Cena €29.23 €47.14

Celoten opis

USB Office Prenosni Leafless Polnjenje Fan Močno Visi Zaslon Fan (Črna,1 Set)

Ta visi zaslon ventilator je zelo uporabna doma naprave, se lahko enostavno namesti na zaslonu, da prinašajo svež veter in učinkovito zmanjšati notranjo temperaturo.

Ventilator poganja motor, in lahko deluje neprekinjeno več ur.Hkrati je opremljeno z različnih hitrosti vetra načinov, ki so lahko prilagojeni glede na individualne potrebe.Poleg tega fan je tudi zvočno podobo, ki ne bo vplivala na miru doma, obenem pa prinaša hlad

velikost: 30 x 6.5 x 11,5 cm

Material: Plastika

barva: črna

Vsebina Paketa:

1 x visi zaslon fan

1 x USB kabel

1 x Kitajski in angleški priročnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Vaše Pozornosti

O Nas:

Nudimo dober izdelek, z najboljšo ceno,zagotavljamo podporo Debelo/Drop Shipping Order

1. Za Padec Ladijskega prometa naročilo, prosimo pripombo"dropshipping, da" bomo, da ima prednost.

2. Za Veleprodajno/Padec Dostava za naročila, če imate kakršnekoli ideje o ceni ali paket,kontaktirajte nas vnaprej,vam bomo najboljšo storitev za izpolnitev vaše zahteve.

O Plačilu:

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilu, prosimo, obrnite na Zelisca-prijozici.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

O Pošiljk:

1.Bomo poslali naročila ASAP v roku 2-5 dni(razen vikendi in nacionalni prazniki) ko je vaše plačilo je običajno konča.

2.Prosimo, vpišite vaš celoten naslov za dostavo s pravilno telefonsko številko in poštno številko, še posebej Rusija in Belorusija kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3.Prosimo, upoštevajte, da ne bomo odgovorni za carine.Prosimo vas, carinjenje sami.

4.Nudimo tako post dostava in express shippings.Za večino držav, post dostava traja približno 25-35 delovnih dni, in več, za nekatere države, kot so Brazilija, Peru.

Express dostava vključila DHL, EMS, Zelisca-prijozici.si Premium Dostava in Posebne Linije, kot Aramex.To traja približno 7 dni.(To bo zamude, če je vaša država izpolnjujejo nekatere težave,Delavec stavke,vreme problem in tako naprej.)

O poprodajnih Storitev:

Smo zanesljiv prodajalec in imamo strokovno poprodajne storitve za vse naše navade.Če obstaja kakršno koli vprašanje o da,prosimo, obrnite na nas vnaprej ,mi bo vedno tukaj, dokler ne boste dobili vesel odgovora.

O Povratnih Informacij:

1. Prosimo, preverite paket in elementa, ko boste dobili skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

2. Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

3. Če ni problem, prosim, pustite nas 5 star pozitivne povratne informacije.

Vaša izjava je naša največja motivacija ! ! !

Specifikacije

  • Daljinsko Upravljanje Funkcija: No
  • Blagovna Znamka: Cikuso
  • Časovna Funkcija: 1-2 uri
  • Napetost (V): 5V
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Moč (W): 5w

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

10 KOS Pipo za Vodo Filter Nadomestni Deli, Keramični Vložek, Odstranite Praktično Trajno
€31.19 €20.27

(10 kos pipo za vodo filter nadomestni deli, keramični vložek, odstranite praktično trajno dropshipping podporo in wholesaling. 100% prvotne in s prosto po-prodaje garancijo.popolnoma nova in visoke kakovosti, filtriranje in čiščenje vode, dal svojo družino le najboljše in zdravo vodo. naš filter je narejen iz diatomejsko zemljo)

Poglejte tudi
Električni Galono Vode Steklenice Črpalka Samodejno Razpršilnik Vode Črpalka Prenosni Zložljiv Pult Steklenice Za Vodo Črpalka Ne Osnove
€21.01 €14.08

