Cena €206.19 €412.38

Celoten opis

Specifikacije:

Ime: Gesto Zaznavanje RC Car Stunt

Material: varnost plastike

Velikost:za 22,5*17.5 cm/8.87*6.9 v

Teža: 760 g o

Edinstveno dvojno stranicami vožnje design, super močan anti-trk strukturo, prevračanje in vožnja z obeh strani enostavno.Hranite vožnje in plezanje, tudi če naletijo na ovire.Značilnosti plezanje, sukanje, ki se gibljejo naprej in nazaj, samodejno predstavitvene 360 ° vrtljivost, štiri gonilne sile, nočna svetloba, glasba, gib, zaznavanje daljinski upravljalnik, odneslo.

Anti-slip votlih pnevmatike z dobro shockproof učinek.Izdelek pnevmatike je globokimi reliefi, ki poveča trenje in zagotavlja močan prijem, ki omogoča, da bo kul kaskade na bo. 4 kolesa pogon in transformable telo naredi avto bolj prilagodljiv in nudi močno moči, navora, da se premaknete na kateri koli teren enostavno in namestite stabilno.

Proti trčenju avtomobila telo in plastike, odporne na obrabo pnevmatike bo stunt avtomobilov trajne in shockproof.Zagotavlja neverjetno stabilnosti in dosledna zanesljivost med delovanjem.Brez težav deluje na peska, betona cesti, blato, travniki in pašniki, rock, itd.

Daljinski upravljalnik sprejme 2.4 GHz tehnologija, ki je zelo občutljivi in odzivni.To vključuje 3.4V500mAh baterijo, velike zmogljivosti.Omogoča vam, da v celoti uživajo vsak senzacionalan vožnje trenutek.

Kul ukrep zagotavlja čudovit obratovalne izkušnje in vizualnih učinkov.Ustvarjalno darilo za otroke, noč Čarovnic, Božič, Otroško Dan darilo, ali oprostitev stres igrača.

Mesmerizing plezanje igrača avto z bleščečo šokantno svetlobe in glasbe, sukanje tiger piščalka, vam izkušenj pravi avto zvok.

Paket vključuje:

daljinsko upravljanje vozila,*1

daljinski nadzor watch*1

daljinski upravljalnik*1

navodila za uporabo*1

Hvala za vašo podporo!Dobrodošli, da kupujejo od nas!Lahko stopite v stik z nami, da bi dobili več podrobnosti blaga .Lep dan!

Specifikacije

  • Material: plastični
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Klasične Desk & Števec Kovin, Platiranih Fotografijo, Sliko Kader za Dom & Pisarna Decors MPF081
€24.92 €19.94

(kovinski foto okvir ,kovinski okvir za sliko , kovinski fotografija, okvir ,nerjavno jeklo foto okvir (1 )sodobne kovine, slike foto okvirji so izdelani iz srebra pozlačen kovinski,funkcija kovinski okvir ,ki decorat fotografije okvir močno in zelo priljubljene fotografije . (2) taka kovinski foto okvirji, so odlično za prikaz vaše dragocene)

Poglejte tudi
Industrijska slog nepremočljiva prostem stenska svetilka pozornosti signboard letnik chrome letnik coffee shop street light
€557.96

(o nas 1 , naše podjetje se nahaja v kitajska je največji na debelo trgu.vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelek slike ali modeli.dal vam bom najnižja navedek v najkrajšem možnem času, in potem dal izdelek v trgovini za nakup. 2 , vse izdelke, ki se prodajajo v trgovini so resnične,)

Poglejte tudi
17"Tibera Tempelj Zbirka Starih Medenina nebesno konj potegnite Zelje Voziček Takoj bi obogatel ornament Mesto hišo, Exorcism
€450.49 €342.37

(velikost:višina:21 cm.dolgo:43 cm.širina:9 cm velikost:višina:8.3 palca.dolgo:za 16,9 cm.širina:3,5-palčni teža: 3,9 kg----vključeni teža pakirne materiale. materiali: stare medenina pogoj: dobro stanje. poreklo: kitajska. ladjar stroškov po zraku pošta ems (7-15 dni): $brezplačno. 22427350zs)

Poglejte tudi
Solarni Sistem Model Otroci Sonce, Zemlja, Luna Orbitalni Planetarij Model Izobraževalne Igrače za Otroke, Izobraževalne Domače pisarne Dekor
€38.86 €35.75

(specifikacija: pakiranje velikost: 26*22*22.5 cm package teža: 1,2 kg material:plastika +jekla značilnosti: diy svoje sonce, zemlja, luna orbitalni planetarij model z te ustvarjalne kit več gibljejo os na to orodje poganja model dokazati, dnevna svetloba, noč, letni časi, sončev mrk, lunarni mrk in faze)

Poglejte tudi
Čisti Baker Majhen Čajnik, Mini Medenina Kapljično Čajnik Pribor, Kadila Palice, in Mala Bronasta Posoda za Čajnik
€24.00 €12.00

(opis izdelka: 1. mini medenina železo čajnik lahko ohrani toploto v notranjosti za nekaj časa.to je odlična izbira za čaj z medeninasto čajnik. 2. ergonomsko oblikovana čajnik ročaj. 3. za vsakodnevno uporabo, prosim, ne do vrha, da se prepreči prelivanje po vre. 4. super darilo za prijatelje, družino, poroke in)

