Oznake: phono riaa ojačevalnik diy, mm phono ojačevalec odbor, diy phono ojačevalec kit, ojačevalnik diy komplet riaa, avdio phono odbor

Cena €231.64 €356.37

Celoten opis

Dobrodošli v MOFI-Akustika trgovini.Da bi zagotovili boljšo izkušnjo nakupovanja, naj mi pojasni teh informacij, da bi se izognili nepotrebnim inconvinience:

1. Vsi izdelki v trgovini niso vključeni: carinskih dajatev, carinskih pristojbin in davkov.Brez posebne zahteve, vam bomo razglasi, da jih glede na ceno izdelka.

2. Upamo, da boste lahko razumeli ustrezne davčne politike vaše lokalne navade.Mi ne sprejemamo vaše zavrnitev za blago, ki zaradi carinskih davčna vprašanja; (v nekaterih državah, je platforma, ki ima možnost, da se pre-zbiranje tarife).

3. Da bi ne vpliva na vaše prejemu blaga, po nakupu blaga, prosimo, bolj pozorni na podatke, kot so e-pošte, platforma sporočila, itd.Če obstaja kakršen koli informacije o nejasen naslov ali logistike politične spremembe, vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času, in se veselim vašega odgovora.

DIY KIT Projekta

Za dokončanje tega projekta, visoka raven znanja o elektroniki in bogate izkušnje v smislu spajkanje in testiranja, ki so potrebne.

Zaradi časovni pas in jezik komunikacije omejitve, smo lahko zagotavljajo le omejeno tehnično podporo, in boste morali rešiti težave, ki jih sami.

Mi ne zagotavljajo informacije, razen izdelek uvod strani.

MOFI-AN.L2-Phono-Ojačevalnik(MM)) KOMPLET DIY Projekt

-Povzetek

MOFI-AN.L2-Phono Predojačevalnik(MM), je na podlagi temeljne vezje JE.L2 phono ojačevalec.

Tehnološki poudarki

V primerjavi z običajno razmnoževanje JE.L2, smo izboljšali:

1)、Visoke Napetosti:Dve fazi buck regulator filter, Dvema low-pass filter (s kotno frekvenco 1,6 Hz&16Hz) preprečuje moči hrupa, ki bi jih lahko uvedli v ojačevalnik.Zagotavlja čistejše napajanje (blizu baterije).

2)、visoke napetosti napajanja uporablja MOSFET kot pass tranzistorji, ki imajo občutek za cev zvočne lastnosti, vendar zavrnitvi popravka in uredbe hrupa.

3)、visoke napetosti soft-start funkcija je vključena ki bo trajalo približno 5 drugega, da bi dosegli načrtovani napetost zaščita cevi, iz katerega koli napetosti šok.

4)、grelec-napetost soft-start funkcija za vakuumsko grelec je vključena ki bo trajalo približno 5 drugega, da bi dosegli načrtovani napetost(12,6 v) zaščita cevi, iz katerega koli napetosti šok in podaljšanje življenja.

5)、all-in-one design, enotni-točke za ozemljitev, tla odpornost je blizu 0.02 ohm upor vrednost, nizko noisedesign.

6)、PCB je Majhna, z dvojno stranicami smt.

7)、Neodvisni cevi za leve in desne kanale, da bi se izognili dveh kanalih signal priklop, dodatno izboljša življenjske skupnosti in zmanjšuje crosstalk.

8)、Ogledalo HR-pin, prosimo, shift dveh kanalih' cevi vsakih 6 mesecev, da se prepreči magnetization in podaljšanje cevi življenje.Prihranek vašega denarja.

9、Bolj stroškovno učinkovito zvok sprememba načrta.

PCB VELIKOST: 153X153X1.6 mm 1oz Cu, HASL s svincem.

