Cena €49.24 €84.91

Celoten opis

Stenske Črna Čiščenje Wc Bide ABS Spray Pištolo Škropilnica Analni Set za Čiščenje Pralnega Stroja Kopalnica Tuš Šoba

Opis Izdelka

Tip: Bide Škropilnica

Škropilnica Material: ABS

Barva: Brušena Zlato / Krom / Sivo / Črna / Bela

Specifikacije

  • Vrsta: Bide Škropilnica
  • Pipa Tapkanjem: Eno Luknjo
  • Barve: Brušena Zlato / Krom / Sivo / Črna / Bela
  • Tapnite luknja: Eno Luknjo
  • Vrsto Namestitve: Stenske
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Škropilnica Materiala: Abs
  • Številka Modela: Škropilnica 1119
  • Spary Tip: Horizontalno

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Najlon Dimnik Krtačo Vent Za Lase Čistilo Prilogo Pranje Pralni Čiščenje Kompleta Vakuumske Vaja
€16.84 €8.93

(opis element, ki je za lase vent kompletom.čopič vam pomaga globoko čiščenje lint nabralo v lase, prah, zbranih v dimnik, itd.delaš dobro delo čiščenje lahko izboljša delovno učinkovitost stroja in podaljšujejo življenjsko dobo dimnik. značilnosti -barve: kot prikazano -material: najlon -velikost: približno)

Poglejte tudi
Tkiva Polje Kopalnica Keramika Izmenljive Organizator Papir Nosilec/Stojalo Za Office Home Dnevna Soba Koristno Pepelnik Poročna Darila
€69.75 €40.45

(tkiva polje kopalnica keramika izmenljive organizator papir nosilec/stojalo za office home dnevna soba koristno pepelnik poročna darila)

Poglejte tudi
Sodobna Strop Nameščena za Varčevanje z Vodo Showerhead Dež Tuš 20 Palčni 304 Nerjaveče Jeklo Brušeno Za Kopalnica Dom ali Hotel
€958.14 €469.49

(sodobna strop nameščena za varčevanje z vodo showerhead dež tuš 20 palčni 304 nerjaveče jeklo brušeno za kopalnica dom ali hotel ■ tehnični podatki: procuct velikost:20 (500*500*8 mm) funkcija:količina padavin zaključek:brušeno končal (če želite ogledalo končal,se obrnite na mene.) tuš glavo material:)

Poglejte tudi
Super 36 palčni 900 mmL biogoriv gorilnika kamin bio etanol gorilnika wifi
€2 389.63

(zakaj izbrati nas ? 1.mi bomo ponos ne le velik izbor etanol kamini, ampak tudi s službo, ki je za nič drugega. 2.vsak izdelek nudimo 5 let garancije, ki pusti, da naše stranke ne po-prodaje skrbi. 3..smart etanol firelaces so zasnovane za enostavno namestiti in uporabljati.brez potrebe po dimne cevi ali povezavo. 4..naši tovarni, je opremljen s state-of-the-art ,)

Poglejte tudi
Fit Cev O. D 1/2" Pregrada 304 Nerjaveče Jeklo Ferrule Pnevmatsko Zračnega Stiskanje Cevni Del
€3.42 €3.25

(material:304 iz nerjavečega jekla, primerni za cev o/d: 1/2 max zračni tlak: 58 bar, 800 psi uporabljajo:voda,olje,zrak in ne-corroding vsaka ponudba za 1 pc!)

Poglejte tudi
YT200 LED Video Projektor Podporo 3D Domačega Kina Zaslon Telefona Media Player Otroci Doma Žično Projektor
€52.10 €27.61

(dropshipping podporo in wholesaling. 100% prvotne in s prosto po-prodaje garancijo. 1.[oči zaščita]-z mini prenosni projektor, otroci lahko ostanejo proč od mobilnih telefonov, ipad in drugih elektronskih izdelkov, kot nalašč za igranje iger,gledanje video posnetkov, poslušanje glasbe, študij 2.[majhen in prenosen]-majhen, enostaven)

Poglejte tudi
medenina material kromiran kad stena napajalni vod za kopalnico stenske pipo sestavljanje delov pipo deli
€32.93 €22.39

(medenina material adjustble kad stena napajalni vod dostava mi ladje po vsem svetu (razen v nekaterih državah in apo/fpo).smo le ladja potrdila, da naslovi.vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.bomo poslali paket iz kitajske preko zraka post.čas dostave)

Poglejte tudi
Silikonski Pipo Mat Kuhinja Za Umivalnik Goba Možganov Stojalo Nastavljiv Korito Mat Kopalnica Točilne Zaščitnik
€11.07 €8.64

(značilnosti: 1.[novo nadgrajeno pipo vpojno blazinico]zamenjajte trdi-suh, slabo vonjem poliester korito splashback.pipo, vpojne blazine so narejene iz visoko kakovostne trpežne silikona, mehko in zanesljivo, za enkratno uporabo, suho hitrejši in preprečiti vode, ki iz brizganjem na pult ali pušča.ni potrebe, da obrišite pulti vsak dan! 2.[novo)

Poglejte tudi
Črna Polirana Chrome 360Rotating En Ročaj Kuhinja Bazena Pipo, Hladno in Vročo Vodo Mešalnik Tapnite Torneira Krova Montirani
€38.35 €23.01

(paket vključuje: 1 x pipa značilnosti: -univerzalna napetost-free&dve vrsti spray načini&360 ° brezplačna vrtenja. -visoka kakovost medeninasto pipo telo z chrome polirani. -modra pomeni mrzlo vodo&rdeča barva predstavlja vročo vodo. -z uporabo visoko kakovost bakra na pipo, z multi-layer plating, je)

Poglejte tudi
Univerzalno Korito, Odcejevalnik Filter Pop Up Umivalnik Možganov Plug Kopalnico Umivalnik Drainer Lase Catcher Dezodoranti Vode Zamašek
€3.12 €1.90

(univerzalno korito, odcejevalnik filter pop up umivalnik možganov plug kopalnico umivalnik drainer lase catcher dezodoranti vode zamašek značilnosti: 1. visoko kakovostnega materiala: na možganov plug je v glavnem iz kakovostne medenine materialov, rje dokaz, trganje.dobro poskoči in preobratu odpornosti, hitro zapiranje in odvajanje)

Poglejte tudi
Kuhinjske Pipe Brušen Nikelj Izvlecite Korito Pipo Za Vodo Krova Nameščena Mešalnik Tok Škropilnica Glavo Vroče Hladno Pipe Bleack Chrom
€80.04 €54.42

(opomba: prejeli poškodovan izdelek.prosimo, da nas kontaktirate.pripravljeni smo, da zagotovi popravilo ali poslati storitev.odpiranje spora ali pusti negativni komentar lahko ne reši problema.mi sporoči.hvala vam za vaše razumevanje.)

Poglejte tudi
GTBL Silikonski Korito Mat, 2 Paket Korito Ščitnike Za pomivalno Korito, Zložljiva Non-Slip Toplotno Odporen Korito Mat
€20.21 €14.55

(narejen iz silikona, lahko se sklonil in zložiti brez deformacij.to je prožno in mehko, še debele in trajne.še ena prednost silikonski material je, da je rja-odporna in bolj trpežne, kadar se uporabljajo za redno čiščenje. ta mat pomaga korito čistilo, brez prask ali znamk v korito, medtem ko pranje vaše jedi.to bo blazine nenadno silo,)

Poglejte tudi