Oznake: figur

Cena €13.72 €18.29

Celoten opis

1. Opis: Sladko Porcelana Kužek Ljubitelje Figur Ročno izdelane Keramike Pes Predmet Miniaturni Kuža Novost Dekor Trinket Darilo in Obrti Ornament.

2. Materiali: Keramike, gline .

3. Barva: Barvna .

4. Velikost(cm): Prosimo, preverite velikost grafikona.

5. N.W.: Prosimo, preverite velikost grafikona.

6. Izdelave: Ročno carving, glaziran, pobarvane, gilded in peči odpustili.

7. Uporaba: Dekoracijo, art collection, spoštovanje, darila, rojstni dan, poroka, Valentinovo, obletnico Poroke, trgovina s spominki in festival praznuje itd.

8. Poreklo: Kitajska.

Slike Prikazujejo:

Za več figurice in miniature, prosim !

O pakiranja:

Obdan z polistirena in bubble vrečko znotraj karton, ki je zavit z lepilnim trakom.

O poštnine:

Če imate kakršna koli vprašanja in/ali prijave na ladijski promet, in/ali dostava predlogo, vljudno prosim, kontaktirajte nas brez oklevanja.

Glede zamenjave ali vračila izdelka:

Prosimo, preverite element v najkrajšem možnem času po prejemu paketa.Če je predmet, ki je zdrobljen, vas prosimo, da nas obvestite in pošljite sliko v roku 48 ur( ker se prijavite na sprejemnik kopijo express).Mi bo nadomestil za vas, ne oklevajte.Za več podrobnosti, prosimo, posvetujte se z nami.

Kot je za vrnitev predmeta.Kot vemo, je slikanje razlika v različnih monitorjih, tako barvo elementa morda odstopa malo.In tudi, glede odstopa pri snemanju fotografije morda odstopa barvo predmeta.Tako smo do zavrnitve sprejema vrnitvi predmeta, če rerurning razlog za to je v dveh pogoji, navedenimi zgoraj ali ena od njih.

P. S.: se Vračajo razlog, da ne bomo sprejeti tudi to, da je predmet je drugačen od pričakovanj pa se je slika v vaših mislih, preden boste prejeli element.

Opombe: Zadevah, ki ni zgoraj naveden, se rešujejo sporazumno s prijazno pogajanja!Ne glede na to, katera vprašanja ali težave, ki jo srečal pred prodajo, v prodajo in po prodaji, vas prosimo, da nas kontaktirate.Naše poslovanje načelo je prisotno vam prijetno nakupovalno izkušnjo.

Saj vemo, da nič ni popoln v svetu.To pooch nekaj ni popoln, obstaja morda nekaj madeže in lise neenakomerno barvo širi, vendar je to le čar ročno obrt in vsaka ročno obrti, ki je edinstven v svetu.Vendar sem prepričan, da bo kot nalašč za vas v vašem cenijo oči!

Specifikacije

  • Material: Keramični & Emajl
  • Tema: Živali
  • Aplikacija Položaj: Tabletop
  • Barve: Večbarvni
  • Slog: Sodoben Slog
  • Po meri: Da,
  • Blagovna Znamka: ZHENGHAN
  • Ime Izdelka: Keramični Pes Kip Porcelana Doggy Kiparstvo Par Slika Medu Žetonov
  • Izdelave: Ročno Carving, Glazirana, Naslikal, Gilded in Peči Odpustili
  • Aplikacija mesto: Doma, Urad, Kavarna, Klub, HOTEL, Trgovina Okno in Restavraciji itd.
  • funkcija: Dekoracijo, Darilo, Art Collection in trgovina s Spominki itd.

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Ribič Znanja Kovinski Tin Znaki Sladkovodne Ribe Infographic Plakati Ribolov Navdušenec Zbirateljske Plaketo Kmetija
€79.90 €36.75

(čas priprave po naši dnevni red moramo 3-7 delovnih dni za pripravo vašega naročila če obstaja kakršen koli problem, prosimo, obrnite na nas najkrajšem možnem času po prejemu naročila vam bomo rešiti težavo, da boste čim prej opis: načrtovanje opis: enostranski tisk material: tinplate 1.zmogljivosti izdelka:)

Poglejte tudi
Pet shop vinil stene decals nego psa salon stenske nalepke pet negovalni salon dekorativne stenske plakate pet ljubkoval logotip decals
€12.58 €9.68

(dobrodošli v naši spletni trgovini! smo strokovni proizvajalec vinyl rezanje nalepke nalepke . kakovost naših vinil material, ki je eden najboljših na kitajskem. je brez dna papirja in pregleden produte je težko za nas, da uporabite in izgleda lepši! smo sposobni zagotoviti vrste modno oblikovanje in prilagojenih izdelkov)

Poglejte tudi
Tkanine, usnje posebne Super lepilo oblačila obliž vaja vzorec dekoracijo popravila kavbojke obliž tkanine vodotesno lepilo
€72.81 €58.24

(tkanine, usnje posebne super lepilo oblačila obliž vaja vzorec dekoracijo popravila kavbojke obliž tkanine vodotesno lepilo)

Poglejte tudi
Piramide Egipčanske Amulet Scarab Dekoracijo Fawns Nil Turistični Spominek Klasične Zavetnik Vere Nil Turistični Spominek Hrošč
€12.58

(dobrodošli dropshipping če iščete najboljši dropshipping dobavitelj na zelisca-prijozici.si,to je prava izbira za začetek pridobivanja super izdelki za svoje e-trgovina, trgovina s tukaj.mi ne zagotavljajo dropshipping in veleprodajnih storitev.vsak paket bo poslan v roku 2 delovnih dni s številko za sledenje . videz: hrošč)

