Cena €2 306.32 €3 909.02

Celoten opis

Opis Izdelka

Kos: KOS 5044

5044 KOS dobra kvaliteta opeke

PDF navodilo

OPOMBA !

Izdelek paket ne vsebuje nalepke in je v elektronski obliki tiskanih.

Tiskani deli so nadomesti z redno deli in ne vsebujejo dodatne opreme drugih proizvajalcev.Priročnik in ometi so samo za referenco in se ob upoštevanju dejanskih deli paketa.

Ta izdelek je MOC proizvoda in ne pridejo papirja ročno.Po predložitvi vaše naročilo, vas prosimo, navedite e-poštni naslov in vam bomo poslali elektronsko brošuro v vaš e-poštni naslov.

Vsi deli so kakovost preveriti pred dostavo, tako da, če boste našli nekaj manjkajočih ali poškodovanih delov, ne skrbite.Prosimo, pišite nam in bomo jih poslali, da boste takoj brezplačno.

O Povratnih informacij Prosimo vas, da nas kontaktirate pred odhodom Nevtralne ali Negativne povratne informacije.

Kot resen in odgovoren prodajalec,, bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.

Vaš komentar je zelo pomembno v naši poslovni uspeh.

Če ste zadovoljni z nakupom in našimi storitvami,vas prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s splošno Podrobna Prodajo Rating (DSR) 5,Hvala vam!

O shippment

1.Dostava Po Celem Svetu.

2.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.KUPCI BODO ODGOVORNI ZA LADIJSKI PROMET TEŽAVE, KI JIH POVZROČAJO NAPAKE, V ZIP KODO, NASLOV, ITD.

4.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5.Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Returen in vračilo

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3.Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Zelisca-prijozici.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4.Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Prosimo, upoštevajte,

Če so kakršne koli težave z našimi izdelki in logistiko, vas prosimo, da nas obvestite in vam ponujamo najboljšo storitev.

Če obstaja kakršen koli problem po prejemu theproduct.Se nemudoma obrnite na nas.Mi vam bo dala odgovor v 24 urah.

Če deli manjkajo.Prosimo, bodite prepričani, da bom poslal nekaj nadomestkov.

Debelo je dobrodošel.Sledite naši trgovini, boste lahko uživali več popustov, in vaše dobre povratne informacije bodo cenili.Najlepša hvala!

Specifikacije

  • Črtna koda: No
  • CE: Certifikat
  • Material: plastični
  • Plastika Tip: Abs
  • Block Velikost: Majhen gradnik(Združljiv z Lego)
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Spol: Unisex
  • Vrsta: Abs
  • Priporočamo, Starost: 12+y, 18+, 14+y
  • Opozorilo: Priročnik PDF brez nalepke, No paper knjiga, Ponudba PDF Vodnik po E-pošti
  • Številka Modela: 1

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Zegao Q6003-6004 tri spremenljivke mehanske dragon fant modrost zbrati gradnik igrače majhnih delcev lase pralni Ankylo
€77.99 €50.69

(pogoj: 100% čisto nov dostave brez original škatle , vendar z naroči ionov ti bloki so narejeni iz abs materiala.njegova varnost vključuje igrača varnostnih standardov in gb standardov v evropi in združenih državah amerike. prosimo, upoštevajte,: 1. ta blok se bo lahko uporabljajo s papirja ročno, prosim, ne skrbite.to vam)

Poglejte tudi
10pcs Temne Sile DARTH SIDIOUS CESAR PALPATINE Z KRALJEVE STRAŽE Sestavljanje gradnikov Opeke Star Ukrep Slika Wars Igrače
€25.15 €13.06

(podrobnosti o izdelku: model izdelka:vojak izdelek material:abs vsebina:10pcs številke višina:4.5 cm seznam vsebine:opeke, bloki)

Poglejte tudi
MOCPIXEL MOC gradniki Noben Človek je Nebo Rasamama S36 Vojaške Vojske Model Opeke Otroke, Izobraževalne Igrače, Fantje, Otroci Dekle Darila
€380.92

