Cena €12.48 €19.50

Celoten opis

1.Popolnoma nov, visoko kakovostnih materialov, dobro je, trajne in zelo ujema z opremo.

2.Čiščenje dodatki, ki bo vaš dom robot na maksimalno učinkovitost.Dodatne vsebine se zlahka odstrani in nadomesti, kot del rednega vzdrževanja.Tudi zmanjšuje vdor prah, cvetni prah in druge alergene v zrak, ki ga dihajo.

3.V, da bi dosegli najboljše čiščenje in filtriranje učinek, čiščenje pripomočkov, je treba zamenjati vsake 2-3 mesece glede na pogostost uporabe.

4.Je HEPA filter lahko bistveno izboljšanje kakovosti zraka in zmanjšanje velikosti delcev do 99.97%.Pomaga odstraniti gospodinjstvo prah, hišne prhljaj, in še več.

5.Rekli zbogom vonj, pre-filter lahko pomagajo zmanjšati neprijetne vonjave iz hišne ljubljenčke, dim, kuhanje, dim, in različne gospodinjski proizvodi in kemikalije.

Tip:Minolovec Dodatki

Barva:Kot Prikazano

Material:plastika

Vsebina Paketa:

10 * side brush

5 * filter

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Nadomestni Deli, Mop Pad Združljiv za Philips XV1700/01 SpeedPro Max/PowerPro Aqua sesalnik Dodatki
€16.65 €11.32

(združljiv z speedpro max aqua, speedpro aqua, aqua.narejen je iz visoko kakovostnih materialov za učinkovito čiščenje lahko traja več kot 100 pranje koles.zasnovan za vse zaprti trda tla, kot so lesena tla, keramične ploščice, laminat, parket in marmorna tla.močno absorpcije vode, pripada čisti in večkratno uporabo.material: krpo barva: kot je)

Poglejte tudi
Splošno Hladilnik Hladilnik Deli Mehanski Odtajane Časovnik TMDF603AD1 Hladilnik Odtajane Timer
€13.19 €8.57

(1. enostaven za uporabo, ki se uporablja kot hladilnik odtajane timer; 2. zamenjajte poškodovane dele, da se zagotovi daljšo življenjsko dobo in boljše delovne uspešnosti; 3. visoko kakovost za profesionalno uporabo; 4. natančen čas, enostavno zamenjati; 5. uporablja modele: univerzalni hladilnik ime izdelka: hladilnik odtajane timer model: tmdf603ad1 napetost:)

Poglejte tudi
Združljiv za Caffitaly aparat za Kavo Kavo iz Nerjavečega Jekla Vžigalnike za Večkratno uporabo Kapsule za Caffitaly Cafe Kapsula
€26.40 €13.73

(za večkratno uporabo kavo kapsula je narejen za dolgoročno, trajno in okolju prijazen material.to lahko zdrži času uporabo.naše vse-v-enem za večkratno uporabo aparat kapsule in vgrajenega v filter je vse, kar potrebujete.enostaven za čiščenje in uporabo, trajno, okolju prijazen, udoben, da znižajo stroške, čisto in hitro, in nato speremo s toplo)

Poglejte tudi
11PCS Glavni Strani Krtačo Hepa Filter Zamenjava Rezervnih Delov Za XIEBRO HR1010 Robot sesalnik
€13.29 €9.17

(11pcs glavni strani krtačo hepa filter zamenjava rezervnih delov za xiebro hr1010 robot sesalnik nadomestni filter: a umazan filter, ki bo močno zmanjšalo sesalno moč.glede na sesanje pogostost in količino umazanijo očisti, za najboljše rezultate, spremenite filter vsaj vsakih 3 do 6 mesecev. stranska krtača lahko gredo globoko v vogalih)

Poglejte tudi
4Pcs/Set Pralni Stroj Motornih Ogljikovih Vlaken Vstavite Krtačo Generator Ogljikovih Krtačo L94MF7 Za Siemens Pralni stroj
€10.88 €7.18

(4pcs/set pralni stroj motornih ogljikovih vlaken vstavite krtačo generator ogljikovih krtačo l94mf7 za siemens pralni stroj lastnosti: popolnoma nova in visoke kakovosti.to je visoko kakovostna zamenjava ogljikovih krtačo za siemens pralni stroj. ogljika motor ščetke so eden od najbolj sestavni deli za električno orodje. zamenjava)

Poglejte tudi
parni ventil Za Xiaomi IH 4L riž kuhalnik vgrajen bubble breaker parni ventil pribor IHFB02CM Zamenjava Rezervnih Delov
€26.59

(parni ventil za xiaomi ih 4l riž kuhalnik vgrajen bubble breaker parni ventil pribor ihfb02cm zamenjava rezervnih delov paket vključuje:1 kos)

Poglejte tudi
Za Xiaomi Mijia S500C S500 S300 Električni Brivnik Glavo Zamenjati Brivnik Net+Krtačo MJTXD01SKS Rezalno Glavo, Rezervni Deli, dodatna Oprema
€5.46 €4.09

