Cena €1.40 €2.30

Celoten opis

Opis:

ime izdelka: Kopalnica ne perforirano tkiva imetnika

Velikost izdelka: 10*6.5*14.5 cm/3.93*2.55*5.70 palčni

Izdelek barva: Kot je prikazano na sliki

Izdelek material: ABS

značilnosti izdelka:

1. Vsestranski Design: To steno nameščenih papir držalo za brisačo je kot nalašč za uporabo v kopalnici, kuhinji, ali katero koli drugo sobo v hiši.

2.Ni Vrtanje Zahteva: sesalni zasnova zagotavlja, da jih lahko namestite na papirnato brisačo, imetnik brez vrtanja vse luknje, zaradi česar je enostaven za premikanje in položaj.

3.Prihranek prostora: kompaktno obliko te papirnato brisačo imetnik je idealna za majhne prostore, ki zagotavlja, da vaše pulti in tabletops ostanejo brez navlake.

4.Varen Oprijem: visoko kakovosten sesalni zagotavlja, da papirnato brisačo imetnik ostane trdno na mestu, ki zagotavlja močan oprijem, da lahko v pomoč tudi najtežje papirnate brisače.

5.Enostavno Čiščenje: gladka površina tega papirnato brisačo imetnik je enostaven za čiščenje in vzdrževanje, zagotavljanje, da izgleda super za prihodnja leta.

Previdnostni ukrepi:

1. Kot vsi vemo , v različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.

2. Če menite, težko izbrati velikost, vas prosimo, da stik z mano,mi vam bo dala nekaj predlog, ampak to je za vas zgolj kot referenca.

Pošiljka vsebuje:

1pc tkiva imetnika

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost, lahko stopite v stik z nami, da bi dobili več podrobnosti blaga .Če potrebujete več v to postavko ,se lahko obrnete na nas.mi vam bo dala naša najboljša cena.Pustite sporočilo!

Specifikacije

  • Vrsta: Papir Imetniki
  • Številka Modela: 112354
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Nerjaveče Jeklo

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Tlak vode Zmanjšanje Ventili Naravnost skozi Vodo Ventili Za Visoke Stavbe,
€41.59 €26.62

(tlak vode zmanjšanje ventili naravnost skozi vodo ventili za visoke stavbe, značilnosti: visoko kakovostni material: iz visoko kakovostnega materiala, odporne na obrabo in odporna proti koroziji, enostavno ne rje in odmor, in se lahko uporablja za dolgo časa. enostavno prilagoditev: preprosto prilagoditi medenina vijak (ki se nahaja)

Poglejte tudi
400PCS 500 ml PET Prazno Steklenico
€3 247.16

(400pcs 500 ml prazno steklenico)

Poglejte tudi
moda Chrome povečevalno ogledalo medenina material zložljiv zložljive dvojno soočajo kopalnica kopalnica toaletno ogledalo
€53.17 €36.16

(opis brezplačna dostava klasična zlata povečanje ogledalo 8 inch , medenina material zložljiv zložljive dvojno soočajo ogledalo plačilo zdaj sprejemamo alipay,tt,western union,credi kartico,itn.moraš obravnavati plačilo v roku 3 dni.kupec je odgovoren za vse davčne in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države. 1.čas,)

Poglejte tudi
Silikonski Wc Pranje Krtačo Pištolo Okrasite Viseči WC Ščetke Imetnik Čiščenjem Izkopanega Wc Blokada Madeže Kopalnica Strojne opreme
€20.47 €10.23

(opis o tej postavki 1.trajne gradbeništvo in elegantna oblika - trajne in gosto pp vlakna ustvariti dolgotrajen ščetine za močno čiščenje sposobnost, ampak ne bo nič wc skledo.ravno base zagotavlja wc skledo držalo krtače, ki je sedel v kopalnico enakomerno in ne stran enostavno.elegantno in stilsko zasnovo dela za vse kopalnica,)

Poglejte tudi
GTBL Silikonski Korito Mat, 2 Paket Korito Ščitnike Za pomivalno Korito, Zložljiva Non-Slip Toplotno Odporen Korito Mat
€20.21 €14.55

(narejen iz silikona, lahko se sklonil in zložiti brez deformacij.to je prožno in mehko, še debele in trajne.še ena prednost silikonski material je, da je rja-odporna in bolj trpežne, kadar se uporabljajo za redno čiščenje. ta mat pomaga korito čistilo, brez prask ali znamk v korito, medtem ko pranje vaše jedi.to bo blazine nenadno silo,)

