Cena €27.52 €36.69

Celoten opis

Spoštovani kupci , Dobrodošli na moji trgovini , ki je po meri izdelka

Kako naročiti?

1: izberite velikost, ki jo potrebujemo v prvi atribut

2: nato izberite številko, ki jo potrebujete

3: izberite vaš način prevoza

4: če potrebujete drugo velikost, DODAJTE V KOŠARICO, bodo združene v red in se naselili v nakupovalni VOZIČEK

Opomba :

1.Zaradi različnih spremljanje in termalnih ali svetlobni učinek,in površina mouse pad je krpo in je zrnje.dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.

2.ko prejmete vaš paket,ga odprete lahko se samo malo vonj,vendar je nestrupen.odnesite jo na zračen kraj nekaj dni,pa bo bolje.

3. Zaradi ročnega merjenja in rob je zaklepanje z nit , velikost ima lahko 1-2 cm odklon.

Pošiljke : 1 naslov za dostavo: Bomo ladja po privzeti naslov, ki ste ga dal in prosimo, poskrbite, da je naslov pravilen. 2 Najbolj naročila, bo poslana v roku 3-7 delovnih dni po plačilu potrditev.Če obstaja izjema, prosimo, da nas je objavil pusti sporočilo. 3 Ko prejme blago, prosimo preverite, ali je paket, ki je lomljen in blaga je v REDU.Če je zlomljeno zaradi pošiljke, vas prosimo, da fotografije in sporočilo nam.Funkcije: 1: Zasnovan za Igralce, veliko se uporablja za home office desktop mouse pad. 2: Podpira polno-velika tipkovnica z več kot dovolj za miško, tipkovnico. 3: Nizka Frtion: Gladko Površino Za HITROST,Anti-slip Gumo znanja.Garancija gladko in enostavno gibanje in visoko natančnost. 4:Narejene iz naravne gume in gladka tkanina, mehko in udobno.Visoko kakovostnega materiala, bolj trpežne.

Specifikacije

  • Podpora: Dropshipping in Hitra dostava
  • Feature17: PC Iger na srečo Trajno PC Anti-slip Miško Mat
  • Function15: Non-Slip Desk Dodatki
  • Feature23: Računalnik mat XXL Velike mause p
  • Feature4: Okrasite Mizo Doma In pisarne
  • Izdelkov Stanje: PARK
  • feature7: Samll Desk Pad Mat preprogo deskpad
  • Feature25: muismat pc gamer completo mousepad xxl
  • Feature16: Urad Za Prenosnik Desk Organizator
  • function1: Non-Slip Nemoteno Udobno za roko
  • feature9: Gaming miška ploščica Mausepad Mouse Pad Igralec
  • Blagovna Znamka: NBDRUICAI
  • Feature2: PC Iger na srečo Trajno PC Anti-slip Miško Mat
  • feature13: Gabinete Pc Gamer Računalnik Mousepad
  • feature11: Anti-Slip Laptop PC Miši Pad Mat
  • Slog: mouse pad anime, Diy Moda Kawaii Risanka Igre Anime
  • Feature14: Tapis de souris Mausepad
  • Paket: Da,
  • Feature19: Okrasite Mizo Mat Domov In Pisarne
  • Material: Gume, Naravni kavčuk
  • Feature1: Urad Za Prenosnik Desk Organizator Mousepad
  • Feature22: Tabela mat Miško preprogo deskpad
  • Feature3: Logotip Tiskanja Tipkovnico Desk Mat
  • Feature24: Površine za računalniško miško tapis de souris
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: miško mat igre na srečo
  • feature10: Površine za računalniško miško tapis de souris
  • function2: Za Zaščito Pred Sevanjem
  • Feature18: Logotip Tiskanja Tipkovnico Desk Mat
  • feature6: Laptop Iger na srečo mat Lockedge Miši Mousepad
  • Feature20: Mouse Pad Kot Božično Darilo
  • feature12: DIY po Meri Prilagajanje Mouse Pad
  • feature8: Računalnik mat Priljubljena Desk Blazine
  • Feature5: DIY Design Vzorec Meri Miši Mat
  • Feature21: Laptop Iger na srečo mat Lockedge Miši Mousepad

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

TV LED Pasovi Palice Za Changhong C400F18E1CG01 C400F18E1CG02 LGU40D5TN Ozadja Trakovi RF-BS400S30-0701S-01 10 A2 4640D8001
€18.63 €14.72

