Cena €15.90 €31.81

Celoten opis

Značilnosti:

1. Ročaj design omogoča enostavno izvajanje.

2. Shranjevanje kozmetike, losjon, šampona, zobne ščetke in druge elemente, ki jih potrebujete.

3. Dvojno plast design z veliko prostora za shranjevanje.

Specifikacija:

Material: PU

Dimenzije: 9.8" x 5.7" x 5.1"

Seznam Izdelkov:

1* Ličila Vrečko

Opombe:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, izdelek barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-3cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Shranite Več Kozmetika】Make Up-torbica je zelo praktična.To je velik prostor za shranjevanje, ki vam lahko pomaga, shranite več kozmetika, ko ste na poti.

2.【Kovinsko Zadrgo】Dvojno plast design (spodnji in zgornji), Ličila Torbo lahko shranite kozmetike v kategorije.Hkrati uporablja kovinsko zadrgo za enostavno odpiranje in zapiranje.

3.【Vodoodporna】iz PU usnja material, Potni Ličila Vrečke je vodotesno, mehka, čvrsta za večkratno uporabo, enostaven za čiščenje in se lahko uporablja za dolgo časa.

4.【Lahek in Prenosni】Ličila Torbe za Ženske, z njihovo lahki funkcijo in ročaj, ki so prenosljivi na uporabo.Tako lahko enostavno nosite za potovanja uporabo.

5.【Široko Paleto Uporabe】Kozmetične Vrečke so primerne za shranjevanje losjon, krema, facial cleanser, korektor, maskara, senčilo, puder v prahu, , ustnice, ličila ščetke, itd.

Specifikacije

  • vzorec: Tri-dimenzionalni Tip
  • Številka Modela: ličila vrečko
  • Vrsta: Shranjevanje Vrečk
  • Uporablja Prostor: KOPALNICA
  • Obrazec: Tri-dimenzionalni Tip
  • Material: Poliester
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Oblika: pravokotne
  • Uporaba: KOPALNICA

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Kopalnica Policah Ni svedra, Tuš Shranjevanje Velikih Dveh Stopnje Ličila Predal Organizator Primeru Enostaven za Namestitev Opreme Kopalnica Dekor
€25.93 €12.96

(opomba zaradi roko meri, velikost izdelek lahko imajo 1 do 2 cm napako. zaradi različnih zaslon, barve, lahko so le malo razlik.)

Poglejte tudi
Nadomestni Filter za Levoit Zraka Čistilec LV-H132, Res HEPA in oglje, Filtri
€23.42 €13.36

(za levoit lv h132 zraka čistilec nadomestni filter: uporabljajte samo za levoit lv-h132 zamenjava filtrov, da vaše zraka čistilec v najboljših delovnih stanju in zmogljivosti.opomba: prosimo, odstranite plastično vrečko filter, pred vožnjo zraka čistilec.v nasprotnem primeru naprava lahko poškodujejo, 3-stopenjski filtrirni: fine predhodne, res hepa)

Poglejte tudi
Gospodinjski igrače za otroke polica škatla za shranjevanje multi-layer indukcijske shranjevanje super-sposobnosti artefakt bab
€741.68

(o nas 1,naše podjetje se nahaja v kitajska je največji na debelo trgu.vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelek slike ali modeli.dal vam bom najnižja navedek v najkrajšem možnem času, in potem dal izdelek v trgovini za nakup. 2,vse izdelke, ki se prodajajo v trgovini so resnične, prosimo,)

Poglejte tudi
Dave & Jenny Marrs za Boljše Homes & Vrtovi Naravnih in Črne Vode Hyacinth Košare, Komplet 2
€991.53 €495.76

(bolje homes & vrtovi naravnih in črne vode hyacinth košare z dave & jenny marrs so elegantna rešitev za vaše organizacijske potrebe.vsak niz vključuje dve košare v različnih velikostih, ki ponujajo obilo prostora za met blazine in odeje, vrtec oblačila in igrače, in različne druge elemente, ki jih potrebujete, shranjene proč.vsako košaro, je brezhibno)

Poglejte tudi
Kosilo Vrečko Ročaj Izolacija Hladilnik Vrečko Za Ženske, Otrok Kosilo Polje Piknik Potovanja Prenosni Shranjevanje Živil Zajtrk Toplotne Hrane Vrečko
€5.07 €1.87

