Cena €24.50 €35.51

Celoten opis

200PCS Možganov Lase Catcher Tuš Možganov Lase Past Kopalniški Pripomočki za Enkratno uporabo Tuš Možganov Lase Catcher Mreže Nalepke

Nudimo popust za velike količine.Dobrodošli v stik z nami!

[Izdelku podrobnosti]: netkane tkanine z močno samolepilna podloga,za enkratno uporabo talnih odtokov neto vrečko.Velikost: 15 x 15 cm / 6 x 6inch (L x W).

[Za enkratno uporabo]: razpoložljivi lase lovilcev lahko učinkovito ujeti lase in preprečuje, da bi kanalizacije od tega, da je blokirana; To se lahko zavrže po uporabi, in zamenjali z novim, v vsakem trenutku, kar je priročno, hitro, higienski in čisto.

[Pametno Načrtovanje]:luknja je v redu in lahko učinkovito prestrezanje lase in drugih predmetov brez vpliva na hitrost puščanja vode; enostaven za uporabo, izdelki za enkratno uporabo lahko vrže stran na kateri koli čas po uporabi.

[Vodotesno Lepilo]: Močan vodotesno lepilo zagotoviti lase hatcher, da ostanejo v veljavi tudi v vodo več tednov.Izdelek palice zelo dobro za vse vrste površinskih ali je kovinsko, plastično ali ploščice.Nasvet: vzemite off, če je mokro za enostavno odstranjevanje.

[Široko Uporabo]: Enkratno uporabo možganov las za zbiranje trave lahko uporabljajo za vsak kotiček vaše hiše, vključno z umivalnik, kad, kuhinja, kopalnica, pralnica, itd.

Barva: bela

Material: netkane tkanine

Vsebina Paketa:

200 x Talni odtok nalepka

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Nas

Nudimo dober izdelek, z najboljšo ceno,zagotavljamo podporo Debelo/Drop Shipping Order

1. Za Padec Ladijskega prometa naročilo, prosimo pripombo"dropshipping, da" bomo, da ima prednost.

2. Za Veleprodajno/Padec Dostava za naročila, če imate kakršnekoli ideje o ceni ali paket,kontaktirajte nas vnaprej,vam bomo najboljšo storitev za izpolnitev vaše zahteve.

O Plačilu

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilu, prosimo, obrnite na Zelisca-prijozici.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

O Pošiljk

1.Bomo poslali naročila ASAP v roku 2-5 dni(razen vikendi in nacionalni prazniki) ko je vaše plačilo je običajno konča.

2.Prosimo, vpišite vaš celoten naslov za dostavo s pravilno telefonsko številko in poštno številko, še posebej Rusija in Belorusija kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3.Prosimo, upoštevajte, da ne bomo odgovorni za carine.Prosimo vas, carinjenje sami.

4.Nudimo tako post dostava in express shippings.Za večino držav, post dostava traja približno 25-35 delovnih dni, in več, za nekatere države, kot so Brazilija, Peru.

Express dostava vključila DHL, EMS, Zelisca-prijozici.si Premium Dostava in Posebne Linije, kot Aramex.To traja približno 7 dni.(To bo zamude, če je vaša država izpolnjujejo nekatere težave,Delavec stavke,vreme problem in tako naprej.)

O poprodajnih Storitev

Smo zanesljiv prodajalec in imamo strokovno poprodajne storitve za vse naše navade.Če obstaja kakršno koli vprašanje o da,prosimo, obrnite na nas vnaprej ,mi bo vedno tukaj, dokler ne boste dobili vesel odgovora.

O Povratne Informacije

1. Prosimo, preverite paket in elementa, ko boste dobili skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

2. Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

3. Če ni problem, prosim, pustite nas 5 star pozitivne povratne informacije.

Vaša izjava je naša največja motivacija ! ! !