Poglejte tudi
Kopalnica Pipo Plovila Nečimrnosti Korito Pop Up Odtok Zamaši brez Prelivanja, Zlati
€29.10 €21.83

(kopalnica pipo plovila nečimrnosti korito pop up odtok zamaši brez prelivanja, zlati specifikacije - body material : medenina - odpadki cevi material : nerjaveče jeklo -odprtino za vgradnjo : 1 3/5 palčni(premer najmanj poraba) -zaključek : zlati -prekoračitev : da paket vključuje odtok)

Poglejte tudi
304 Nerjaveče Jeklo Kuhinjsko Pipo Black Brušena Vroče in Hladno Korito Pipo Univerzalno Zložljiva
€331.58 €298.42

(opis objekta navadna črna zložljiva pipo brušena zložljiva pipa)

Poglejte tudi
negativni tlak 75kpa dc prepone vakuumske črpalke brushless motor 12v 24v nizek pritisk mini črpalka zrak 1.6 bar 8L/Min
€65.43 €42.53

(negativni tlak 75kpa dc prepone vakuumske črpalke brushless motor 12v 24v nizek pritisk mini črpalka zrak 1.6 bar 8l/min opis: brushless motor oil-free dc prepone črpalka zrak teža:300 g model max tlak (bar) brez obremenitve pretok (l/min) negativni tlak (kpa) moč (watt) napetost specifikacija nl4vb12c80r29 1.6 8 75 6 9v)

Poglejte tudi
Gnojila Črpalke Voda Napaja Dozirne Črpalke Mešanica Kemijskih Injektor Proporcionalne Razpršilnik Tekoče Mešalnik Živine Gnojil
€93.76 €84.38

(gnojilo injektor razpršilnik proportioner za 0,4% -4% 4c-30c ,vode usmerjene kemijske injektor za gnojilo, živine,nove blagovne znamke ta postavka je tlak vode tok za moč, izgube tlaka je majhna, brez potrebe po kakršni koli druge moči objekta, vodne energije v dozer za motor, pogon bata in klipnjača dozirne naprave, tekočine dodatek neposredno)

Poglejte tudi
8 mm Cev Barb x 0,5" Tri Clamp SUS 316L iz Nerjavečega Jekla Sanitarni Tri-Clamp Hosetail Spojnik Opremljanje Doma Pivo
€329.97 €296.98

(material:nerjaveče jeklo 316l površinske obdelave:končna poljski razred kakovosti:higiena razred,sanitarne povezava:cev barb in 0,5 tri clamp primerni za cev i/d:8 mm ferrule zunanji premer:25.4 mm debelina stene:1,5 mm vsaka ponudba za 10 kosov!)

Poglejte tudi
Sesalni Brisačo Bar Zložljive Nerjavnimi Shranjevanje Rack Močno Vplivajo Zmogljivosti Prilagodljivo Ročno Brisačo Nosilec za Vrata
€17.33 €10.05

(opis: zložljive: v stenske brisačo stojalo je zložljivo in nastavljiv, ki lahko ustvari dodaten prostor za shranjevanje, kjer je to potrebno in v celoti izkoristiti stenske prostor. ne izsekavanje: nastavljiv brisačo palico, ki je enostaven za namestitev in namestitev se lahko konča brez izsekavanje na steni.to je enostavno in priročno,)

Poglejte tudi
Samodra Ročni Prenosni Bide škropilnica za osebni Higienski Tuš
€11.42 €4.68

(večnamenski brezplačno vrečko za shranjevanje)

Poglejte tudi
Tuya ZigBee Smart Prehod Hub Smart Home Automation Most Smart Življenje APP Brezžični Daljinski upravljalnik Delo z Alexa googlova Domača stran
€37.73 €16.60

(opis : app:tuya/smart življenje 1.sub-naprave za nadzor, kot multi-mode združljiv:nadzor sub-naprave prehod, ki podpira daljinsko upravljanje in skupina za nadzor je povezan bluetooth in zigbee pametne naprave v smart life aplikacija kot multi-protokol komunikacije, za zigbee3.0 standardni protokol in bluetooth sig standardni protokol, ki)

Poglejte tudi