Oznake: samsung galaxy krokodil pravega usnja primeru, luksuzne blagovne znamke pravega usnja primeru telefon, pravega usnja primeru samsung a51

Cena €10.26 €14.26

Celoten opis

Opis

1. Nazaj Material: 100% Naravnega Usnja cowhide.

2. V notranjosti Materiala:PC + TPU .

3. Funkcija: Veliko zaščito pred umazanijo, praske in poškodbe.

4.100% Ročno Proces, 100% čisto nov in dobre kakovosti.

5. Super darilo za vaš ljubimec, ali sami.

Prosim, Ne Skrbi, Slika Ne Kažejo Fotoaparata, Ko Ste Prejeli Izdelek, Je Popolna Kombinacija S Kamero Luknjo, Natančnost Lokacije.

Poročilo O Inšpekcijskem Pregledu

Samsung Galaxy A50

Podjetje

Dongguan Huangjun Usnje Co., Ltd.ustanovljena v letu 2008,je specializirano za proizvodnjo in predelavo mobilni telefon je na primer usnje.Imamo lastno tovarno, ki se nahaja v Dongguan mesto,in da veliko OEM naročila, kot na naših strank zahtevo.Naši izdelki so bila prodaja zelo dobro in tudi prejel dober ugled doma in v tujini za svoje visoko kakovost in konkurenčne cene.Visoka kakovost izdelkov in kupcev zadovoljstvo, so tisto, kar smo vedno sledili.

Barve

Kot je za barve, barvanje izdelkov na slike, ki je v celoti v skladu z izvirno.Vendar zaradi tega peculiarties na fotografiji (flash kamere, osvetlitev, nastavitev zaslona), barve na slikah in dejanskih barv izdelkov nekoliko drugače, To ni mogoče izogniti.

Dostava

1. Predmeti so na splošno se pošiljajo iz z 2 delovni dan po plačilu je bil izpraznjen (Sat. & Sun. & Praznik, so izključene.).

2. Uvozne dajatve,davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroški poštnine.Ti stroški so na kupce odgovornost.Prosimo, posvetujte se s svojim countrys carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred nakupom.

3. Smo običajno ladja s pomočjo Kitajske Post Air mail, Zelisca-prijozici.si Standardne Dostave,ePacket,Zelisca-prijozici.si Premium Dostava Zelisca-prijozici.si,EMS, DHL in drugi način dostave .Mi dont ladje, soboto ali nedeljo, kot tudi Kitajske tradicionalne praznike.

Plačilo

1. Zelisca-prijozici.si sprejeti Depozitni/Kreditna Kartica/Denar Booker/Western Union.

2. Celotno plačilo mora biti plačan v roku 7 delovnih dni.In če imate kakršne koli težave, na kar plačilom, prosimo, kontaktirajte nas čim prej.

Garancija

1. Če vaše ni zadovoljen z nakupom, tudi z veseljem ponudi zamenjavo ali vračilo v 7 dneh,vendar boste morali breme, ladijski promet pristojbina za pošiljanje nazaj.

2. Za vrnjene artikle, morajo biti v originalni pogoji, da izpolnjuje pogoje za vračilo ali zamenjavo.Kupec je odgovoren za vračanje ladijskega stroškov.

3. Prosimo, kontaktirajte nas, preden vaš vračanje predmetov.Zato smo za vas pravi naslov.

Povratne informacije

1. Trudimo se, da bi zaslužil 5 zvezdic od vsak nakup.Ko boste prejeli vaš nakup, prosimo, vzemite si trenutek, da pustite nas pozitivne povratne informacije, če je vaš zadovoljni s točko.

2.Če je bilo kaj nezadovoljivo, prosimo, obrnite na nas pred odhodom povratne informacije in bomo poskušali naši moči, da reši problem in zagotavljajo vaše zadovoljstvo.

Pogosta VPRAŠANJA

Q: ali obstaja Številko za sledenje za moj predmet?

A: Da, smo ladjo, da vsak s svojo Številko za Sledenje, in si lahko ogledate pošiljko staus na ustrezni spletni strani.

Q: ali je ta izdelek prišel z drobno paket?

O: Smo zapisali, pakiranje podrobnosti o opisu vsakega izdelka, prosimo preverite, hvala vam!

Q: sem prodajalca, rad bi, da nakup več kosov vaš element, kaj je veleprodajno ceno?

A: Hvala za vaše vprašanje, če bi želeli, da kupujejo velike količine, prosimo, pošljite e-pošto na nas, vam bomo najboljšo ceno, hvala!