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Desno Kolo Motor Za Eufy Robovac G10 30C 35C 11s Za Conga 1090 950 Robot sesalnik Pribor Gospodinjski Orodje, Rezervni Del
€248.99 €126.93

(podrobnosti: *popolnoma nova in visoke kakovosti *iz visoko kakovostnega materiala, bolj trpežne. *pomoč robot za sprehod *primerni za eufy robovac g10 30c,35c,11s za conga 1090 950 sesalnik *barva: črna(kot slike prikazujejo) package vsebina: 1*desno kolo opomba: realne barve izdelka je lahko)

Poglejte tudi
Pregledna Loterija Polje Pisarne Pripomočki Papir Primeru Posodo Aluminij Zlitine
€221.55 €99.70

(opis narejen iz materiala premije, loterija polje je trpežna, z izvrstno videti.to pregledno polje je odlična rešitev za organizacije, vključene v sklad za ozaveščanje, ki v iskanju donacij, gospodarstvo srečelov, zbiranje nasvetov za osebje in podobno dobro deluje. značilnosti -barva: naključno barvo -material: aluminij)

Poglejte tudi
Močno Rub Rub Bliskavice Artefakt, Grmišča, Goba Piling Baby Kopel Brisačo Kvadratnih Kopel Obrišite Kopel Oskrbo Gospodinjstva Zbadanje Blato Goba Baby
€1.44 €0.64

(močno rub rub bliskavice artefakt, grmišča, goba piling baby kopel brisačo kvadratnih kopel obrišite kopel oskrbo gospodinjstva zbadanje blato goba baby opis: teža: 0.08 kg izdelek prostornina: 12 cm, * 6.5 cm * 2,5 cm kategorija izdelka: kopalna kad žogo/kopel obrišite/kopel cvet material: pva primerno)

Poglejte tudi
2X Pokal Pranje,iz Nerjavnega Jekla Samodejni Pokal za Pranje Stekla, Čiščenje Rinser Bar Rinser Stekla Rinser
€92.18 €70.98

([premium quality]izbranih visoko kakovostnega nerjavečega jekla materialov, močan in vzdržljiv, dolgo življenjsko dobo.je anti-rje, za preprečevanje korozije in enostavno čiščenje. [močan rinser]sprejme visokotlačno čiščenje, podpira multi‑angle pranje, dober čistilni učinek, praktičen in udoben.močni vodni curki temeljito sperite)

Poglejte tudi
Električna zobna ščetka Mi Smart Zobno Ščetko Pisane za ponovno Polnjenje Nepremočljiva zobne ščetke glavo Rack Dodatki Set Za Kopalnico
€543.10 €271.54

(namestitev opomba: (1) prosimo, bodite prepričani, da pazi za namestitev video pred montažo.po obliž se namesti na steno, stisnite ga potisnejo zrak v popravek. (2) namestitev steni mora biti ravna in trdna steklenih, keramičnih ploščic in druge stene.neenakomeren in nestabilno stene, kot so apno stene, poslikane stene, ozadje, itd.,)

Poglejte tudi
12 Inch Wide Silikonsko Lepilo Mehke Gume Lepljenju Roller Squeegee Rolling Kolesa Anti-Statični Lepljivo Deadener Brez Motornih
€28.08 €21.63

(je zelo primeren za filme, ki so varno prilepili na avtomobile, windows, in lcd zaslone. silikonska valja se lahko preprosto premaknete na kateri koli površini.so dovolj mehak, da se ne poškoduje. to lahko učinkovito pritrjena na okno film ali lcd-zaščitno folijo ali drugih filmskih vlog, in se lahko uporablja tudi za lepljenje las, šal,)

Poglejte tudi
10000 Tekme, Kerozina, Vžigalniki, Ustvarjalni, Osebno, Modi, Zunanji Prenosni Darila
€169.47 €84.73

(logistika informacije poizvedbo spletno stran: www.17track.net bodite pozorni: prosimo, upoštevajte, da nekatere slike so lahko nekoliko prilagoditi v skladu s platformo politike, kot je npr. vzorec ali velikost.za realne slike, lahko posvetuje s prodajalcem, ali imajo pravi predmeta kot merilo.hvala vam za vaše razumevanje.bomo tako vesel, da sprejmete)

Poglejte tudi
Zaščito motorja Filter Izpušnega Filter Set Za Bosch Serije 2 BGC05A220A, BGC05AAA1, BGC05AAA2, BGS05A220, BGS05A221, BGS05A222
€19.69 €9.84

(značilnosti: * popolnoma nova in visoke kakovosti *izdelan iz visoko kakovostnih materialov, bolj trpežne *lepe in občutljivo, zelo ujema z opremo *pomaga očistite sesalnik in naredi vaše življenje bolj zdravo, *pomaga pri nas vodi proč od doma prah, cvetni prah in plesni spore *enostaven za namestitev,)

