Cena €26.54 €42.12

Celoten opis

4X Metulj Posnetek Potapljanje Objemka Svetlobe Priključek Žogo Glavo Mount Adapter Za Stativ Go Pro 7 Šport SLR Fotoaparati Podvodni

Dropshipping podporo in Wholesaling.

100% Prvotne in Dobre Kakovosti s Prosto Po-prodaje Garancijo.

Dolgo metulj posnetek:

Velikost izdelka: 86 * 17 * 60 mm

Material: Aluminij zlitine

Tehnologijo obdelave: CNC obdelava

Teža: 82g/KOS

barva Črna

Površinska obdelava: anodiziranja

Značilnosti:

1. narejen je iz CNC integrirana aluminijasta zlitina, ki je trmast in trpežne, lahke in ne rje, kadar se uporabljajo za potapljanje;

2. Izdelek lahko imajo en centimeter žogo je z glavo, in smeri kota je mogoče prilagoditi glede na vaše potrebe;

3. izdelek je zasnovan tako, da bo več kot 80 milimetrov v dolžino, ki omogoča bolj priročno namestitev, zaklepanje preprečuje interference in razširitev je več;

4. Metulj posnetek žogo posnetek je zasnovan tako, da bo 29 stopinj, ki je žogo z glavo zaostrovanje hitreje in obseg prilagoditev zaostrovanje kota je širši;

Vsebina paketa:4 * CNC Metulj Posnetek

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Nas

Nudimo dober izdelek, z najboljšo ceno,zagotavljamo podporo Debelo/Drop Shipping Order

1. Za Padec Ladijskega prometa naročilo, prosimo pripombo"dropshipping, da" bomo, da ima prednost.

2. Za Veleprodajno/Padec Dostava za naročila, če imate kakršnekoli ideje o ceni ali paket,kontaktirajte nas vnaprej,vam bomo najboljšo storitev za izpolnitev vaše zahteve.

O Plačilu

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilu, prosimo, obrnite na Zelisca-prijozici.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

O Pošiljk

1.Bomo poslali naročila ASAP v roku 2-5 dni(razen vikendi in nacionalni prazniki) ko je vaše plačilo je običajno konča.

2.Prosimo, vpišite vaš celoten naslov za dostavo s pravilno telefonsko številko in poštno številko, še posebej Rusija in Belorusija kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3.Prosimo, upoštevajte, da ne bomo odgovorni za carine.Prosimo vas, carinjenje sami.

4.Nudimo tako post dostava in express shippings.Za večino držav, post dostava traja približno 25-35 delovnih dni, in več, za nekatere države, kot so Brazilija, Peru.

Express dostava vključila DHL, EMS, Zelisca-prijozici.si Premium Dostava in Posebne Linije, kot Aramex.To traja približno 7 dni.(To bo zamude, če je vaša država izpolnjujejo nekatere težave,Delavec stavke,vreme problem in tako naprej.)

O poprodajnih Storitev

Smo zanesljiv prodajalec in imamo strokovno poprodajne storitve za vse naše navade.Če obstaja kakršno koli vprašanje o da,prosimo, obrnite na nas vnaprej ,mi bo vedno tukaj, dokler ne boste dobili vesel odgovora.

O Povratne Informacije

1. Prosimo, preverite paket in elementa, ko boste dobili skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

2. Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

3. Če ni problem, prosim, pustite nas 5 star pozitivne povratne informacije.

Vaša izjava je naša največja motivacija ! ! !

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Združljiv Dejanje Fotoaparat Znamke: DJI, FUJIFILM, Canon, Apeman
  • Blagovna Znamka: Orsda
  • Številka Modela: 21703r

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Visoka Kakovost 8x32 10x42 8x42 10x50 ED Daljnogled Za Lov na Prostem,Kampiranje,Pogled Ogled
€4 391.89 €4 128.37

(visoka kakovost 8x32 10x42 8x42 10x50 ed daljnogled za lov na prostem,kampiranje,pogled ogled glavni parametri povečava 10x/8x premer objektne leče 50 mm prizma bak4 premaz smc področju kota 6.44 izhod učencev premer 19.3 mm v bližini fokus 2m nepremočljiva ipx7 velikost izdelka 135x165x65mm teža 890 glavna značilnost povečava povečava)

Poglejte tudi
Praktično Panoramski Gimbal Polobli Znanja LB-60 za SLR Fotoaparat Izravnavanje Platformo Stojalo
€82.32 €59.27

