Oznake: Letalski Prevoznik

Cena €21.71

Celoten opis

Opis Dolžina:približno 47 cm (18.5")

Širina:približno 11 cm (4.33") Z natisnjena navodila Boste prejeli set barva-tiskani A4 kartice ni končal model

Priročnik izgradnje :Osnovni koraki, da bi Papir Modeli. 1) urezane vsak del grobo. 2) Uporabite svinčnik, da označite opomba nežno za vsak del, da se prepreči motnje (Ne uporabljajte peresa, kot je verjetno naredi poškodovanih sledi na sprednji strani). 3) Uporaba Škarje ali Obrti Nož za rezanje delov, prav tako po zunanjem robu.Raven natančnosti vpliva na učinek kombinacije. (Cut najbolj zunanji rob, če je linija debel). 4) Bris belo lepilo cementa na enem od 2 dele, ki so potrebni, da se držijo skupaj. 5), ki jih Držijo skupaj, dokler cementa kosti posuši.Predlagal NASVETI : A. Za Škarje za rezanje, ki nakazujejo, da ne potisnite Škarje, vendar potegnite papir.B.Da bi krat delov bolje, prosimo, da del trdno na mizo, in dal vladar na tem krat linije.Če imate krat notranjosti, lahko najprej prepognite nežno zunaj, da bi sledovih, in zložite nazaj v notranjosti nato.C.Da bi ukrivljene dele bolje, postavite del na vogal mize nato pritisnite in potegnite nazaj in naprej.D.Da bi delov, kot so jeklenke, uporaba orodja, kot je na primer pisalo, da pomaga, da bi curl bolj naravno.

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Lepenka
  • Črtna koda: No
  • Tema: Prevoz
  • Priporočamo, Starost: 18+
  • Opozorilo: Ni končal model

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Poglejte tudi
NOVO 1188Pcs Deli Ustvarjalno Strokovno MOC Ford GT40 Super Dirke Športni Avto 10295 MOD Različica gradniki Vozila DIY Opeke Igrača
€515.25 €304.00

(prosimo, upoštevajte,: obrnite na prodajalca prvič, ko ste prejeli paket, da bi dobili priročnik pdf. ko boste dobili pdf priročnika, lahko se konča.prosimo, da ne uporabljate druge navodila za izgradnjo to izdelek uvod moc - ford gt40 zasnoval firas_legocars kategorija: moc svetu oznake: moc , murcielago,)

Poglejte tudi
MOC gradniki Twin Motorja Prostor Hitenje 10497 Galaxy Explorer Alternativni Model DIY Sestavljeni Opeke Igrače Darila 224PCS
€47.65 €23.78

(po vrstnem redu, je, ki jih predloži, ali je izdelek prejeli, pls pustite sporočilo na nas in mi bomo poslali pdf stavbe navodil spletne povezave za vas. podrobnosti izdelka nalepke: št. tiskanje: ne (redni dele zamenjajte tiskano deli, vsi izdelki so moc izdelkov, razen tiskanih delih. ) številke: št. material:)

Poglejte tudi
MOC WW2 Vojaški Serije Gradnik Modela Boeing KC-135R Stratotanker, ki Plujejo pod Orožje Tehnološke Vojne DIY Otroci Igrače
€2 515.40 €1 257.70

(značilnosti bloki ime: vojaška niz gradnikov darilo za: fant/ prijatelj / otroci 6 let in gor / bloki fan / zbiranje ventilatorji primerna za: otroci 6 let in gor in bloki fan specifikacije: blok model:m0087 boeing kc-135r stratotanker izdelek material: okolju prijazen abs plastike bloki kosov: 12444)

Poglejte tudi
*Ploščo 4x6 brez kotu*20pcs DIY razsvetlil blok opeke del Št 32059 Združljiva Z Drugimi Združuje Delcev
€4.11

(samozapiralni opeke, ki je združljiv z drugimi delci/ zgraditi vaš podobno/ če želite majhne, da manj kot moq ali mešana naročila , prosimo, da stik z nami. ime izdelka: diy razsvetlil blok opeke * ploščo 4x6 brez kotu * velikost: mm postavka opis: ti so blok opeke, ki so združljive z delci teža: 3 g na pc pakiranja:)

