Cena €76.68 €153.37

Celoten opis

Iščete zabavno in izobraževalnih darilo za otroke?Oglejte si naš Ljubek Prst Igrače!Izdelani s trajno materialov in zasnovane z vrhunsko velikost, ki je enostavno za malo prsti, da imajo te igrače pomoč pri uveljavljanju njihovih oprijem, medtem ko zagotavlja ur zabave.Kot nalašč za domačo in on-the-go Specifikacija:

Velikost: približno 20×13×12 cm/7.87x5.11x4.72 v

Material: ABS

Seznam Vsebine:

Želva Prst Igrača*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Ponavljajoča Uporaba: S Prstom Usposabljanje Igrače so narejene iz ABS materiala, in so enostavne za čiščenje.To ni enostavno, da škode in varen za uporabo.S čvrsto strukturo in je za enkratno uporabo in trajno.

2.Lepe Izdelave: Navdihujejo otroke, da se učijo in igrajo z našimi želva-oblikovan Prst Usposabljanje Igrača.Svoje pisane, burr-brezplačno in enostavno-za-grip design spodbuja prst spretnosti, hkrati pa zabavno in interaktivno učno orodje.

3.Enostavno: Izboljšanje vašega otroka učenja in reševanja problemov, sposobnosti s temi Prst Usposabljanje Igrače.Multisenzorne dejavnosti pomagati spodbujati ustvarjalnost, medtem ko izjemna velikost in prenosljivost bi bilo enostavno za igranje in učenje kjerkoli.Kot nalašč za starše na prostem!

4.Izboljša Oprijem: Z našimi Prst Usposabljanje Igrače, vam lahko spodbuja zgodnje usposabljanje in ustaviti joka.pomaga pri krepitvi barve priznanje in roko oči usklajevanja.

5.Primerna za Darilo Daje: Opremlja otroci z finih motoričnih spretnosti, osredotočenost, in ustvarjalnost.Naš Prst Usposabljanje Igrače so super izobraževalne darila za otroke - kot nalašč za tako fantje in dekleta!

Specifikacije

  • Priporočamo, Starost: 14+y
  • Material: Bombaž
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

QiYi Mini Keychain 3x3x3 2x2x2 Pillowed Pyraminx Ivy Čarobna Kocka Uganka Majhne Verige Key Ring Cubo Magico Igrače za Otroke Darilo
€4.55 €3.19

(qiyi mini keychain 3x3x3 2x2x2 pillowed pyraminx ivy čarobna kocka uganka majhne verige key ring cubo magico igrače za otroke darilo ime izdelka : qiyi mini keychain barva : stickerless ps.bo na voljo v sestavljeni in dobro podmazan in v papir polje .)

Poglejte tudi
25 cm Datum Živo Nočna mora Tokisaki Kurumi Odraslih Anime Slika Fantasia 30. Obletnico Tsunako Seksi Dekle figuric Igrače
€33.22 €19.93

(dobrodošli v anime slika pas trgovina,hvala za vaš obisk:) iščete : 25 cm datum živo nočna mora tokisaki kurumi odraslih anime slika velikost : 25 cm pakiranje : v polje/polje št.)

Poglejte tudi
Polygraph Test Težavno Smešno Nastavljiv Odraslih Micro Električni Šok Laž Detektor Šokantno Lažnivec Resnico Stranka Igralne Konzole Darila Igrače
€12.68 €6.34

(značilnosti: prenosni detektor laži je zgornji tabeli napravo. zanimivo in malo zastrašujoče lažnivec šokantno igro.preizkusite lahko nekdo ali prijatelji, če so resnico v resnici-ali-šokantno igro.to bi bilo super toplo-up igra na zabavi. z vgrajeno v detektor laži, šok igra bo prikazal resnico odgovor na priročno led meter)

Poglejte tudi
Super Lateks Goloba z nogo Gume Ponaredek Dove čarovniških Trikov Pojavi Izginili Dove Magia Blizu Stopnji Iluzije Pribor Prevara
€12.12 €4.12

(ime izdelka super lateks dove demo discription najboljši vanishing goloba na trgu! to je velik prop za oder in salonu čarovniki, glumači, voditelji, animatorji, mcs in klovni. več učinke je mogoče doseči tako, kot bi goloba izginem v vaših rokah, v handkerchief, kar pravi dove teleport iz ene strani)

Poglejte tudi
Vroče Anime Slika Enem Kosu Ženski Cesar Boa Hancock Ročno izdelane Japonske Animacije PVC Akcijska Figura, Zbirka Model Igrače Darila
€325.05 €276.29

(opis: material: visoko kakovosti pvc material pakiranje: opp vrečko velikost:višina:21 cm opomba: zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, ki dejanska barva se morda nekoliko razlikuje od slike barvo. prosimo, dovolite 1-2 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja.)