(praktično panoramski gimbal polobli znanja lb-60 za slr fotoaparat izravnavanje platformo stojalo panoramski gimbal polobli znanja lb-60 za slr fotoaparat izravnavanje platformo stojalo funkcija s: l gimbal komponente so vsi, ki za letalstvo aluminijeve zlitine, ki je super odpornost proti obrabi in stabilne smeri l opreme)

Poglejte tudi
Maytech 12S 50V SuperESC za Elongboard 50A V4.12 glede Ebike Krmilnik Električni Skateboard DIY VESCTOOL ESC
€181.45 €125.20

(obvestilo 1. nikoli ne povežite en reclever za dve ali več v6/v75 temelji superfoc sveti ali vescs v matriki! trajne poškodbe so lahko posledica y-ppm napeljave. 2. samo priključite lahko l in lahko h !gnd zatiči in 5v nikoli ne bi smela biti povezan v v6/v75 temelji superfoc sveti ali vesc matrike. specifikacija: model)

Poglejte tudi
Velikonočni Lesena Vrata Skedenj Cvet Jajce Ozadje Baby Tuš Rojstni Dekor Fotografija Ozadje Za Foto Studio Banner Prop
€5.86 €4.46

(prosimo, upoštevajte,: smo strokovni ozadju proizvajalca, imamo dve materialov, pvc, poliester če potrebujete prilagajanje, upam, da ste nas v času pred oddajo naročila. o velikosti naše velikosti širina x višina, enote cm.na primer, 300x200cm pomeni 300 cm širok in 200 cm visoko. stati na desni razdalja na)

Poglejte tudi
ZHISUXI SHUOZHIKE Otrok Rojstni dan Fotografije Kulise 1. Baby Tuš Novorojenčka Stranke Foto Studia Ozadju 21519-s1
€5.48 €3.56

(vinil material, enostaven za prevoz,barva je boljši,ne nepremočljiva,so manj gub,lahko železa je, da odstranite gube,nabrati se lahko izboljša. odstranjevanje gub, roll (tesno)na cev za eno noč ali več, za izboljšanje nabrati.če je potrebno, prosimo, železa hrbtni strani (ni slike strani) z nizko tempertrue za enostavno odstranjevanje gub,)

Poglejte tudi
Original Nova Zadnja Nazaj Vmesnik Oprijem Telesa Gume za Nikon D-SLR DF SLR Fotoaparat Popravila Del S Trakom
€37.72 €29.42

(pozdravljeni, dragi kupec: dobrodošli na shop910543278 trgovini imamo zagotoviti paket številko za sledenje trgovina se nahaja v največji v aziji elektronika trgu v shenzhenu huaqiang severu, zavezala, da digitalni fotoaparati in video snemalne kamere slr fotoaparat rezervnih delov.smo vključeni v digitalni fotoaparat slr fotoaparat popravila industrije)

Poglejte tudi
ISDT N8 N16 N24 AA AAA Baterijo, Polnilnikom DC Smart Polnilec Za Baterije Li-lon LiHv Ni-MH baterije za polnjenje Ni-Cd LiFePO4
€95.50 €66.85

(neodvisni multi-channel hitro polnjenje večjo trenutno neodvisni multi-channel hitro polnjenje, do 1500ma trenutni izhod na vsaki režo, 90 minut hitro polnjenje različne vrste baterije združljivost vse-v-enem nadzor za li-ion, lihv, življenje, nimh, nicd in nizn baterije samodejno baterije vrsta identifikacije z)

Poglejte tudi
Original Novo Za DJI RC Plus (Inspire 3) Fotoaparat brezpilotna letala Deli 7-palčni zaslon, Daljinski upravljalnik
€1 865.97 €1 772.68

(original novo za dji rc plus (inspire 3) fotoaparat brezpilotna letala deli 7-palčni zaslon, daljinski upravljalnik pregled 7-palčni 1,200-gnida visoko-svetel zaslon omogoča izredno prostem spremljanje izkušnje.obstaja več tipk in gumbov na sprednji strani, nazaj, in na vrhu daljinskega upravljalnika za hitro delovanje.funkcije gumbov)

Poglejte tudi
Hitro Sprostitev L Ploščo Lesene Stranski Ročaj Nosilec težav poiščete za NIKON ZFC Digitalni Fotoaparat Nastavek za Dodatke Črna
€38.17 €22.91

