl
€89.35 €44.67

(bullet točk: 1.močan madeže odstranitev: s črpanjem kisika, to lase v prahu prodre globoko in razgrajuje madežev na oblačilih, ga pustijo svetlo in čisto.ni treba, da je uporaba ščetke ali umivanje rok za odstranjevanje madežev.samo dodajte prašek za perilo. 2.nežne sestavine: naše lase v prahu ustvari hyperefficient formula,)

Poglejte tudi
24 KOS Čiščenje Kompleta 3 Steklenice In 21 Kos Spray Barva Čiščenje Ščetko Enostavno Za Uporabo V Trajno Uporabo
€18.83 €14.69

(barva:kot prikazano material:abs velikost: 500 ml velikost: 300 (mm) skupna dolžina: 300 (mm) ščetinami dolžina: 10-50 (mm) vsebina paketa: 24 x čiščenje kompleta samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni. opomba: lučka za razmislek in različnih prikaže lahko)

Poglejte tudi
Predpasnik Za Kuhinjo Trak Bombaž Perilo Dolgo Predpasniki Obleko Za Ženske Kuhanje, Peko Cvet Trgovina Slikarstvo Vrt Delovne Obleke Čiščenje
€20.81 €14.36

(novo bombaž retro predalčni čipke predpasnik družino čiščenje kuhinja restavracija, peko peciva predpasniki za ženske tkanine: bombaž. primerno za : catering enotno barista, pek, natakar, kuhar, natakar, natakarica, waitstaff, kuhinjsko osebje.gostoljubnost enotno na cafe, hotelu, resort, restavracija, bistro, pekarna, slaščičarna,)

Poglejte tudi