Oznake: štiri-in-one mešalnik nastavljena

Cena €82.65 €103.32

Celoten opis

Gospodinjski 200W štiri-in-one mešalnik nastavljena multi-funkcionalna živila dodatek kuhanje pralni sokovnik jajce mućkalica

opis izdelka:

Material: ABS & nerjavečega jekla

Napetost: 220-240V~50/60Hz

Moč: 200W

Kategorija izdelka: Večnamensko prehransko dopolnilo stroj

Zmogljivost: 700 ML

Motor hitrost prenosa: 10000~19999

Velikost izdelka: 43.5*36.6*47.8 CM

Moč: spodaj 800W

DC5512 vse-baker motor, 2 hitrosti, s turbo funkcija

seznam vsebine:

1* agitator

1* Jajce mućkalica

1* chopper

1*1*PP pokal

Specifikacije

  • Vrsta: Jajce Orodja
  • Številka Modela: 7021071
  • Poreklo: DE(Izvora)
  • Jajce Orodja Tip: Jajce Beaters

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

24X Mačka Vodnjak Filtri S 24 Gobice, Pet Zamenjava Filtrov Za Nerjavečega Jekla 108Oz/3L, 67Oz/2L trgovina na Drobno
€21.36 €15.59

(24x mačka vodnjak filtri s 24 gobice, pet zamenjava filtrov za nerjavečega jekla 108oz/3l, 67oz/2l trgovina na drobno naši filtri filter bolje absorbira bolje, in trajajo dlje kot druge, slabše filtri.hkrati dodal, pre-filter goba okoli črpalka lahko bolje filter nečistoče in podaljšate življenjsko dobo črpalke. odlična filtracija:)

Poglejte tudi
Ročno Ročno Coffee Bean Mlinček Cafe Kavo Prilagoditev Prenosni Burr Mlin Stroj Za Brušenje Francoski Espresso Office Home Kampiranje
€410.85 €267.06

(značilnost: 1. oblikovana z enako bistvo, kot tradicionalni japonski kuhanje, naš patentirani keramični ročni mlinček za kavo burr je preizkušen skozi tri kakovost pregledi za zadnjih 5-krat več od primerljivih iz nerjavečega jekla kave burrs. 2. priročnik coffee bean mlinček je lahek, majhen in trmast dovolj, da se na potovanjih,)

Poglejte tudi
Kadila Ploščo Pladenj Kadila Gorilnik Polje Proti Komarjem Tuljave Imetnik Kovinski Insektov Repelenti Repelenti Kadila Ploščo
€5.67 €3.40

(opis: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti! izdelan iz visoko kakovostnih kovinskih materialov, trpežna in praktična. je nepravilne oblike diska je bolj stabilen, da imajo repelenti proti komarjem kadila, da se prepreči pepel iz padla na tla. to je priročno, da sprejme robu proti komarjem tuljavo in ohranjati določeno)

Poglejte tudi
Nordijska Boginja Vaza Smolo Rastlin Sočna Cvetlični Lončki Svinčnik Imetnik Salon Ličenje Čopič Za Shranjevanje Vedro Doma Dekor Okraski Obrti
€20.62 €13.19

(nordijska boginja vaza smolo rastlin sočna cvetlični lončki svinčnik imetnik salon ličenje čopič za shranjevanje vedro doma dekor okraski obrti)

Poglejte tudi
GardenTool Krompirja Raste Vrečko PE Rastlinsko Rast Vrečke z Ročajem Zgosti Raste Vrečko Rastlinskih Rastlin Čebule Vrečko Prostem Vrt Pot
€5.72 €2.85

(značilnosti: *1. premium gradiva: sajenje krompirja torba je izdelana iz pe materiala, ki je lahka teža, dihanje, odporna proti koroziji, trajno in težko strga ali poškoduje. *2. flip pokrovom in ročico: ima 2 trmast ročaji, ki so primerna za vas, da premaknete sajenje vrečko.flip zasnova uporablja kavljem&zanke opazovati rast korenin)

Poglejte tudi
Ponaredek Vodnih Rastlin Akvarij Dekoracijo Decors Majhne Rastline Fish Tank Dodatki, Okraski
€12.45 €6.35

