Cena €140.74 €201.06

Celoten opis

Material: poliester+spandex

Značilnosti izdelka: Ščitijo vašo prtljago pred prahom in praskami, z dvema odprtine na vrhu za zložljive kljuke in ročaji za prenašanje.Edinstven dizajn, ki omogoča enostavno za vas, da namestite in razstaviti.Narejen je iz visoko kakovostnih zgosti Elastična vlakna, ki je lahko bolj trpežne, in je zelo močan za različne oblike in velikosti.Zagotoviti, da vaša prtljaga ostane zaprta med vožnjo.To lahko hitro popustili in fit v le nekaj sekundah.Štiri velikosti so na voljo za skoraj vse prtljage.

Velikost: S : Primerna za 19-21 palčni prtljage , M: Primerna za 22-25 palčni prtljage, L: Primerna za 26-28 palčni prtljage, XL: Primerna za 29-32 palčni prtljage.

Opomba: Smo prodajajo samo prtljage primerih in ne prodajajo kovčki

Uporablja scenarij: Potovanja in organizacijo skladiščenja.Svetle barve bo vaše prtljage težko določiti pasu prtljage na letališču.

Navodila za pranje: Ročno pranje pralni pranje, ne uporabljajte belila.

Pošiljko

1. Trgovina je čezmejno , tako da bo trajalo dlje časa, da se dostavo, tipičen čas prihodov iz med 20-59 dni.Če ne želite čakati tako dolgo, prosimo, bodite Express plačilo ali ne da kupiti.Če potrebujete hitreje, ladijski promet storitev, kot so DHL ali EMS, prosimo, obrnite na nas.

2. Ne bomo Odgovorni za svoje Carine.

3. Mi ladje predmet na Ali preveriti naslov privzeto.Če želite spremeniti vaš naslov, vas prosimo, spremeniti to v Ali prejemanje naslov, PREDEN boste plačali.Ali napišite vaš nov naslov na Ali beležko.Prosimo, navedite vaš točen naslov v podrobno in popolno ime; če navedete svojo telefonsko številko, da bodo bolje.

Povratne informacije

Če ste prejeli naročilo, prosimo Potrjuje, da je blago nepoškodovano .Če je blago poškodovano, prosim, ne prijavite se za naročila, Ne potrdi prejem na alibaba, se obrnite na nas prvič.Prosim, pustite sporočilo, da me o vašem vprašanja in poškodovanih fotografij o naših izdelkov, Bomo poslali novega za vas.Če ne želite, novo, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, mi vam bo dala nekaj vračilo glede na poškodbe izdelkov.

In če niste zadovoljni s točko ali pa se je izgubil na poti in želite pustiti slab povratne informacije ali odprite sporu, se obrnite na nas v času.Negativne povratne informacije, ne more rešiti problema, naj bi nam povedal, težave, Tako da smo lahko to popravimo in da si srečen.

Hvala vam za vašo podporo, in veselimo se, da vam lahko zagotovimo najboljšo nakupno izkušnjo spet na Zelisca-prijozici.si!

Specifikacije

  • Postavka Višina: 70
  • Številka Modela: Prtljage Kritje
  • Sestava Materiala: Poliester
  • SKU: LXM04595
  • CN: Fujian
  • Element Širina: 30
  • Element Teža: 0.31
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Postavka Dolžina: 50
  • Potovalni Pripomočki: Prtljage Kritje
  • Kraj Izvora: Kitajske (Celinska)
  • Vzorec Tipa: Trdna
  • Postavka Vrsta: Potovalni Pripomočki
  • Glavni Material: Poliester

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Velika snemljiv pes vrečko za hojo pes prigrizki
€354.44 €265.83

(脖围:64-97 胸围:74-98 小包尺寸:25*18*6)

Poglejte tudi
Dame Torba S Kovinskimi Magnetne Sponke Modne Verige Luksuznih Oblikovalec Torbici Barva Pravega Usnja Ženske Vrečko
€571.68

