Oznake: pripeta tečaj

Cena €3.17 €4.23

Celoten opis

FM12-202 Najlon & pripeta Tečaji

Dobrodošli v hobi Pas.Dobavljamo različne R/C modelov in deli .Dobre kakovosti po razumni ceni,Dodaj nami za vaše najljubše prodajalci in obiščite pogosto:)

Nežen Opomin: ----Če je rok Dobave, se bo do konca, vendar parcelo, še ne pridejo, prosim, pustite nam sporočilo ,se bomo podaljšanje dobavnega roka za vas. ----Če pride do težave,vas prosimo, da nas kontaktirate,vam bomo odgovorili v roku 24 ur. ----Prosim, ne zapusti nas negativne povratne informacije, bomo cenili.

Predmet: FM12-202 Najlon & pripeta Tečaji Package: 20Pcs/Veliko

Zadovoljstvo Strank

Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

Plačilo

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo,plačilni Pogoji dovoljeno, da se s Depozitni, Visa, MasterCard, Moneybookers, Western Union, Bank Transfer in tako naprej.

Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih Zelisca-prijozici.si, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

če ne veste, kako plačati denar,

prosimo, glejte te link:http://help.Zelisca-prijozici.si/payment_method.html

Dostava

1).Ladjar stroškov: Kliknite "Dostava in plačilo" jeziček na strani izdelku podrobnosti, in boste videli dostavo.Lahko izračunati stroške pomorskega prometa po vnosu zahtevanih podatkov.

2).Čas v tranzitu: Tranzitni čas spreminja glede na različne načine pošiljanja.

3).Postavka Čas Obdelave: čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.

Politika Vračanja

Če želite zamenjati predmeti, ki jih prejmete, se obrnite na nas roku 3 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

Povratne informacije

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!

Specifikacije

  • Orodje Dobave: Sestavljeni razred
  • Štiri-kolesni Pogon Lastnosti: pripeta tečaj
  • Daljinsko Upravljanje Perifernih Naprav/Naprave: pripeta tečaj
  • Uporaba: Vozila & Daljinski Upravljalnik Igrače
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Tehnični parametri: Vrednost 2
  • Številka Modela: FM12-202
  • Blagovna Znamka: EQcts
  • Za Tip Vozila: Letala
  • Nadgradnjo Deli/Oprema: Adapter
  • Medosno razdaljo: Vijaki
  • RC Deli & Accs: Priključki/Ožičenje
  • Priporočamo, Starost: 12+y
  • Material: Najlon

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Nova Moda Otroci Pižame 3Piece Nastavite Poletje Kawaii Sanrio Cinnamoroll Pachacco Anime Tiskanja Ledu Svile Baby Domov Nositi Darilo
€39.02 €27.32

(nova moda otroci pižame 3piece nastavite poletje kawaii sanrio cinnamoroll pachacco anime tiskanja ledu svile baby domov nositi darilo otrok je poletje ice svileno pižamo, mehko in udobno domačo rabo, ki lahko nosijo tako fantje in dekleta~ material: 100% ledu svile, visoke kakovosti, kratka sleeved+hlače+dolge hlače komplet)

Poglejte tudi
Sonic Hedgehog Evropski in Ameriški Trendovska Moda za Fante in Dekleta Hooded Vrh Dolgimi rokavi Pulover Kul, Udobno, Toplo
€231.13 €92.45

(🔥ladje v 12hr! 🔥🔥ladje v 12hr! 🔥🔥ladje v 12hr! 🔥🔥ladje v 12hr! 🔥 💖dobrodošli, da sledite naši trgovini dobite kupone! 💖 1-3 dni do ladje, strokovnjaki za embalažo, preden odpremo! 🚀🚀 vsa vprašanja, samo stik z nami, smo še vedno tukaj z vami! 🤗🤗 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━)

Poglejte tudi
Zlitine 15T zlepek servo roko za Osno 1-24 SCX24 iskalnikom nadgrajeno del
€11.41 €6.62

(zlitine 15t zlepek servo roko za osno 1-24 scx24 iskalnikom značilnosti: zamenjava delov# težko anodiziranega barva,cnc strojno obdelani ptfe-prevlečen utrjene zlitine 6061-t6 lahke aluminijaste zlitine material je vzdržljiv in izboljšuje splošno učinkovitost theservo roko poleg super izgleda, aluminij zlitine)

Poglejte tudi
Jelenov Plišastih Igrač Mehko Jelena Plišastih Elk Dekor Za Spalnico Vrtec Božič Živali Polnjene Darilo Za Ženske, Dekleta, Otroci, Otroci
€117.16 €58.58

