Cena €8.15 €11.01

Celoten opis

Popolnoma nova in visoke kakovosti.

Lepe in lepe, zelo ujema z opremo.

Najbolje je, da zamenjavo rezervnih delov vsaka 2 do 3 mesece, da stroj na svoje najboljše rezultate.

Izdelan iz visoko kakovostnih materialov, zelo trpežne.

Dodatek deli so čvrst in vzdržljiv, enostaven za v.

Barva: barvno sliko

Material: Plastika

Vsebina Paketa:

1 * Glavna Krtača

2 * Hepa Filter

2 * Side Brush

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O številko za sledenje update: Če je vaš številko za sledenje ni logistics informacije, kot je na tisoče pošiljk, poslanih v tujino, logistična podjetja, ki niso posodabljanje logistične informacije se, prosim, obrnite na nas prvič, vljudno Prosim ne neposredno odprete spora.Smo prvi čas za vas, da reševanje!Čas pošiljanja: Vseh izdelkov, smo lahko dostave v 5~8 delovni dan, na običajno smo glede na naročila kupcev čas za pakiranje in odpremo, moramo skrbno preveriti kakovost blaga, preden se na Ladjo, Zato si vzemite nekaj časa, da ravna.Čas dostave: Zaradi višje sile dejavnikov: orkani, rainstorms vpliva na lete.Vodilni v logistiko zamude.Smo iskreni prodajalci, ne bo vam utrpi izgubo.Prosimo, navedite logistično podjetje malo časa obdelave smo čakati na paket, da dosežejo svoje strani.Če vaše logistics informacije prispe na lokalni pošti: Če lokalni pošti pa ni v stik z vami, vas prosimo, obrnite na lokalni pošti v najkrajšem možnem času, da bi dobili vaš paket.Drugače, podaljški prejemu pošiljke, na lokalni pošti se bo vrnil vaš paket, posledice samo-odgovornosti.Zaščita se čas izteka: Ko smo končali času pošiljke, če izdelek zaščita rok teče ven, prosimo, razširitev izdelka varstvo obdobje, ki jih sami ali pa nam pišite, vljudno Prosim ne odprete spora neposredno.Uvoznih dajatev: Davki in dajatve, niso vključene v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške Dostave.Te stroške kupca odgovornosti

Ko prejmete blaga, če so kakršne koli težave, se obrnite na nas in ne neposredno odprete spora.Obljubljamo vam bomo zadovoljen rešitev, ko mi je potrdil to.Tudi mi vam bo dala pozitivno oceno.Smo iskreno vas vabimo, da nas pusti pozitivne povratne informacije s splošno Podrobna Prodajo Rating (DSR) 5 Zvezd.Ko boste pokazali svojo lepo fotografijo na naši povratne informacije področju prosimo, da pošlje sporočilo povejte nam, naslednja da stik z mano, bo dodatnih presenečenj.Da bi znesek 100 AMERIŠKIH dolarjev, več kot v istem času , mi lahko brezplačna dostava DHL,EMS, UPS, bo postalo naše stranke VIP, uživajo dodatne koristi za vse življenje.

Q: Kako lahko sledenje moje parcele?A: lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) Q: Kot na drobno ali debelo grosističnega ceni, če sem veliko elementov?A: če morate kupiti veliko elementov, ob istem času, prosim, da me kontaktirate prvi.bom vam ponujajo konkurenčni ceni na debelo .Q: Kako Lahko plačam naročilo?A: Zelisca-prijozici.si podpira Visa, MasterCard, Maestre Debetno Kartico, Western Union, in nakazilom prek banke.

Če elementi, poškodovana,se moramo zavedati, stik v 24 urah od prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Če ne boste zadovoljni, ko prejmete predmet (napačne, poškodovanih, v okvari, ali element, ki ni, kot je opisano), ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Za vse osebnih razlogov (izberite všeč ali mi ni treba ne ta izdelek več),povratni prevoz polnilnik bo kupca odgovornost.Ne bomo sprejeti nobenih stvari, ki imajo vonj(parfum.dim,ect.) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

Specifikacije

  • funkcija: Za Suho in mokro
  • Blagovna Znamka: Cikuso
  • Moč (W): 50 W
  • Življenjska Doba Baterije: Noben
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Napetost (V): 220V

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

3 v 1 Ročni sesalnik, Avto Nameščen Prenosni Brezžični Močna Sesalna Mini High-power Silent sesalnik za Gospodinjstvo
€321.63 €215.49