Poglejte tudi
Večnamenske Tekočine Za Čiščenje Ščetko Samodejno Mehko Krtačo Za Čevlje Artefakt Čevelj Krtačo Za Čevlje Pranje Krtačo Gospodinjski Krtačo Oblačila
€2.87 €1.86

(material: ps+abs velikost: približno 12 * 6.5 cm barva: bela, rumena količina: 1pcs paket vključuje: 1 ščetka za čiščenje)

Poglejte tudi
2PCS Motocikel dežni Plašč /Conjoined dežni Plašč/Kombinezon Moških In Žensk Fisija Dež Obleko Dež Plašč XL, Črna & Armygreen
€67.64 €40.58

(2pcs motocikel dežni plašč /conjoined dežni plašč/kombinezon moških in žensk fisija dež obleko dež plašč xl, črna & armygreen 2 kos dežni plašč: 1 x črn dežni plašč & 1 x armygreen dežni plašč tip: dežni plašč izdelek: dežni plašč starost: izobraževanje odraslih barva: armygreen+črna material:)

Poglejte tudi
Paket Mikrovlaken Ženiljska Kopel Mat, 17" x 24" in 21" x 34", Bela
€225.46 €173.61

(razvajajte svoje noge, ki jih stopil izpod tuša in na luksuznih z mehko 2-pack ženiljska rezancev z nedrsečo podlago kopel mat določi amrapur tujini.ta set vključuje 17x24 palčni & 21x34 palčni kopel preprogo, ki so ne le udoben na dotik, vendar so tudi vpojne in trpežne.te kopeli preproge so poleg tega na voljo v različnih barvah, kar ti stilsko)

Poglejte tudi
Modna dežni plašč električna kolesa baterije avto celotno telo, dež dokazilo ženski kolesarski moški kolesarski plašč srčkan poncho nepremočljiva
€32.84 €22.99

(modna dežni plašč električna kolesa baterije avto celotno telo, dež dokazilo ženski kolesarski moški kolesarski plašč srčkan poncho nepremočljiva opozorilo 1.ta izdelek je poslana s posebno kitajsko mesto.ko je skupno, da je pod 5usd, zagotavljali bomo številko za sledenje,vendar to ne more biti spremljana v vaši državi.ko da)

Poglejte tudi
Prenosni Gladko Odstranjevalec Za Oblačila Puh Tkanine Brivnik Preprogo Plašč, Jopica Dezintegratorjev Tkanine Brivnik Krtačo Očistite Orodje Za Krzno, Odstranjevalec
€40.19 €19.70

(značilnosti: 1. hitro britje brez poškodb tkanine, da bi novo življenje na stare tkanine, in jih hranijo čisto, mehko in sveže.odstranite mucke in puh iz, zavese, preproge, tapetništvo, itd 2. vedno je elegantna - obnovi oblačil in tkanin na svoj novi videz, kot nalašč za odstranjevanje puhasto kroglice iz oblačila, tudi na kavč.uporabiti)

Poglejte tudi
Kuhinja Vpojne Mat Non-slip Diatom Blato Talna Obloga Spalnica, Dnevna Soba Dolgi nočni omarici Preprogo Koridor Stroj Preprogo
€372.74 €223.64

(tehnika : stroj, ki številka modela : jj7232221 slog : sodobno vzorec : geometrijski funkcije : eco-prijazen material : guma uporaba : kopalnica blagovna znamka : dzq poreklo : celinska kitajska cn : zhejiang 【 mehko in hitro sušenje 】: kopalnica mat je sestavljena iz 4)

Poglejte tudi
10 Kos Rolka, Čistila Za Gospodinjstvo, Potrebščine Za Umazanijo Odstranjevalec Čiščenje Radirka
€4.05 €2.43

(opis: premium material: to čiščenje radirka je narejen iz premium gume material, kar zagotavlja trpežnost. prenosni: zaradi svoje kompaktne velikosti, to čiščenje radirka, je zelo prenosljiv in priročno za izvajanje. praktična: ta čiščenje radirka lahko čisto majhnega kraja avtomobila, ki je zelo prenosljiva. splošno)

Poglejte tudi