Oznake: razsvetljava music box stavbe

Cena €14.20 €41.31

Celoten opis

SEMBO BLOK 575pcs Valentinovo Cvet Razsvetljavo Music Box Gradnik Doma Dekor Anime Ustvarjalno Darilo Igrača Za otroke, Odrasle

【Romantično Vzdušje】V pesniški kombinacija tea cup in cvet, vrtijo znanja, lahko predvajate glasbo, svetlobo je mogoče vklopiti, in romantično vzdušje bo ustvaril takoj

【Sproščujoče Melodijo】Ko gradniki srečanje music box, struženje, cvetje, gradnikov music box naj gradniki premikanje z glasbo.tea cup in cvet bo igrati mellow melodijo.Otroci bi radi to zabavno mehansko vrtljivo glasbeno polje.

【Dekoracijo】LED Luči lahko svetlo svoje rože gradnik v temi, izdelava modelov za očarljivo prikazana na vaši mizi.Zgraditi, igra, vrtenje in poslušaj.Kot nalašč DIY obrti za domiselno igro ali kot okras.

【Varne in Visoko Kakovostne Igrače】music box komplet so izdelani iz kakovostne in trpežne nestrupeno in nenevarnih materialov, gladko površino in zaobljenimi vogali, da je varno za otroke, ki omogoča otrokom, da doživite zabavno DIY.

【Izobraževalne in Osebna Darila Ideja】 Spodbudi otrokovo domišljijo!Izobraževalne stavbe igrača kompleti so obleko za deklice in dečki, starost 8 9 10 11 12 13 14 let, in super za Božič, rojstni dan, počitnice, razred aktivnosti projekta, družino igre, prijatelji dejavnosti.

Specifikacije:

Velikost:12 cm,*11,5 cm*25 cm (4.72 palca* * 4.53 palca* * 9.84 palca)

Pakiranje: V škatli/ ŠT polje (dve možnosti)

Material:ABS Plastika

Starost:6+ let

Paket Je Vključeno:

575 Kos + 1 Navodila

Opomba

Vsak set prihaja s papirnato navodila za uporabo, ki vam bo pomagal zbrati to.

·Če obstaja kakršen koli problem po prejemu blaga.Prosim, vas prosimo, da stik z mano.Bom priti nazaj k vam v roku 24 ur.

·Če se kateri koli deli, ki jih najdemo manjka.Bomo zamenjajte dele za prost, prosimo, kontaktirajte me in pošlji manjkajoče dele circled na priročnik.Poslali vam bomo nadomestne dele.

Tea Cup, Cvetje, Glasbo Vrtijo Polje

Music Box Cvet Gradbeni Set - Sproščujoče Melodijo & Mehko Osvetlitev

Ta šopek rož stavba kit omogoča s čudovito glasbo in ustvarjalno LED svetlobe design.Nežno zavrtite znanja, da uspavati svojega otroka spati na melodične glasbe in mehke luči.Otrokom pomagajo premagati strah jih je prinesel neodvisnost in pomagajo staršem, zmanjšati težave z dajanjem njihovih otrok spat.

Ali je večerja z ljubljeno osebo ali rojstni dan za vsako prijatelj, je odlična izbira.DIY Vaš Ustvarjalni Projekt - Stekajo ljubezen v slap cvetja

Šopek rož Stavbe Opeka Komplet z 575 KOS, ki je navdihnila resnična cvetje, pesniški kombinacija čajne skodelice in cvetje popolnoma kaže čar romance in umetnosti, in traja, da se počutite čudovito sanjsko lepoto.Zdaj lahko zbirajo ljubezen v slap cvetja, to je najboljše darilo za vašega ljubimca, mamo, punco, ženo ali otroci.

Specifikacije

  • Plastika Tip: Abs
  • Block Velikost: Majhen gradnik(Združljiv z Lego)
  • Odraslih, Darila, Igrače,: razsvetljava music box gradniki
  • Blagovna Znamka: SUNVERY
  • Plastični Blok Oblika: Nepravilne Oblike
  • Velikost cm: 12 cm,*11,5 cm*25 cm
  • Material: plastični
  • dekleta igrače: Romantični, Sladko
  • Velikost palec: 4.72 palca* * 4.53 palca* * 9.84 palčni
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Priporočamo, Starost: 12+y, 18+, 14+y

Komentarji

  1. / Stranka - 2023-04-15

    Odličen prodajalec, Odličen izdelek,

  2. / Stranka - 2023-04-30

    Odlično! Hitro odpremo in odlično embalažo. Jaz sem zelo zadovoljen s tem prodajalec. Komaj čakam, da se dal legos skupaj.