(prosimo, preberite me, preden vzpostavite red. 1.prosimo, da odprete parcelo v post častnik prisotnosti,če je pošiljka poškodovana ali prazno(ukraden),prosim, post office, ki zagotavljajo uradni dokument,še posebej zahtevek zahtevo papirja. 2.naši izdelki ne vsebujejo papir priročniki,ko boste lahko dobili blaga,nudimo qr kodo prenesete)

Poglejte tudi
Gradniki Technicalalalal DIY Plošče 4x8 polkrožno ploščo opeke 10 KOS Ustvarjalno Izobraževalne igrače za otroke 22888
€4.71 €3.30

(izdelek uvod ime izdelka:gradniki oprema diy izdelek material:abs de alta calidad y seguro característica: združljiv z večje blagovne znamke gradniki opomba naši trgovini lahko zagotovi dropshipping in na debelo,nekatere popust je na voljo za različno število proizvodov, ki ste jih naročili.dobrodošli, da nas kontaktirate)

Poglejte tudi
10pcs 8 cm 1:150 N Lestvici Plastični Model Drevesa Železnice Pokrajina Pokrajina Model Drevesa, Da Okrasite Model Zgradbe Progi
€49.13 €27.02

(izdelki zaslon --> izdelkov description --> podrobnosti: *model drevesa se uporabljajo za izgradnjo modela, vlak model railroad, mini wargame, itd. *primeren tudi za bonsaj krajine dekoracijo. *izdelano iz kakovostne plastike, nestrupena in trajne. *postavka stanje: novo blagovno znamko *material:plastika *)

Poglejte tudi
5 Kos 1: 150 Svetilke Model Vrtne Luči Postavitev Modela Vrt Postavitev Modela Stavbe Okras Pokrajine Opremo
€7.48 €4.86

(ime izdelka: dvorišče lučka modle značilnosti izdelka: nastavljiva osnovna višina napetost: 12v izdelek uporaba: uporabite pesek tabela scene, diy priročnik, mikro-krajina gradbeništvo opozorilo: pazite, da z električno energijo lestvica: 1/150 številka modela: ft-06 spol: unisex tema:arhitektura slog:sodobno barva:zelena material:kovina+abs velikost:8.3)

Poglejte tudi
Takom 2067 1/35 Lestvici prve svetovne vojne Težko Bitko Tank Mk.IV Moški Ženski 2 in1 Plastični Model Komplet
€52.84 €41.75

(takom 2067 1/35 lestvici prve svetovne vojne težko bitko tank mk.iv moški ženski 2 in1 plastični model komplet)

Poglejte tudi
Gradnik Opeke Vrtnice Sestavljen Šopek rož Ornament Valentinovo, Rojstni dan, Božič, Darilo Za Punco, Igrače 2 v 1
€6.67 €3.60

(dobrodošli v naši spletni trgovini! en rose je mogoče zložiti v dveh različnih oblikah., kar je zelo primerna kot darilo za otroke, in lahko kupite z zaupanjem. upam, da boste imeli dober čas z njim.)

Poglejte tudi
*Plošče 1 x 4 x 2* D043 20 kos DIY razsvetlil blok opeke del Št 14718 Združljiva Z Drugimi blagovne znamke
€2.86

(samozapiralni opeke, ki je združljiv z drugimi delci/ zgraditi vaš podobno/ če želite majhne, da manj kot moq ali mešana naročila , prosimo, da stik z nami. ime izdelka: diy razsvetlil blok opeke velikost: mm postavka opis: ti so blok opeke, ki so združljive z delci teža: g na pc pakiranja: paket v papir)

Poglejte tudi
Tamiya 70230 STONOGA ROBOT
€61.00 €48.80

(tamiya 70230 stonoga robot)

Poglejte tudi
RYEFIELD RFM MODELA RM-2005 1/35 Nadgradnjo Set za Pz.Kpfw.III Ausf.J - Nadgradnja Podrobnosti Set
€24.00

(ryefield rfm modela rm-2005 1/35 nadgradnjo set za pz.kpfw.iii ausf.j - nadgradnja podrobnosti set bodite pozorni : to je nadgradnja podrobnosti set (ne vsebujejo plastike model komplet ))

Poglejte tudi