Cena €22.12 €44.24

Celoten opis

Opis:

Organizirati vaš hladilnik kot profesionalec z našimi Visoko Jasnost Polje.Namenjeni za stik z živili, to večnamensko shranjevanje zagotavlja dodatno prostora za vaše zelenjave in več!

Specifikacija:

Ime Izdelka: Hladilnik Stranska Vrata Škatla Za Shranjevanje

Barva: transparenten, oranžna, prosojno zelena

Material: visoko pregleden pp

Teža: 70 g o

Velikost: približno 12*9*12 cm/4.7*3.5*4.7 v

Seznam Izdelkov:

Hladilnik Stranska Vrata Škatla za Shranjevanje x 1

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Enostavno Pridobi: Naš hladilnik organizatorji in skladiščenje so oblikovani, da bi bilo enostavno za vas, da organizirajo svoje prehrambene izdelke in hitro najdete tisto, kar potrebujete.Visoko-jasnost box vam omogoča, da vidite, kaj je notri, ne da bi morali odpreti.

2.Higienično in Zdravo: Naš hladilnik organizatorji in shranjevanje so narejene z živilskih PP materiala, zagotavljanje varnosti in preprečevanje onesnaženja.So trpežne, dolgo obstojno in enostavno za čiščenje, za vaše udobje.

3.Učinkovito Shranjevanje: Revolucijo hladilnik z našo non-slip spodnji hladilnik organizatorji in skladiščenje.Visoko steno skladiščne regale z U odpiranje dovolj globoko, da shranite več predmetov.Povečanje prostora za shranjevanje z gladko površino in doda udobje dodaten prostor za shranjevanje.

4.Praktično Organiziranje Pomoči: Preoblikovanje vaša kuhinja z našo hladilnik organizatorji in skladiščenje izdelkov, kot nalašč za shranjevanje pijače, trgovina elemente, sadja in zelenjave.Doseganje praktične in učinkovite doma organizacija rešitve z lahkoto.

5.Vsestranski Položaj Rešitev: Povečanje prostora in declutter vaš dom z našimi večnamensko hladilnik organizatorji in skladiščenje.Super za hladilnike, zamrzovalnike, shrambe, predali, ter kuhinjske omare.

Specifikacije

  • Material: plastični
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Kabel Končna Dustproof Skrite Priključek Za Polnilnik Organizator Kabel, Škatla Za Shranjevanje Skladu Shranjevanje Bin Žice Primeru Moč Trakovi Primeru
€133.21 €54.61

(material: plastika/plastika+bambusa pokrov barva: črna, bela velikost: kot prikazano značilnosti: praktični, trpežna, enostavna, lepa paket vključuje: 1pcs*podatkovni kabel, škatla za shranjevanje opomba: zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od)

Poglejte tudi
CleverMade Eko Vrečke Za Shranjevanje Smeti, 12 Gal Kamen Siva, 3 Pack
€968.98 €474.79

(podrobnosti izdelka 3-pack-gnome.ti krepak, za vse namene, skladiščne regale, ki so kot nalašč za vse odrasle vleko do 75 kg.orodja, opreme, športne opreme ali živil.zasnovan za izjemno trpežnost, ko odprete, clevermade eko vrečke za shranjevanje smeti zaklepanje v položaj, zaradi česar je idealen za zlaganje ali on-the-go promet.lahko celo)

Poglejte tudi
4Pcs Plastična Stojala za Sušenje Ohranjanje Kopalnica Nogavice Plaža Brisačo Objemka Špirit Oblačila Posnetek Obleke Zatiči
€31.00 €12.71

(material: pp velikost: 9 * 12 * 2 cm / 3.54 * 4.72 * 0.79 barva: naključno količina: 4pcs package vključeni:4pcs * posnetek komplet 4 kljukice.uporabite za brisač ali oblačil.močne čeljusti in vzmeti, tako da držite trdno.ne dobijo odpihne veter.oni so izdelana iz trpežne plastike in je svetle barve, zato jih je lažje najti.opomba: 1. zaradi svetlobo)

Poglejte tudi
Housheold Hlače Skladiščne Regale Za Večkratno Uporabo Modrc Perila Zaključna Polje Za Spalnico
€27.90 €17.86

(housheold hlače skladiščne regale za večkratno uporabo modrc perila zaključna polje za spalnico značilnosti: iz visoko kakovostnega materiala, ne enostaven za preoblikovanje in odmor, se lahko uporabljajo za dolgo časa, čvrst in vzdržljiv. velika zmogljivost: 27l z veliko kapaciteto, oblačila škatla za shranjevanje, pa naj)

Poglejte tudi
Poglejte tudi
360-Stopinjski Vrtečih Kabinet Organizator Kuhinja, Kopalnica, Kozmetični Gramofon Shranjevanje Pladenj Non-Slip Spice Krog Rack Ploščo
€23.61 €11.80

