Cena €7.17 €14.34

Celoten opis

[Kovinski Razvrstilnik Organizator]iz Premium Kovinske Žice za varjenje, trajne in unpliant, enostaven za čiščenje.Kovinsko površino je electroplated, kar je videti neverjetna in sijoče, se počuti dobro na dotik.

[Površini Stroji in Zdravljenje]Odlično Galvanizacijo Izdelave naredi pošta imetnik dekorativne in anticorrosive, zunanji sloj epoksi premaz proces zagotavlja rjo odporno in trajnost.

[3 Reža Organizator]žice pismo, lahko organizator shranjevanje e-pošte, pisem, dokumentov, časopisi in druge predmete, zmanjšati svojo mizo nered navzdol, da skoraj nič, imejte desk lepo in urejeno, je najboljša izbira, če želite shraniti namizje prostor v vaši pisarni, čakalnici, šolo in domačo uporabo itd.

[Elegantno Minimalism]Avant-garde koncept, preprost in eleganten.Železo umetnosti trak geometrijske oblike izgleda bolj večplastna in bolj priročno, da shranite.Pismo organizator z visoko kakovostne barve proces izgleda bolj teksturo in lepoto.

[Razvrstilnik Master & Dom Dekor] Mail Razvrstilnik ni le bookrack vendar moden dekor.Sijoče zlato je povečal končal in elegantno kovinsko geometrijska oblika modela, ki bo desktop umetnine, kot nalašč za dekoracijo doma, fotografiranje, organizator umetnosti in več.

Značilnosti

Odlična Kakovost

Izdelana je iz kakovostnih kovin, varjenje, stabilen in vzdržljiv, enostaven za čiščenje.Dodaj oster pogled in pametna organizacija za mizo s to elegantno rose zlata pošta razvrstilnik.

Preprosta Eleganca & Organizator Master

Ob nastopu minimalno namizje prostora, to je klasično elegantna rose zlato kovinsko žico pošta razvrstilnik je kot nalašč za prihranek prostora, da učinkovito, hkrati pa ohranja oster pogled.

Barva: Rose Gold

Material: železo

Velikost: 9,5 L x 4.7 M x 6.0 H (v cm)

Razdalja med vsako režo: približno 1,5 palca

Vsebina Paketa:

1 * Datoteke Organizator

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

TV LED Luči Palice Za LG 55LA613V 55LA6150 55LA6154 55LA6156 Ozadja Trakovi L R Kit 12 LED Svetilke Objektiv 14 Razredi Pola2.0 55-palčni
€70.06 €50.44

(vrste opomnik ▶▶modela tv-ja, se lahko uporablja samo kot referenca, in modela tv-ja in zato morda ni natančen.ker isto tv (vendar različnih proizvodnih serij ali različnih področjih proizvodnje) lahko uporabite različnih svetlobnih lamel. ▶▶ morate odpreti tv ohišja in potrditi, da je osvetlitev svetlobe bar model kodo, priključek)

Poglejte tudi
G. Papir 80Pcs/Knjiga Svetlobe Retro Umetniški Slog, Memo Pad List Dekorativni Material Opombe Papir, Pisalne potrebščine Pisarniško Oprema
€6.36 €3.18

(ime: retro umetniški slog, memo pad specifikacije: 80pieces velikost: 11.3x8cm teža: about60g)

Poglejte tudi
5Colors Ustvarjalne Cat Claw Nosi Srce Oblika Označevalnik Risanka Srčkan Študent Darilo Barvo Črte flomaster Barve Roko Račun Pero
€3.55 €2.12

(100% popolnoma nova in visoke kakovosti material:plastika barve: 5 barv velikost: 17 cm slog:ustvarjalne risanka styling označevalnik značilnosti: 1. multi oddelek fluorescentna pero, praktične in lepe. 2. to sprejema vlakna so odporni na obrabo, pero glavo, ki je mehko, ni enostavno obrabe in trajajo dlje. 3. posebne tiskarske barve, ki niso enostavno)