(ročni sesalnik avto nameščen prenosni brezžični majhne visoko sesalno mini high-power silent sesalnik za gospodinjsko uporabo ime izdelka: ročni sesalnik [modela izdelka]: s9d 【 izdelek barve 】: bela, črna izdelek konfiguracijo: 【 s9b 】 brezžični sesalnik - osnovne 2-oddelek 7.4 v, z embalažo približno)

Poglejte tudi
& Decker BCKM1013KS06 Kuhinja Palico s Spremenljivo Hitrostjo Litij-Ionska 3-v-1 Akumulatorski Rdeča Kuhinja Multi-Tool Kit
€774.78 €596.58

(večnamenski: končni kuhinjski pomočnik, black and decker kuhinja palico sistem, ki je tam, da vam pomagajo z različnimi kuhanje in prepping aplikacije.mešanica, mešalnikih, in pena, s 3, ki so vključeni priloge.akumulatorski: polnilne enote vsebuje izvajalno, ki jih potrebujete.združuje do 75 sklede juha na polno baterijo.kompaktno shranjevanje: (1))

Poglejte tudi
Glavni Strani Krtačo Kolo Filter Mop Krpo, Robot sesalnik Rezervnih Delov Zamenjava Za Ecovacst9 Aivis T9 AIVI+ Hibridni
€27.88 €20.91

(1.popolnoma nov, visoko kakovostnih materialov, dobro je, trajne in zelo ujema z opremo. 2. čiščenje dodatki, ki bo vaš dom robot na maksimalno učinkovitost.dodatne vsebine se zlahka odstrani in nadomesti, kot del rednega vzdrževanja.prav tako zmanjšuje prah, cvetni prah in druge alergene iz pronicanje v zrak, ki ga dihajo. 3. v, da)

Poglejte tudi
2X Cev Podaljšek In Sprožijo Zaklepanje Za Dyson - gibljiva Cev In Stikalo Držalo Za Dyson V15 V10 V11 V7 sesalnik
€31.89 €19.77

(cev in gumb za vklop nadzor:združljiv z dyson v15 odkrivanje v11 navora pogona v10 v7 v8 v11 živali absolutno motorhead skupaj čista puhasto avto+čoln vzmetnice sesalnik. cev ustreza vsem nemotorizirani priloge:cev je izdelana s hitro javnost gumb prilegajo z vsemi dyson v15 v10 v11 v7 v8 nemotorizirani priloge. povod za zaklepanje:sprostitev)

Poglejte tudi
Ultrazvočni Čistilec 35W Digitalne Čas 800ml Pranje Nakit, Ogrlico, Prstan Očala Gledajo Krtačo Ultrazvok Pranje Pralni FanYing
€1 389.99

(če vam je všeč več, velike zmogljivosti, prosimo izberite prijazno opomniki: 1. prosimo, nalijemo vodo v stroj, preden ga vklopite! 2. prosimo, ne uporabljajte močnih kislin, alkalno, lahko vnetljivih ali nevarnih kemičnih tekočin za predmete, čiščenje. v nasprotnem primeru stroja se bodo spali ven, hvala. specifikacije: dejanska)

Poglejte tudi
schwarzwald top prodajne stroj hepa filter nizkega hrupa samočistilno funkcijo mop parni sesalnik
€2 155.97

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root .magic-2{margin-bottom:0}#detail_decorate_root .magic-3{position:relative;širina:100%}#detail_decorate_root)

Poglejte tudi
DAEWOO Ultrazvočni Čistilec 40000Hz Visoko Frekvenco Vibracije Pranje Čiščenje Pralnega Stroja, Nakit, Očala Gledajo Majhen Obroč Podložka
€529.70 €423.76

(parametri: daewoo ultrazvočni čistilec 40000hz visoko frekvenco vibracije pranje čiščenje pralnega stroja, nakit, očala gledajo majhen obroč podložka ime: daewoo ultrazvočni čistilec model: c1 napetost: 12v/2a moč: 15w ultrazvočno frekvenca: 40000hz zmogljivosti: 500ml velikost: 215*102*77(mm) material:)

Poglejte tudi
20Pcs Zamenjava Sesalniki Prahu Krtačo & Crevice Orodje 33 mm vmesnik Za Panasonic MC-CA291 MC-CG301 MC-3920 Hitachi
€26.60 €15.96

(20pcs zamenjava sesalniki prahu krtačo & crevice orodje 33 mm vmesnik za panasonic mc-ca291 mc-cg301 mc-3920 hitachi 1:plastika ščetine, compatiable z mokri ali suhi sesalnik. 2:crevice orodje, super za čiščenje crevice 3:ustreza panasonic vakuumske modeli: mc-ca291 mc-ca293 mc-ca391 mc-ca393 mc-ca591 mc-ca593 mc-cg301 mc-3300 mc-3310)

