Cena €91.18 €178.79

Celoten opis

- ŠIROKO PALETO UPORABE: Primeren za širok spekter materialov, kot so Bombaž, Poliester, Bombaž/Poli Mešanice.Naše Prenos Toplote Vinyl bleščice vinil je odlična rešitev za podrobne in vrhunske kakovosti modelov, napisi, številčenje in logotipi za športne obrabe, t-majice, baseball kape in druga oblačila, ki zahtevajo trajno vinil.

- Kako deluje: cut vinil stanja v različne oblike, ki jo želite, in nato uporabite heat tiska stroj ali likalnik pritisnite na, potem pa olupimo je po ohladitvi in vaše plovilo, je končan.

- Enostaven za rezano in prenosa: Uporabite vaš nož cut design; odstranite odvečno; kraj vaš design v združljivem prazno; prenos toplote stanja (lahka, iz železa ali toplote pritiskom s svetlobo tlak); svetlobe, Nežno odstranite papir za prenos.

- Več uporabe: Lahko se uporablja za svetle barve poliester, plastika, poliester microfiber platno, les, keramične, kovinske, usnja, itd.Ustvarite edinstveno darilo za Božič in rojstni dan z non-taljenje sublimacija prenos listov.

Specifikacija:

Material: PET

Velikost: 30.5x30.5 cm/12x12 palčni

Paket Vključuje: 8pcs

Specifikacije

  • Funkcija: Samolepilni
  • Material: JJEZA
  • Površinska Obdelava: Vitraž
  • funkcija: Dekorativne
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: P0501VN630

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Agave Aqua Umetno Grasscloth Ozadje
€465.76 €391.24

(sodoben in prefinjen, to faux grasscloth ozadje je brezčasna izbira za vaše notranjosti.svoj aqua odtenke, so naglašenih z dvignjeno tiskarske barve in črnila, s čimer se je videz in občutek, verodostojno grasscloth, da vaše stene.agave je unpasted, non, tkane ozadje.unpasted ni tkani material, 20.9-v ponovite, naravnost tekmo stroj in strippable)

Poglejte tudi
Velikonočni Korenje Okraski, Umetne Tkanine, Korenček za veliko Noč Domov Okraski Stranka Otroci Velikonočni Stranka Obrti, Darila Supplies
€44.06 €20.71

(tkane korenček velikonočni viseči okras obesek za veliko noč doma, okrasni material velikonočni otroci darilo igrače)

Poglejte tudi
Belle filmski Plakati Retro Kraft papir, Kraft Papir Letnik Sobi Doma Bar Cafe Dekor Estetske Umetnosti Stensko Slikarstvo
€3.43 €1.71

(obvestilo material: 150 g retro kraft papir, kraft papir, ne zajema film,ne nepremočljiva, z obojestranski lepilni trak, prozorni lepilni trak, pushpin ali modro prečenje na steno prevoz: dostava privzeto uporabite china post navadne majhne paketni plus,lahko\\ \ 't skladbo logistika informacije, ki v vaši državi, če je zahteva za sledenje)

Poglejte tudi
18 KOS Tabela Znakov Message Board Posnetke Leseno Tablo Tablo Mini Bambusa
€65.63 €36.10

(opis lahko uporabite krede za pisanje na krovu neposredno, to je izbrisljivi.vsako tablo z leseno clothespin, ki omogoča pritrditev majhno tablo, da kjerkoli mora biti označeni.lahko se uporablja za cvetlične lonce, zaslon košare, božič mize, poroke, obrti, bife miza, večerjo, meni odbora, itd. značilnosti - velikost: 7.3x6.8)

Poglejte tudi
Razkošje svetlobe stekleni vazi cvetlični aranžma vaza domači dnevni sobi hydroponic rastlin tabela dekoracijo obrti
€52.34 €42.92

(dobrodošli v naši trgovini prav previdno preglejte vsak element, preden odpremo. material: steklo barve, kot je prikazano velikost: kot prikazano dragi prijatelj, jaz sem vesel, da vam lahko poskrbel za moje trgovine.ti izdelki so resnično fotografije in velikosti. ročno merjenje bo neizogibno vodilo do)

Poglejte tudi
500Pcs Jasno, Plastične Etikete držal Za Žico Polica Maloprodajna Cena Oznaka Imetniki Blago Znak Prikaže v Držalo (6 X 4 Cm)
€47.85

(nudimo popust za velike količine.dobrodošli v stik z nami! jasno, plastične etikete nosilec:naše plastične cena oznaka imetniki imajo širok spekter uporabe, kot nalašč za veliko nakupovalno središče, supermarketi, prigrizek trgovino ali majhna trgovina.primeren je tudi za osebne označevanje predmetov, z jasno videz, pa bo dober vizualni)

Poglejte tudi
občudovanja vredno Steklenico Jade Pi Xiu Obesek Carven Srečen Zver Amulet Z 18 Bog Visi
€71.90 €66.14

(občudovanja vredno steklenico jade pi xiu obesek carven srečen zver amulet z 18 bog visi mednarodni ladijski promet: takoj, ko bo vaše plačilo doseže nas, bomo odpremi element v 1 delovnih dni.bomo objavili prek epacket za zda, kanada, norveška, avstralija, francija, nemčija, u. k, izrael, saudova arabija, ukrajina, rusija, koreja,)

Poglejte tudi
Dekorativne Natisne Stensko Slikarstvo Kitajski Slog Cvetovi Breskev V Polnem Razcvetu Vzdušje Umetniško Platno Slikarstvo Plakati Doma Dekor
€36.96 €15.89

(dobrodošli na moji trgovina, ki ponuja 100% zagotovljena kakovost slike.razumne cene in stranka pozornosti, so naše glavne cilje. lahko postavite neposredno in bomo tiskanja in se dogovorite za dostavo, kakor hitro je mogoče.če imate kakršnakoli vprašanja, se lahko obrnete na storitve za stranke. najvišje kategorije dekorativne)

Poglejte tudi