Cena €4.30 €6.24

Celoten opis

Mini Žep Fan Ročni Prenosni USB Polnilne Risanke Mačka Ljubitelje Prostem Pisarna Mala Hlajenje Veter Namizni Električni Izklop Ventilatorja

Da Bi Opomnik:

1. Prosim, pustite nam sporočilo, ko naročanje in nas opominjajo, kakšno napetost in priključite opremo, ki jo potrebujete.Kot veste, različnih državah uporabljajo različne standardne vtiči in različnih napetosti .

2. Zaradi uporabe različnih serij blaga , včasih tovarne bo nadgradnja izdelka in sprostitev posodobljenih izdelkov.zato nekateri dostave postavke so nekoliko različnih barvnih slogov na stran podrobno ( vendar imajo enako funkcionalnost ).Vas bomo o tem obvestili pred odpremo.

3.Če ste naslov, ki je oddaljeno območje,kontaktirali vas,morate dodati USD 35 Dodatno ladijski promet pristojbina,če pa nisi odgovoril nas na čas in plačani za to,bomo izberite anther dostava metoda za vas.

4. O račun in deklaracija vrednosti , če imate posebne zahteve, ki se lahko obrnete tudi na nas ali pustite sporočilo v vrstnem redu.

Prosimo, da se vljudno opozoriti,navedenih izdelek proizvaja in distribuira v tujini in v skladu z zakoni svoje države izvora.

Opomba: Velikosti in barve je lahko nekoliko drugačna zaradi ročno merjenje in različnih svetlobnih pogojih.Hvala za razumevanje.

Specifikacije:

Napajanje: USB

Specifikacije: 138*78*28 mm,

Ime Izdelka: Žep Fan

Hrup: 36dB ali več

Nižje nazivna napetost: 5V

Izhod: 5V/1A

Vnos: 5 V/1A

Nazivna moč: 10W

Dovod zraka način: vklopite strani

Hitrost vetra prestavi: 3 prestave

Način delovanja: mehansko

Vgrajena baterija kapaciteta: 800

Vrsta motorja: brušeno

Število lopatic ventilatorja 7 listov

Shell proces: ABS

Barva: Roza, Bela, zelena

Številka modela: šest Žep

Package Seznam:

Majhen ventilator *1

Kabel za polnjenje, *1

Navodila *1

Spremljajo vas, da izpolnjujejo poletje

Izvajanje veter z vami ves čas

Pojdite ven nakupovanje ni več strah potenje ličila

Stati na mizo in uživajte

Vetrič mehko zvok tiho spremljajo ne moti

Majhen in kompakten, lahko stojijo na namizju za uporabo, bolj priročno

Posvečen mobilni telefon dock za vas rad gledal TV

Ročni/desktop/stojalo, ločitev znanja, ena stvar, večnamenski

Nežno, naravno, vetrič piha nežno

Mehki veter, ki piha iz vas naredi osveženo, naravne veter način je prost, da prilagodite hitrost vetra, in veter je občutljivo

3-hitrost vetra, da izpolnjuje vaše različne potrebe

1. prestava: Spanje veter

2. prestava: naravni veter

3. prestava: Močan veter

Brezskrbno vzdržljivosti način

Polnjenje prek kabla USB, vgrajen 800mAh baterijo je mogoče v celoti zaračuna za 1-3 ure.