Napajanje:

grelec volt : AC12~15V, I≥0.8 A, Best:14VAC@1A.

visoko volt: AC220~260V,I≥0.02 A, Best:[email protected]

Izdelek konfiguracija

DIY kit: Vsebuje PLATINO in komponente, potrebne na PCB, ne pa tudi moči transformatorja in elektronske cevi.

Končal odbor: na osnovi preizkušene odbor na standardno različico kit, smo preverili vse ključne točke " napetost, in se uporablja signal generator in oscilloscope za analogni valovno dvojno preverjanje.Ne uporabljamo odbor za poslušanje test.

Vse končal pcb-je so vse skrbno roko-vgrajena in v celoti testov, zato je cena višja in manj stroškovno učinkovitost.Cenovno občutljivi potrošniki, temveč so z DIY sposobnost, se priporoča, da izberejo za vgradnjo v vozilo.

Shematski & ključna točka razhroščevalne

PCB prihaja s komponento parametrov za enostavno namestitev.

Smo nanaša samo na shematski prikaz ojačanje del vezja.Če potrebujete celotno vezje parameter, prosimo, preberite komponenta vrednost s PCB, ki jih sami; ne moremo zagotoviti dodatno.

prosimo, da test točka napetost dovolj blizu, da to, +-20% je tudi dovoljeno.

DIY KIT Navodila

Ker PCB luknje so prekrita z, morate le, da spajka deli iz dna krovu.Ne vrtanje ali povečate luknje, ker, da bi se škoda po-plating.

Čisto obeh straneh prazno PCB s papirnato brisačo in izopropil alkohol ali elektronika tok odstranjevalec, nato spajkanje komponent na krovu, začenši z najnižjo profil deli.To pomeni, upori in zener dioda.Nato spajka majhni kondenzatorji, majhnih tranzistorjev, sledi večje kondenzatorji.

Preverite, ali pravilno del gre v vsak položaj na vezje.Ukrep je vsak upor s svojim multimeter, da preverite, ali je pravilno vrednost.

Bodite pozorni na polarnost elektrolitski kondenzatorji, diode , tranzistorji, kot tudi usmerjenost.

Čiščenje spajkanje tok ostanek odbor z izopropil alkohola (ali elektronika tok odstranjevalec) in čopič.

Pregledati vse povezave, na primer s spajkanjem skrbno, uporabite povečevalno steklo, da poskrbite, da ne obstajajo spajkanje mostov ali hladna, na primer s spajkanjem sklepov.Uporabite multimeter v ohmih obsegu, da preverite, ali kratkimi stiki.

Ker vsaka LT1085/LM317T je vgradna kartica je notranje povezan z pin2, se bo izvedla v živo napetosti in ne sme biti že na ohišje, tal ali drugih delov vezja.

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Združljivo Avdio In Video Oprema Slog: Ojačevalnik, Profesionalne Avdio Opreme
  • Blagovna Znamka: OnifealiMajeson

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Nighthawk M2 2Gbps CAT20 LTE Brezžični Usmerjevalnik WiFi 4G Usmerjevalnik Netgear MR2100
€4 161.98

(če želite izvedeti več o izdelku, prosimo, kontaktirajte me, whatsapp: +86 16673975250 e-pošta: [email protected] opis izdelka nighthawk m2 2gbps cat20 lte brezžični usmerjevalnik wifi 4g usmerjevalnik netgear mr2100 * lte kategorijo 20 * dl 2gbps/ul 150mbps * 4 x 4 mimo in 5ca * dva priključka za zunanje)

Poglejte tudi
2X Večnamensko Solarni Prenosni Radio FM / AM Radio Vgrajen Zvočnik Podpora LED Zasilne Svetilke namizne Svetilke
€113.54 €59.04

(radio lahko uporabljate kot pooblastilo banki za druge digitalne naprave, ki podpirajo 5v polnilni tok. temperatura tester funkcija: temperatura tester funkcija je priročna za uporabnike, ki poznajo okolje temperatura natančno. svetilka & branje svetlobe funkcija: radio z eno svetilko in eno branje svetlobe, je praktično v prostem in izredne)