([značilnosti izdelka]: sodelovanje s kamero, je lažje razumeti in stabilno, palec je posebej za fotoaparat, da se zagotovi bolj udobno razumevanje občutek za ravnotežje in varnostne kamere.vse-kovinski material, lahka teža, cnc precizna obdelava površina, anode, anti-oksidacija zdravljenja.lahko varno oprijem fotoaparata in ga ne držite v vsakem položaju)

Poglejte tudi
Yidoblo AI-3000C 300W DMX LED RGB Plošča Svetlobe Oddaja Lučka F Film, Fotografija Studio Osvetlitev Z Brezžično Bluetooth Nadzor
€9 432.76 €8 961.12

(novo! 300w 2800k-9990k rgb led film video lučka plošči črno barvo ai-3000c z 12 svetlobnih učinkov yidoblo rgb ledfilm plošča luči, ai-3000c issupported za žive barve izbor.so ne le v celoti nastavljive barve iz 2800k, da 9990k, vendar prav tako konfigurirana za uporabo dmx, daljinski upravljalnik in telefon app.poleg tega so manipulirati)

Poglejte tudi
Orbmart Kolo motorno kolo, Kolo Aluminijasto Krmilo Bar Objemka Gori Imetnik Adapter Za Gopro Hero 11 8 2 3 4 SJCAM SJ4000 Fotoaparat
€5.70 €3.99

(značilnosti: lahko varno pripisuje vaš video kamere na krmilo kolesa in druga zunanja orodja,lahko snemate vse akcije, medtem ko ohranjajo svoje proste roke. dober pomočnik za kolesarje, kolesarje za beleženje on-the-go dejanje. je tudi odlično orodje za nastavitev posebne posnetkov, v zaprtih prostorih ali zunaj. ustreza)

Poglejte tudi
Sprožilec za selfie dodatno opremo fotoaparata krmilnik napajalnik foto nadzor Bluetooth-združljiv oddaljen gumb selfie
€3.81 €0.47

(sprožilec za selfie dodatno opremo fotoaparata krmilnik napajalnik foto nadzor bluetooth-združljiv oddaljen gumb selfie specifikacije: prosimo, opozoriti, da je bil izdelek ne vključuje baterijo zaradi dostava omejitev. specifikacije: velja za ios (5.0 zgoraj) / android sistem (za samsung/moto/google/xiaomi/sony/htc)

Poglejte tudi
SHUOZHIKE Newborn Baby Sto Dni Slovesnosti Izvirnost Kulise Prop Rojstni dan Foto Studio Fotografija Ozadje LE-03
€3.77 €2.41

(digitalne umetnosti tkanine fotografija ozadje rekvizitov, foto studio ozadju smo profesionalno fotografijo ozadja proizvodnje tovarne, lahko naredimo, katere koli velikosti, ozadju,samo vam je všeč, je ok.če vam lahko ponudimo jasne fotografije,smo lahko tudi, da za vas,če vam ni jasno, slike,nam pošljite majhno sliko,90% smo lahko stori za vas.če)

Poglejte tudi
M42 Navojem Objektiv Kamere Pretvornik Napajalnik Za SONY NEX E Mount NEX-5 NEX-3 NEX-VG10 Padec Ladijskega prometa
€2.88 €2.10

(m42 navojem objektiv kamere pretvornik napajalnik za sony nex e mount nex-5 nex-3 nex-vg10 padec ladijskega prometa značilnosti: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti. iz medenine in anodiziranega aluminija fotoaparat telo gori, gladko površino, ki je končna. vrhunsko kakovost, vrhunski razred natančno oblikovanje. omogoča)

Poglejte tudi
FEELWORLD FW1018SPV1 10.1 Palčni SDI DSLR Fotoaparat Področju Monitor S Celo Histogram Osvetlitev IPS 1920X1200 4K HDMI, YPbPr Video
€319.00 €261.58

(fw1018spv1 (z sdi vmesnik) fw1018v1 (brez sdi vmesnik) velikosti 10.1 palčni omogoča, da se osredotoči jasno na vaš strel in odpravo ugibanja iz oblikovanje.piha gor svoje drobne, vgrajen v zaslon kamere v veliko večji zaslon, ki omogoča lažje pregledovanje in ne seva tvoje oči.z svetlosti ravni 320cd/m2, 800:1 kontrastno razmerje in 170°)

Poglejte tudi