Poglejte tudi
Retro Baker Stari Devica Stare Figurice Starinsko Doma Dekoracijo Kiparstvo Obrti Miniature Dnevni Sobi Mizo Okraski, Darila
€17.81 €11.58

(retro baker stari devica stare figurice starinsko doma dekoracijo kiparstvo obrti miniature dnevni sobi mizo okraski, darila velikost:10.8*3.1 cm teža:128g package vključeni:1pc 【opomba 1】 1 cm≈2.54 cm,1 cm≈0.39 palčni 【opomba 2】 je morda nekoliko obzirnosti v barvi,zaradi računalnik, nastavitve zaslona. 【opomba)

Poglejte tudi
Magnetni Tedenski Planer Magnetni Koledar Tabla Porok za Hladilnik z 3 Označevalcev in Radirka za Večkratno uporabo Suho Brisanje
€19.87 €9.93

([močno magnetno in non-slip] tedenski koledar tabla je narejen iz okolju prijaznih gume material magnet + hišne izbrisljivi film, ki se lahko popolnoma držijo hladilnikov in drugih kovinskih površin, in ne bo padel, in ga potisnite v živo.kot nalašč za pisanje in brisanje vaš tedenski načrt. [enostaven za uporabo] obe tabli, svinčnik in)

Poglejte tudi
Anime Film Znakov Avanturo 5 Plošči Sliko Natisniti Wall Art Platno Stensko Slikarstvo Dekor za dnevno Sobo Plakat Ni Uokvirjena
€14.85 €9.95

(spomnil kupcev: če želite, da bi dobili več izdelkov, popuste,prosimo, da sledite naši trgovini in dobili boste dodaten 5% popust. 1.izdelek je narejen na kitajskem; 2.vse naše slike v hd verzijo.plakat isprinted na canvaswhat je ena vrsta najboljši material za plakat; 3.material je debel,storng,nepremočljiva,plakat ima žive barve)

Poglejte tudi
7PCS Umetno Sončnično Rattan Palice Fireless Dišav Reed Difuzor Palico DIY Doma Dekor
€8.60 €0.47

(opis: material: rattan velikost: kot prikazano package: 7pcs aromaterapija stick obvestilo: 1. zaradi svetlobo in zaslon razlika,element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike. 2. prosimo, dovolite 0.5-2 cm razlike zaradi ročnega merjenja. 3.zahvaljujemo se vam za vašo prijazno razumevanje.)

Poglejte tudi
občudovanja vredno Steklenico Jade Pi Xiu Obesek Carven Srečen Zver Amulet Z 18 Bog Visi
€71.90 €66.14

(občudovanja vredno steklenico jade pi xiu obesek carven srečen zver amulet z 18 bog visi mednarodni ladijski promet: takoj, ko bo vaše plačilo doseže nas, bomo odpremi element v 1 delovnih dni.bomo objavili prek epacket za zda, kanada, norveška, avstralija, francija, nemčija, u. k, izrael, saudova arabija, ukrajina, rusija, koreja,)

Poglejte tudi
Čisto Ročno poslikano Visoke Kakovosti Povzetek Wall Art Oljna slika na Platnu Sodobne Povzetek Oljno sliko na Steno dnevne Sobe
€57.17 €28.58

(srečo, olje slikarstvo na debelo okvir: unstretched, brez okvirja, ki ni pripravljen, da visi,navite na ladjo.tip: ta element je 100%ročno naslikana na platno prodajalec opomba: če morate drugih velikosti,prosim, pustite sporočilo, da se me ročno oljna slika podrobnosti ime izdelka oljna slika material visoke kakovosti platna in olje slog 100%ročno)

Poglejte tudi
Dekorativne Natisne Stensko Slikarstvo Kitajski Slog Cvetovi Breskev V Polnem Razcvetu Vzdušje Umetniško Platno Slikarstvo Plakati Doma Dekor
€36.96 €15.89

(dobrodošli na moji trgovina, ki ponuja 100% zagotovljena kakovost slike.razumne cene in stranka pozornosti, so naše glavne cilje. lahko postavite neposredno in bomo tiskanja in se dogovorite za dostavo, kakor hitro je mogoče.če imate kakršnakoli vprašanja, se lahko obrnete na storitve za stranke. najvišje kategorije dekorativne)

Poglejte tudi
Vietnam Velik človek, Predsednik Ho Chi Minh HU ZHI MING BRONASTO carving Domov trgovina Podjetje Dekorativni kip
€114.34 €105.19

(to je omejena izdaja , če vam je všeč , ga ne zamudite .tržna vrednost : us $ 500 l velikost : 22 cm *17 cm*8 cm 1: home office hiša ## učinkovita zaščita 2: blagoslov, zdravje in varnost , 3: srečno 4: uspešno poslovno denar način dostave : 1: bomo preverili in paket skrbno in pošljete vaše naročilo na pošto postaja v 2 dneh po tem,)

Poglejte tudi
Ustvarjalno, Srčkan Galaxy Skrbnik Hišnih Astronavt Noč Lahka Osebnost Spalnica Dekoracijo Luči Star Svetlobo Otroci Igrače Darilo Za Rojstni Dan
€617.42 €370.45

(slog : novi klasične/post-moderni stil material : smole poreklo : celinska kitajska informacije o izdelku ime: noč luči skrbnikom galaxy material: smole pakiranje: karton embalaža napajanje: način gumb baterija velikost: 8.5*12 cm to je gumb baterija postavka)

Poglejte tudi
Poglejte tudi