Cena €662.01 €1 103.35

Celoten opis

Dragi cenjene stranke, Dobrodošli na moji trgovini!

Vsi izdelki v naši trgovini, so 100% čisto nov!

Tiskanje deli bodo nadomestili z navadnim deli in ne vključuje nalepk, motorji, generatorji, ali dodatne opreme drugih proizvajalcev.Učinek slika je samo za referenco, prosimo, da upoštevate dejanski deli paketa.

Ta izdelek je MOC proizvoda in ne pridejo papirja ročno .Po prejemu blaga navedite vaš e-poštni naslov v najkrajšem možnem času, in mi bomo poslali elektronsko brošuro v vaš e-poštni naslov.

Izdelek ne pridejo originalni embalaži, ampak bomo uporabili trmast mehurček vrečke za pakiranje blaga.Najlepša hvala.

Vsi deli bodo opraviti stroge preglede pred odpremo.Če se vam zdi, da so nekateri deli manjkajo ali so poškodovani, prosim, ne skrbite.Prosimo, obrnite na nas in vam bomo takoj poslali pa jih dobite brezplačno.

Zavedamo se, da je logistika izven našega nadzora, vendar prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če ste naleteli na vsa vprašanja.Vljudno prošnjo, da ga ne zapustijo negativne povratne informacije, ne daje nam priložnost za odpravo vaše skrbi.Zavezani smo k zagotavljanju zadovoljive rešitve skozi komunikacijo.

Naš izdelek je 100% varno in neškodljivo za telo.Rahel vonj ob prvem odprtju je normalno.

Za zagotovitev hitre dostave, prosimo, da navedete točne in veljavne informacije, vključno z vaše celotno ime in pravilen naslov za dostavo.

Smo zelo paziti pri pakiranju vaš element, vendar vas prosimo, upoštevajte, da nekatere gubanje lahko nastanejo med prevozom.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, ne oklevajte, da pride do nas.

Prosimo, upoštevajte, da dostava časi so predmet nosilec in ne vključujejo vikendi ali prazniki.Dobavni roki se lahko razlikujejo, še posebej v času največje počitnice letnih časih.

Opozorilo: ne zaužijejo in držite stran od ognja .

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Spol: Unisex
  • Obvestilo: Brez izvirni paket polje
  • Opozorilo: Ne jejte in držite stran od ognja
  • Plastika Tip: Abs
  • Priporočamo, Starost: 12+y, 18+, 14+y
  • funkcija: Božična darila / darila za Rojstni dan / Novo leto, darila za otroke
  • Block Velikost: Majhen gradnik(Združljiv z Lego)
  • Material: plastični

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Eduard 11149 1:48 obsega Orel JE Klic Spitfire Mk.Vb/Vc Dvojno Kombinirano Limited Edition model komplet
€132.52

(eduard 11149 1:48 obsega orel je klic spitfire mk.vb/vc dvojno kombinirano limited edition model komplet --prvi 1/48 spitfire mk.v iz eduard bo izšla. - tisti, mk.vb in eno mk.vc so vključeni. --royal air force x 5 vrst, us army air force x 7, 12 vrst v skupni ce vključeni --jedkanih delov in pobarvana masko pečat vključeni postavka)

Poglejte tudi
10PCS Vojaško Taktično Orožje MOC WW2 Brzostrelka Pištole Vojsko Vojakov Deli, Pribor Minifigurine gradniki Za Childen
€1.14 €0.83

(1. kot nalašč združljiv z združuje delcev blok igrače. 2. material: nestrupen, brez vonja, neškodljiva abs. 3. package: novo plastično vrečko.smo vzlet originalni škatli, samo da shranite tovorni zaračuna za naše stranke. 4. funkcije izdelka:skupščina proces pomaga krepiti manipulativne sposobnost in inovativnost.)