Specifikacije

  • model 3: ohišje za samsung S21
  • model 6: ohišje za samsung S20 Ultra
  • Čas: Nov Prihod
  • Ljudje: Univerzalni Obleko za Ženske Dekle, Moške, Otroke Stare
  • Model 18: ohišje za samsung a52
  • model 5: ohišje za samsung S20 Plus
  • model 9: ohišje za samsung S20 Galaxy plus
  • Blagovna Znamka: LANGSIDI
  • Model 13: Ohišje Za Samsung Galaxy S21 ultra
  • Model 10: Ohišje Za Samsung Galaxy S20
  • Paket: LANGSIDI Posameznih Polje Pakiranje
  • model 2: ohišje za samsung a50s
  • Model 11: Ohišje za Samsung Galaxy A50
  • Model 12: Ohišje Za Samsung Galaxy A50S
  • Model 17: ohišje za samsung s21 plus
  • Model 15: ohišje za samsung a71
  • Model 16: ohišje za samsung S21 Ultra
  • model 1: ohišje za samsung a50
  • Vrsta: Polna Pokritost, Mobilni Telefon Primerih In Telefon Dodatki
  • model 4: ohišje za samsung S20
  • Design: Navaden
  • model 8: ohišje za samsung S20 Galaxy Ultra
  • Material: 100% Pristen Cowhide Usnje
  • Kraj Izvora: Dongguan Kitajske (Celinska)
  • Združljiv Blagovne Znamke: Samsung
  • Padec Ladijskega Prometa / Mix Barve: Podpora
  • Stanje: 100% Prvotne LANGSIDI blagovne Znamke Telefon Primerih
  • Značilnosti: Anti-Fingerprint, Anti-Scratch, Dustproof, lahka, Non-Slip, Brezžično polnjenje
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Model 14: Ohišje za samsung a51

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Essager 3PCS 7A USB Tip C Kabel Zaslona PD 100W Hitro Polnjenje USB C Podatkovni Kabel Za Samsung Čast 70 Pro Oneplus Polnilnik Žice
€24.92 €8.91

(predmet: essager 3pcs 7a usb tip c kabel 1.7 hitro polnjenje. 2.digitalni prikaz moči. 3.vgrajeno v e-marker čip,nizko temtperature in hitro polnjenje. 4.480 mb / s datum prenosa. 5.združljiv z več protokoli.)

Poglejte tudi
Za Blackview A100 Primeru 3D Emboss Silikonski Mehko Nazaj Primerih Za Blackview A100 Telefon Kritje za BlaceviewA100 100 Olajšave Coque
€4.14 €2.28

(za blackview a100 primeru 3d emboss silikonski mehko nazaj primerih za blackview a100 telefon kritje za blaceviewa100 100 olajšave coque opis izdelka>>> 1.ščiti površino pred obrabo in kritje praske, oznake ,prah , prstne odtise in udarci. 2. opis izdelka 100% čisto nov & visoka kakovost in nizka cena 3. izdelan iz visoko)

Poglejte tudi
Kaljeno Steklo Za Xiaomi Redmi Opomba 11 11S Note11 10 9 9 8 X4 Pro 5G Screen Protector Za Poco Pro X3 X4 F3 F4 M3 M4 GT Stekla
€3.39 €0.47

(prosimo, upoštevajte,: cena naročil v državah eu, ki vključuje davek na dodano vrednost, če je potrebno, prosimo, obrnite na storitve za stranke, da zaprosijo za ioss število trdota:9h 3 krat težje kot jjeza zaščitnik zaslon.zaslon ne bo dobil opraskan, tudi z uporabo trdega predmetov, kot so noži in tipke nežen dotik: na)

Poglejte tudi
HOCO Macsafe Moči Banke 10000mAh Pregleden Brezžični Magnetni Moči Banke Zadnji Posnetek Baterije, PD USB Hitro Polnjenje za iPhone 1413
€58.74 €27.61

(dragi kupec, pozdravljeni, ker zelisca-prijozici.si platforma nima logistični kanal za baterije, distribucija, baterije izdelki morajo biti dobavljeni z logistiko kanal sodelovala s strani prodajalca. to logistični kanal, ki ga je formalno logističnih kanalov, ki lahko sledi paket informacij, vendar zelisca-prijozici.si platforma ne prikaže informacije)

Poglejte tudi
Magnetno Ohišje za iPhone 14 Pro Max Stran Objektiv Fotoaparata Zaščitnik Silikonski Mehko Tekoče Primeru Slim Telefon Kritje za iPhone 14 Plus
€19.22

(magnetno ohišje za iphone 14 pro max stran objektiv fotoaparata zaščitnik silikonski mehko tekoče primeru slim telefon kritje za iphone 14 plus)

Poglejte tudi
50pcs OG Kaljeno Steklo Polno Kritje Screen Protector Film Stražar Za Iphone 15 15 Pro x xr xs max 11 12 13 14 Pro Plus Max
€97.13 €47.59