Poglejte tudi
Novo X6 Pro TWS Bluetooth Slušalk, Slušnih Mini brezžične slušalke Nevidno pol v uho športne slušalke esports slušalke
€171.49 €85.74

(opomba: kupite 2pcs imajo dodaten popust.dobrodošli vaše naročilo ! značilnosti: 1: nošenje ni neviden, boste doživeli bolečine v ušesih, za kratek čas 2: brez ušesa, št ušesa, ergonomska oblika, medtem ko je vzdrževanje prikrivanja, prav tako vam daje udobno izkušnjo, ki je ne moreš odreči. ne vnesite ušesa,)

Poglejte tudi
Original OPU1 Optični Pickup Enota za Philips CD Pro 1 CDM-12 Industrijske
€57.17

(če imate kakršnakoli vprašanja o naših izdelkih; ali ne veš model, ki ga iščejo; ali ne morete najti izdelek, ki ga potrebujete, se obrnite na nas za nasvet. sliko izdelka opis izdelka predmet: opu1 pogoj: nova z mehanizem: ne prosimo, upoštevajte, laserskih diod lahko uničijo s statično elektriko,)

Poglejte tudi
Moda linije primeru za Airpods 3 Slušalke Polje Zajema 3D Mehko Brezžična Zaščito Primeru za Airpods3
€7.44 €4.61

(povratne informacije če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic za podrobno oceno vašega naročila.ko ste nam kažejo screenshot tako 5 zvezdic, vam bomo popust za vaš naslednji naročila.če ne boste zadovoljni z našimi porducts, pls obrnite na nas pred pusti negativne povratne)

Poglejte tudi
Geekria Ščit Slušalke Primeru za Na Uho, Zamenjava Trdo Lupino Potovanja Vrečka s Kablom za Shranjevanje
€170.36

(geekria ščit slušalke primeru za na uho, zamenjava trdo lupino potovanja vrečka s kablom za shranjevanje, združljivo z akg, audio-technica, bije, bose, sennheiser slušalke (zlato) značilnosti izdelka največ združljive slušalke dimenzije (primer notranjosti): 7.8 x 6,1 x 2.7 cm.združljiv z mnogimi žični / brezžični slušalke. zgrajen)

Poglejte tudi
10pcs/Veliko 100% Novih in Izvirnih AL8863SP-13 AL8863SP AL8863 SOP8 Chipset
€13.72

(dobrodošli v naši trgovini profil podjetja: shenzhen kerun weida technology co., ltd je strokovno mednarodni distributer ic in druge elektronske komponente, po letih enakomeren razvoj, vzpostavitev dobre mednarodni poslovni ugled in javne pohvale.drži odlično poslovni ugled, spoštovati integriteto, ki temelji poslovna filozofija, za veliko)

Poglejte tudi
FM Pred Ojačevalnik CD z DAC Digitalni Predvajalnik Ohišje Primeru Vse Aluminija Anodnih Oksidacije 436x90x308mm CNC Precizna Obdelava
€2 263.60

(moj prijatelj, dobrodošli v naši trgovini, če potrebujete druge modele tega izdelka, prosimo, kontaktirajte me whatsapp +8615111224853, bom pošlje izdelek povezavo, če želite kupiti skupna dimenzija: 436 w x90 h x308 d notranje mere: 420 w x 84 h x 297 d površinska obdelava: oksidacija, sprednji plošči peska črna, telo risanje)

Poglejte tudi
Bluetooth, MP3 Predvajalnik, HI-fi Šport, Glasba Zvočniki Medijev, FM Radio, Diktafon podporo OTG Walkman Šport, Glasba Zvočnik
€29.93 €20.95

(značilnosti: 1. dotaknite se gumba noč iz ozadja: to je bolj primerno za nočno delovanje. 2.hi-fi brezizgubni zvočni kakovosti, 5d zvok: da bi vam novo doživetje zvoka. 3. podpora txt format za e-knjige: ne samo, da podpira predvajanje glasbe, vendar podpira tudi e-knjige za branje.ob istem času, oblikovanje spomina branje funkcija)