Poglejte tudi
B5 26hole Usnje Posnetek Večplastne Mapo Datoteke Veziva Marmorja Vzorec Študentov Papir Odbor Mapo sistema Office Shranjevanje Posnetka za Šolo
€34.19 €17.09

(b5 26hole usnje posnetek večplastne mapo datoteke veziva marmorja vzorec študentov papir odbor mapo sistema office shranjevanje posnetka za šolo)

Poglejte tudi
Šola Učilnica Udeležba Žep Grafikon S 74 Barvne Karte Učitelj, Ki Je Danes Tukaj Pribor Za Razredu Upravljanje
€111.83 €55.91

(značilnosti: udeležba žep grafikon je izdelan iz visoko kakovostne trpežne papirni material.vključuje 74 kartice.to je zelo trpežne in odporne na obrabo. razredu upravljanje žep grafikon je 74 kartice, učitelji ali starši, da napišete svoje ime in lahko prilepite svoje fotografije na njih. pomaga roke v žep grafikon ukrepi)

Poglejte tudi
Prenosni Visoke Kakovosti Dnevnik Urnik Beležnica Usnje Opomba Knjigo Tiskovine Srčkan Učenci Šolske Potrebščine pisarniško Traveler Revije
€13.05 €11.74

(opozorilo 1.prenosnik nima pero.pero, na sliki je samo, da je izdelek videti bolj lepa, in o tem obvestiti stranke uporabnost prenosnika 2.kot različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki lahko rahlo razlikujejo od spodaj slik.hvala vam za vaše razumevanje.)

Poglejte tudi
3PCS/set Kitajska Kaligrafija Ščetke Velika Srednja Majhna Rednih Scenarij Miško za Lase Weasel lase pisalni Čopiči Krajinskega Slikarstva
€82.74 €59.57

(modname=ckeditor nasveti: cena je za komplet čopič, svinčnik, to vključuje 3 različne velikosti čopiča peresa in dati darilo polje. opomba: 1. razlike zaradi svetlobo in zaslon, barve izdelka je lahko nekoliko različnih slik. 2. prosimo, dovolite 2-3cm razlikuje zaradi ročnega merjenja.)

Poglejte tudi
Poglejte tudi
3 kos Porjavelost Cvetje Diy Nalepke Estetske Scrapbooking List Deco Album Deco DIY Dnevnik Tiskovine Nalepke estetske
€1.67 €1.17

(spoštovani kupci,bodite pozorni na naslednje obvestilo prosimo, da: 1.dostava metode:zaradi mednarodne nakupovanje, je bolje, da izberete registriran letalom,zelisca-prijozici.si standardna dostava ali epacket,itd. 2.ladijski promet pristojbina:ne glede, kako veliko izdelkov, ki jih kupite, bo polnjenje 1 času, ladijski promet pristojbina.če)

Poglejte tudi
Dnevni Red Ustvarjalne Usnje A5 A6 Zvezek Urada Zadebelitev Dnevnik Koledar Poslovnih Beležnica Upravljanje Časa Imenovanje List
€9.48 €6.64

(opis - imejte edinstvene izkušnje, posnete s trajno in visoko kakovost papirja. - priročno pero vstavljanja design, priročno uporabo. - svileni trak z zaznamki za lažje sklicevanje. - jasno, tisk, mehka in udoben občutek za dotik, kar ste napisali, gladko in dobro. - odličen za projekte, pisanje seznamov, vodenje)

Poglejte tudi
100 Listov Riž Kartonske Decopage Rižev Papir DIY Obrti Xuan Slikarstvo
€175.47 €87.73

(opis iskanje papirja, ki se lahko zagotavljajo udobno dotik za vaše plovilo projektov?naše xuan papir je izdelan iz skrbno izbranih materialov in je primerna za diy projektov in umetniškega izražanja.lahko se uporablja v različnih in obrti projekte, kot so pisanje, kaligrafija, slikarstvo, in scrapbooking. značilnosti -barva:bela -material:papir -velikost:45.00x34.00x0.01cm/17.68x13.36x0.00in -izdelani)

Poglejte tudi