Oznake: poročne obleke

Cena €66.26 €108.62

Celoten opis

Dobrodošli v naši trgovini

Smo tovarni dobavitelja in 24 ur na spletu .Kontaktirate nas lahko kadar koli , si želi priti srečno nakupovanje .

Ustreza Velikosti Ukrep Način

Velikost Enota: cm ali palec

1. izrez= ? 2.ramenski= ? 3.rokav= ? 4.armhole= ?

5. zapestje= ? 6.prsi= ? 7.trebuh= ? 8.pas= ?

9.kolk= ? 10.jakna dolžina= ? 11.hlače dolžina= ?

12.stegno= ? 13.višina = ? 14. teža= ?

Prikaz Izdelka

Nasveti :

A. Obleko, ne vsebuje nobenih dodatkov, kot so rože,klobuk ,bergle ,Kravato ,Pas itd.

B. Barve se lahko razlikuje med različnimi CRT in LCD zaslone.ne moremo jamčiti, da barvo naših izdelkov bo točno isto s fotografije si videl.

C. Prosim, dajte mi svoje exactitude lejt ba in barve, ko dajanje nalog, in sem zelo vesela, da se postopek vrne, kadar je to potrebno ,da bi ustrezala zelo fit z vami !

D. Pred naročanja, prosimo, preberite ta seznam skrbno in vprašati vsa vaša vprašanja.

E. ker kupec državi carinskih davek ni določen ,zato se ne vključujejo v naročilo cena , prosimo, upoštevajte !

Vračilo kupnine

Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta.

Neustreznih izdelkov bo na voljo za izmenjavo.Kupci se lahko vrnete elemente v izvirni paket v roku 5 dni po prejemu, če niste zadovoljni z njim.Povrnili vam bomo vas ali pošljite zamenjava za vas v 3-10working dni po predmeti, ki jih prejmete.

Prvotni Ladijski promet in manipulativni stroški se ne vrača.Kupci, ki so odgovorni za ladijski promet, in dokazilo o dostavi na vse vrne.

Po preveritvi vseh napak vrnjene artikle vam bomo poslali zamenjave.

Povratne informacije

A. Bomo potrudili, da bo vaš spletni nakup kot prijetno, kot je mogoče, če imate kakšne pomisleke, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, kot smo resnično želite, vsaka stranka, da je zadovoljen kupec!

B. To bi bilo zelo cenijo, če bi lahko pustite nas pozitivne povratne informacije, ki bo velika spodbuda za nas!!

Hvala & Vesel nakupovanje!

Specifikacije

  • Material: Bombaž, Poliester, Spandex, Poliamid
  • Fit Tip: skinny
  • Blagovna Znamka: LEOSOXS
  • Spol: MOŠKI
  • Postavka Vrsta: Obleke
  • Primerno Sceno: Poroka
  • Slog: Formalno
  • Zapiranje Tip: Beloprsi Singl
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Sopihanje Zapiranje Tip: Zadrgo Letenje
  • Spredaj Slog: Ravno
  • Oblačila Dolžina: Redni
  • Uporablja Sezone: Štirje Letni Časi
  • Številka Modela: suit1

Komentarji

  1. / Stranka - 2023-05-15

    Ustreza velika, da bi svoje redno velikosti.

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Kava 2022 Moške 3 Kosov Obleko Volne Tweed Kost Jopič Telovnik, Hlače, Obleke za Jesen in Zima (Blazer+telovnik+Hlače)
€114.34 €53.74

(dobrodošli v naši trgovini je prikazano v tabeli so velikost oblačila velikosti, ne velikost telesa. velikost, merjeno s sebe, včasih ima nekaj napak, vendar vedno v 1-3 cm. kako meritve: opomba : ne pustite prostor/soba kot če bi bilo udobno.mi si telo tesen meritev.vemo, kako prilagoditi vaše meritve, da bi bilo udobno velikost enota: cm ali palec)

Poglejte tudi
lis1568 Poletje kratkimi rokavi moški 2019 nove priložnostne šport plima blagovne znamke moških oblačil nastavite z lep poletni obleki
€199.19

(velikost grafikona opis izdelka velikosti, vključno z različno število kosov na zalogi različne velikosti. lastnosti in specifikacije opisujejo izdelek je na splošno funkcije in ekskluzivne specifikacije, vključno z materiali. predstavitev modela in izdelkov opis modela je osnovne informacije in velikost on/ona)

Poglejte tudi
2023 Prvotni Načrt Marelice, dvodelne Obleke za Moške Formalnih Priložnostih Poroke Elegantno Blazerji Večerno Obleko Velikost po Meri
€4 945.73 €840.78

(10 let' izkušnje naši specializirani poslovni moški obleko, vključno z obleke, obleko majice, hlače, in blazerji.naš premium materialov, kot so volna, bombaž in svila zagotoviti udobje in slog za vse formalne priložnosti.trgovina naše zbiranje in izkušnje, kakovost in slog, ki traja. dolgoletne izkušnje oem in odm)

Poglejte tudi
9 Barve Obleko Poročno Groomsmen Tri Kose Jopič Določa 2023 Stranka Nositi Formalno Jopičem Podjetja Jakna+Hlače+Telovnik Kostum Homme
€823.64 €518.89

(dobrodošli v naši trgovini opomba: 1. smo tovarni dobavitelja, in smo na spletu 24 ur.torej, če imate kakršno koli vprašanje o slog, velikost, barvo, dostava, itd, prosimo, prosti, da nam sporočite, bomo odgovor na prvič. 2. vse sutis lahko meri v adulet in fant velikosti, nam lahko meri kot vaše zahteve, zato prosimo, pošljite vaše zahteve, da)

Poglejte tudi
Kaki Slim fit Moške Obleke za Poroko Jopičem Maturantski Prilagojene 3 kos Ženina, ki bo Ustrezala Black River Moški Komplet Jakna Telovnik, Hlače z
€113.19 €73.58

(dobrodošli v naši trgovini stranka obleko poročno obleko poslovna obleka priložnostne obleko prosimo, srečno nakupovanje! opombe 1. smo tovarni dobavitelja, in smo na spletu 24 ur.torej, če imate kakršno koli vprašanje o slog, velikost, barvo, dostava, itd, prosimo, prosti, da nam sporočite, bomo odgovor na prvič. 2.)

Poglejte tudi
Bleščice Za Obleke, Moške Formalno Ženina Poročna Jopičem Plezati Jopič S Črno Žametno Laple+Telovnik+Hlače 3 Kos Slim Fit Prom Stranka
€156.20 €106.22

(mi smo ponosni, da imajo priložnost, če želite, da lepo obleko za vas,in spremlja vas in vaše ljubljene, da so sweet poroka.smo specializirano za oblikovanje in proizvodnjo,, ki zagotavljajo oem proizvodnjo za več svetovno znanih poroko blagovno znamko podjetja,naše poročne obleke so izdelani v skladu z visokimi standardi znanih mednarodnih poročno)

Poglejte tudi
Mornarsko Modra Poroka Obleke Za Moške s Stojalom Ovratnik Jacquardske Slim Fit Cvetlični Waistcoat 3 Kos Suknjič Hlače Moški Modni Kopalke
€140.86 €105.65

(obvestilo 1. en komplet obleke vključuje suknjič, telovnik, hlače in bowtie ali kravato; 2.če ne konw kako izbrati velikost, samo prosimo, da nam pošljete svojo višino, težo, velikost prsi in obseg pasu.nato se bomo recommand najboljši velikost za vas. 3.nudimo prilagojene storitve.samo preverite, kako naj ukrepa, spodaj.ko)

Poglejte tudi