Oznake: gradniki set

Cena €11.84 €17.15

Celoten opis

Opis Izdelka

Ime Izdelka:Petje Pošasti

Kosov: 168 KOS

168 KOS dobra kvaliteta opeke

Velikost: L :5.8 cm W:3.2cm H:6.1cm

PDF navodilo

OPOMBA !

Izdelek paket ne vsebuje nalepke in je v elektronski obliki tiskanih.Ne vključuje motor, generator .

Tiskani deli so nadomesti z redno deli in ne vsebujejo dodatne opreme drugih proizvajalcev.Priročnik in ometi so samo za referenco in se ob upoštevanju dejanskih deli paketa.

Ta izdelek je MOC proizvoda in ne pridejo papirja ročno.Za to navodilo,lahko scan QR kodo na paket, da bi dobili navodila.Ali jih lahko posredujete na e-poštni naslov in vam bomo poslali elektronsko brošuro v vaš e-poštni naslov.

Vsi deli so kakovost preveriti pred dostavo, tako da, če boste našli nekaj manjkajočih ali poškodovanih delov, ne skrbite.Prosimo, pišite nam in bomo jih poslali, da boste takoj brezplačno.

Specifikacije

  • Priporočamo, Starost: 12+y, 18+, 14+y
  • Plastika Tip: Abs
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • funkcija 2: Pošast Igrače
  • Črtna koda: Da,
  • Block Velikost: Majhen gradnik(Združljiv z Lego)
  • Spol: Unisex
  • Material: plastični
  • funkcija 1: Darila Za Rojstni Dan
  • Številka Modela: Pošast
  • Opozorilo: ne jejte
  • Blagovna Znamka: BuildMoc
  • CE: Certifikat

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

MOC gradniki Otroci DIY High-Tech Classic Super Avto 250 GTO 1962 Rdeče Vozila Prevoz Blok Model Igrače Za Otroke
€311.57 €124.63

(podrobnosti ime izdelka :st132 število:1309 kos pdf stavbe navodila prosim, pustite vaš e-poštni naslov, ko postavite vaše naročilo! redni dele zamenjajte tiskano deli, vsi izdelki so moc izdelkov, razen tiskanih delih.)

Poglejte tudi
LOŠKI Diamond gradniki Številke Živali Srečen morska deklica Mikro Kitajski Opeke Igrače Fantje Dekleta Zbirka Darilo 8113 8114 8115
€11.42 €2.51

(loški diamond gradniki številke živali srečen morska deklica mikro kitajski opeke igrače fantje dekleta zbirka darilo 8113 8114 8115 blagovne znamke: loški blagovne znamke,ne logoed blagovne znamke velikost:manjše kot logotip,diamond velikost bloka ,ne združljiv wth logoing package: št polje ,opeke in navodila opomba)

Poglejte tudi
Moc gradniki Superšportnega Modela Hitrosti Prvak Viper Tehnične Opeke DIY Sklop Gradnje, Igrače Za Childr Počitnice Darila
€816.65 €489.99

(podrobnosti: ime izdelka:hitrost prvak viper člen številka:tb542-1175pcs pdf stavbe instructionplease pustite vaš e-poštni naslov, ko postavite vaše naročilo! redni dele zamenjajte tiskano deli, vsi izdelki so moc izdelkov, razen tiskanih delih.)

Poglejte tudi
Brezplačna Dostava! 3043 30pcs *Brazdasto Strešnik 2X2/45* DIY razsvetlil blok opeke,ki je Združljiv Z Drugimi Združuje Delcev
€2.63

(samozapiralni opeke, ki je združljiv z delci/ zgraditi vaš podobno/ če želite majhne, da manj kot moq ali velika, da bi več kot moq, prosim stik z nami.veseli smo, da bi vam pomagala najti rešitev, da bi dobili najboljšo ceno. izberete lahko, ne glede na barvo, ki jo želite, prosim stik z nami ali pustite sporočilo, da povem svojo)

Poglejte tudi
Za Mega Bloks & Mega Construx Mini gradniki figuric Posodo Tovora po drugi svetovni VOJNI WW2 Vojske Vojaške Vojak Policijski SPECIALCI C
€8.65 €6.74

(postavka brez original škatle!!! postavka so navodila vse boste imeli radi fotografijo, kažejo, ne, narejene po lego. omejitev odgovornosti: to ni lego izdelka.lego je blagovna znamka družbe lego group, ki ni sponzor, ali podpira ta izdelek. prosimo, upoštevajte,: to je preprosto sestavljanje gradnikov,)

Poglejte tudi
Gradniki Združljiv z LEGO 30363 Pobočju 18 4 x 2 Tehnično Podporo MOC Pribor Deli Sklop Komplet Opeke DIY
€0.23 €0.12