(kvantitativne/kontinuirano črpanje dvojni način izpolnjuje zahteva stalno vodo, odvajanje način 1600ml kvantitativne vodo, odvajanje način 3d turbine sistem vodil močan motor, moč, vodi izhod podvojila, bas gred, močno hitrost visoko in nizko vedra in tabele, ki so primerni za več prizorov z osnovno in namizje/široka usta, vedra/mala usta segmentov)

Poglejte tudi
W8KC Astronavt Poletje Mini Fan Ročni Listov Manj Keychain Prenosni Ventilator
€19.84 €9.92

(značilnosti: ootdty bivanje kul na-iti s prostorom človek fan keychain, featuring 3 hitrosti in hrupa,-zmanjšanje tehnologije. iz trpežne plastike, ta ventilator, je 360-stopinjski izstopu zraka za maksimalno hlajenje moč. z vami na prostem-dogodki, medtem ko potujete ali ga uporabljate na vaši mizi za udobno bivanje)

Poglejte tudi
R9CD za ponovno Polnjenje Hladilnega Študentskih Spalnico Urad Zunanji Strani Ventilator z LED Osvetlitev
€14.93 €7.31

(značilnosti: ootdty bivanje kul in eleganca-v prostoru človek mini ventilator (za ponovno polnjenje), featuring elegantno-abs zasnovo in živahno led luči.kot nalašč za boj proti toploto v slogu! ta mini ventilator se ponaša s kompaktno in močno 400mah baterija za dolgotrajno uporabo.uživajte v eno nastavitvijo hitrosti in)

Poglejte tudi
DMWD Gospodinjski Robčki Grelec Mokro Brisačo Razpršilnik Obrazno Masko Toplejše Električni Baby Tkiva Ogrevanje, Pralni 0-55℃ Konstantno Temp 220V
€38.76 €34.49

(specifikacija nazivna moč: 7w nazivna napetost: 220v časovno ogrevanje: 12 ur izdelek material: abs+pp način gretja: zgornje ogrevanje regulacijo temperature: 40/45/50/55 ℃)

Poglejte tudi
Prenosni Mini Hladilnik Zraka Tiho Hlajenje Majhna klimatska Naprava, Enostavna za prenašanje
€26.40 €13.20

(značilnosti: ootdty popolnoma nova in visoke kakovosti mini videz modela, prenosna oblika, majhna velikost.ne zavzame veliko prostora in je enostaven za prevoz in kjerkoli.uporablja se lahko v domove, pisarne, prostori, na prostem, piknike, itd. za nano ultrazvočno atomizacijo tehnologije, 60ml/h močan , hitro hlajenje. veliko)

Poglejte tudi
Mini Prenosni Ventilator Hladno Fan Proste Roke, Vrat Fan Visi Za Ponovno Polnjenje Športni Navdušenec, 3 Hitrosti Nastavljiv Vratu Dual Fan Home Office
€16.99 €10.19

(funkcija: roko prosto oblikovanje: neckband fan je sprejet s strani free design, lahko visijo fan okoli vratu in se povsod, ne bodo utrujeni ali neprijetno, ko obesite ventilator za dolgo časa. 360°, vrtenje ventilatorja: roko prosto hladilni ventilator je sprejet z dvojno glave design in dva navijači lahko 360° prilagodljiv vrtenje, ki)

Poglejte tudi
Prenosna klimatska Naprava, Hladilnik, Ventilator 3 Hitrosti Vetra Način Low Noise Spray vlaženja Hladilni Ventilator USB Osebnih Mini Balzam
€35.28 €21.17

(značilnosti: (1) 3-hitro in enostavno za uporabo: smo izboljšali ta prenosni balzam za postavitev in uporabo.vse, kar morate storiti je, prelijemo z ledeno vodo, mešanico v usb povežite napajalni kabel, in prilagoditev hitrosti ventilatorja.v treh korakih delovanje hladi vroče okoli vas v sekundah, zaradi česar veter hladilnik, wetter, in čistejši. (2))

Poglejte tudi
Stropni Ventilator 12W Lestenec Fan 3 Nastavljive Hitrosti E27 Pretvornik Znanja z LED Luči Tiho za Dom Noč Trgu
€24.26 €10.91