Poglejte tudi
Izključno za uporabo v Inercialnih Kaskade Twist Krmiljenje Off-road Vozila, Baby Padec-odporne Avtomobilov Otrok Igračo Hitro in Besno Igra
€10.17 €6.61

(izključno za uporabo v inercialnih kaskade twist krmiljenje off-road vozila, baby padec-odporne avtomobilov otrok igračo hitro in besno igra material:plastika gume kategorija izdelka:krmiljenje inercialni avto lahko diy: št. primerno starost: juvenilni/baby barva: lila barve / rumena / modra / cyan jezero lastnosti:)

Poglejte tudi
50PCS Debelo Fidget Igrače Keychain Nahrbtnik Obesek Push Mehurček Preprost Jamico Antistress Igrače za Otroke Darila Simpl Dimmer
€64.19 €35.31

(ime izdelka: keychain količina: 50 nasveti: 1. dobrodošli na debelo in pošiljke. -na debelo, vam bomo ponudili popust. -za pošiljke, vam lahko pošlje blago neposredno do vaše stranke.če vam je všeč, da ne pustite vse informacije o nas. 2. kaj pa, če je čas za nakup garancija? -če vaš nakup)

Poglejte tudi
Za TAMIYA 1/14 Tovornjak Traktorjem Priklopnika V8 LOGOTIP Kovinski Strani Pedal Nastavite SCANIA R620 56323 R730 RC Nadgradnjo Deli
€246.07 €147.65

(traktorjem priklopnika v8 logotip kovinski strani pedal set za tamiya 1/14 scania r620 56323 r730 rc nadgradnjo deli značilnosti: kovine, iz nerjavnega jekla, za predelavo, nikelj prevleka za površinsko obdelavo element sprejme 3m dvojne stene, lepilo za namestitev element je primeren za spremembo prvotnih tovarniških specifikacije: pogoj:)

Poglejte tudi
Mobilne Za Jaslice Mladičev, Ki Klopotec Igrača Za Novorojenčke Posteljo Zastori Igrača Mladičev, Igrače, Jaslice, Igrače Za Dojenčke Mladičev, Ki Jaslice Klopotec Igrača
€232.04 €116.02

(značilnosti: ootdty babys klopotec igrača za novorojenčke,lesa mobilne za jaslice,posteljo zastori igrača,jaslice igrače za dojenčke,mladičev, ki jaslice zastori klopotec igrača,mladičev, igrača,mladičev, ki ropota & plišastih obroči,babys jaslice klopotec igrača enostavno zaviti mehke igrače okoli zibelka)

Poglejte tudi
1/10 RC Iskalnik Avtomobila Sistem Spredaj & Zadaj Lučka Za Osno SCX10 Traxxas TRX4
€20.23 €12.54

(1/10 rc iskalnik avtomobila sistem spredaj & zadaj lučka za osno scx10 traxxas trx4 značilnosti: 1. vključujejo žarometi, turn luči, zavornih luči, obračanje luči 2. rezervirano za nadgradnjo vmesnika za širina svetilke in luči za meglo (širina lučka in meglenke, niso vključene) 3. opozorilo lahek in hiter način bliskavice izberete)

Poglejte tudi
60pcs/veliko Trgovini Cute rdečilo raček plišastih igrač lutka jeklen obroč, keychain vrečko viseči okras lutka tovarne Pta455
€315.57

(dobrodošli v monalisa, trgovina opomba prosimo, da: 1. zaradi razlike kamere oprema, intenzivnost svetlobe in zasloni, barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od tiste, ki je prikazano na sliki 2. zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite tolerance 0,1-2 cm mi lahko zagotovi dropshipping in trgovini na debelo če)

Poglejte tudi