Cena €1.74 €2.59

Celoten opis

1. Gumb za zaklepanje je nameščen na gumb za vklop na sesalnik, ki se lahko enostavno in udobno uporabo sesalnik.ni potrebe, da s pritiskom na gumb, medtem ko sesanje, in ne boli. 2. Pritisnite gumb, vodja pravico kazalcem za delovanje, in pritisnite gumb ročico na drugo mesto na desni palec, da ga zaprete.uporaba je preprosta in zelo priročno. 3. Namestitev je enostavna in priročna, to traja le nekaj sekund, da dokončate namestitev. 4. Oblika in barva gumba za vklop zaklepanje popolnoma ujemajo sesalnik, kar misliš, da je to del sesalnik, lepa in velikodušni. 5. Posebej zasnovan za V7 V8 V10 V11 sesalnik, ki pomaga čistiti bolj udobno in učinkovito.Barva:siva Material:plastika Vsebina Paketa: 1 x Gumb za Zaklepanje(Pritisnite tip) Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.Opomba: Svetlobo in različne prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Specifikacije

  • Vrsta: Sesalnik Deli
  • Številka Modela: sproži zaklepanje
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Poglejte tudi
Glavni Strani Krtačo Krpe HEPA Filter Za Dreame Bot W10 W10pro sesalnik Pribor Zamenjava Mop Krpo Rezervni Deli
€30.03 €22.83

(1. čiščenje krtače bo vaš dom robot na najboljše rezultate. 2. strani ščetke, ki se zlahka odstrani in nadomesti, kot del običajnega vzdrževanja. 3. filtri vzdrževanje čiščenja robota, medtem ko se zmanjša vdor prah, cvetni prah in druge alergene, da zrak, ki ga dihajo. 4. za najboljše rezultate, filtre je treba zamenjati)

Poglejte tudi
4PCS Strani Krtačo Robot sesalnik Deli za Chuwi Ilife V55 V50 V5 V5S V3 V3S V50 Pro X5 Dodatki
€5.24 €2.93

(100% popolnoma nova in visoke kakovosti.izdelan iz visoko kakovostnih materialov, bolj trpežne.lepe in lepe, zelo ujema z opremo.robusten in vzdržljiv z dolgo življenjsko dobo.najbolje je, da zamenjavo rezervnih delov vsaka 2 do 3 mesece, da stroj na svoje najboljše rezultate.barva:črna material:plastika vsebina paketa: 4 x stranski krtačo samo zgoraj)

Poglejte tudi
6 KOS Nadomestni Deli, Hepa Filtri Združljiv Za Miele Triflex HX1 brez vrečke Palico sesalnik Dodatki
€22.34

(100% popolnoma nova in visoke kakovosti iz visoko kakovostnega materiala, bolj trpežne. na nabrano gradivo je dobro prepustnost zraka in učinkovito prah filtracija, da zajame ultra-finih prašnih delcev bi vaš sesalnik tišji in čiščenje več filtre je mogoče oprati in ponovno uporabiti.da bi zagotovili delovanje sesalnik,)

Poglejte tudi
60 Pack Razpoložljivi Mop Krpo Blazine Za Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI T9 AIVI Robot sesalnik Dodatki
€21.93 €14.25

(60 pack razpoložljivi mop krpo blazine za ecovacs deebot ozmo t8 aivi t9 aivi robot sesalnik dodatki združljiv z ecovacs deebot ozmo t8 t9 aivi robot sesalnik to mop blazine stroj v 2-3 krat zbiranjem, je bolje,storitev življenje je več enostavno zamenjati in čiščenje barva:bela+modra material:vlaknin velikost:245)

Poglejte tudi
Prah Vedro Filter Za Proscenic P11/ P10/ P10pro Ročni Brezžični Sesalnik Zamenjava Delov Pritrditev
€16.56 €13.91

(iz visoko kakovostnega materiala, strokovne in trajne uporabe, dolgo življenjsko dobo. lepe in občutljivo, zelo ujema z opremo. priporočena zamenjava cikel vsake 2-3 momth ohraniti najboljše delovanje stroja pomoč vaš robot sesalnik ohranili dobro čistilno delovanje. kot del običajnega vzdrževanja, enostavno odstraniti)

Poglejte tudi
80*80mm 220V 610W iz Nerjavečega Jekla Mica Band Grelec Električni Industrail grelnim Elementom za Plastične Oblikovanje Vbrizgavanje Stroj
€14.06 €11.95

(vse prikazane samo za maloprodajne cene, večino nakup dobrodošli, da nas kontaktirate za podrobnosti specifikacija: ime izdelka band grelec napetost 220v moč 610w band velikost 80× 80 mm(v dia.*h) glavni materiali iz nerjavečega jekla, keramični zdrži temperature 300°c)

Poglejte tudi
Mop Oblačila Za Karcher Easyfix SC2 SC3 SC4 SC5 Parni Čistilec Mikrovlaken Tla Oblačila, Za Karcher Opreme
€47.69 €24.80