(za xiaomi mijia s500c s500 s300 električni brivnik glavo zamenjati brivnik net+krtačo mjtxd01sks rezalno glavo, rezervni deli, dodatna oprema [enostavno čiščenje]zamenjava folije glavo je enostaven za namestitev in odstranjevanje.čiščenje britev pred namestitvijo brivnik folijo. [življenjsko dobo]uporabi čas folijo & rezalnik zamenjava)

Poglejte tudi
LDS Laser-Razdalja Senzorja LDS za D9/L10 PRO/L10 PLUS/W10/ W10 PRO Robot sesalnik Motorni Rezervni Deli
€49.00 €24.01

(pomaga očistite sesalnik in naredi vaše zdravo izdelan iz visoko kakovostnih materialov,močan in vzdržljiv,dolgo življenjsko dobo.motor se uporablja z razdalje senzorja.enostavno zamenjati motor deluje dobro in je stabilno,ki pomaga metla pridobiti boljše in hitrejše čiščenje rezultate.lepe in občutljivo,zelo ujema z opremo.ime:lds lidar model:za)

Poglejte tudi
12 Pack Široko Tuš Zavesa Obroči Kljuke Nastavite,Dekorativni Chrome Dokončaj,Enostavno Drsne Valji,Obroči za Tuš Palice,Zlato
€14.51 €8.70

(enostavno fit, enostavno drsne: naša težka tuš zavesa kljuke so izdelane za lahkotno drsenje v vseh standardnih velikosti, tuš zavese palice, iz 60inch - 72inch.edinstven 5-roller ball modela zmanjšuje trenje in solze - gliding gladko in brez težav čez vse 3/4 inch 1 1/8inch premer, ravne ali ukrivljene tuš zavese palice. krasen zlati barvi:)

Poglejte tudi
Glavni Strani Krtačo Krpe HEPA Filter Za Dreame Bot W10 W10pro sesalnik Pribor Zamenjava Mop Krpo Rezervni Deli
€30.03 €22.83

(1. čiščenje krtače bo vaš dom robot na najboljše rezultate. 2. strani ščetke, ki se zlahka odstrani in nadomesti, kot del običajnega vzdrževanja. 3. filtri vzdrževanje čiščenja robota, medtem ko se zmanjša vdor prah, cvetni prah in druge alergene, da zrak, ki ga dihajo. 4. za najboljše rezultate, filtre je treba zamenjati)

Poglejte tudi
Zraka Čistilec Pametno Tiho Air Aroma eteričnega Olja Difuzor HEPA Filter Čist Avto, Električni Čistilec za Avto Spalnice, Pisarne
€107.20 €58.96

(opis: 【visoko zmogljivost】: avto zraka čistilec sprejme visoke kakovosti brushless dc motor, ki je hitreje in manj šuma. 【opremljen z twin turbo ventilatorji】: močna moč omogoča pretok zraka v avtu tvorijo tridimenzionalno promet; edinstveno 360° dovod zraka, design, avto osvežilcev zraka vgrajen v dvojni epa12 filter elementi,)

Poglejte tudi
8X Zamenjava Strani Krtačo Za Cecotec Conga 4090 3090 5090 6090 Kotu Ščetke Robot sesalnik Pribor Deli
€6.30 €3.97

(dropshipping podporo in wholesaling. 100% prvotne in goo d kakovosti s prosto po-prodaje garancijo . popolnoma nova in visoke kakovosti.izdelan iz visoko kakovostnih materialov, bolj trpežne. lepe in lepe, zelo ujemajo z originalno opremo. robusten in vzdržljiv z dolgo življenjsko dobo. najbolje je, da zamenjavo)

Poglejte tudi
10 Kos Zbiranjem Blazine, Pometanje Strojno Čiščenje Krpo Mop Tipke za G8000/G8000Pro sesalnik Nadomestni Deli, Trajne
€20.27 €10.14

(značilnosti: uporablja model: primerna za g8000/g8000pro pometanje pralni mop dodatki.vztrajati vaš robot vacuum na vrhove predstave s temi 10pcs mop nadomestne dele. iz mikrovlaken, močno absorpcije vode.mogoče oprati in ponovno uporabiti.vzdrževanje čiščenje predstave roboti, medtem ko se zmanjša prah, cvetni prah. enostaven za)

Poglejte tudi
Komplet 6 Zamenjava Robčki za S7 S7 Plus Microfibre Krpe za T7 in T7 Plus Krpe za Čiščenje
€12.75 €7.91

(ustreza: zamenjava robčki za sesalnik robot za s7 s7 plus t7 t7 plus.kakovost: s krpo je močno absorpcije vode še z distribucijo vode.zahvaljujoč visoki kakovosti najlon sponke zapiralo, ki ga, stekla krpo sedi trdno na rezervoar za vodo.trajno: za krpe so pralni stroj in večkratno uporabo.vzdrževanje: rezervni deli za življenje in optimalno delovanje)

Poglejte tudi
P549A07
€20.93

()

Poglejte tudi