Poglejte tudi
Kul Lobanje Kip Zbirateljske Halloween Dekoracijo Kul Dekoracijo Doma Okostje Figurice Gothic Lobanje Smolo, Kip, Spominska
€18.59 €9.29

(tej kul lobanje kip je popoln dodatek za vaš gothic in halloween teme.narejena je iz trpežnega materiala, ki se lahko upre škodo, in je lahka teža za enostavno namestitev.to bo očarati svoje goste s svojo realistične podrobnosti in sablastan vibe.to je tudi super darilo za vsakogar, ki ljubi lobanje in grozo. lastnosti: ime izdelka:)

Poglejte tudi
Slap Censer Kadila Gorilnik Imetnik Dekoracijo za Dom Vaporizer svijećnjak Dim, Okraske za Dom, Soba Dekoracijo
€139.49 €106.02

(zen kitajski slog visoke gore teče voda backflow kadila gorilnik lučka obroč ustvarjalni dom sandalovine agarwood domače zaprtih aromaterapija okraski)

Poglejte tudi
Razkošje svetlobe LED model soba Nordijska sodobno minimalistično sem spalnica postelji svetilko ustvarjalne toplo steklo zaščite oči dotik namizna svetilka
€474.30

(o nas 1 , naše podjetje se nahaja v kitajska je največji na debelo trgu.vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelek slike ali modeli.dal vam bom najnižja navedek v najkrajšem možnem času, in potem dal izdelek v trgovini za nakup. 2 , vse izdelke, ki se prodajajo v trgovini so resnične,)

Poglejte tudi
Evropski letnik Roman stolpec imitacije svile cvetlični lonček ornament, poroka, poroka v cestnem vodnik hotel nakupovalni center okno
€280.09

(o nas 1 , naše podjetje se nahaja v kitajska je največji na debelo trgu.vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelek slike ali modeli.dal vam bom najnižja navedek v najkrajšem možnem času, in potem dal izdelek v trgovini za nakup. 2 , vse izdelke, ki se prodajajo v trgovini so resnične,)

Poglejte tudi
Krava Oljna slika Na Platnu Stenske Slike ročno poslikane Slike Za Steno dnevne Sobe Platno Pop art moderne povzetek doma dekor
€176.99

(izdelek podrobnosti: izdelek: pop art krava na platno sodobne povzetek oljna slika, ročno oljno sliko (podpiramo vse želeno velikost,če je treba customed velikosti,prosimo, da stik z mano) okvir: ne, platno, le medij: oljne barve ali akril(propilen) pakiranje: galerija zaviti pakiranje, pokriti s plastično plasti, valjani z mehurček vrečke in dal v)

Poglejte tudi
Čisto Ročno poslikano Visoke Kakovosti Povzetek Wall Art Oljna slika na Platnu Sodobne Povzetek Oljno sliko na Steno dnevne Sobe
€57.17 €28.58

(srečo, olje slikarstvo na debelo okvir: unstretched, brez okvirja, ki ni pripravljen, da visi,navite na ladjo.tip: ta element je 100%ročno naslikana na platno prodajalec opomba: če morate drugih velikosti,prosim, pustite sporočilo, da se me ročno oljna slika podrobnosti ime izdelka oljna slika material visoke kakovosti platna in olje slog 100%ročno)

Poglejte tudi
Gore, Reke Slap Kadila Gorilnik Vodnjak Backflow Aroma Dima Censer Imetnik dvostranski Kadila Gorilnik Obrti
€32.18 €24.14

(gore, reke slap kadila gorilnik vodnjak backflow aroma dima censer imetnik dvostranski kadila gorilnik obrti izdelkov podrobnosti št:210621103124 teža:1100gram plačilo plačate lahko s pomočjo boleto,visa, mastercard, qiwi,western union, maestro debetno kartico,webmoney in bančno nakazilo. povratne informacije če)

Poglejte tudi
Anti-Lizanje Negovalne Maske, Zaščitna Prostor Kapuco Mačka Gobec Cat Grooming Dobave Kopel Nego Anti-Ugriz Dihanje
€6.86

(značilnosti: lahko nosite za dolgo časa.jasno, dihanje kapuco ohranja vaš urha klicati, da bi postali zaskrbljeni in odporne. to lahko prepreči hišne ljubljenčke iz grize skrbnike med operacijo, kopanje in nego, ter prepreči lizanje ran po operaciji. izdelana iz visoko kakovostnih visoko-pregledna abs materiala, lahek in dihanje,)

Poglejte tudi
sunsun00431@+++20" Tibera Vijolično Bronasto Budizem Zbiranje 7 Oči Bele Tara Kip Bude
€3 073.36 €1 659.62

(material : baker velikost visoko za 20,0 dolgo 13.6 širino 9.6 (palca) teža za 27,6 kg----vključeni teža pakirne materiale no polje, sliko, je tako presenetljivo, lepoto!če vam je všeč, ne zamudite ga!lahko vam dam najnižjo ceno !upam, da vam veselo nakupovanje tukaj!to vas bo blagoslovil zdravja srečo!vsa vprašanja, vljudno prosim komunicirajo)

Poglejte tudi