(-visoka kakovost materialov: naše torbici denarnica je izdelana iz visoko kakovostnega pravega usnja, ki je trajno uporabo in se počutijo bolj udobno. -zmogljivost: velikost: 9.2x2.8x6.4 palčni.originalno usnjeno torbico, denarnico je majhen, a prostoren.to je dovolj prostora za dnevne potrebe, kot so mobilni telefon, šminke za ustnice, ključev,)

Poglejte tudi
Elegantno Majhno Prozorno Mini Ličila Vrečko Večnamensko Držalo Ženske Kovanec Torbici Korejski Vreča Denarja Torbico Torbica
€19.48 €7.21

(material: pvc barva: prozoren spol: ženski slog: modni slog velikost: 13,3* * 10 cm paket: samo 1pcs denarnica opomba: 1. zaradi različnih nastavitev na zaslonu, pravi izdelek lahko malo barve napaka 2. velikost je ročno meri, je rahlo napake, prosimo za razumevanje)

Poglejte tudi
Novi Slog Lcu Margaux 10 Torbici Eno Ramo Torba Poševen Križ Paket Gladko Usnje Litchi Zrn Antilop
€3 430.09 €1 715.05

(margaux 10 velikost: length26.5 cm width18.5 cm height17cm ročaj dolžina 32 cm ramenski trak length121cm)

Poglejte tudi
Mini Torbica Hasp Trdna Multi-Imetnik Kartice Ženske Preprosto Usnja Ženski Torbici Kovanec Kratek Torbica Slim Mala Denarnica Zadrgo Hasp
€4.04 €0.47

(opišite različne bančne kartice, vozniška dovoljenja, majhne spremembe, itd.da lahko dajejo v isti velikosti, kakor je vaš id kartico. majhen in lahek, enostaven za prevoz. tehnični podatki material: pu category: nič denarnice slog: modno velikost: približno 12 * 9 cm, ki se uporablja za vsakdanje življenje, nakupovanje, nakupovanje)

Poglejte tudi
Lutka Nagačene Živali Avto Ključ Obroč Plišastih Obesek Plišastih Keyring Nahrbtnik Obesek Dinozaver Plišastih Keychain Plišaste Igrače
€28.24 €14.11

(velikost:približno 13*8,5 cm material:pliš+ pp bombaž barva: kot slika količina: 1pc package vključeni: 1pc * plišastih keychain opomba: foto barvo morda malo razlikuje od dejanskega izdelka zaradi barvni zaslon različnih zaslonov. merjeno z roko,morda približno 1~2 cm razlike.hvala za vaše razumevanje.)

Poglejte tudi
AETOO Usnje mehko usnje moški modni aktovko proizvajalec prva plast cowhide enotni ramenski navzkrižno telo business casual ba
€147.50 €73.75

(informacije o izdelku material vrhnjo plast pristen cowhide usnje podloga iz poliestra slog letnik,preprost,priložnostne,poslovne velikost 29*7*38 cm spol moški obleko za stranko ,poroke ,poslovna ,darila ........... opomba 1: 1 inch = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 palčni opomba 2: ni morda nekoliko)

Poglejte tudi
Moda Ramo Torbe Za Ženske 2021 Priložnostne Crossbody Torbe Za Ženske Pu Usnje Barva Preproste ročne Torbe Torba Ženske
€28.56 €12.86

([xlmodel]-[po meri]-[8888] vroče prodaje pozdravljeni, velikost: 23x7x13cm material: usnje zmogljivost: mobilni telefon, šminka, denarnice zaradi kota fotografiranja, izdelki imajo lahko barva razlika. [xlmodel]-[fotografija]-[0000] fotografije seznama)

Poglejte tudi
Novo Dekle Hladilnik Slog Osnovni Šoli Vrečko Luštna Punca Nahrbtnik Tlaka Nepremočljiva Velike Zmogljivosti Nahrbtnik
€251.48

(novo dekle hladilnik slog osnovni šoli vrečko luštna punca nahrbtnik tlaka nepremočljiva velike zmogljivosti nahrbtnik)

Poglejte tudi