Cena €17.29 €27.02

Celoten opis

Spalnica Plašč Kavljem Kopalnica Wall Kavljem Rack Brisačo Kavelj S 6 Trnkov Kuhinja Haljo Obešalnik Wall Mount [6 TRNKOV]:6 black kljuke pomagal urejeno sobo in shranite vaš prostor.Naši plašč kavelj, ki se lahko montira v svoje entryway, spalnica ,kopalnica , kuhinja in garderoba, da vaše plašči, šali, brisače, oblačila, dežnik ali tipke pri roki.

[HIGH QUALITY]: Naši plašč kljuke so izdelane iz najboljšega materiala trdnega nerjavečega jekla in kovin je čvrst in gladek, tako da ne bo čvoruga blago ali material, ki zagotavljajo kakovost in dolgo življenjsko dobo,ne bo rja.

[HUMANIZED DESIGN]:zaokroženi, ne-kotni, elegantno obliko zmanjšuje nevarnost naključnega padca ali učinek in varuje vas in vašo družino

[EASY INSTALLATION]: Pakiranje z vsemi strojne opreme, potrebne za plašč rack kljuke naprav,enostaven za namestitev.

barva: Črna

Material: Nerjaveče jeklo

Vsebina Paketa:

1 x Brisača Kavelj

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Mini Sanitarne Pad Vrečko Za Shranjevanje Kozmetični Primeru Prenosni Potovanja Šminka Organzier Kovanec Torbica Zadrgo Design Ličila Vrečko
€74.32 €37.15

(postavka vrsta: sanitarni pad vrečko za shranjevanje barve: modra, rumena, roza, vijolična material: najlon velikost: 12*12*1.5 cm package seznam: 1pcs sanitarne pad vrečko za shranjevanje (ne obsegajo drugi dodatki) opomba: 1. dejanska barva se lahko malo razlikujejo od slike. 2. zaradi ročnega)

Poglejte tudi
NOVI Organizator Potovanja Torba za Shranjevanje Kabla Organizatorji Torbica torbica za Prenosni Nepremočljiva Dvojne Plasti Shranjevanje Vrečk Za Kabel Kabel
€8.83 €6.18

(da je vse v redu - velikost te elektronski torba je 19 x 11 x 5.5 cm.čeprav ni veliko prostora, pa lahko imajo pogosto uporabljene predmete, kot so z 2,5-palčni trdi disk, moč banke, usb disk, kartico sim, sd kartico in podobno.to je zelo priročno za uporabo med potovanjem ali na domu. vodoodporni material: nepremočljiva 300d)

Poglejte tudi
Ob postelji Vrečko za Shranjevanje Postelji caddy je Zastori Namizni Predalnik za Shranjevanje Organizator Kavč Daljinski upravljalnik TELEVIZORJA Posteljo Okvir Žep Doma Accessoriess
€26.17 €13.09

(bullet točk: 1.močna struktura: izdelana iz visoko kakovostnih snežinka krpo materiala, naše posteljne caddy je ni lahko deformira.so debelejši, močnejši in bolj vzdržljiv od drugih proizvodov na trgu. 2.4 žepi: s tem postelji caddy je organizator , lahko shranjevanje in dostop do vaših essentials brez vstajanje iz postelje.ima 3)

Poglejte tudi
Nakit Škatla za Shranjevanje Večplastno Plastično Vrtljivo Stojalo za Nakit Uhani Prstan Polje Kozmetika Lepota Posodo Organizator s Ogledalo
€9.44 €6.42

(nakit škatla za shranjevanje večplastno plastično vrtljivo stojalo za nakit uhani prstan polje kozmetika lepota posodo organizator s ogledalo zmogljivost: 15-20 kosov sladkarije alp material: abs smole paket je vključeno: 1 x nakit organizator škatla za shranjevanje pošiljko 1. običajno bomo poslali blaga)

Poglejte tudi
8/16/24pcs Ustvarjalne Thumbs Steni Kljuke Samolepilne Multi-Funkcijo Pisane Tipko Obešalnik Kavljem Podatkovni Kabel Posnetek Žice Desk Organizator
€4.07 €2.85

(8/16/24pcs ustvarjalne thumbs steni kljuke samolepilne multi-funkcijo pisane tipko obešalnik kavljem podatkovni kabel posnetek žice desk organizator opis: ime: prst kavelj material: mehki silikonski material velikost: 3x2.3 cm teža: približno 5,5 g/pc specifikacije: naključno dostave za leve in desne roke)