Poglejte tudi
Revolucijo Vaše Oddaje v Živo in Zunanji Intervjuji z Brezžično Ovratnik pritrjevalni Mikrofon - najboljša Rešitev za Zvok
€153.19 €76.60

(predstavljamo vam naš novi brezžični ovratnik pritrjevalni mikrofon, kot nalašč za oddaje v živo, zunanji intervjuji in profesionalno snemanje.ta mikrofon značilnosti kakovostne pšenice design, ki posname jasen in čist zvok, ki zagotavlja, da vaš glas se sliši glasno in jasno.s svojo brezžične zasnove, ta mikrofon omogoča, da se prosto giblje,)

Poglejte tudi
T7 4G Interneta Pametno Glasovno Prevajalec 138 Več Jezikov V Realnem Času Online Instant Off Line Posodobitve AI Pretvorbo Vroče
€2 780.54 €834.16

(značilnosti: ⊙funkcije bluetooth: podpira bluetooth, in v hrupnem okolju, boste lahko jasno oddaj svoj prevaja vsebine in posneta vsebina, shranjena v vaša ušesa.po povezavi bluetooth nizke moči lahko olajšali delo na baterijski pogon naprav in razširitev uporabe naprave. ⊙wifi hotspot funkcijo: podpora mobile phones/tablični)

Poglejte tudi
Skladiščenje Vrečka Za PICO4 Trdi EVA Nepremočljiva VR Naprave Torbici Pribor Potovalni kovček Prenosni Škatle VR Slušalke
€50.30 €25.14

(opis: anti-shock in tlaka, enostaven za prevoz, prijazen do kože žamet, prvotno pralni plesni odpiranje trajalo in dal, igrajo kot želite, prijazen do kože žamet, nežna in gladka, se lahko učinkovito zaščititi vaš vr očala multi-layer tlaka in anti-seizmične zaščite, varne in trajne značilnosti: področje uporabe: pico4 vr različica)

Poglejte tudi
Novo Nepremočljiva Bluetooth Zvočnik Prenosni Športih na Prostem RGB utripajoča Lučka Subwoofer Brezžični TWS Stereo Surround Zvočnik FM
€61.74 €42.60

(opis izdelka specifikacija ime izdelka a85 zvočnik baterija 3000mah moč 20w certifikat kc/ ce/ rohs podrobnosti slike pogosta vprašanja 1.ste tovarne?-----ja, mi smo tovarne, ki je specializirano za proizvodnjo zvočniki in moč banke. 2.ali lahko navedete kc/)

Poglejte tudi
Dvojno Lightsaber Razširitev Prijemala Za Oculus Quest 2 Premagal Saber Ročaji Krmilnik VR Vaja Igre VR Dodatki
€29.96 €12.59

(nudimo popust za velike količine.dobrodošli v stik z nami! dvojno lightsaber razširitev prijemala za oculus quest 2 premagal saber ročaji krmilnik vr vaja igre vr dodatki [enhanced premagal saber vzpon na naslednjo stopnjo a++]naj igra igralec ima občutek, ki ima lightbar v svetlo polje, boljšo izkušnjo za igranje igre sunch kot premagal)

Poglejte tudi
Original JBL TUNE 220TWS Res Bluetooth Brezžične Slušalke Stereo Čepkov Bas Zvok Slušalke Slušalke jbl T220TWS z Mic
€324.54 €155.78

(jbl tune 220 tws res brezžične bluetooth slušalke t220tws stereo čepkov bas zvok slušalke slušalke z mikrofonom polnjenje primeru premikanje brezplačno s čepkov, ki vodijo do vas, in ostali povezani, brez ostal privezan na žice.majhen in prenosen uho brsti.to je udoben za nošenje in se izognili padejo dol.4 vrste priljubljenih barv lahko)

Poglejte tudi