(debele žarek usta izolacija paket obrambni strani vgrajena kosilo polje vrečko študent nekaj kosilo vrečko kosilo vrečko značilnosti: zlaganje: ponovi nakupovalne torbe lahko zloži.so enostavna za odpiranje in zapiranje, in to je enostavno izpolnite trgovine embalažo delavcev.druga prednost je, da kadar se ne uporablja, jih strniti)

Poglejte tudi
Nerjavno jeklo brušeno ženske trgovina obešalnik strop stolpec moške trgovina polica zaslon rack
€2 744.08 €1 920.85

(nerjavno jeklo brušeno ženske trgovina obešalnik strop stolpec moške trgovina polica zaslon rack)

Poglejte tudi
Razkošno Domov 5 Stopnje Industrijske Naslonjač, Češnja
€591.30 €236.52

(5 stopnje, se naslanja na polico z razkošno doma, je kot nalašč za vse vaše okrasitev in potrebe za skladiščenje.uporabite te police za dnevno sobo dekor, ga uporabljajo za kuhinjo shranjevanje, ali da vaša kopalnica spa-kot občutek, s tem kmečko polico za prikaz puhasto brisače in toaletni izdelki.ti lahki lestev policah priročno pusto proti steno)

Poglejte tudi
Protja Piknik Košare Taborjenje Skladiščenje Košarico Rattan, Tkane Piknik Hrano V Gospodinjstvu Protja Potovanja Prenosni
€239.63 €122.21

(opis občutljivo in praktično večnamensko košaro, ki je izdelana iz obrabo-odpornih materialov za uporabo in se lahko uporablja za shranjevanje sadja in več z veliko kapaciteto.torej, res čudovito kuhinjski pomočnik za izbiro.kot nalašč za razvrščanje in shranjevanje elementov v katerokoli nastavitev. značilnosti -barve:kot)

Poglejte tudi
Nov Kozarec Vina Rack Visi Vino Držalo Bar Ognjeni Stemware Shranjevanje Police Polica Obešalnik Železa Kuhinjski Pripomočki
€7.99 €6.00

(značilnost: spodaj-kabinet visi stemware rack je priročen in praktičen dodatek.lahko, da v celoti izkoristijo prostor, enostaven za namestitev, privijte vijake na obeh straneh.ta steklena čaša imetnik lahko imajo več kozarcev vina skupaj.primerno za restavracije, bar, kuhinja, jedilna miza in drugih priložnostih.opis: kategorija izdelka:kozarec vina)

Poglejte tudi
Poglejte tudi
TV-Stojalo za 55-palčni TV, Visok Zabavni Center z Skladiščne, Industrijske Kmetija TV Konzola za Spalnico, dnevno Sobo, Charco
€1 556.72 €1 198.67

(【industrijske slog oblikovanja】 sestavljajo kovinski okvir in lesa odbor, ta tv stojalo popolnoma doseže ravnovesje z osebnostjo in praktičnost, lahko tekmo vsak občutek za stil v vaši dnevni sobi 【dovolj prostora za shranjevanje】 skupaj z odprto-plast okvir, ta tv konzole zunanja oblika 2 strani omare, lahko zagotavljajo veliko prostora)

Poglejte tudi
Elastični Shranjevanje Pasu Leni Ljudje Krat Oblačila Končna Hlače Pulover Vrv Razvrstitev Nastavljiv Shranjevanje Artefakt Diy
€9.95

(navodila za uporabo: 1. krat oblačila, ki morajo biti shranjene v ustrezno velikost 2. put elemente, lepo na traku 3. prilagodite velikost in širina traku in ga zategnite trdno 4. privijte trakov in prilagodite gumbi informacije o izdelku: ime izdelka : barvita elastična shranjevanje bar izdelek material)

Poglejte tudi
1 Kos Prenosni Piščalka 120 Db Aluminij Zlitine Dvojno Cev Lifesaving Sili SOS Varnost Piščalka za Preživetje na Prostem EOS Orodje
€4.17 €2.30

(1 kos prenosni piščalka 120 db aluminij zlitine dvojno cev lifesaving sili sos varnost piščalka za preživetje na prostem eos orodje opis: [značilnosti preživetje piščalka] a. lahka in opremljena z keychain za enostavno prenašanje; b. kalibra je večji in piščalka je glasneje; c. aluminij zlitine materiala,)

Poglejte tudi