Poglejte tudi
Oblikovalec krema veter kavč z več premično dnevna soba vozički, dvojno policah, prigrizki in manjše izdelke za shranjevanje kolesa.
€480.21 €475.41

(o nas 1,naše podjetje se nahaja v kitajska je največji na debelo trgu.vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelek slike ali modeli.dal vam bom najnižja navedek v najkrajšem možnem času, in potem dal izdelek v trgovini za nakup. 2,vse izdelke, ki se prodajajo v trgovini so resnične, prosimo,)

Poglejte tudi
Otroci 200 Pack Žamet Obešalniki z Gaming Krmilnik Ikono
€1 243.26 €584.34

(vaši otroci omarah organiziran z otroci žamet obešalniki.prevlečeni v gladko žametno material ohraniti vaš omaro videti izostreno.slim design, ki je priročen in pomaga optimizirati omari prostor.trpežna in lahka, preprečuje zdrs in gubanje, ohranjanje oblačila obliko in splošno kakovost. 200 pack žamet obešalniki nekosmičena, žametno prevleko)

Poglejte tudi
Udarec brezplačno police za kuhinjo in kopalnico dobave kopalnica organizator in skladiščenje kopalnica polica gospodinjski predmeti, kuhinja
€14.32

(udarec brezplačno police za kuhinjo in kopalnico dobave kopalnica organizator in skladiščenje kopalnica polica gospodinjski predmeti, kuhinja postopek namestitve 1. obrišite čisto steno 2. solza odprite praskami nalepka 3. uporablja praskami lepila na steno in pritisnite trdno 4. po namestitvi, jo je priporočljivo,)

Poglejte tudi
18650 Li-ionska Baterija Primeru Imetnik Celice, Baterije, Škatla za Shranjevanje Posode Plastične DIY dodatna Oprema Baterija Primeru
€3.45 €0.47

(značilnosti: močnega plastičnega materiala, ki zagotavlja maksimalno moč in vzdržljivost za dolgotrajno uporabo. vam pomaga, da vaše baterije organizirano in zaščitene.,enostavno dal baterije v škatle. kovinski pomlad za enostavno namestitev in priročno za električna vezja diy delo. uporablja se kot popoln zunanji)

Poglejte tudi
Sterilite 70 Qt. EZ Opravlja Plastika, Brisanje/Sage Legume, Sklop 6
€581.73 €407.21

(podrobnosti izdelka sterilite je inovativna linija ez prevoz škatle za shranjevanje naredi premikanje vaš shranjevanje lažje!edinstven z ročaji zagotavljajo popolno ročaj za dostop za udobno dvigovanje in prenašanje, kot tudi lažje manevriranje skozi ozka vrata, hodnikih in stopnicah.70 qt velikosti je idealen za steljo, sezonska oblačila,)

Poglejte tudi
50Pcs Ogljikovega Jekla Pegboard Kljuke 3.3 mm Žice zaviti Odbor Srebro Luknjo Ploščo Garaže Dela Trgovina Skladiščenje Zaslon Visi Orodje
€129.08 €45.12

(značilnosti: - prevlečeni z galvanizacijo, zelo polirani površini. - težka trajne konstrukcij, dolgotrajno kljuke. - je strokovnjak za sten trgovina na drobno trgovina prikaz peg visi. - kot nalašč za vodenje vaše izvijači, kladiva, klešče in klešče vse v redu. specifikacija: ime: pegboard kljuke material:)

Poglejte tudi
2pcs Velikonočni Plastičnih Korenje Bonbone, Škatle Ustvarjalne Velikonočno Darilo Polje Vrečke Vesele Velikonočne praznike Pogodbenice Prednost Polje Otroci Rojstni dan Stranka Dekor
€1.64 €0.82

(opis: ti oranžno korenje posode videti zelo realistično, in vas bo očarala z njimi. hrana-razred materiala, tesen šive, ni enostavno, da bi zatrli. gladko in okroglo, dobre barve in tiščanje, visoka žilavost za odpiranje in zapiranje. 100% popolnoma nova in visoke kakovosti ime izdelka:korenček, bonbone, škatle material:)

Poglejte tudi