(opis naša umetna simulacije rastlin je izdelana iz dobrega materiala za trajno in praktično uporabo.obrnite fish tank v lepo in veren pokrajino.svetle barve in lepe okraske z realistično obliko in fine izdelave je bistvenega pomena za mikro krajine diy krajine. značilnosti -barve:kot prikazano -material:plastika -velikost:25.00x15.00x13.00cm/9.82x5.89x5.11in -)

Poglejte tudi
1PC 750 ml Plastične Prazno Rastline Avto Spray za Čiščenje Steklenic Puščanje Dokazilo Kemično Odporne Megleno Megle Tok Škropilnica
€4.92 €3.59

(bullet točk: 1、neprepustnih design: spray steklenico je zanesljiv za uporabo, ki vsebuje nobenega puščanja, in to je kot nalašč za odzračevanje sistema. 2、ergonomska oblika: spray steklenico lahko uporablja udobno v rokah, s sprostitvijo ročno utrujenost. 3、več namenov: naš večnamenski sprej stekleničkah so odlična)

Poglejte tudi
Železna Ponev s Pokrovom Set 3 Kuhinji Kuhanje Pre-Začinjeno 8" 10" 12 lonci za Kuhanje sklopov ne držijo Hogar y cocina Kuhanje s
€688.40 €530.07

(to litoželezna ponev sklop sodi v vsako kuhinjo! če ste iskali za kuhinjske posode določa, da ponujajo vsestranskost, potem je to za vas!ponujamo to litega železa niz, ki vsebuje tudi porazdelitev toplote in ohranjanje toplote, za boljši prenos toplote, da hrano, ne da bi izgubili toplote v ponev. to je kuhanje za cvrtje, peko, pečenje)

Poglejte tudi
1Pcs Ročno Cvet/Pot Viseče Košare Macrame Rastlin Obešalnik Vaza Imetnik Neto Za Dekoracijo Sten Countyard Vrt Dobave
€3.91 €2.70

(sledite nam, da uživajo navijači ekskluzivni popust 1.vip cena in dodatni popust za spremljevalce 2.poznavanje novih turistov,trgovina spodbujanje 3.zmagovalni brezplačnih izdelkov ali big kuponov in drugih prejemkov vnaprej 1pcs ročno cvet/pot viseče košare macrame rastlin obešalnik vaza imetnik neto za dekoracijo sten)

Poglejte tudi
Pet Dematting Glavnik、 2 Stranicami Strokovno Podlanke Rake、 Mačke & Psi 、Iz Nerjavečega Jekla Vijak Komplementa
€301.09 €150.54

(značilnosti: 【 ni nič in nobene škode 】naših mačk in psov krtačo nima nič zaokroženo zunaj zob, ki se bo nežno masirajte pet kože 【gume nit anti slip ročaj】ročaj je izdelan iz gume, da se prepreči brushfrom zdrsa ko česanje hišne las.visi luknjo design, enostaven za shranjevanje 【iz nerjavečega jekla vijak)

Poglejte tudi
Jasno Candelabra Centerpiece Kandelaber svijećnjak Za Poroko Tabela Center kosov Vroče Prodaje
€777.49 €660.86

(kovinski candelabra luksuzni svečniki stoji poroka tabela centerpieces cesti vodi za domačo zabavo dekoracijo 80 cm talltest jasno akril ne sveča, vključno z 20 cm premer 8 glav vsi deli saperate, ko pošlje naročilo. lahko uporabite samo elektronskih sveč, ni uporabe pravi sveče ne sveča,)

Poglejte tudi
Konj Stranka Dekor za Enkratno uporabo namizna Konj Stranka Baby Tuš Konj Rojstni dan Banner Ballon Konj Kavboj Rojstni dan Dobave
€20.45 €12.07

(dobrodošli v qiu qiu stranka trgovini! opomba: 1:če imate kakršna koli vprašanja o izdelkih ali naročil, prosimo ne odpirajte spora enostavno, se lahko obrnete na nas v prvi čas, obravnavali bomo v najkrajšem možnem času,in vam zadovoljivo rešitev. 2:china post navadne majhne paketni plus ima isti čas dostave saj je kitajska)

Poglejte tudi