Standard, Mikro USB kabel za polnjenje

Podpora za mobilne naprave moči, doma polnilnik, računalnik, USB priključek, avto polnilec in drugimi načini polnjenja, več kot

Vtič za polnjenje

Mobilno napajanje

Avto polnjenje glavo

Prenosni računalniki

Velikost dlani

Preprosto potovati z eno roko

Majhno in nežno, bolj prijeten, ne more biti odložil

Podrobno predstavitev

Stikalo z enim klikom delovanje

Tretji hitrost je na voljo

Cute ušesa design

Tri različne ušesa, izključno za vaš srčkan malo fan

Intimno nosilec za telefon

Priročen prenosni mobilni telefon, držalo za obe hlajenje in zabava

TIPS1:

1.Če ste ruske stranke, vam bomo poslali paket prek EMS. (Vključno z carinjenje in davkov).Čas je približno 30 dni. (Če je vaš naslov v samoti, to bo trajalo približno 55 dni)

2.Če ste kupcu v državi članici EU, ta metoda "meri s prodajalcem," je približno 60 dni po železnici in UPS. (Vključno z carinjenje in davka)

TIPS2:

1. Če je vaš naslov pripada samoti, boste morali plačati dodatnih US$40.00 ali pa nam pišite izbrati drug način dostave.

2. Prosimo, plačujejo davke in pick up paket po tem, ko paket prispe na lokalne navade.Nismo odgovorni za vse carine in uvozne dajatve.

3. Naš delovni čas: 9: 00-18: 30 Pekingu čas.V tem času vam bomo odgovorili na vaša sporočila takoj.Med odmorom smo morda ne boste mogli odgovoriti na sporočilo, prosimo za razumevanje.Vam bomo odgovorili v roku 24 ur.

Specifikacije

  • Nadzor Način: Mehanski Časovnik Za Nadzor
  • Velikost: <1050MM
  • Časovna Funkcija: Ni Čas
  • Veter Tip: Naravni Veter, Spanje Veter, Prevladujoče Veter
  • Številka Modela: 4156456
  • Vrtljive Krilne Količina: 7
  • Vode-pomanjkanje Energije-off Varstvo: No
  • Dovod zraka načinu: Vrtljive Krilne
  • Max. Moč: 20W
  • Povratne Obračanje Funkcija: No
  • Daljinsko Upravljanje Funkcija: No
  • Vir Napajanja: USB
  • Namestitev: Mini
  • Tehnologija: Drugo
  • Značilnosti: Prenosni
  • Vrsta: Hlajenje Samo
  • Življenjska Doba Baterije: 1-3 Ure
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • uporabite kraj: Dormitorij, Na prostem, Urad
  • Max. Časovna Omejitev: Ni Čas
  • Suspender Dolžina: Ne Suspender
  • Uporaba: 10㎡
  • Napetost (V): 5V
  • Hitrosti Ventilatorja: Tretji Prestavi
  • Rotacija Način: Brez Vrtenja
  • Moč (W): 10W
  • Blagovna Znamka: CJHZYG
  • Material: plastični

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

W8KC Astronavt Poletje Mini Fan Ročni Listov Manj Keychain Prenosni Ventilator
€19.84 €9.92

(značilnosti: ootdty bivanje kul na-iti s prostorom človek fan keychain, featuring 3 hitrosti in hrupa,-zmanjšanje tehnologije. iz trpežne plastike, ta ventilator, je 360-stopinjski izstopu zraka za maksimalno hlajenje moč. z vami na prostem-dogodki, medtem ko potujete ali ga uporabljate na vaši mizi za udobno bivanje)

Poglejte tudi
Nihanje Ventilator z Daljinskim upravljalnikom
€688.24 €529.94

(40-palčni circulator z možnostmi.vam ponuja izbiro 's podpisom močan vso sobo kroženje zraka ali kul, pometanje gibanja zraka od nihanja na povpraševanje, 4t vam daje prožnost, da krožijo po zraku, kako se želite v skoraj vsak prostor.za vaše udobje v skladu s 4 nastavitve hitrosti in varčevanje z energijo 3-12 urni časovnik.priloženi daljinski)

Poglejte tudi
Xiaomi Električni Žebelj transportno letalo 2v1 USB Polnilne Poliranje Samodejno Žebelj transportno letalo s Svetlobo Baby Odraslih Brivnik Nohtov Rezalnik
€173.95 €121.76