(španski kupci opozorilo: če je vaš naslov, ki vključuje naslednje poštne številke, vas prosimo, da ne izbere španski skladišče. poštna številka se začne s 35/38.poštna številka se začne s 35/38. v tujini skladišča, ne morete dostaviti, drugače bomo poslali, da od kitajskih skladišče. 12w stropni ventilator,)

Poglejte tudi
2023 NOVO Humidifiable Polnilna Prenosni Ventilator 4000 mah USB, Mini Električni Strani fan Zložljive Izklop prostem Vlažilnik Fan
€33.92 €12.15

(najboljša rešitev za vse vaše temperatura potrebe!ta zmogljiva naprava ponuja odlično kombinacija zraka za hlajenje in vlaženje, zaradi česar je idealen aparat za vse vreme.ventilator je opremljen z zložljivi design, ki omogoča enostavno prenosen, tako da ga lahko nosite kamorkoli greste. vgrajeno 4000 mah akumulator zagotavlja dolgotrajno)

Poglejte tudi
Strop/ Električni Vročo Ploščo, 220V Grelec 1500W Infrardeče Sevalno Ploščo Grelec Visoka Temperatura Stenske Električni Grelec
€206.09 €140.14

(visoka temperatura stenske električni grelec 1500w infrardeče sevalno ploščo grelec strop/ električni vročo ploščo, 220v grelec da bi opomnik: 1. prosim, pustite nam sporočilo, ko naročanje in nas opominjajo, kakšno napetost in priključite opremo, ki jo potrebujete.kot veste, različnih državah uporabljajo različne standardne)

Poglejte tudi
Uspešnost Parni Likalnik, DW2350U3, Modra
€325.71 €273.60

(z odlično distribucije pare in high-quality engineering, ki je zgrajena do zadnjega, uspešnosti parni likalnik je bil zasnovan tako, da oblačilo nego lažje.je iz nerjavečega jekla likalna plošča prihaja opremljen z advanced micro parno tehnologijo, ki zagotavlja tudi pare pokritost z več kot 300 aktivnih pare luknje, za maksimalno učinkovitost in)

Poglejte tudi
1 KOS Prosto roko In Roko Nastavljiv Vrt Vrečke za Pobiranje Pridelka, Obiranje Vrečke
€28.00 €19.60

(na obiranje torba je narejena iz 600d oxford krpo, ki je nepremočljiva in trajne, in se lahko uporablja za dolgo časa. nastavljiv prepredeni trakovi in pas zmanjšanje nazaj in vratu teža za udobno prilegajo. votlo dnu načrtovanje, unfasten kavelj za enostavno pour iz sadja. širše odpiranje omogoča sadje, da enostavno sodijo)

Poglejte tudi
Gladko Brivnik, Električni Gladko Odstranjevalec Ščetke, USB, Polnjenje, Električni Gladko Brivnik Z 2 Rezila,Prenosni Gladko Brivnik Za Kavč
€15.45 €11.28

(gladko brivnik, električni gladko odstranjevalec ščetke, usb, polnjenje, električni gladko brivnik z 2 rezila,prenosni gladko brivnik za kavč to gladko odstranjevalec je opremljen z natančnostjo iz nerjavečega jekla trojčki in 2 rezervna heksagonalna rezila, tako da je ta odstranjevalec lahko vam služi za dolgo časa.naše tkanine brivnik)

Poglejte tudi
USB Mini Ventilator za ponovno Polnjenje 1200Mah Prenosni Ročni Ventilator Leni, Potovanja, Nakupovanje Hlajenje Izključi Ventilator Zračnega Hladilnika Ventilatorja
€17.08 €10.93

(ledeno hladno in zmogljivo hlajenje, da se ohladi off toplote in kul srce s hladnimi obkladki, da se ohladi, odprite kul poletje brez strahu pred vroče poletje, in se počutite udobno v vsakem trenutku nevidni base drugi spremembe namizni ventilator e zložiti, skladiščenje podporo namizje uporabite, je zelo stabilen ko razsvetljavo, ki)

Poglejte tudi