Poglejte tudi
Zegao Q6003-6004 tri spremenljivke mehanske dragon fant modrost zbrati gradnik igrače majhnih delcev lase pralni Ankylo
€77.99 €50.69

(pogoj: 100% čisto nov dostave brez original škatle , vendar z naroči ionov ti bloki so narejeni iz abs materiala.njegova varnost vključuje igrača varnostnih standardov in gb standardov v evropi in združenih državah amerike. prosimo, upoštevajte,: 1. ta blok se bo lahko uporabljajo s papirja ročno, prosim, ne skrbite.to vam)

Poglejte tudi
Technicalal Deli wedo 2.0 6261762 Nagiba senzor PF Model Postavlja 1 KOS gradniki Združljiv Vseh Znamk 20841
€19.44 €13.61

(opomba naši trgovini lahko zagotovi dropshipping in na debelo,nekatere popust je na voljo za različno število proizvodov, ki ste jih naročili.dobrodošli, da nas kontaktirate za več informacij. plačilna navodila 1) sprejemamo alipay, kreditnih kartic in še veliko drugih varno plačevanje prek depozitni. 2) če imate)

Poglejte tudi
Versajska palača Dvorišče MOC Gradnik francoske Arhitekture Model DIY Izobraževanje Opeke otroška Igrača Darilo
€553.50 €332.10

(opis ime izdelka: palača versailles dvorišče stavbe, bloki material: visoko kakovostne plastike stavbe, bloki, opeke pdf stavbe navodila velikost: 44.8 x 43.2 cm (za 17,6 x 17) opomba: izdelki bodo poslani v preprostih pakiranje škatla (če potrebujete theretail embalaže, se obrnite na prodajalca ali želite)

Poglejte tudi
Ročno Pravljica Lesene Številke Princesa Princ Strokovno Slika Otroci Odprite Se Je Končalo Igra Igrače Nordijska Dekor Trajnostni Igrače
€209.19 €115.06

(ročno pravljica lesene številke princesa princ strokovno slika otroci odprite se je končalo igra igrače nordijska dekor trajnostni igrače)

Poglejte tudi
Starš-Otrok Interaktivni Spremenljivka Vijak Montažo Gradnik avto DIY otroška Igrača Model Zbirka Darila Obleko Namizne igre
€41.75 €32.98

(starš-otrok interaktivni spremenljivka vijak montažo gradnik avto diy otroška igrača model zbirka darila obleko namizne igre bodite previdni: ročno merjenje, teža, velikost, manjše napake na embalaži izdelka bodo nadgradili ohlapno!topel nasvet: prosimo, upoštevajte, da zaradi svetlobnih učinkov in zaslon svetlost / kontrast in druge nastavitve,)

Poglejte tudi
1/24 Obsega 75 mm Street Fighter Dekle Smolo Slika Sestavljeni Model Komplet Nesestavljeni Diorama Unpainted Figurice Hobi Igrače
€153.21 €76.61

(pozdravljeni in dobrodošli na moji trgovini.smo odličnega proizvajalca smole modeli podpiramo mass customization modelov in novih smolo modeli, ki so dani ob prodaji, vsak dan.imamo široko paleto modelov, različne teme, in več deset tisoč stilov.vendar pa je potreben čas, da se na policah.prosimo zaznamek to trgovina za vaše udobje za brskanje)

Poglejte tudi
Guduola Desno Plošča 3 x 6 s Kotom 54383 Spcial Opeke MOC Izgradnjo Malih Praticle Bloki 25pcs/VELIKO
€10.87 €6.52

(guduola desno plošča 3 x 6 s kotom 54383 spcial opeke moc izgradnjo malih praticle bloki 25pcs/veliko ime izdelka: desno plošča 3 x 6 s kotom 54383 zaporedna številka:54383 package:25pcs/veliko)

Poglejte tudi