(vrste opomnik ▶▶modela tv-ja, se lahko uporablja samo kot referenca, in modela tv-ja in zato morda ni natančen.ker isto tv (vendar različnih proizvodnih serij ali različnih področjih proizvodnje) lahko uporabite različnih svetlobnih lamel. ▶▶ morate odpreti tv ohišja in potrditi, da je osvetlitev svetlobe bar model kodo, priključek)

Poglejte tudi
K92F Trajne ruski/francoščina/španščina/Japonska/nemški/arabski/korejščina/italijanski Jezik Tipkovnice, Nalepke, Črno Belo Vodotesno
€0.42 €0.32

(opis: ootdty popolnoma nova in visoke kakovosti. funkcija: visoka kakovost tipkovnico nalepke, ki so posebej oblikovana za vse računalniki, namizni računalniki tipkovnice. tam so osmih jezikih: ruski, francoski, španski, japonski, nemški, arabski, korejski, italijanski, za katerimi lahko izbirate. preprost)

Poglejte tudi
Original Valorant Keycap 4keys Igra Vlogo Prosojno Mehansko Tipkovnico Spretnosti Skp OEM Profil ABS Dye Sub Keycap Darilo za Gamer
€12.41

(original valorant keycap 4keys igra vlogo prosojno mehansko tipkovnico spretnosti skp oem profil abs dye sub keycap darilo za gamer tehnični podatki ime proizvoda: valorant izvirni tipkovnice keycap barva: omen,žajbelj,killjoy in tako naprej....material: smole paket vključuje: 1 pc valoant keycap izdelka velikost:12*12*9 mm f unction 1.namizno dekoracijo)

Poglejte tudi
3D Miška Ploščica Incineroar Anime Krznen Zapestje Ostali Desk MousePad Mat Igralec Opremo
€205.81

(opis: meterial:narejen iz silikona in premium lycra tkanine, nestrupena in non-slip design:ergonomsko zasnovan tako, da zagotavljajo udobno podporo za zapestje postopek: uporaba high-definition toplotni prenos tehnologije naredi barve in podrobnosti izdelka zelo dobro prilagajanje: podpora produktov.morate poslati po meri slike)

Poglejte tudi
5X 24 Pin 14 Pin ATX PSU Glavni Napajalni Adapter Pleteni Sleeved Kabel Za IBM Lenovo RAČUNALNIKE In Strežnike 12-Inch(30 cm)
€23.51 €15.05

(5x 24 pin 14 pin atx psu glavni napajalni adapter pleteni sleeved kabel za ibm lenovo računalnike in strežnike 12-inch(30 cm) dropshipping podporo in wholesaling. 100% prvotne in dobre kakovosti s prosto po-prodaje garancijo. [24p - 14p]24 pin konec priključite v standardnih 24 pin atx napajanje, 14 pin konec priključite v ibm/lenovo)

Poglejte tudi
2023 Zunanji Digitalni smartwatches Osvetljen kompas odštevanje Budilka 100% Silikonski Trak šport Pametno Gledati Za Moške Potapljanje
€1 245.49

(2023 zunanji digitalni smartwatches osvetljen kompas odštevanje budilka 100% silikonski trak šport pametno gledati za moške potapljanje izdelka parameter dimenzije dia47xt15mm barometer 300-1100hpa neto teža 123g baterija cr2450 zaslon fstn zaslon watch primeru iz nerjavečega jekla opis izdelka nepremočljiva 100m temperatura -20--60°c scuba)

Poglejte tudi
16 SATA 3.0 Priključek za PCI-Express PCI-E 1X Širitev Riser Card 6Gbps Za Trdi Disk
€52.59 €49.96

(opis: 1. 16 sata 3.0 vmesnikov pci-e 2.0 specifikacijo, ki podpira 16 trdi disk sata povezave, in hitrost prenosa, ki lahko dosežejo 6gbps. 2. pci-e x1 vmesnik je mogoče enostavno razširiti tako dolgo, kot matično ploščo ima pci express x1/x4/x8/x16 slot, plug and play, udoben in hiter. 3. zlitine hladilnega telesa, da se zagotovi stabilno)

Poglejte tudi
Sexy Gola Punca Fiona Frost Vohun x Družino Anime 3D Mouse Pad Zapestje Ostali Desk MousePad Mat Igralec Opremo
€205.81

(opis: meterial:narejen iz silikona in premium lycra tkanine, nestrupena in non-slip design:ergonomsko zasnovan tako, da zagotavljajo udobno podporo za zapestje postopek: uporaba high-definition toplotni prenos tehnologije naredi barve in podrobnosti izdelka zelo dobro prilagajanje: podpora produktov.morate poslati po meri slike)