(xiaomi električni žebelj transportno letalo 2v1 usb polnilne poliranje samodejno žebelj transportno letalo s svetlobo baby odraslih brivnik nohtov rezalnik izdelek parametrov: barva: bela material: abs nazivno napajanje: 5v=0,3 polnjenje vmesnik: tip-c zmogljivost baterije: 500mah prestavi mesto:)

Poglejte tudi
Kinscoter Home Električni Grelec PTC Keramični Grelni Tiho Nastavljiv Električni Ventilator Električni Grelec Za Spalnico OfficePortable
€74.67 €43.31

(dobrodošli v humi trgovini.o tem izdelku 【keramični toplote elementi】keramični majhen prostor, grelniki so hitro za ogrevanje, proizvodnjo obilje toplote, brez odprtih kolobarjih, in so dolgo obstojni.učinkovito prostor grelec traja le nekaj sekund, da se segreje toploto za relativno prenosni prostori, ki ponujajo a udobno in dosledno temperature 【compact)

Poglejte tudi
30PCS CPAP Filtri Za družbo Respironics Premium Pene Filter In Ultra Fine Filtre Respironics M Series
€6.21 €4.09

([združljiv & odlično prilegajo z različnimi spanja oprema, stroji]- paše za vse respironics m series, za pr sistem ene serije, za sleepeasy stroj!vsak filter, ki bo ustrezal vašim pralni natančno. [premium kakovosti cleanflow technolgy]- večkratno uporabo črna pena filter je, da blokira velikih delcev, razpoložljivi bela ultra fini filter)

Poglejte tudi
Gospodinjski povratne osmoze filtrirni sistem vodo, čistilec
€738.09

(gospodinjski povratne osmoze filtrirni sistem vodo, čistilec opis izdelka ro vodo filtrirni sistem th je obratno osmozo sistem opremljen s 5-stopnje telesne filtrirnih materialov, do 0.0001 micron & učinkovito zmanjšuje škodljivih nečistoč, struženje navadne vode iz pipe v vodo, da narave, namenjeni za nas napitek, sveže, naravno,)

Poglejte tudi
16" Podstavek Ventilatorja Z Namizje Stolp Multi-Directional Fan Snop
€597.97 €418.58

(podrobnosti izdelka lasko 16 nihanje podstavek stojala za 3 hitrosti ventilatorja, model #s16500, črna z lasko namizje vetrnih stolpov nihanje multi-directional 2-stopenjski ventilator, model #t14305, črna, snop uživajo svež vetrič v vsaki sobi s 16-palčni črno stojalo, podstavek ventilatorja za lasko.to je super za uporabo v trgovinah,)

Poglejte tudi
USB Zračnega Hladilnika Svetlobe Coolring Fan Vlažilnik za Namizni Urad Spalnica Soba Avto
€40.31 €33.05

(to je kombinacija zraka, hladilni ventilator, vlažilnik, vključuje ventilator in led nočna lučka. dodate lahko čisto vodo za vlažilnik funkcijo, ali dodaj aromaterapevtska olja za aromaterapijo funkcijo. uporablja se lahko tudi kot delovni fan, ko ni vode. večje zmogljivosti 700 ml vode, cisterne lahko shranite več vode, da)

Poglejte tudi
Zmogljivosti Kompaktnih Pralnica za Lase, Trmast in Enostaven za Uporabo, Prenosni Oblačila za Lase Pralni za Majhne Prostore, RVs in Apartmaji Quie
€1 830.99 €1 409.86

(prostor prijazno: ta prenosni za lase je majhen & lahki design, ki tehta samo 37.7 funtov, a velike zmogljivosti polno 9 lb(mokra oblačila).primerna za uporabo v rv, stanovanje in druge majhen prostor.prav tako se lahko uporablja kot pomožno za lase za obstoječe pralne stroje. odlično učinkovitost: svoj\ \ \ \ 's run hitrost okoli 60 decibelov,)

Poglejte tudi
Infrardeči Quartz Kamin Peč s 3D Učinek Plamena, Črna
€1 782.89 €1 372.83