(če vam je všeč naša trgovina , prosimo, kliknite na dodaj v trgovini seznam gumb , hvala !!! vsi predmeti, ki ladja v roku 12-24 ur,dobrodošli, da bi~ trgovina na drobno brez polje (samo 25pcs eno stelja škatla))

Poglejte tudi
Univerzalni Mobilni Telefon Gooseneck Stojalo Leni Imetnik Stentov Prilagodljiv Posteljo, Mizo Tabela Posnetek Nosilec za Telefon Prilagodljivo Držalo za Roko
€64.84 €40.20

(245076331 opis: leni posteljo namizje avto nosilec nosilec za telefon. univerzalni nosilec za ipad, mobilni telefon, mp3, digitalni fotoaparat, gps, kamere, itd. gledanje filmov/video posnetkov, poslušanje glasbe na postelji, ne da bi držali telefon ali tablico! gibljiva roka za različne kota in razdalje. specifikacije: ime)

Poglejte tudi
Modni Diamant Pu Usnje Zadrgo Denarnice Reža za Kartico Telefona Ohišje Za Samsung Galaxy Ž Flip 4 3 5 G Plastični Okvir Z Vrvica Pokrova
€17.50 €12.07

(package seznama telefon primeru * 1 nosilna vrvica * 1 ramenski crossbody vrvica za opaljivanje tega * 1(približno 1.4 m) opomba:zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite možno napako ±3%.hvala za razumevanje!)

Poglejte tudi
5Pcs telefon Stekla Za xiaomi Poco F5 Pro C55 screen protector Za Poco C40 C50 C51 M5 M4 5G M3 C31 Kaljeno steklo zaščitno folijo
€61.74 €30.87

(lastnosti in tehnični podatki: -9h (zaščita pred sevanjem), kaljeno steklo zagotavlja visoko zaščito za vaš zaslon. -hidrofobne in oleophobic premaz preprečuje telefon iz madeže, kot so nafta, prstnih odtisov, itd. -super tanek in visoka transparentnost modela jamstva hd izkušnjo gledanja. -visoko občutljivost in)

Poglejte tudi
Aluminij Metal Odbijača Okvir Funda za Samsung S23 Plus Primeru za Galaxy S23 Plus Primeru Mehke Gume Silikonski Rob Vojaške Pokrov
€66.30 €33.15

(oklep aluminij metal odbijača okvir funda za samsung galaxy s23 plus ohišje za samsung s23 plus 5 g mehke gume silikonski rob vojaške pokrov voaaro capa, posebej izdelana za samsung galaxy s23 plus , ne za drugi model. material -- narejen z oklep zlitine aluminij metal odbijača, mehko anti shake gume, silikona.lahka teža zajetno pa težki,)

Poglejte tudi
Junji Ito grozo anime manga Primeru Telefon PC Za iphone 14 11 13 12 x xs xr pro max mini plus Luksuzni lupini funda
€8.68 €3.38

(luksuzni primeru telefon za iphone 11 12 mini pro xs max 8 7 6 6s plus x 5s se 2020 xr varstvo nazaj primerih kritje funda coque lupini telefon kilifi coque etui opis izdelka opis: 1. sprejeti visoko stopnjo materia, visoke kakovosti mehki silikon tpu ohišje. 2.blagovne znamke luksuzni telefon nazaj kritje za iphone 11 12)

Poglejte tudi
Tekoče Silikonsko Ohišje Za iPhone 15 Pro Max Cover Za Apple iPhone 14 13 12 11 Pro Mini Max 7 8 Plus sredo Luksuzni Primeru Funda
€5.30 €3.66

(sreda luksuzni primeru telefon za apple iphone 14 13 12 11 pro mini max 7 8 x xs xr se 2020 2022 plus max barva tekoči silikon tpu kritje fundas cqoues lupini capa če ste naročilo 2pcs,boste dobili 5% off več!!! 100% čisto nove, visoke kakovosti, odlično prilegajo.brezplačna dostava 2,prosimo, preverite vaš naslov skrbno,tako)

Poglejte tudi
2PCS Polno Lepilo Polno Kritje Kaljeno Steklo Za Huawei Honor Opomba 8 Screen Protector zaščitno folijo Straže Na Za Čast Note8 stekla
€10.67 €3.63

(značilnosti: 1. material: kaljeno nano-premaz za steklo. 2. trdota: 9h.super trd. 3. debelina: 0.26 mm ultra tanek in zagotavlja hd vizijo. 4. funkcija: anti-scratch, prstnih odtisov, mraz, eksplozijam. 5. prijazno primera: primeren za vse mobilni telefon primeru.)

Poglejte tudi