Poglejte tudi
KEMBONA 5 v 1 Zvezdišče USB 3.0 Tip C Z 2 USB 3.0 Tip C SD TF Card Reader Polni Vmesnik za MacBook Pro Tip-C HUB
€44.18 €34.45

(kembona 5 v 1 zvezdišče usb 3.0 tip c z 2 usb 3.0 tip c sd tf card reader polni vmesnik za macbook pro tip-c hub značilnosti: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti. 1. moč: napetost: usb-c moč dostave (pd) za macbook, chromebook pixel in drugih usb-c naprav, ki lahko hkrati za prenos podatkov in polnjenje naprave. 2.)

Poglejte tudi
Združljiv Z Logitech MX Navpičnem/Dvignite Navpično Brezžično Miško za Shranjevanje Primeru Iger na srečo Primeru
€4.15 €2.70

(nova in visoke kakovosti! material: eva velikost: 14.5*10.2*10 cm mx vertikalno skladiščenje vrečka 12.5*9.5*9 cm dviganje vertikalno skladiščenje vrečka barva: črna uporabe: skladiščenje vrečka uporaba: logitech mx navpičnem/dvigalo wireless mouse opombe: 1. prosimo, dovolite)

Poglejte tudi
8GB DDR2 667Mhz RECC RAM Pomnilnika+Hlajenje Telovnik PC2 5300P 2RX4 REG ECC RAM Pomnilnika Strežnika za
€15.18 €11.39

(1. sprejel visoko kakovostnih elektronskih komponent in natančnost procesa, za trajnost 2. enotni zmogljivosti in ddr2 667mhz delovna frekvenca 3. delce, ki naredijo izdelek bolj stabilno vožnjo 4. strokovno načrtovanje in stabilno delovanje, enostavna za uporabo 5. namenjen pomnilnika strežnika, podporo delovne postaje,)

Poglejte tudi
1pcs USB 3.0 Desno 90° Kotne Moški na Mikro Levo pod Kotom B Moški Podatkovni Kabel 27 cm
€3.61

(usb 3.0 desno 90° kotne moški na mikro levo pod kotom b moški podatkovni kabel pogoj: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti količina: 1 kos spec: nova generična usb 3.0 a moški desno pod kotom na mikro b moški levo pod kotom kabel .ponuja pretok do 5gbps ko je uporabljeno z usb 3.0 gostitelja in naprave priključek: usb 3.0 a moški desno za 90 stopinj)

Poglejte tudi
Avdio in Video posnetki Kartico 1080p Video Naprave za Zajemanje Full HD Voznik-brezplačno Snemanje Kamere za Igre Za Snemanje Živo
€9.75 €5.36

(opis: video capture card je v celoti digitalne slike in zvoka, prenos vmesnik, ki lahko posredujejo high-definition audio in video signalov prek usb 2.0 in lahko zajame high-definition audio in video signalov iz naprav, kot so igralne konzole.ta naprava lahko prenosa signala bolj gladko in bolj stabilen. značilnosti: ● združljiva)

Poglejte tudi
Japonski Umetnosti Mouse Pad Suši Mousepad Podjetje Veliko Mizo Mat Non-slip Miško Preproge 900x400 Igralne Preproge PC Gume Tipkovnico Preproge
€10.28 €5.34

(opis: ne zbledi in stroj 100% popolnoma nova in visoke kakovosti to pisano in živo, nikoli ne zbledi, anti-skid in vodotesen in enostaven za prevoz lahko enostavno zvije brez opravljanja prostor obstaja dvanajst velikosti so na voljo za vaša izbira. lahko okrasite namizje z miško in ustrelil. lepe)

Poglejte tudi
USB C Hub HDMI-združljiva kartica z Ethernet, Tip C Hub, da 4K, 2 USB 3.0 Ports, PD Polnjenje Vrata, SD/TF Card Reader
€48.93 €34.25

(paket vključuje: 1 kos usb hub izdelek, ki bo nadgrajen nenehno, videz in barva se lahko spremenijo, prosim, ne moti.in traja upoštevati preden postavite vrstnem redu, če imate zahtevo za barve ali videza. 1: tip-c hdmi vmesnik + gigabitno mrežno kartico + 2 vrat usb3.0 + pd vmesnik + sd/tf kartico v režo 2: hdmi2.0 vmesnik: podpora 4k/2k&30hz osveževanja)

Poglejte tudi