(značilnosti: prinašajo lepoto narave v zaprtih prostorih z našo polnjene jelena!njegova edinstvena oblika in prijazen do kože, mehka, elastična in udobno materiala ustvariti vzdušje prijetno čar.ne samo, da je trpežna in odporna na odpadanje dlake, ki izginja, in resnejše, vendar pa služi tudi kot iskreno darilo za sorodnike, prijatelje)

Poglejte tudi
Bburago 1:24 Chevrolet Corvette C6R Zlitine Dirke Zamenljivih zlitine avto model simulacije avto dekoracijo zbirka darilo igrača
€38.11 €27.44

(dobrodošli v naši trgovini novo na zalogi!lamborghini bat fiagt simulacije zlitine modela avtomobila pribl. 450 g blagovna znamka: bburago material: visoko kakovostnih kovinskih zlitin in plastičnih obsega: 1/24 velikost: 19 cm * 9 cm * 6.5 cm, je napaka v 1cm.zagotavljanje kakovosti v1: kaj je gradivo model?a1: da, telo iz zlitine.pnevmatike je gume.drugo)

Poglejte tudi
Kraljeve Vojne Plemenski Zmago Serije Merjasca Vitez Slepo Polje Igrača Caja Ciega Kawaii Lutka Akcijska Figura Model Darilo Za Rojstni Dan Skrivnost Polje
€80.02 €55.21

(opomba: originalna embalaža, ki bodo dobavljeni skupaj, in se ne bo vrnil ko razpakirate. potrdili lutka je treba razpakira in poslani po potrditvi · potrjena model, škatla je bila odprta in lutka je potrjena. · dejanska ročno merjenje velikosti lahko še nekaj napak.dejanska velikost je odvisna dejanskega izdelka. ·)

Poglejte tudi
12pcs 6pcs Božični Veter Igrače Smešno Igrače, Otroške Ustvarjalne Igrače Stranka Veter Plaything
€10.96 €6.36

(opis ti ustvarjalni veter igrače so narejene iz varnih materialov za trpežne in trajne uporabe.čudovit božič temo videza, različne oblike, ki so funny igrače, da igra s prijatelji ali družino in so tudi odlična darila za vaše otroke na festivalih. značilnosti - barva: razvrstan barv -material:plastika. -)

Poglejte tudi
10 cm Pvc #676 Nakahara Chuuya Anime Slika Bungo Potepuške Pse #657 Dazai Osamu Dejanje Slika Akutagawa Ryuunosuke Figur Model
€16.49

(tip: anime slika tehnični podatki: o 10 cm v višino blago material: visoko kakovostni pvc+abs package: ni na drobno polje/s na drobno polje opombe: vlago,-dokazilo, visoko temperaturo, dokaz, redno čiščenje)

Poglejte tudi
Montessori Materiali 26 Pismo Angleški Kartico Otroci Zgodnji Razvoj Izobraževalne Igrače Za Otroke, Otrok Darilo Juguetes Educativos
€3.12 €2.22

(montessori materiali 26 pismo angleški kartico otroci zgodnji razvoj izobraževalne igrače za otroke, otrok darilo juguetes educativos lastnosti: 100% čisto nov & visoke kakovosti.material: abs.barva: bela.velikost kartice: 8.1*5*0.7 cm/3.2*2.0*0.3 palčni.pakage:1 komplet opozorilo: 1. je morda nekoliko razlika v barvi, zaradi računalnik,)

Poglejte tudi
13 m Odrasli Otroci Mavrica Napihljivi Grad Obiskov ene strani Hiše Dvorišču Izbacivač Skoki Hiša Za Najem Zabava na Prostem
€1 829.38

(napihljivi skakalec tematskih komercialne razred 100% trajna pvc obiskov ene strani hiše (grad) 1. odbijal čaka - ta napihljive odklonijo hiša ima 13 x 13' bounce območje za instant skoki zabave in razburjenje, polnjenje v hitrem dveh minutah!največjo težo, prostornino 500 kg in 5 ljudi v izbacivač. *prosimo, upoštevajte,: izdelek ladje v)

Poglejte tudi
17 CM sem Obrit, Nato pa sem Prinesel srednji Šoli Dekle Domu SAYU Anime Dekle PVC Akcijska Figura, Igrače Igra Kip Odraslih Zbirka Model
€304.36 €213.05

(17 cm sem obrit, nato pa sem prinesel srednji šoli dekle domu sayu anime dekle pvc akcijska figura, igrače igra kip odraslih zbirka model velikost približno 17 cm)

Poglejte tudi
Zadnji Del Ronin Po Meri Neopixel Lightsaber Proffieboard2.2 Srcu Ohišje z 32 Nastavi Soundfonts 1 cm, 90 cm, Rezilo cosplay
€722.61 €491.37

(parcela vključen kovinski ročaj 1 cm, 90 cm, dolžina pixel rezilo robo vtičnice 18650 slog baterije baterija polnilnik pakiranje polje)

Poglejte tudi