(mop oblačila za karcher easyfix sc2 sc3 sc4 sc5 parni čistilec mikrovlaken tla oblačila, za karcher opreme enostavno odstranite in znova vstavite, kot del rednega vzdrževanja izdelke hranite vaše steam mop čistilec deluje na maksimalno učinkovitost visoka kakovost materiala pasti in ključavnice stran prah, in skrbi za vse vrste)

Poglejte tudi
32/35mm prenos plastičnih pretvori adapter za cev enostavno spremenite sesalnik Deli
€10.28

(32/35mm prenos plastičnih pretvori adapter za cev enostavno spremenite sesalnik deli)

Poglejte tudi
SOLAB SERIE 9000 AC230V 50Hz 2-pozicija 3-stezni Magnetni Ventil Za Kavo Zračni Kompresor Medicinske Opreme CNC Stroja
€45.73 €35.67

(specifikacije znamka: italija olab model: serie 9000 napetost: ac230v 50hz (kitajska omrežno napetost) tip: 2-pozicija 3-stezni uporablja medij: voda, para, dušika, kisika, vodika, tekoče tesnilni material: fluor kavčuk (viton) uporablja: vode, vode, vode vtičnico, zrak, izpušni plini, stikalo)

Poglejte tudi
Za Xiaomi Robot Vacuum Mop 2S(XMSTJQR2S )Dodatki, Nadomestni Deli Nadomestni Krtačo Filter Krpe
€20.01 €13.01

(opis: ko pometanje robot deluje, očistite in obrišite tla in da tla, saj čist kot nov. enostavno obvladovati različne madeže, kot so stopinje, sok ostanki, olje in madeže na tleh.to je enostavno, da odstranite umazanijo, prah in smeti v vogalih in robovih iz dodatki, zlasti človeških las in hišne las. hepa filtracija, trajno in učinkovito)

Poglejte tudi
4 Kos Primerni za Leifheit CleanTenso Steam Mop Krpo Kritje, Čiščenje Krpo, Zamenjava Krpo
€32.03 €22.74

(pralni stroj, večkratno uporabo in trajno pocket mop blazine za vsakodnevno uporabo.učinkovito vpija tekočin in prah, umazanija, to je v veliko pomoč pobrisati tla.deluje tudi na preprogo ali trd les, laminat, ploščice, les in druge trde površine.izdelan iz visoko kakovostnih vlaknin, trajajo dolgo, mehko roko občutek, udobno za uporabo.velikost:32)

Poglejte tudi
Smart Robot Sesalnik 3-V-1 Gospodinjskih Čistil, Pralni Avtomatski Sesalnik
€27.85 €17.82

(smart robot sesalnik 3-v-1 gospodinjskih čistil, pralni avtomatski sesalnik eden kliknite odpri, enostavno za uporabo. multi-funkcijski sesanje, pometanje, mop. ta robot sesalnik lahko prepozna ovire in prepreči trčenja. primerna za proizvodnjo cementa tla, keramičnih ploščic, lesenih podov, kratke las, preproge, itd. nizka)

Poglejte tudi
Hepa Filter Za LEVOIT Pomena 100. Čistilec Zraka, z Visokim Izkoristkom, oglje, Pre-Filter, Pomembno 100S-RF
€31.05 €20.19

(hepa filter za levoit pomena 100. čistilec zraka, z visokim izkoristkom, oglje, pre-filter, pomembno 100s-rf 1.100% popolnoma nova in visoke kakovosti. 2. izdelan iz visoko kakovostnih materialov, trpežna in praktična. 3. filter lahko ohranili čisto uspešnosti zraka čistilec, medtem ko se zmanjša prodiranje prah, cvetni prah)

Poglejte tudi
3X Nadomestni Filter Za Ridgid VF5000 5-20 Galono Mokro Suhi Sesalniki Naguban Papir Toga Vakuumski Filter na Kartušo
€55.42 €39.90

(poskrbite, da ta ustreza tako, da vnesete vaš model številko. ustreza vsem 5-20 galono ridgid sesalniki odpravo fini prah, umazanijo, žagovina, hladno pepela, finega prahu operemo in ponovno z vodo enostavno spreminjanje filter opis izdelka 1.kot nalašč za vse od 5 do 20 galono ridgid sesalniki 2.zmogljiv:3-slojni)

Poglejte tudi
Kava brez Dna Portafilter za Filter 51MM iz Nerjavečega Jekla Filter Košarico Orodje A0NC
€13.56 €10.43

(značilnosti: ootdty v 51mm aparat za kavo ročaj z vgrajenim prahu vtikalna doza (magnetni), je odlično pribor za enhanceyour piva izkušnje in dosegli, da je popoln strel, everytimes. z kombinacije plastike in kovine, ta aparat za kavo ročaj je zgrajena do zadnjega in prenese uporabo. namenjen avidcoffee pivcev, ki cenijo)

Poglejte tudi