Oznake: model vlakov, miniature, železniški modeli balastne, model vlak krajine, kamni model železniški, železniški model obrti

Cena €1.23 €2.16

Celoten opis

❆❆100 G/300g na paket, pakirana v vrečke ziplock

❆❆Naravna apnenec, ki se lahko uporablja za položili temelje kamen model železniške proge

❆❆Razčlenitve sledenja dogodkom:0.5-1 mm za 1:150 N Prizorov;1-2 mm za 1:87 HO Prizorov, 2-3 mm za 1:76 OO Prizorov;

❆❆Zaradi različnih polaganje metode, dolžina proge, ki je mogoče določiti za vsak paket simulirano balast je nekoliko drugačna. ❆❆Na splošno, dolžina vsako skladbo, ki se lahko iz 80-90cm

❆❆Zaradi dejavnikov, kot so nastavitve zaslona in razsvetljave na prizorišču, je lahko malo napak v barvi, ki temelji na dejanskih barv prejeli.

"1"FunTrying 1 trgovina logistika je v glavnem temelji na platformi brezskrbno standard +preprost + gospodarske logistike in logistični stroški, ki jih krije

prodajalec.

"2"Shipping stroški:Naši trgovini ne sprejema določenih logističnih kanalov, bomo izberite relativno hitro logistike za vas, ki temelji na izkušnji.Če kupec želi, da določite logistika, prosimo, bodite logistiko pristojbina.

"3"Dostava politike:Najbolj naročila lahko odposlano v roku 24 ur, vse naloge, ki jih lahko odposlano v roku 3 delovnih dni/Ladje iz Kitajske, dostava po celem Svetu.

"4"POVRATNE informacije:logistika,kot tretjih oseb, prevoz agencije, ima veliko negotovih dejavnikov,kot so naravne nesreče, politične politike svetlobe dejavniki, ki bodo vplivali na prevoz pravočasnost, prosimo, da ne bo slabe ocene zaradi logistike dejavnikov.Ne glede na to, katera vprašanja ste, pred prodajo, artiklov dostavo, po-prodajne težave, se obrnite na trgovino službo Amanda prvi, mi bo zagotovo rešil vaše težave

"5"Vrnitev & Vračilo:lahko se vrne Predmete, ki jih ne, kot je v roku 7 dni, ko jih prejemajo za vračilo.Shipping stroški so nevračljive in ste odgovorni za ladijski promet element nazaj.Izdelku (- ih) mora biti vrnjeno v originalni embalaži.Obrnite se na nas, preden pošlje izdelek nazaj za navodila.

----FunTrying Art & Craft, Kitajska model, ki temelji družba, ustanovljena leta 2017.

----Inthe minilo nekaj let, FunTrying je nenehno začela stotine dragocene model materiali za izdelavo/orodja.cena te stvari, ki so cenovno ugodnejše, medtem ko je predpostavka za zagotavljanje kakovosti.Za nekatere kategorije, FunTrying zagotavlja tudi osebno prilagajanje storitve.

----Weenjoy koristi, ki jih je prinesel razvoj e-poslovanja in globalne logistike in poslovanja tako doma kot na mednarodni ravni.Smo ustvarjalni nemški oblikovalci, izkušeni modelarji, strokovno e-poslovanje delovanje ekipe in skladišče ekipa za podporo, da zagotovi, da so naši poslovni mogoče opraviti učinkovito.

----NA Zelisca-prijozici.si,Naš poklic je osvojila veliko število zvestih kupcev in razvili oboževalci skupine 15000+.Med njimi so profesionalni model, zaradi česar podjetja, arhitekturni model odločanja, model railroad klubi, model railroaders, posamezne navdušence v model railroad, model dioramas in miniaturni modeli...

----Je'sjust začetek, bomo vedno se osredotočite na lestvici model materiali za izdelavo in še naprej proizvodnje visoko-kakovostnih izdelkov za modeli po vsem svetu.

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Tema: Živali & Narave, Prevoz, Fantasy & Sci-Fi, Poklici, Šport, Glasba
  • Priporočamo, Starost: 12+y
  • Blagovna Znamka: FunTrying

Komentarji

  1. / Stranka - 2023-06-08

    Super Trgovina, hitro dostavo, točno to, kar rabim. Hvala

  2. / Stranka - 2023-05-20

    Brezhibno izdelkov za modeliranje

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Otocolobus Manul Pliš Plišaste Živali Lutka Mehko Krog Zaklad Srčkan Ustvarjalne Blazino Lepe Soba Dekoracijo Darilo za Fante Dekle
€129.13 €63.28

(otocolobus manul pliš plišaste živali lutka mehko krog zaklad srčkan ustvarjalne blazino lepe soba dekoracijo darilo za fante dekle dobrodošli v naši trgovini! naši trgovini vam prinaša visoko-kakovostno blago po ugodnih cenah.mi bo vsaka stranka prijetno nakupovalno izkušnjo. če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite)