(naše trgovine lahko tudi vam pomaga, prilagodite obliko(moc), ki jih potrebujete .če jo potrebujete, se lahko obrnete na našo customer service ali pošlji excel na naš e-poštni naslov, ki je [email protected] .veselimo se sodelovanja z vami če obstaja problem, prosimo, obrnite na našo customer service takoj, si bomo prizadevali, da vam pomaga)

Poglejte tudi
NOV Načrt MOC vesoljsko Ladjo Model Kravato Dušilec Gradnik DIY Modularne Opeke Sklop Komplet Igrače Božič Darilo
€187.51 €88.14

(podrobnosti ime izdelka:st1230-740p st1095-2865p [izdelka gradivo]: varstvo okolja abs plastike. [pakiranje]: ni original embalažo polje, z opp vrečke [pakiranje seznam]: elektronski priročnik [opombe]:100% nov material! [starost]: 6 + st1230-740p višina: 26 cm dolžina: 58 cm širina: 29 cm st1095-2865p)

Poglejte tudi
1:17 Tovornjak Nagib Smetišče Prikolico MOC-4783&MOC-4533 Kombinacija Skupščine Preplete Gradnik Modela 3169 Delov Otrok'stoy Darilo
€2 040.91 €1 632.73

(#po zbiranje trgovin, ventilatorji v trgovini bodo dobili več popusti! #nudimo hitro, ladijski prevoz, vsak paket lahko izsledi in hitra dostava #package bodo strogo preverjanje, preden pošlje, prosimo, bodite prepričani, da bi #nudimo brezplačno manjka del storitev zamenjave v primeru, da je vsak manjkajoči del v vaš igrača #v)

Poglejte tudi
Sortiranje In Zlaganje Igrače, Sortiranje, Zlaganje Lesene Puzzle Predšolske Otroke, Izobraževalne Montessori Igrače Za 1 Do 3-year-old Boys
€231.81 €115.90

(značilnosti: iščete lepe, zabavne in edinstvene igrače za vaš mali otrok?preizkusite naše lesene jih zložite na kup igrač.z multi-barvni gradnikov, stroga in natančna poliranje, in lepe oblike, ta igrača vam bo vaja vaše mladičev je prst prilagodljivost.idealen kot darilo, ta igrača je treba imeti za vsak otrok je dolžina. specifikacije: ime)

Poglejte tudi
LED Luči Za 43222 Pravljice Princesa Grad gradniki DIY Razsvetljavo Igrača Darilo (Model Niso Vključene)
€549.05 €527.08

(bo ponudil povezavo, če želite odpreti pdf insturctions obvestilo :opp paket kot je ta)

Poglejte tudi
Kawaii Luna Dvanajst Ozvezdij Gradniki Oven Bik Dvojčka Model Strelec Mini Opeke Igrače Za Otroke Darilo S Svetlobo
€41.23 €36.28

(kawaii luna dvanajst ozvezdij gradniki oven bik dvojčka model strelec mini opeke igrače za otroke darilo s svetlobo debelo, da bi dobili popust, se prosimo obrnite na službo!! abs varnost in varstvo okolja materiali. mikro blokov, ki ne bo ustrezala za starost pod 12. s svetlobo, vendar nobena baterija ne notranjosti)

Poglejte tudi
X0325 Disney Marvel Captain America Scarlet Čarovnica Bloki Zombi Serije Glavo Opeke Mini figuric Izobraževalne Igrače za Otroke
€12.06 €7.23

(ta slika bo, da si srečen, in da bo odlično darilo za otroke. kakovostne plastike. visoka kakovost tiskovin. slika velikost: 4.5 cm mini akcijska figura, ki imajo glavo, telo, roke, noge, orožja. popolnoma snemljivo in premičnih delov. deli so trdno pritrjene. spodbujanje razvoja finih motoričnih)

Poglejte tudi
LED Osvetlitev Komplet Za Nazaj v Prihodnost Časovni Stroj 10300 zidarske Opeke Otrok Igrača Set{ Ne, Vključno z Modelom}
€272.35 €190.64

(led osvetlitev komplet za ustvarjalca delorean nazaj v prihodnost časovni stroj 10300 zidarske opeke otroci igrače set ne vključuje model dobrodošli v naši spletni trgovini! starosti: 6+in zgoraj material: nestrupen, brez vonja, neškodljiva abs. package: novo plastično vrečko(št polje) izobraževalna orodja)

Poglejte tudi
42056 Klasičnih Športnih Avtomobilov, Je Združljiva z Novo Vintage Hrošč MOC-34945 Merilu 1:8 Gradnik Modela otroška Igrača Darilo
€826.09 €660.86

(#po zbiranje trgovin, ventilatorji v trgovini bodo dobili več popusti! #nudimo hitro, ladijski prevoz, vsak paket lahko izsledi in hitra dostava #package bodo strogo preverjanje, preden pošlje, prosimo, bodite prepričani, da bi #nudimo brezplačno manjka del storitev zamenjave v primeru, da je vsak manjkajoči del v vaš igrača #papir)

Poglejte tudi