(značilnosti: 1.obračanje polica spice polica organizator gramofon ploščo kuhinja hladilnik organizator za kuhinjo, kabinet, shramba salon 2.360° vrtljiv, dvignil na robu: kabinet organizator ima visoko kakovostnega nerjavečega jekla, ležaji, v dnu, ki zagotavljajo, da je ta prostor za shranjevanje se vrti brez težav. 3.ta gramofon)

Poglejte tudi
Hrana za Shranjevanje Posode Kuhinja Razsutem stanju Zaprti Pločevinki 7pcs Plastični Kozarec, Komplet s Pokrovom
€52.69 €26.35

(značilnosti: ootdty popolnoma nova in visoke kakovosti ti nepredušni embalaži funkcija silikona tesnilni trakovi in štiri zaklepanje posnetke za preprečevanje vlage in obdržati vaše hrane suho. narejen iz fine kakovost plastike, te kuhinje, škatle za shranjevanje so trajne in varne za uporabo.pregledna design omogoča)

Poglejte tudi
PU Kozmetične Vrečke Nepremočljiva Prenosni Moda, Velike Zmogljivosti, Ličila Orodja Primeru z Vrvica za opaljivanje tega Ličila Ščetke Vrečko za Shranjevanje
€10.72 €6.44

(opis: pu: lepota skladiščenje vrečka je izdelana iz pu usnja, nepremočljiva in trajne. design: štiri-gumb design, modna in elegantna, enostavno odpiranje in zapiranje. velika zmogljivost: lepota skladiščenje vrečka ima veliko kapaciteto in je bolj praktično. vrvica za opaljivanje tega: lepota skladiščenje vrečka)

Poglejte tudi
6-Pack-gnome Nov Pregleden in Okolju Prijazne Plastike Zgosti Zložljive Dustproof Škatla za Shranjevanje, Prihranek Prostora Stackable Varno Čevelj Polje
€31.57 €16.10

(informacije o izdelku značilnosti: jasno čevelj škatle lahko pomagal organizirati svoje omarah, hodnike in sobe so lepo.ti stackable skladiščne regale, ki so kot nalašč za organizacijo majhnih vsakdanjih predmetov in najti jih brez odpiranja njih, ali za shranjevanje rute, knjige, igrače in igre. 1、je see-through design zagotavlja)

Poglejte tudi
Omaro Doma Krpo, Stojala Organizator Več Plasti Krpo Polici Stojijo Imetnik Soba Krpo Rack Prihranite Prostor Doma Omaro Za Shranjevanje
€85.75 €76.32

(opis izdelka 100% čisto nov udoben občutek! barva: kot slika material: cevi iz nerjavnega jekla+ plastičnih priključkov+ netkane tkanine številka: jt0085 velikost: 175*105*45 cm prosimo, dovolite 1-3 cm napak zaradi ročnega merjenja. značilnosti: 1. trajne in za enkratno uporabo, izdelana)

Poglejte tudi
Nepremočljiva Obutev Oblačila Vreča za udobno Potovanje Vrečko za Shranjevanje Najlon Prenosni Organizator Vrečke za Čevlje Sortiranje Torbica večfunkcijsko
€2.25 €1.86

(ime izdelka: čevelj torba za shranjevanje material: najlon barve, kot je prikazano pakiranje: 1pcs velikost: kot prikazano opombe: ročno merjenje, je neizogibno določeno napako, prosimo, da prevladujejo v naravi.)

Poglejte tudi
iDesign Saten Dokončaj York Lyra 3-Tier Tuš Polica gospodinjski predmeti, kopalnica dekoracija dodatna oprema kopalnica police
€588.37 €317.72

(organizirajte svoj tuš z idesign york stopnje tuš caddy.ta kotiček tuš caddy se lepo prilega v vašo tuš ali lahko sedi zunaj kot dodaten prostor za shranjevanje za toaletni papir, robčki, mila, ličila, in še več!oblikovan je s saten dokončaj in na rjo odporno prevleko bo dodajanje stilsko dotik vašo kopalnico in videz sveže skozi leta kakovostno)

Poglejte tudi
Šest Plasti, Velike Zmogljivosti, Svinčnik Vrečko Pisalne Potrebščine Estetske Pregleden Torbica Pen Dekle Zadrgo Svinčnik Torbica Šolske Potrebščine
€8.30 €5.65

(šest plasti, velike zmogljivosti, svinčnik vrečko pisalne potrebščine estetske pregleden torbica pen dekle zadrgo svinčnik torbica šolske potrebščine pošiljko 1. običajno bomo poslali blaga je v roku 1-3 delovnih dni po plačilu je preverjeno, da ga zelisca-prijozici.si. 2. če se odločite express pošiljko in vaš naslov, ki je)

Poglejte tudi