Poglejte tudi
MOC Prevoz Velik Tovornjak Glavo MOC-24330 379 Težka Tovornjak gradniki Skupščine Model DIY Igrača Božično Darilo za Rojstni dan
€578.00 €462.40

(#po zbiranje trgovin, ventilatorji v trgovini bodo dobili več popusti! #nudimo hitro, ladijski prevoz, vsak paket lahko izsledi in hitra dostava #package bodo strogo preverjanje, preden pošlje, prosimo, bodite prepričani, da bi #nudimo brezplačno manjka del storitev zamenjave v primeru, da je vsak manjkajoči del v vaš igrača material:okolju)

Poglejte tudi
Disney Igrača Zgodba stavbe, bloki, Opeke skupščine Buzz Lightyear Anime Mini figuric Glave Igrače otroci Darila Božič
€3.80 €2.85

(podprta logistika metode: 1.zelisca-prijozici.si 2.kitajska post registriranih air mail 3.kitajska post navadne majhne paketni plus predvideni čas dobave: zelisca-prijozici.si: 20-25 dni (lahko preverite logistics informacije) kitajska post registriranih air mail: 45-60 dni (lahko preverite logistics informacije) kitajska)

Poglejte tudi
Gradniki Avto, Risanka Avto Bloki Zbrati Izobraževalne Igrače Zidaki, Gradbeni Set Roke-na Sposobnost Usposabljanje
€290.66 €145.33

(značilnosti: 1. razviti domišljijo, ustvarjalnost, razmišljanje spretnosti, hands-on sposobnost, in roko oči usklajevanja. 2. krepi starši-otrok, odnosi s podporo staršev in otrok, da igrajo skupaj. 3. rob je gladek in ne boli, otroške roke. specifikacija: ime izdelka: avto gradniki material: abs velikost)

Poglejte tudi
Takom 1/35 2065 NAS Težki Tank T-30/34 Plastični Model Komplet
€46.45 €37.63

(takom 1/35 2065 nas težki tank t-30/34 model komplet)

Poglejte tudi
2023 Klasičnih Risank Anime Voščenka Shin-chan Park Mini figuric Stavbe, Bloki, Opeke Lutka Postavlja Film DIY Otroci Igrače Darila
€114.27 €68.56

(postavka opis: material: okolju prijazen, visoko kakovostne abs plastike. package: ni original škatli , uporabite mehurček film embalaža, da se zagotovi, da ne bo poškodovan. če slika ni jasno, ali so kakršne koli težave, se obrnite na mene.pakiranje vsebine: 1 nastavite gradnikov in navodila.)

Poglejte tudi
Klasična Superšportnega Združljiv z Novo Superšportnega GT40MOC-143232 Skupščine Opeke Model • 1271 Deli za Otroke Rojstni dan Darilo Igrača
€728.90 €583.12

(#po zbiranje trgovin, ventilatorji v trgovini bodo dobili več popusti! #nudimo hitro, ladijski prevoz, vsak paket lahko izsledi in hitra dostava #package bodo strogo preverjanje, preden pošlje, prosimo, bodite prepričani, da bi #nudimo brezplačno manjka del storitev zamenjave v primeru, da je vsak manjkajoči del v vaš igrača #v)

Poglejte tudi
Pikachu Šiv Ustvarjalno Pero, Držalo gradniki Serije Mini Igrače Premično Lutka Okraski otroška Božična Darila
€194.26 €124.33

( ponujamo veliko število debelo in neposredno prodajo, če imate kakršne koli potrebe ali vprašanja, se lahko obrnete na nas v vsakem trenutku, hvala!!! 》 material: pvc pakiranja: box-brezplačno opp vrečko s stolpcem izdelke brez original škatle so samo za shranjevanje težo.ker dostave se izračuna glede na težo, ta)

Poglejte tudi
42115 Je Združljiv z Slavni Oblikovalec MOC-119000 Miura Koncept Avto Gradnik Modela Otrok Rojstni dan Darilo Igrača
€1 166.23 €932.99

(#po zbiranje trgovin, ventilatorji v trgovini bodo dobili več popusti! #nudimo hitro, ladijski prevoz, vsak paket lahko izsledi in hitra dostava #package bodo strogo preverjanje, preden pošlje, prosimo, bodite prepričani, da bi #nudimo brezplačno manjka del storitev zamenjave v primeru, da je vsak manjkajoči del v vaš igrača #v)

Poglejte tudi
Mesto High-tech motorno kolo X Diavel Avto Model Motocikla Gradnike Modela Speed Racer Opeke DIY Igrača za Božično Darilo Otroci Igrače
€58.31 €29.15

(eu nacionalne tarife: kupci kupiti trgovino izdelkov.če paket mora biti napolnjena s carinskimi dajatvami, kupec mora plačati carinske pristojbine za nacionalne carinske države, in v trgovini ne bo odgovoren za tarife, takse, pozdravljeni, dobrodošli na debelo. cenimo vsako transakcijo, tudi če je le majhen, da boste vedno na našo pomoč)

Poglejte tudi