Cena €9.78 €19.57

Celoten opis

8-luknjo sam kanal motorja: navor 2,5 kg, vzdržljivost 6 ur

Dva kanala motorja: navor 1,7 kg, 100 vrt. / min

Tri kanal motorja: navor 3,3 kg, ultra tiho, s paleto 6 ur

Daljinski upravljalnik motor: programmable

Specifikacije

  • Spol: Unisex
  • Block Velikost: Mikro gradnik、Big gradnik(>1cm)
  • Priporočamo, Starost: 12+y, 18+, 14+y
  • Plastika Tip: Abs
  • Črtna koda: No
  • Način polnjenja: USB
  • Plastični Blok Oblika: Samozapiralni Opeke
  • Čas Uporabe: 6 ur
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: plastični
  • Opozorilo: no polje

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

1/24 Obsega 75 mm Street Fighter Dekle Smolo Slika Sestavljeni Model Komplet Nesestavljeni Diorama Unpainted Figurice Hobi Igrače
€153.21 €76.61

(pozdravljeni in dobrodošli na moji trgovini.smo odličnega proizvajalca smole modeli podpiramo mass customization modelov in novih smolo modeli, ki so dani ob prodaji, vsak dan.imamo široko paleto modelov, različne teme, in več deset tisoč stilov.vendar pa je potreben čas, da se na policah.prosimo zaznamek to trgovina za vaše udobje za brskanje)

Poglejte tudi
Novo UCS MOC Znameniti Film Prizorov Gradnik Bitki Polj Tehnologije Opeke DIY Skupščine Model Zbiranja Igrač Darilo
€2 108.94 €527.24

(podrobnosti ime izdelka :st1574 število:5930 kos model dimenzije: širina 77 cm dolžina: 77 cm (drugi deli) pdf stavbe navodila prosim, pustite vaš e-poštni naslov, ko postavite vaše naročilo! redni dele zamenjajte tiskano deli, vsi izdelki so moc izdelkov, razen tiskanih delih. vseh nizov)

Poglejte tudi
Gradniki Združljiv z LEGO 4070 Tehnično Podporo MOC Pribor Deli Sklop Komplet Opeke DIY
€0.10 €0.05

(naše trgovine lahko tudi vam pomaga, prilagodite obliko(moc), ki jih potrebujete .če jo potrebujete, se lahko obrnete na našo customer service ali pošlji excel na naš e-poštni naslov, ki je [email protected] .veselimo se sodelovanja z vami če obstaja problem, prosimo, obrnite na našo customer service takoj, si bomo prizadevali, da vam pomaga)

Poglejte tudi
Božični Okraski, Bor Gradnik Drevo Pribor Moc Skupščine Številke Družinski Vrt Gozd Model Otroka, Darila DIY Igrače
€10.31 €4.95

(božični okraski, bor gradnik drevo pribor moc skupščine številke družinski vrt gozd model otroka darilo diy igrača)

Poglejte tudi
Potniški Vlak Model Železniške MOC Stavbe, Bloki, Opeke Igrače Gradnje Darilo za Otroke Božično darilo
€290.30 €174.18

(opis ime izdelka: vlak model moc gradniki material: visoko kakovostne plastike stavbe, bloki, opeke pdf stavbe navodila opomba: izdelki bodo poslani v preprostih pakiranje škatla (če potrebujete theretail embalaže, se obrnite na prodajalca ali želite dodati polje doplačilo) izdelek paket ne vsebuje nalepke)

Poglejte tudi
Gobricks GDS-666 Tehnične, Liftarm Debele 1 x 9 združljiv z lego 40490 64289 kosov otroških DIY Izobraževalne
€1.70

(dobrodošli v gobricks trgovini.gobricks ima širok izbor opeke v široko paleto barv,to je kakovost lego kock,lahko najdete veliko opeke, morate tukaj naše trgovine lahko tudi vam pomaga, prilagodite obliko(moc), ki jih potrebujete.če jo potrebujete, se lahko obrnete na našo customer service ali pošlji excel na naš e-poštni naslov, ki je [email protected])

Poglejte tudi
Imetnik pero Ustvarjalne Mini gradniki FunToys gradniki Dejanje Lutka, Okraski, Igrače otroška Božična Darila
€194.03 €118.35

( ponujamo veliko število debelo in neposredno prodajo, če imate kakršne koli potrebe ali vprašanja, se lahko obrnete na nas v vsakem trenutku, hvala!!! 》 material: pvc pakiranja: box-brezplačno opp vrečko s stolpcem izdelke brez original škatle so samo za shranjevanje težo.ker dostave se izračuna glede na težo, ta)

Poglejte tudi
MOC-80354 LC500 Dirke Gradnik Modela montažna Gradnja Bloka Igrače 873 DIY Dirke Fant Igrače, Rojstni dan, Darila, Božična Darila
€442.47 €353.98

(#po zbiranje trgovin, ventilatorji v trgovini bodo dobili več popusti! #nudimo hitro, ladijski prevoz, vsak paket lahko izsledi in hitra dostava #package bodo strogo preverjanje, preden pošlje, prosimo, bodite prepričani, da bi #nudimo brezplačno manjka del storitev zamenjave v primeru, da je vsak manjkajoči del v vaš igrača #v)

Poglejte tudi
Vojaške Opreme, Boj WW2 Tiger Slog KV2 Tank Stavbe, Bloki, Opeke Vojaki Figur Orožje Sestavljanje modelov Igrače Otrok Darilo
€221.44 €108.50

(1. čas dostave: ladje v 1 dni! še naprej bomo spremljali logistics informacije za vas.če obstaja problem, ki se ukvarjajo s to čim prej. 2. smo storitve za stranke 24 ur na spletu 3. package:ni original polje, če želite, original škatla,prosimo, obrnite na nas!zaradi teže se bo polje za povečanje tovornega stroškov, ne)

Poglejte tudi
Enotni Prodati Srednjeveški Viteški Roman Vojni Konj Rohan Živali gradniki figuric Igrače Za Otroke Koruit XP1007-1016
€32.09 €19.25

(opisi: 100% čisto in visoko kakovost material: plastika izdelani iz okolju prijaznih materialov priporočamo, starost: 4-6y barva: kot slika kažejo paket vključuje:1pc konj bloki igrača)

Poglejte tudi
Novo MOC Wolverine Nevihta Cyclops Profesor XMen X Moških, določene BRICKHEADZ gradniki Mini Akcijski Slika Igrače
€1.14

(več informacij igrače morajo biti sestavljeni in sklepih so premičnine. material: abs plastike velikost: 7.5 cm pdf navodilo za uporabo.)

Poglejte tudi