Poglejte tudi
Volan Igrače Simulacije Copilots Simulirani Volan Igrača Izobraževalne Igrače za Otroke Življenja Spretnosti, Usposabljanje Darilo
€44.23 €21.22

(doživite vznemirjenje vožnjo z našo zabavno vožnjo volan igrača!obesite enostavno, kjerkoli in simulacijo vožnje prizorov z realistično avto start, zvok motorja, piščalka, vzvratno, in avto zaklepanje zvočne učinke.nežno oblikovana in povsem preskusili za urah varne igre.prižgite motorje in uživajte! specifikacija: ime izdelka:)

Poglejte tudi
Sanrio Cinnamoroll Hello Kitty Risanka za Otroke Vode Pokal Poletne Moške in Ženske Študentov Slame Pregledne Voda Pokal Trak Skodelice
€71.01 €49.71

(dobrodošli v naši trgovini , sledite našim trgovino, da bi dobili več popusti ! ime izdelka: sanrio vode pokal material: plastika uporablja: darilo zgosti, konvencionalna, gospodinjski, prenosni, vakuum, anti-padec, ohranjanje toplote barva: kot je prikazano spodaj ročno merjenje, tam je napaka v 1-3 cm, dejanskega)

Poglejte tudi
1/10 RC Iskalnik Avtomobila Sistem Spredaj & Zadaj Lučka Za Osno SCX10 Traxxas TRX4
€20.23 €12.54

(1/10 rc iskalnik avtomobila sistem spredaj & zadaj lučka za osno scx10 traxxas trx4 značilnosti: 1. vključujejo žarometi, turn luči, zavornih luči, obračanje luči 2. rezervirano za nadgradnjo vmesnika za širina svetilke in luči za meglo (širina lučka in meglenke, niso vključene) 3. opozorilo lahek in hiter način bliskavice izberete)

Poglejte tudi
FuRyu Anime Hatsune Miku Flower Elf Lily Okolico Konča Modela Izdelka Dejanje Igrača Številke Božična Darila Kawaii
€271.45 €203.59

(furyu anime hatsune miku flower elf lily okolico konča modela izdelka dejanje igrača številke božična darila kawaii ime proizvoda:furyu hatsune miku flower elf lily izdelek delež:1/12 izdelka višina:14 cm izdelek, material:pvc)

Poglejte tudi
Bandai Kamen Rider 555 Prikriti Rider Faiz Voznik Legendarni Preoblikovanje Pasu Preprost Ver Anime Akcijska Figura, Igrače, Darila Za Fante
€110.59 €71.88

(bandai anime kamen rider 555 prikriti rider faiz voznik legendarni preoblikovanje pasu preprost ver igrače za fante darila zbirateljskih znamka:bandai material:pvc status:na zalogi package: z original škatlo izdaja:100% pravega izvirnika .pravo delo je bolj občutljivo, podrobnosti pa so tudi bolje pakiranje metode)

Poglejte tudi
1:32 TOYOTA RAV4 SUV Zlitine Modela Avtomobila Diecasts Kovinskih Igrač Vozil Avto, Model, Simulacija, Zvoka, Svetlobe Zbirka Otroško Igračo Darilo
€32.32 €17.50

(modname=ckeditor podrobnosti: material: zlitin,plastični lestvica:1:32 paket vključuje: 1pc zlitine model brez baterije)

Poglejte tudi
DAMTOYS DAM 78090 1/6 Oboroženih Sil ruske Federacije SPETSNAZ MVD Vityaz GROZNY Black Visi Prsih Telovnik Rdeče Rokavi Model
€14.85 €10.40

(damtoys dam 78090 1/6 oboroženih sil ruske federacije spetsnaz mvd vityaz grozny black visi prsih telovnik rdeče rokavi model original versioin iz celoten paket 100% nova blagovna znamka nikoli ni bilo predvajano elementi modela so iz prvotne različice, nikoli ni bilo predvajano package seznam: model x 1)

Poglejte tudi
KABOLITE HUINA Majhne 10pcs Plastične Palete za 1/14 K970 100. Pro RC Kopač LESU Viličarja TAMIYAY Tovornjak Modra
€214.95 €139.72

(※huina 10pcs plastične palete za 1/14 k970 rc kopač lesu viličarja tamiyay tovornjak ※postavka pogoj: proizvajalec: kabolite postavka pogoj: nova material: plastika paleto, velikost: 107x86x12mm primeren za: 1/14 huina lesu rc kopač viličarja diy tamiyay model,diy modeli id: kabo-k180-002 ※paket vključuje: 10pcs plastičnih palet ※če imate)

Poglejte tudi
črna spalna simulacije mačka model plastike&krzno ustvarjalne bela usta mačka lutka darilo 25x11x20cm a1078
€68.59 €32.93

(če vam je všeč, druge igrače, prosimo, da imajo pogled na naši spletni trgovini za iskanje, kaj vam je všeč iz trgovine povezavo : https://zelisca-prijozici.si/store/1193270 opis: velikost je približno 25x20x11cm . za to je iz pravega krzna, element, ki je ne total enaka kot sliko vsak element je edinstven. mi)

Poglejte tudi