Poglejte tudi
Proscenic P11 Ročni Ciklon Centralne Mokro Suho Paro Akumulatorski Brezžični Prenosni Sesalnik Filter Self-Praznjenje Dustbin
€2 968.23

(#detail_decorate_root .magic-0{margin-bottom:10px;overflow:hidden}#detail_decorate_root .magic-1{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-2{širina:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root)

Poglejte tudi
Samodejno Polnjenje Smart sesalnik Robot Mop Velika Sesalna Smart Čiščenje Tal Stroj S posodo za Vodo App nadzor
€414.24 €178.12

(značilnosti: 1. to lahko samodejno polniti, ko je polnjenje. 2. to je lahko povezano z aplikacijo mobilni telefon nadzorno funkcijo. 3. s rezervoar za vodo lahko dodamo vodo in pobrisati. 4. ga je mogoče upravljati z daljinskim upravljalnikom. 5. večje baterije s kapaciteto 2500 mah. 6. stranska krtača +)

Poglejte tudi
8Pcs Hepa Filter je Združljiv Za Xiaomi Dreame D9 Robot sesalnik Pribor Deli Kompleti
€20.75 €13.28

(1:uporablja model: primerna za dreame d9 robot sesalnik 2:hepa filter: predvsem vlogo prahu preprečevanje, lahko prestrezanje veliko količino smeti in odpadkov 3:vakuumske del tip: filtri 4:vrsta: sesalnik deli barva: bela material: plastika vsebina paketa:8 x hepa filter samo zgoraj paket vsebine,)

Poglejte tudi
5200Pa Brezžični Avto sesalnik Močna Sesalna Prenosni sesalnik Dvojno Rabo, Mini Ročni Čiščenje za Avto Dom-B
€39.66 €26.58

(1. izdelek je kompakten in enostaven za shranjevanje.to je enostavno, da ga v avto z majhno količino, in to ne bo pnevmatike roke za dolgo časa, in to je zelo priročen za shranjevanje in prevoz. 2. 3 sekunde hitrost izpušnih plinov in enostavno sesanje.prihaja z , ki jih lahko enostavno pritisnete in izčrpan hitro, brez potrebe po črpalka zraka. 3.)

Poglejte tudi
Preproga posebno čiščenje pralni 800W komercialne hotel močno čiščenje 15000Pa sesalna integrirana
€739.76 €458.65

(preproga posebno čiščenje pralni 800w komercialne hotel močno čiščenje 15000pa sesalna integrirana ime: preproga čiščenje stroj model: moč armatura za hišne živali moč: 800w napajalni kabel: 6,7 m velikost: 38*25*111cm sesalna: 15000pa napetost: 220v-240v teža: 5.47 kg čista)

Poglejte tudi
Domači Industrijski Komercialni Letalski Čistilec
€2 523.85

(opis izdelka profil podjetja pakiranje & dostave certifikati razstava faq v1. želim več slogov, kako lahko dobim najnovejši katalog za vaše reference?a: lahko nas kontaktirate po elektronski pošti, vam bomo naš najnovejši katalog glede na vaše informacije.q2. lahko dodate lastne logotip na izdelku?a: da.nudimo storitev dodajanje strank logotip.obstaja)

Poglejte tudi
1/2/3PCS prinaša dobička Auto Vakuumske Super Sesalna Ročno Vakuumsko Prenosni Univerzalni Akumulatorski Ročni Auto Vakuumski Avto Dodatki
€305.06 €213.54

(1/2/3pcs prinaša dobička auto vakuumske super sesalna ročno vakuumsko prenosni univerzalni akumulatorski ročni auto vakuumski avto dodatki opis: ime izdelka: vozilo vgrajeni sesalnik velikost izdelka: 6.2 * 6.2 * 31.4 cm neto teža: 360 g bruto teža: 465g vzdržljivost: 60 minut sesalna/moč: 400000 prah)

Poglejte tudi
Glavna Krtača Filter Gospodinjskih Čistil, Orodje Garniture Deli Robot Sesalnik Pribor Primeren Za Roborock V5
€12.17 €9.74

(nežno in občutljivo, zelo ujema z opremo. čiščenje dodatki, da bo vaš dom robot opravlja na svojih najboljših. v, da bi dosegli najboljše čiščenje in filtriranje učinek, čiščenje pripomočkov, je treba zamenjati vsake 2-3 mesece glede na pogostost uporabe. enostavno in učinkovito odstrani umazanijo, prah in umazanijo)

Poglejte tudi