(5.200 pa btu grelec zagotavlja dodatni pas za ogrevanje do 1.000 kvadratnih metrov, da prihranite denar patent 3d plamen učinek tehnologije funkcije realne plameni, ki so ples, in za dnevnikov, vključno s petimi, nastavljiv barvo, svetlost, in nastavitve hitrosti infrardeči quartz toplote pomaga ohranjati naravno vlažnost v zraku, ki nastanejo)

Poglejte tudi
Strop - Vključuje Integrirano Zatemniti LED Light Kit - Tri Reverzibilna Rezila, google Chrome Zaključek
€655.10 €504.43

(30-palčni notranji strop s 4 nastavitve hitrosti; primeren za prostore do 100 kvadratnih metrov (10 x 10 metrov) zanesljiv, miren motor prinaša močan gibanja zraka; obratno funkcijo za poletje/zima uporabo high-speed nastavitev prinaša 1816 cfm pretok zraka, 53 cfm/w pretok zraka učinkovitosti, in 34 vatov energije (brez luči) chrome)

Poglejte tudi
Mini Ventilator 220V Stenske Električni Grelec Doma in v Kopalnici Električni Grelec Pozimi Dojenček Kopanje Artefakt
€55.79 €37.94

(midea grelnik kopalnica grelec mini nepremočljiva hitro toplote kopalnica wall vgrajeni električni grelec za dom da bi opomnik: 1. prosim, pustite nam sporočilo, ko naročanje in nas opominjajo, kakšno napetost in priključite opremo, ki jo potrebujete.kot veste, različnih državah uporabljajo različne standardne vtiči in različnih)

Poglejte tudi
3000W Instant Električni Vroče Vode Grelnik Pipa Digitalni Prikaz Ogrevanje Vode iz Pipe Grelec Za Kopalnico Pipa
€30.83 €24.66

(3 sekunde hitro ogrevanje: hitra vročo vodo, ni potrebno čakati, shranite težave predogrevanja.temperatura vode je med 35℃-50℃, ki lahko zadovoljili dnevne potrebe. intelligent digital display (digitalni zaslon: jasno digitalni nadzor temperature prikaz, v realnem času temperatura vode na prvi pogled, ne boji preveč vroče ali premrzlo. ločevanje)

Poglejte tudi
CFF965 3-Stopnje Čokoladni Fondue Vodnjak, 1.5-Funt Zmogljivosti
€305.03 €250.13

(gostje z eleganco in stil na kakršen koli poseben dogodek.ta čokoladni vodnjak ustvarja dekadentne cascade sladkosti, ki bodo dodali slastne zabavno za vsako priložnost.preprosto prelijemo priporočeno količino stopljeno belo ali temno čokolado v bazo in izklopite motor.pazi, kot čokolado, ki se izvaja na vrh stolpa, kjer pa teče navzdol vsako stopnjo)

Poglejte tudi
10 inch Naguban Filter Element,PP Naguban Microporous Filter Element,Ravno Tlaka Visoko Tok Natančnost Filter Element
€28.38 €13.90

(10 inch naguban filter element,pp naguban microporous filter element,ravno tlaka visoko tok natančnost filter element)

Poglejte tudi
USB Mini Ventilator za ponovno Polnjenje 1200Mah Prenosni Ročni Ventilator Leni, Potovanja, Nakupovanje Hlajenje Izključi Ventilator Zračnega Hladilnika Ventilatorja
€17.08 €10.93

(ledeno hladno in zmogljivo hlajenje, da se ohladi off toplote in kul srce s hladnimi obkladki, da se ohladi, odprite kul poletje brez strahu pred vroče poletje, in se počutite udobno v vsakem trenutku nevidni base drugi spremembe namizni ventilator e zložiti, skladiščenje podporo namizje uporabite, je zelo stabilen ko razsvetljavo, ki)

Poglejte tudi