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

LEGO Umetnosti Hokusai – Veliki Val 31208 3D Japonski Steno Umetnostne Obrti Kit Uokvirjena Ocean Platno Ustvarjalne Dejavnosti, Hobiji, za Odrasle
€543.64 €206.58

(vedeti preden se odločite za nakup: izdelke v tej trgovini, so vse blagovne znamke, novi izdelki iz prvotnih tovarniških, prosimo, sporočite.ne moremo se ukvarjajo z okvar, ki so s tovarniško proizvodnega procesa in gube na zunanji embalaži, ki jih povzroča proces dostava.imamo nikakor ni 100% garancije, da izdelek, ki je brezhibno, le da izdelek)

Poglejte tudi
Prvi trobentač deloval 05564 1/35 ruski T-72BM Mod.1990 - Lestvica Model Komplet
€37.72

(prvi trobentač deloval 05564 1/35 ruski t-72bm mod.1990 - lestvica model komplet)

Poglejte tudi
YZM Model YM017 1/200 Titanik 3D Rdeči Vosek Tiskanje Nastavite Obnovljeni Deli
€669.24 €522.01

(*yzm model ym017 1/200 titanik 3d rdeči vosek tiskanje nastavite obnovljeni deli)

Poglejte tudi
Grad v Nebo Grad vesoljsko Ladjo Skulpture Začasno Težo BuildMOC gradniki igri Dinamično Fizika Bilance Opeke Igrače Otrok
€122.64 €85.85

(o shippment 1.dostava po celem svetu 2. nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. smo le ladja potrdila, da naslovi.vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.kupci bodo odgovorni za ladijski promet težave, ki jih povzročajo napake, v zip kodo, naslov, itd. 4. storitev tranzitni čas,)

Poglejte tudi
Poglejte tudi
MENG LS-013 1/48 BOEING F/A-18F SUPER HORNET Plastični Model Komplet
€67.24 €52.44

(meng ls-013 1/48 boeing f/a-18f super hornet plastični model komplet)

Poglejte tudi
Železniške Trave V Prahu Listje Za Model Izgradnje Umetnega Wargame Pokrajina Pokrajina Diorama Dodatki
€4.15 €2.90

(lestvica model drevesa v prahu listje za ročno diy krajine železniški železniški stavbe okraski realistične modele material: drevo v prahu za krajinsko dekoracijo plastika tip: peq uantity postavk v set: 1bottle opozorilo: ne jedo lestvica: 1:87 temo: zgradbe spol: unisex tip: gradnja vlak dreves v prahu, barva: multi višina: 3 mm package:)

Poglejte tudi
987PCS Aiwan Paviljon Za ChangSha Kitajska gradniki Svetovno Znane Arhitekture Opeke Mesto Street View Igrače Darila Za Otroke
€68.78 €41.96

(funkcija ● bloki ime modela: aiwan paviljon za chang sha kitajski svetovno znane arhitekture model gradniki ● primerni za: fant/ punca/ prijatelj / otroci 6 let in gor / bloki fanz / zbiranje ventilatorji ● bloki kos: kot kažejo slike ● izdelek, material: okolju prijazen abs plastike, neškodljiv za chirldren zdravje. ●)

Poglejte tudi
Svetovno Znane Arhitekture Mestnih Ulic Ogled Louvra Piramida Klasičnih Mesto Opeke gradniki Gradnje Opeke Otrok Igrača Darilo
€36.16 €21.70

(svetovno znane arhitekture mestnih ulic ogled louvra piramida klasičnih mesto opeke gradniki gradnje opeke otrok igrača darilo dobrodošli v ourstore, uživajte vaše nakupovanje! informacije o izdelku: ime izdelka:znameniti arhitekturi serije gradnik certifikat: ce izdelek package: brez original škatle(št polje)pakirani)

Poglejte tudi
Moc85477 M985 Težko Razširiti Paleto Mobilnih Tactical Truck Model S PDF Risbe Stavbe Bloki, Opeke Božična Darila za Rojstni dan
€156.64 €125.31

(m985 težko razširiti obseg mobilni taktični tovornjak funkcije vključujejo: šahovnica z 8 × 8 pogon z 2 pf l motorji obe sprednji osi usmerjanje s pf servo celotno springless vzmetenje openable vrata postelja z openable straneh žerjav:ročno vrtenje zvišanje prvi del z 2 mala linearni)

Poglejte tudi
LED Svetloba Nastavite Za 43222 Pravljice Princesa Grad Stavbe, Bloki, Opeke DIY Razsvetljavo Igrača Darilo Samo Razsvetljave, Komplet Št Model
€456.20 €387.77

(led svetloba nastavite za 43222 pravljice princesa grad bloki, opeke, samo razsvetljave, komplet ne vključujejo model, klasična različica: barvita ognjemet svetlobe in barvita pozornosti , tako barvo, bo samodejno spremeni; rc verzija: dodaj podrobnejše ogenj svetlobe v zaprtih prostorih,vgrajen učinek utripanja/ognjemet svetlobe se bo spremenila barvo)

Poglejte tudi
BuildMoc Ladja Na Ledu Morje Zemljišča Ahoy Gradnik Nastavite Južni pol Ljubezen Čoln Sailor Opeke Igrače za Otroke, Darila za Rojstni dan
€215.29 €150.70

(opis izdelka ime izdelka:ladja na morju kosov: 2358 kos 2358 kos dobra kvaliteta opeke velikost: l :16 m:25 cm h:30 cm pdf navodilo opomba ! izdelek paket ne vsebuje nalepke in je v elektronski obliki tiskanih.ne vključuje motor, generator . tiskani deli so nadomesti z redno deli in ne vsebujejo)

Poglejte tudi